جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
Hogwarts مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

آخرین گروه‌بندی‌ها

كلاس دفاع در برابر جادوی سیاه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جلسه اول
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1384 11:54
نمایش جزئیات
آفلاین
5 امتياز به گريفندور بخاطر تدريس خوب و زيباي مرلين كبير دانش آموزان حيفه تو اين كلاس شركت نكنين...بجنبيد واقعا كلاس جذابي خواهد بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

جلسه اول
ارسال شده در: دوشنبه 6 تیر 1384 01:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بیکران بر شما عزیزان... همیشه دغدغه خاطر ما بزرگسالان این بوده که چگونه شما را به دست حوادث روزگار و خطرات ناشی از جادوهای سیاه بسپاریم ولی شما را آموزشی نداده باشیم؟ برای همین است که این جا ما راه های مقابله با جادوهای سیاه و طلسمات سیاه و جادوگران سیاه را آموزش میدهیم..
سال پیش دانش آموزان زیادی از درس من نمره کم آوردند و من اصلا راضی نبودم... برای همین تصمیم گرفتم امسال با درسهایی به مراتب مهمتر به سراغتان بیایم و از شما دعوت بنمایم حتما مطالب را بخوانید و یاد بگیرید تا بتوانید در آینده با جادوهای سیاه مقابله کنید و همچنین از این درس با نمره بالا قبول شوید.. حتما خیلی از شماها علاقمند هستید در قسمت اورورهای وزارت سحر و جادو فعالیت کنید.. گرفتن این پست تنها با آوردن نمره عالی از این درس میسر خواهد بود.. پس معطل نکنید!

جلسه اول

و اما جلسه اول امسال.. بهتر است قبل از شروع درس این را بگویم که بهترین راه مبارزه با هر چیزی آشنایی با ترفندهای آن است.. اگر شما بدانید جادوگران سیاه چگونه افراد را طلسم و جادو میکنند راه های مقابله را نیز خود میتوانید کشف کنید.
فرض کنید شما ولدمورت هستید... نترسید! چوبدستیتان را به سمت من بگیرید و بگویید: کورنولوانسکو..
این طبیعیه که هیچ آسیبی به من نرسید. کسی که جادوی سیاه میکند باید سنگدل باشد و همچنین به سبب تمرین قدرتش زیاد شده باشد. پس شما برای اینکار مناسب نیستید.
این ورد برای تبدیل کردن دشمن به یک فرد لال به کار میرود.
حال به شما خواهیم گفت که افرادی که توسط جادوی سیاه تحت طلسم هستند را چگونه شناسایی کنید.

مهمترین و بهترین راه خیره شدن در چشم فرد مشکوک است. و سپس تمرکز در چشمان وی به صورتی که بتوانید انتهای عدسی چشم را هم ببینید. اگر بعد از دقایقی یک جمجمه را در چشم مشاهده کردید بدانید که فرد تحت طلسم سیاه قرار دارد و برای رفع طلسم باید از فن های پیشرفته که در جلسات آخر به شما خواهم گفت استفاده کنید.
راه های دیگری نیز وجود دارد از جمله اینکه صداهای عجیب و ناهنجار که مربوط به فرد نیست را از دهان وی بشنوید. همچنین کسی که خود قبلا نمیتوانسته جادوی سیاه انجام دهد ناگهان اقدام به چنین کاری بکند.

سوال این جلسه: شما هم راه هایی برای شناختن افراد تحت طلسم سیاه معرفی کنید. در جلسه بعدی به پاسخ ها و حدسهای درست امتیاز میدهم.

این هم عکسی که از چشمان فردی تحت طلسم گرفته شده است:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

Re: آموزش هنرهاي جادويي و دوئل و دفاع از خود در برابر جادوي سياه***ورود همه گريفيندوري ها الزامي***
ارسال شده در: چهارشنبه 1 تیر 1384 00:03
نمایش جزئیات
آفلاین
كلاس دفاع در برابر جادوي سياه با تدريس مرلين كبير دوشنبه ها برگذار خواهد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

jpg  (92.40 KB)
3630_42b86b6e77a2f.jpg 406X600 px
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

Re: آموزش هنرهاي جادويي و دوئل و دفاع از خود در برابر جادوي سياه***ورود همه گريفيندوري ها الزامي***
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1384 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
دانش آموزان و استاد محترم لطفا توجه کنید

این کلاس تا افتتاح رسمی هاگوارتز در اول تیر ماه، تعطیل می باشد. برای اطلاعات بیشتر لطفا به تابلوی اعلانات مراجعه کنید.

تا آن زمان پیشنهاد می کنم که انرژی خودتون رو حفظ کنید و به ایده های مختلف فکر کنید تا همین که هاگوارتز افتتاح شد همه ش رو بترکونید!

با تشکر
مدیر موقت هاگوارتز
پروفسور مینروا مک گونگال

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 20:00
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میخواستم ثبت نام کنم.
نام:بن((White Boy))

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
::.::Newest Music::.::
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 09:10
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام:ببخشيد پروفسور:

مي خواستم ببينيم توي ماه خرداد كلاسا تشكيل ميشه ؟؟چون گمان مي كنم نصف دانش آموزان غايب بشن!
در ضمن من وقتي اين طلسمو انجام مي دم همه جا رو محو مي بينم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن روز همايون كه به عالم قفسي نيست..
اي مرغ گرفتار بماني و ببيني...
ارسال شده در: شنبه 3 اردیبهشت 1384 23:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور منم هستم یعنی مم ثبت نام کن .

نام:هلنا گرنجر خواهر هرمیون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
««دلبستگی من به جادوگران و ""اعضایش"" بیشتر از اون چیزیه که فکرش رو میکنید»»
دامبل جمله ?
ارسال شده در: دوشنبه 1 فروردین 1384 16:16
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور من به یه فضای باز رفتم و وردو خوندم ولی اتفاقی نیفتاد در ضمن من این طلسمو قبلا تو کتاب جادوهای عجیب خونده بودم... اوه پروفسور زهره به شدت می درخشه و با مریخ زاویه ی سی صد و شصت درجه تشکیل دادن... و این هم معنی خوبی نداره!!! خیلی مواظب خودت باش به زودی اتفاق بدی برات میفته
پسرفسور: چی بیشتر توضیح بده!!!
فایرنز: یه حکم به زودی به دستت می رسه اون یه خبر بد به همراه داره و بعد از اون یه اتفاق خیلی بد برات میفت. اوه دوباره یادم رفت!!! نباید جلوی تدبیر ستارگان رو می گرفتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تو مانند منی؟ آیا تو می توانی بر طوفان سوار شوی، چنان که بر اسبی، و آذرخش را به دست بگیری به سان شمشیری؟
ارسال شده در: یکشنبه 30 اسفند 1383 10:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اینیگو:مشکل در اجرای طلسمه!!!!ببین یه بار دیگه اجرا کن....آها....خب 2 تا اشکال داره:1.ذهنت خالی نیست و خوب نمیتونی ترکز کنی!!2.در ضمن ورد رو خوب تلفظ نمیکنی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

آوادا کداورا! طلسمی با دو چهره!
ارسال شده در: شنبه 29 اسفند 1383 23:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سينيسترا بعد از اينكه نوبت خودش شود و طلسم را اجرا كرد دستش را بالا برد پرسيد:ببخشيد پرفسور من از چيز هايي كه پشت پردس فقط حاشيشو مي بينم!به نظر شما مشكل اجراي طلسممه يا كلا همين طوره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!