تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتوگو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

فلور جان بنده عنايت دارم نظرات شما و كرام رو و اين مشكل از فونت نيست، از كدپيجهاي عربي، فارسي 98 فارسي 2000 و فارسي اكس پيه! دو نوع ي داريم، دو نوع ك، گ و تقريبا حروف زيادي هستن كه دو سه نوع وجود دارن، حالا مثلا خيليها از يه جا ديگه برن نميتونن لاگين كنن، چون مشكلشون اينه كه يوزرشون توي ويندوز خودشون جواب ميده، بهترين كار اينه كه برن به آدرس ويژگيهاي فردي مثلا مال من اينه! اگه از بيرون، كافي نت و جاي ديگه بخوام لاگين كنم؛ ميرم تو اين آدرس، يوزر رو كپي مي زنم، كلمه عبور هم كه انگليسيه و مشكلي نيست!
در مورد بازگشت قهرمانانه! ليلا به سايت! ليلا جان خوش آمدي! انشالله كه اون يكي دو كيلو بشه دويست سيصد كيلو!
در مورد مشكل برادر(يا خواهر) ويچ كينگ!
بهتره از مرورگر موزيلا فايرفاكس استفاده كني، هم نفعي به جامعهي اوپن سورس ميرساني هم در وقت و سرعتت صرفهجويي ميشه
در مورد بازگشت قهرمانانه! ليلا به سايت! ليلا جان خوش آمدي! انشالله كه اون يكي دو كيلو بشه دويست سيصد كيلو!
در مورد مشكل برادر(يا خواهر) ويچ كينگ!
بهتره از مرورگر موزيلا فايرفاكس استفاده كني، هم نفعي به جامعهي اوپن سورس ميرساني هم در وقت و سرعتت صرفهجويي ميشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

درسته این فونتها خیلی مشکل سازن مثلا من فلور دلاکور رو با حروف عربی نوشتم به همین دلیل وقتی می رم ایران و می رم یه جایه دیگه اگه لبتاب نباشه نمی تونم وارد بشم
همین امر باعث شد که خانم دیگه ای فلور دلاکور رو با حروف فارسی بنویسه و من اعصابم بهم بریزه
در حروف عربی جایه د می شه جایه چ شماها واقعا قاطی می شه!
مگانگال اگر لطف کنید نوشته هایه لیلا رو ترجمه کنید مثلا یکی مثل من نمی تونه بخونه!
همین امر باعث شد که خانم دیگه ای فلور دلاکور رو با حروف فارسی بنویسه و من اعصابم بهم بریزه
در حروف عربی جایه د می شه جایه چ شماها واقعا قاطی می شه!
مگانگال اگر لطف کنید نوشته هایه لیلا رو ترجمه کنید مثلا یکی مثل من نمی تونه بخونه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

نقل قول:
ابرفورث جان
مشکل هاگرید همونه که گفتم...منم دچارش بودم
باید یکی از مدیران پسوردشو عوض کنه و پسورد به انگلیسی باشه
----------
شناسه هاگرید....هم یکی از عواملشه..میدونی ما چندتا حرف((ی))داریم تو فونتا؟
اگه ویندوزشو عوض کرده شاید دلیلش میتونه این باشه
آبرفورث دامبلدور نوشته:
در مورد مشكل هاگريد، بايد آنلاين بشه من نمي فهمم مشكلش رو، در حالي كه بازيابي پسورد هم كرده باز مشكل داره و اين خيلي عجيبه!
ابرفورث جان
مشکل هاگرید همونه که گفتم...منم دچارش بودم
باید یکی از مدیران پسوردشو عوض کنه و پسورد به انگلیسی باشه
----------
شناسه هاگرید....هم یکی از عواملشه..میدونی ما چندتا حرف((ی))داریم تو فونتا؟
اگه ویندوزشو عوض کرده شاید دلیلش میتونه این باشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ويكتور كرام در 1384/2/1 8:12:26
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

