تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
182 کاربر(ها) آنلاین هستند (157 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
180
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
ستاد انتخاباتی سوروس اسنیپ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

هومممممممممک !
فقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقط...
اسنیپ : که بود او کاراگاه ؟
کاراگاه : فکر میکنم از هوادارانتون بود سورس !
اسنیپ : آر یو شور ؟
کاراگاه : عمرا !
اسنیپ : به نظر میرسید "رای ما اسنیپ "را زمزمه میکرد. اینطور نبود ؟
کاراگاه : هوم..بله قربان من هم اسنیپش را شنیدم !
اسنیپ : پس همین بوده ؟ !
کاراگاه :همین بوده ؟
فقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقطگیلدیفقط...
اسنیپ : که بود او کاراگاه ؟
کاراگاه : فکر میکنم از هوادارانتون بود سورس !
اسنیپ : آر یو شور ؟
کاراگاه : عمرا !
اسنیپ : به نظر میرسید "رای ما اسنیپ "را زمزمه میکرد. اینطور نبود ؟
کاراگاه : هوم..بله قربان من هم اسنیپش را شنیدم !
اسنیپ : پس همین بوده ؟ !
کاراگاه :همین بوده ؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام به همه
من هم به عنوان نامزد رد صلاحیت شده همایت خودم رو از ایشون اعلام می کنم! و آماده همکاری با ستاد انتخاباتی ایشون هستم.
هم چنین من به عنوان نماینده حزب خاکستری حمایت این حزب رو از ایشون اعلام می کنم!
(این حزب یه عضو داره اونم خودمم!
)
به امید رای آوردن ایشون!
من هم به عنوان نامزد رد صلاحیت شده همایت خودم رو از ایشون اعلام می کنم! و آماده همکاری با ستاد انتخاباتی ایشون هستم.
هم چنین من به عنوان نماینده حزب خاکستری حمایت این حزب رو از ایشون اعلام می کنم!
(این حزب یه عضو داره اونم خودمم!
)به امید رای آوردن ایشون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نیما بلک با شخصیتی جدید!
آره من با شخصیتی جدید برگشتم!
آره من با شخصیتی جدید برگشتم!
جزئیات کاربر

من حمایت خودمو از سیری جون اعلام می کنم و مخلصشم هستم دربست!
به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین!به ونوس رای ندین! بهبه ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! ونوس رای ندین به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! ...
به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین!به ونوس رای ندین! بهبه ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! ونوس رای ندین به ونوس رای ندین! به ونوس رای ندین! ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Head of Detection and Confiscation of Counterfeit Pants Office
Emperor's Spokesman
Emperor's Spokesman
جزئیات کاربر

