شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
5 امتیاز از دوشیزه ساتانیکا ( از گریفیندور ) کم شد به علت اینکه بدون هیچ دلیلی پست زدن و فقط نوشم بابا زاخاریاس مایه دار..... و از این جور چیز ها........ و در پستشون هیچ نکته ی دیگه ای نبود
با تشكر از امتياز دهي صحيح و اصولي شما پروفسور وينتربورن! (گ)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گودریک گریفندور در 1384/4/10 15:27:34
راجر عزيز: بهتره امتيازاتي كه به ريونكلا در اين تاپيك داده شده رو يكبار ديگه حساب كني و ببيني كه تا اينجا 36 هست...البته ممكنه شما يا استاد ديگه اي در كلاس خودش امتيازي به ريونكلا داده باشه اما تا زماني كه در اينجا اعلام نكنه مورد پذيرش نيست! جيمز عزيز: امتيازات كاملا توسط اساتيد داده ميشه...در كلاسشون ... اما در موردي كه گفتي : حرف شما كاملا صحيحه و من صد در صد تاييدش ميكنم اما بهتره نگاهي به درس ماگل شناسي بندازي و ببيني كه آيا خلاقيت بكار رفته يا نه؟ اونطور كه من ديدم دانش آموزاني كه بهشون 5 امتياز داده شده يكجور جواب دادن و مانند هم جواب دادن بدون خلاقيت ...ببينيد اين بستگي به سوال هم داره كه جاي خلاقيت بذاره يا نه...مثلا سوال خود من در كلاس تغيير شكل از توي خود درس بود و اصلا اجازه خلاقيت رو به فرد نميداد كه اين خيلي بده و من سعي ميكنم اصلاحش كنم ولي سوال زاخارياس خيلي جاي خلاقيت داشت اما من نميدونم چرا همه كسايي كه جواب دادن به يك چيز اشاره كردن...و اما در مورد امتياز هايي كه دادي...من تصميم گرفته بود 5 امتياز از تو (از گريفندور) كم كنم تا دفعه بعد حتما قوانين هاگوارتز رو بخوني و ببيني كه استاد حق اضافه كردن بيش از 15 امتياز رو نداره چه برسه به 45 اما حالا كم نميكنم فقط اگه امكان داره امتيازاتت رو اصلاح كن و دوباره بنويس... دنيس عزيز امتيازي كه كم كردي رو فقط اينجا نوشتي در حالي كه بايد توي كلاس هم بنويسي كه بچه ها هم مطلع بشن پس من امتياز رو تا زماني كه توي كلاس هم اعلام نكني...كم نميكنم...در ضمن فكر كنم امتياز رو بي جا كم كردي چون استاد اين درس اصلا به سوالاي بچه ها جواب نداده اساتيد بايد به سوالات جواب بدن وگرنه دانش آموزان پيش دستي خواهند كرد...فكر كنم جواب جردن صحيح باشه...واقعا منو ببخشيد كه اينقدر رك حرف ميزنم اما اين كم كاري معلمه كه اينقدر به سوال دانش آموز جواب نده تا دانش آموز خودش به خودش جواب بده...بهتره بيشتر دقت كني!
با تشكر از همگي كساني كه هنوز با نحوه امتياز دهي مشكل دارن اگه موافق باشين يه جلسه توي ميخونه بذاريم و من كامل براتون توضيح بدم!ممنون از حسن توجه شما! ـــــــــــــــ ويرايش: همينجا اعلام ميكنم...10 امتياز به اسلايترين بخاطر تدريس خوب پروفسور اسنيپ و حظور در كلاس و پاسخ دادن به سوالات دانش آموزان كه باعث ميشه دانش آموز بهتر مطالبو ياد بگيره...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گودریک گریفندور در 1384/4/9 16:28:34
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!