نقل قول:
فلسفه شخصیت های گرفته شده و نشده به این صورت هست که یکی میاد و یک شخصیت رو معرفی می کنه و اون شخصیت رو به خودش اختصاص میده. حالا اگر یکی بیاد و شخصیتی ور داره و معرفی کنه ولی بعد از یک ماه، هیچ گونه فعالیتی در انجمن های رول پلینگ نداشته باشه ، اون شخصیت ازش گرفته میشه و به متقاضی بعدی داده میشه.
حالا شما حق بدید، این همه شخصیت خب همشون تو ذهن من که نمی مونه...در ضمن خیلیا مثل خود شما هستید که هی شخصیت عوض می کنن و من قاطی می کنم کی چیو داره! خیلی از شخصیت ها هم ساختگی هست و من با کل شخصیت های هری پاتر آشنا نیستم بنابراین بعضی وقتا می بینی که لیست شخصیت ها به روز نمی شه.
حالا اگه شما واقعا نگران سایت هستید و می خواهید به من کمک کنید اگه موردی دیدید که اشتباه بود به من از طریق « تماس با ما » بگید.
در ضمن من فعالیت زیادی در انجمن ها ندارم و به همین خاطر مثلا از شخصیتی مثل هلگا هافلپاف فعالیتی ندیدم برای همین فکر می کنم که این شخصیت هنوز Available هست. شما وقتی موردی به من گزارش میدید اول باید مطمئن باشید که فلان شخصیت حتما در حال فعالیت در انجمن های ایفای نقش هست.
با تشکر
راستی لیلا جان
خوشحالم از اینکه سفر راحتی داشتی و به سلامت به مقصدت رسیدی. امیدوارم که هر چه زودتر عمل شما هم با موفقیت تمام صورت بگیره و شما هم هر چه زودتر خوب بشید و دوباره به صورت فعال تر به جمع ما برگردید.
خوش باشید.
به هر حال من مسئله ای رو می خواستم با مسئولین سایت در میون بزارم :
و اون بروز نشدن لیست
شخصیت های گرفته شده و گرفته نشده است . کسی که عضو میشه باید بدونه که شخصیت ها یی واقعا گرفته شدن !تا بعدا دچار مشکل نشه .
الان بعد از پذیرفتن نقش فیلیدا اسم من هنوز در لیست مونده بود که خوشبختانه با اطلاع دادن به مسئولین سایت رفع شد. اما هنوز اسامی دیگه ای هم هستن : مثلا :هلگا هافلپاق . املاین ونس در گرفته نشده ها و لاوندر براون هم در گرفته شده ها ! که جاشون دقیقا باید برعکس بشه .
نمی دونم شاید هم دلیل خاصی داره که این شخصیت ها هنوز حذف نشدن .
واقعا نمی دونم .
فلسفه شخصیت های گرفته شده و نشده به این صورت هست که یکی میاد و یک شخصیت رو معرفی می کنه و اون شخصیت رو به خودش اختصاص میده. حالا اگر یکی بیاد و شخصیتی ور داره و معرفی کنه ولی بعد از یک ماه، هیچ گونه فعالیتی در انجمن های رول پلینگ نداشته باشه ، اون شخصیت ازش گرفته میشه و به متقاضی بعدی داده میشه.
حالا شما حق بدید، این همه شخصیت خب همشون تو ذهن من که نمی مونه...در ضمن خیلیا مثل خود شما هستید که هی شخصیت عوض می کنن و من قاطی می کنم کی چیو داره! خیلی از شخصیت ها هم ساختگی هست و من با کل شخصیت های هری پاتر آشنا نیستم بنابراین بعضی وقتا می بینی که لیست شخصیت ها به روز نمی شه.
حالا اگه شما واقعا نگران سایت هستید و می خواهید به من کمک کنید اگه موردی دیدید که اشتباه بود به من از طریق « تماس با ما » بگید.
در ضمن من فعالیت زیادی در انجمن ها ندارم و به همین خاطر مثلا از شخصیتی مثل هلگا هافلپاف فعالیتی ندیدم برای همین فکر می کنم که این شخصیت هنوز Available هست. شما وقتی موردی به من گزارش میدید اول باید مطمئن باشید که فلان شخصیت حتما در حال فعالیت در انجمن های ایفای نقش هست.
با تشکر
راستی لیلا جان
خوشحالم از اینکه سفر راحتی داشتی و به سلامت به مقصدت رسیدی. امیدوارم که هر چه زودتر عمل شما هم با موفقیت تمام صورت بگیره و شما هم هر چه زودتر خوب بشید و دوباره به صورت فعال تر به جمع ما برگردید.
خوش باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