پاسخ به سئوالات جوانان
در گوشه ای نشسته بودم و در فکر فرو رفته بودم که آیا میتوانم رفاه و آسایش ملت را تضمین کنم؟..جوانی به سویم آمد و گفت آقای اسنیپ چرا اینقدر در فکر فرو میروی؟ما جوانان فقط به شما امید داریم!میخواهید آرزوهای ما را که یک سال و ....که دوست داریم بر آورده شود پایمال کنید؟!؟!؟....به آن جوان نگاه کردم....چشمانش غرق در هیجان و شور و نشاط بود انگار میخواستند چیزی را از ته قلبش بگوید لحظه ای به او نگاه کردم اشک در چشمانش جمع شد دستم را به روی شانه اش گذاشتم و گفتم:نگران نباش همه چیز درست میشود!
جوانک لبخندی به من زد و گفت:عده ای از جوانان در اتاق منتظرند تا شما بیایید و و به آنها پاسخ دهید!......
با او به اتاق رفتیم!.....جوانان وقتی مرا دیدند همگی معذب شدند و شروع کردند به صحبت هر کس یک چیز میگفت هیچکس نمیفهمید آن جوانان چه میگویند بالاخره صدایم را کمی بلند کردم و به لبخند گفتم:چه خبر است؟!؟!؟
جوانان ساکت شدند!
رفتم در جای مخصوص خود نشستم و گفتم:درود بر شما جوانان جادوگر و ساحره که همگی یار با وفای من هستید!
لحظه ای سکوت کردم و دوباره گفتم:سئوالاتتون رو بفرمایید!
دخترکی آمد وسط و گفت:آقای اسنیپ شما چه چیزی را در وزارت خود مقدم میدانید؟!
لحظه ای بدو نگاه کردم و گفت:همه چیز مقدم است فقط عدالت راهی است که ملت را به هم نزدیک میکند!
دخترک بچه سالی آمد جلو و گفت:عمو اسنیپ عمو اسنیپ...من تو رو خیلی دوست دارم!
دخترک خردسال را در آغوش گرفتم و چندین بوسه بر صورت او زدم!
و گفتم:میان و شما کودکان هم باید عدالت باشد!
پسرک خردساله دیگری هم امد جلو و گفت:من چی؟؟!؟!
بر صورت پسرک نیز چندین بوسه زدم و گفتم این است عدالت .....اگر این را میبوسی اون را هم باید ببوسی!
جوان دیگری آمد تا سئوالی بپرسد جوان گفت:آقای اسنیپ شما در مورد وزیر اسبق سحرو جادو چه فکری میکنید!؟!؟!؟
گفتم:با اینکه این اواخر به من بی احترامی کرده ولی او را دوست میدارم! و اگر لازم باشد از تجربیاتش هم استفاده میکنم!
جوان دیگری آمد و گفت:در مورده زندانی های آزکابان چه فکری در سر دارید؟!
گفتم:نباید زیاد با آنها با خشونت رفتار کرد بلکه باید آنها را نیز دوست داشت!
جوان دیگری آمد و گفت:در مورده دامبلدور چه فکری در سر دارید؟!؟!؟
گفتم:دامبلدور یکی از افراد مبارز هستش و البته خوب است این را بگویم که روزی به من گفت وقتی به من میگویند دومبول ناراحت نمیشوم بلکه خوشحال هم میشوم!....این طبیعت دامبلدور هست که انقدر مهربان است.
در گوشه ای نشسته بودم و در فکر فرو رفته بودم که آیا میتوانم رفاه و آسایش ملت را تضمین کنم؟..جوانی به سویم آمد و گفت آقای اسنیپ چرا اینقدر در فکر فرو میروی؟ما جوانان فقط به شما امید داریم!میخواهید آرزوهای ما را که یک سال و ....که دوست داریم بر آورده شود پایمال کنید؟!؟!؟....به آن جوان نگاه کردم....چشمانش غرق در هیجان و شور و نشاط بود انگار میخواستند چیزی را از ته قلبش بگوید لحظه ای به او نگاه کردم اشک در چشمانش جمع شد دستم را به روی شانه اش گذاشتم و گفتم:نگران نباش همه چیز درست میشود!
جوانک لبخندی به من زد و گفت:عده ای از جوانان در اتاق منتظرند تا شما بیایید و و به آنها پاسخ دهید!......
با او به اتاق رفتیم!.....جوانان وقتی مرا دیدند همگی معذب شدند و شروع کردند به صحبت هر کس یک چیز میگفت هیچکس نمیفهمید آن جوانان چه میگویند بالاخره صدایم را کمی بلند کردم و به لبخند گفتم:چه خبر است؟!؟!؟
جوانان ساکت شدند!
رفتم در جای مخصوص خود نشستم و گفتم:درود بر شما جوانان جادوگر و ساحره که همگی یار با وفای من هستید!
لحظه ای سکوت کردم و دوباره گفتم:سئوالاتتون رو بفرمایید!
دخترکی آمد وسط و گفت:آقای اسنیپ شما چه چیزی را در وزارت خود مقدم میدانید؟!
لحظه ای بدو نگاه کردم و گفت:همه چیز مقدم است فقط عدالت راهی است که ملت را به هم نزدیک میکند!
دخترک بچه سالی آمد جلو و گفت:عمو اسنیپ عمو اسنیپ...من تو رو خیلی دوست دارم!
دخترک خردسال را در آغوش گرفتم و چندین بوسه بر صورت او زدم!
و گفتم:میان و شما کودکان هم باید عدالت باشد!
پسرک خردساله دیگری هم امد جلو و گفت:من چی؟؟!؟!
بر صورت پسرک نیز چندین بوسه زدم و گفتم این است عدالت .....اگر این را میبوسی اون را هم باید ببوسی!
جوان دیگری آمد تا سئوالی بپرسد جوان گفت:آقای اسنیپ شما در مورد وزیر اسبق سحرو جادو چه فکری میکنید!؟!؟!؟
گفتم:با اینکه این اواخر به من بی احترامی کرده ولی او را دوست میدارم! و اگر لازم باشد از تجربیاتش هم استفاده میکنم!
جوان دیگری آمد و گفت:در مورده زندانی های آزکابان چه فکری در سر دارید؟!
گفتم:نباید زیاد با آنها با خشونت رفتار کرد بلکه باید آنها را نیز دوست داشت!
جوان دیگری آمد و گفت:در مورده دامبلدور چه فکری در سر دارید؟!؟!؟
گفتم:دامبلدور یکی از افراد مبارز هستش و البته خوب است این را بگویم که روزی به من گفت وقتی به من میگویند دومبول ناراحت نمیشوم بلکه خوشحال هم میشوم!....این طبیعت دامبلدور هست که انقدر مهربان است.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
برای عضویت در تیم روغن سازی قزوین کافیست فتو کپ
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سیریوس جان یادته که من قبلا بهت چی گفتم؟؟
من بهت خبر داده بودم که رد صلاحیت شدی ولی گفتی که من شوخی میکنم.ولی الان خلیی خیلی خوشحالم که دوباره اومدی.من حمایتم ازت رو اعلام میکنم.در ضمن امضامون رو همون عکستو بزاریم؟؟؟برو که هواتو داریم.من سعی میکنم تو هافلپافم تبلیغتو بکنم.
من بهت خبر داده بودم که رد صلاحیت شدی ولی گفتی که من شوخی میکنم.ولی الان خلیی خیلی خوشحالم که دوباره اومدی.من حمایتم ازت رو اعلام میکنم.در ضمن امضامون رو همون عکستو بزاریم؟؟؟برو که هواتو داریم.من سعی میکنم تو هافلپافم تبلیغتو بکنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج