شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
مرلین جان!... اون ورد نبود که ارواح رو فراری داد!.. بوی ناخوشایندی بود که از رختخوابت میومد!... تو خواب هم آرامش روحی نداری و عذاب وجدان می گیری!.. خوب پیش از خواب برو وجدانتو راحت کن!... :-D
بزار اول من بگم. ديشب خواب ديدم سوار بر يك اسب بالدار شدم و توي دريا حركت ميكنم. هرچي جلوتر ميرفتم هوا خنكتر ميشد هي رفتم و هي اسبو تازوندم يه دفعه همه جارو پر از شبح و روح ديدم. واي نگو نگو ديگه از گذشته... ديگه نميخوام يادم باشه چي به من گذشته.... آره. خلاصه واندمو دراوردم(نميدونم از كجا) يه چيزي گفتم كه خودم نفهميدم چي بود ولي هرچي بود همه ارواح رو فراري داد. هرچي فكر ميكنم اون ورد يادم نمياد . اگه بدونم چي بوده كشف بزرگي در دنيا رخ ميده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
آخه مرلين جان باز اون وقت بحث روي بلاتريكس بودن مودي مي شه و باز دعوا مي شه منم اصلا حوصله دعوا ندارم ...
خوناشام خون گلاسشو مي خوره و مي گه :چطوره در مورد چيتا ها صحبت كنيم ... مرلين و دارك با هم مي گن :نه ........ ونوس مي گه :چطوره در مورد زيبايي من بگيم يا اينكه من چقدر خدام ..... خوناشام خميازه ايي مي كشه و مي گه :قراره صحبت كنيم نمي خوايم كه چرت و پرت بگيم ..... آي مرلين انقدر هورت نكش !!! مرلين با معصوميت ني كافه گلاسشو از دهنش در مياره
خوناشام مي گه :نظرتون چيه كه راجع به خواب هاي جادويي مون حرف بزنيم من چند تا خواب جادوگري ديدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و يك حلقه براي ملكه خون آشام ها ... كه آغازي شد براي ي?
خوناشام مياد توي ميخانه و يه خون گلاسه با اسانس توت فرنگي و موز سفارش مي ده و مي گه :بابا بي خيال شيد تو را خدا .....بيايد يه چيزي بخوريد همتون مهمون من
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و يك حلقه براي ملكه خون آشام ها ... كه آغازي شد براي ي?
در حال حاضر فرض بر اين باشه كه فقط مرلين در ميخانه نشسته و چاي مينوشد و زير لب شعري ميخواند: اومدي كه اشتباتو بشناسم. دنياي شور و نشاطو بشناسم. اومدي كه زير سايه تو من. قصه اب حياطو بشناسم قصه اب حياطو بشناسم. تو خوبي تو ماهي فدات بشم الهي الهي الهي واسه من تو دنيا تو تنها تكيه گاهي اميدي پناهي........ تام صاحاب قهوه خونه از راه ميرسه:آآآآآآآآآآآي امان امان از غم دوري يار!!! صداش قطع ميشه...بوق بوق بوق.... غير مجاز ميخونه....... مرلين: داركي تو از كجا پيدات شد؟ دارك: چي شده رفيق عزيزم. تك تنها چه كني تو؟ مرلين: درد عشق اي زيبا زيبا خيلي كوچيكه دنيا دنيا طاقت نداره دلها دلها بي تو چه كنم؟؟ پوپ پيشت دنگ بوم شلخ. ... 20 30 نفر ظاهر ميشن. گروه اركست آريان: گل افتابگردون هر روز به انتظار ديدن ياره اما خورشيدو پوشونده ابري كه تيره و تاره...... مودي ميپره وسط:من تونستم گروه اركست براي عروسيمو جور كنم. مرلين:اي بابا يه ساعته خودمو بردم تو حس دارم ميخونم كه منو انتخاب كني حالا واسه من رفته كنسرت مجاز اورده..... اوبس اوبس اوبس...... كي ميخواد اشكاي تورو پاك كنه وفاداري وفاداري وفاداري......چه ربطي به هفته بسيج داشت؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!