My dear wizarding friends
Hogwarts Professors and my fellow students
Harry, Hagrid, Hermione, Aberforth,Professor McGonagall, Tonks, Denis, James, Mundungus, Aunt Marge,Salazar Slytherin, Dark Lord, Half-Blood prince, Cho, Mania, Zakharias, Thomas, all of you
HELLO
Not even 24 hours passed and I've missed you so much
I'm fine. In the afternoon I had a bad headache because I couldn't remember the address of the site and I have forgotten my password (I think it was because of those sleeping pills that Muggle doctor gave me before the flight)
Anyway, I was making another yahoo ID on my computer and I made all the nurses surprised by the names I was adding to my list.
They asked me about the names, and I started to show off about our site. I told them about the committies and about the Role Playing Group, translation Group, our Election for the bests of the site??? and everything else
Till their eyebrows nearly disappeared! (I don't know where they had gone)
Congratulations! To my dearest Ali and everyone else
Believe me, they couldn't believe me
I am really, really proud of it
I think, I am now = Leila + 1 or 2 kilograms
Guess the name of the hospital
it's 'John Radcliffe Hospital' in Oxford
But there's no relation between him and Daniel
I made sure about it the moment I saw the sign
Well, not much to say now, except
I love you ALL
Forever, as ever
Your little friend
Leila
Hogwarts Professors and my fellow students
Harry, Hagrid, Hermione, Aberforth,Professor McGonagall, Tonks, Denis, James, Mundungus, Aunt Marge,Salazar Slytherin, Dark Lord, Half-Blood prince, Cho, Mania, Zakharias, Thomas, all of you
HELLO
Not even 24 hours passed and I've missed you so much
I'm fine. In the afternoon I had a bad headache because I couldn't remember the address of the site and I have forgotten my password (I think it was because of those sleeping pills that Muggle doctor gave me before the flight)
Anyway, I was making another yahoo ID on my computer and I made all the nurses surprised by the names I was adding to my list.
They asked me about the names, and I started to show off about our site. I told them about the committies and about the Role Playing Group, translation Group, our Election for the bests of the site??? and everything else
Till their eyebrows nearly disappeared! (I don't know where they had gone)
Congratulations! To my dearest Ali and everyone else
Believe me, they couldn't believe me
I am really, really proud of it
I think, I am now = Leila + 1 or 2 kilograms
Guess the name of the hospital
it's 'John Radcliffe Hospital' in Oxford
But there's no relation between him and Daniel
I made sure about it the moment I saw the sign
Well, not much to say now, except
I love you ALL
Forever, as ever
Your little friend
Leila
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

دوستان صفحات سايت رو خيلی سنگين کردين
ميشه کاری کنيد که اون اطلاعيه ه و ساير چيزهای قابل حذف ديگه حداقل جز در صفحه اول انجمن نشون داده نشه!
با وضع اينترنت اين منطقه دنيا آدم ذله ميشه
صد رحمت به خطوط ماهواره ای موردور!
اگه اون ماژول چت رو هم به جای ديگه ای منتقل کنيد عاليه!
ميشه کاری کنيد که اون اطلاعيه ه و ساير چيزهای قابل حذف ديگه حداقل جز در صفحه اول انجمن نشون داده نشه!
با وضع اينترنت اين منطقه دنيا آدم ذله ميشه
صد رحمت به خطوط ماهواره ای موردور!
اگه اون ماژول چت رو هم به جای ديگه ای منتقل کنيد عاليه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر

در اين مورد من ده ها بار گفتم و از اونجا كه ما ملت خيلي هوشمندي هستيم بايد دوباره بگم، اينكه ميبينين شما بعضي وقتها با نام كاربري شخص ديگه وارد ميشين يا صفحهي متعلق به يكي ديگه رو مشاهده ميكنيد، به خاطراينه كه شما از ISP (=Internet Service Provider) استفاده مي نماييد كه داراي كش=Cache ميباشد!
وقتي منوي مديريت رو ميبينيد، در واقع بلاك كش شده براي يكي از مديران همزمان براي شما نيز نمايش داده ميشود، يعني دارك لرد، سالازار و شايد كرام، از اينترنتهاي معلوم الحال و آشغال مثل البرز... استفاده مي كنند و شما بلاك مديريتي ايشان رو ميبينين! ولي وقتي روش كليك مي كنين نمي تونين برين! (حالا عدهاي جو گير شده و از شدت ذوق كردن رو به مرگ ميرن كه تونستن جادوگران رو هك كنن! و كلي واسه خودشون پپسي كولا و نوشابههاي اجنبي باز مي كنن!)
در مورد مشكل هاگريد، بايد آنلاين بشه من نمي فهمم مشكلش رو، در حالي كه بازيابي پسورد هم كرده باز مشكل داره و اين خيلي عجيبه!
وقتي منوي مديريت رو ميبينيد، در واقع بلاك كش شده براي يكي از مديران همزمان براي شما نيز نمايش داده ميشود، يعني دارك لرد، سالازار و شايد كرام، از اينترنتهاي معلوم الحال و آشغال مثل البرز... استفاده مي كنند و شما بلاك مديريتي ايشان رو ميبينين! ولي وقتي روش كليك مي كنين نمي تونين برين! (حالا عدهاي جو گير شده و از شدت ذوق كردن رو به مرگ ميرن كه تونستن جادوگران رو هك كنن! و كلي واسه خودشون پپسي كولا و نوشابههاي اجنبي باز مي كنن!)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 31 مرداد 1384 23:36
از: مگه خودت خواهر و مادر نداری ( ...) !
پستها:
103

نقل قول:
جدا !! از کجا فهمیدی که باید همچن کاری بکنه ؟
هاگرید از تو و خیلی های دیگه فسیل * تره ! فکر کنم اینا رو خوب بدونه . احتمالا بقول ویکتور اشکال از سیستم کامپیوترش باشه .
شایدم یه آدم مریض پسوردش رو عوض کرده !
همزاد هری نوشته:
هاگرید جان
شما وقتی وارد سایت شدی، عنوان (( کلمه ی عبور را فراموش کرده ام)) رو بزنید و ادرس ایمیلتون رو بنویسید اون وقت پسورد شما اتوماتیک عوض می شه و پسورد جدید به ادرس ایمیل شما پست میشه ... بعد می تونی یه خودت پسورد رو به دلخواه خودت عوض کنی
جدا !! از کجا فهمیدی که باید همچن کاری بکنه ؟
هاگرید از تو و خیلی های دیگه فسیل * تره ! فکر کنم اینا رو خوب بدونه . احتمالا بقول ویکتور اشکال از سیستم کامپیوترش باشه .
شایدم یه آدم مریض پسوردش رو عوض کرده !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قابل توجه علاقمندان ریاضی لطفا برای رفتن به باشگاه ریاضی اینجا رو کلیک کنید
http:// mathclub.schoolnet.ir
http:// mathclub.schoolnet.ir
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج