جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[single]] **همانند يك سفيد اصيل بنويسيد**

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: "نمایشنامه نویسی لایق یک سفید!"
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من كه همين سامي خوبه...(با دارت ويدر اشتباه نشه ها!) رولش خوبه...خودشم ميتونه بياد و مشكل كنكور نداره!!!

ققي جون همش پست بزنيم ارزشي ميشه يه نظرسنجي بذار! خودم خواستم بذارم دسترسي نداشتم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 15:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من حس كردم كه شما الان بيشتر از هرچيزي به يك ليدر نياز داريد,براي همين به ققي گفتم كه من حاضرم اين مسيوليت رو به عهده بگيرم,البته جلوي گزينه هاي ديگه و حتي ققنوس من هيچ ادعايي ندارم اون موقع هم كه به ققي گفتم نميدونستم كه اينا هم كانديدن.
در هر صورت يه پيشنهاد دارم اونم اينه كه حداكثر تا فردا يه ليدر پيدا كنيد چون وقتي نمونده و تابستون داره تموم ميشه.
دوستدار تمام سياه سفيدا و برفكيا سام وايز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
خب منم موافق همین جناب سر رودریک آلبیانکو هستم .
با توجه به جیزهایی که چو درباره این شخص نوشته بود میتونه جایگزین دامبلدور باشه و چون هنوز عده ای موافق مرگ دامبلدور و عده ای موافق عدم مرگش هستن همون بهتر که یک شخص جدید رو بذاریم

در مورد اینکه کی باشه باید اول ببینیم طرف خودش موافقت داره یا نه
به نظر خود من سرژ خیلی خوب مینویسه ولی با توجه به اینکه کنکور داره و کنکور هم شوخی نیست میتونه فعالیتش در سایت بعد از آغاز مدارس به همون اندازه سابق باشه یا نه؟؟برادر حمید هم که ققنوس گفت کنکوری هستش و شاید این عامل باعث محدودیت بشه .خودشون باید بگن که میتونن یا نه.

برای من زیاد فرقی نداره کدوم یک از این چهار نفر بشه چون همه شون خوب هستن و میتونن از قدرت این شخصیت استفاده لازم رو ببرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
The Death Prophet is coming to U

Enemies of the heir beware
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 13:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نه ديگه ما داريم دامبلدور رو فعلا بيرون مي کنيم...جاش همين جناب سر رودريک آلبيانکوا رو مياريم ايشون همين نقش ليدر سپاه سفيد رو دارن...يعني تا تکليف روشن نشه من به سپاه سفيد ميرسم بعد که اين شخصيت معلوم شد من ناظرم فقط...حالا اگه تو دو سال ديگه فهميديم دمبول زندس دوباره برمي گردونيمش... فعلا رفته جزاير هوايي تو وقتي تو کتاب دمبول فوت کرده ما هم اينجا مي فوتيمش ...با ابن حال منم الان يه مقاله خوندم که دارم باو مي کنم دمبول هنوز زندس...ولي در هر صورت اين شخصيت جديد هيچ چيزي از دمبول کم نداره...!!
------------------
هووم عجب شخصيت فراگيري شده اين رودريک
الانم با سام وايز صحبت کردم گفت اگه بقيه اعضاي سفيد موافق باشن سام وايز رو به عنوان همين رودريک بزاريم البته سام سياهه قرار ببريمش يه رنگ سفيد بهش بزنيم نه بيشوخي اگه موافقيد سام رو بزاريم چون بعد از ولدي و سرژ سام يکي از بهترين هاست...من نميدونم تصميم با شماست تا بامداد چهارشنبه اعلام کنيد يکي از اين 4 گزينه رو
1-سرژ تانکيان(کنکوري...)
2-سام وايز(اينم خودش قبول کرده)
3-برادر حميد(هنو روحشم خبر نداره)(کنکوري)
4-چوچانگ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 12:53
نمایش جزئیات
آفلاین
لي!!! ببين ميخوايم دامبلدورو هوشت كنيم بيرون!!! همه هم كه اعتقاد ندارن دامبلدور نمرده!!! همين ققنوس خودش ميگه مرده!!!! بنابراين ممكنه دعوايي پيش بياد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
said Dumbledore
the freezing water
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 12:48
نمایش جزئیات
آفلاین
منم با ققنوس موافقم!!
ادم فرضی خوبه ولی چو خیلی بهتره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من نظرم يه چيز ديگه اس من ميگم كسي نمي خاد جاي دامبلدور شه.
همين كاراگاه ققنوس بشه ليدر سپاه سفيد يه نمايشنامه هم مي نويسيم توش ميگيم كه دومبول در جواني براي خودش اسم مستعار كاراگاه ققنوس رو انتخاب مي كنه و بعد مرگ غيرواقعيش با نام كاراگاه ققنوس به دنياي جادوگري برميگرده.
ايده جالبيه .برو بچ روش فكر كنيد بعد اگه قبول نكرديد راي گيريو شروع كنيم.

در ضمن امضاي من خيلي چيز باحاليه .بنظر من هممون امضامونو بكنيم اين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ققنوس!! قلعه دست من بيد تو دياگون ميفرستم برات!!! ________________________ آقا اين فرد بريتانيايي نيست!!! يعني ولدمورت روحشم ازش خبر نداره!!! ولي دوست قديمي دامبلدور بوده. بعد از مرگ دامبلدور يكي از اطرافيانش(حالا فرض كنيد ابرفورث دامبلدور!) مياد يه نامه ميفرسته به آلبيانكوا كه دامبلدور مرده و همه جا در خطره و..... اين سر رودريك هم پاميشه از پرتغال(!) مياد بريتانيا!! بعدش يه روز كه ولدمورت و مرگخواراش در حال كشت و كشتار بودن و ولدمورت ميخواست يه دختري رو بكشه* اين اتفاق ميفته: ----------------- - دست نگهدار! ولدمورت كه داشت چوبشو براي گفتن اواداكداورا تكون ميداد برميگرده و يه نگاهي به اطراف ميندازه تا ببينه كي اين حرفو گفته... كمي اونطرفتر، مردي با موهاي زرد رنگ ايستاده و چوبدستيش را به طرف او نشانه رفته بود. انچه بيشتر از همه ولدمورت را ترساند، اين بود كه درست مثل دامبلدور، بلند قد و با وقار بود؛ وقار و متانتي كه بيشتر از هرچيز او را ميترساند. چشمان قهوه اي رنگش حكايت از قدرت بسيار و اراده اي استوار و محكم داشت. -ولش كن تام! - تو كي هستي كه اينطور در مقابل من مي ايستي، پسر؟ كلمه اخر را با اكراه اضافه كرد. چرا كه تازه وارد هيچ شباهتي به يك پسر نداشت! - سر رودريك آلبيانكوا! مرد چوبدستيش را تكاني داد و زير لب چيزي گفت. شيري با قدرت تمام به طرف ولدمورت هجوم برد و او، با حركت مارپيچ چوب جادويش قدرت آن را خنثي كرد. معلوم بود كه آلبيانكوا را نبايد دست كم گرفت. ---------------- بله ديگه! و به اين ترتيب سر رودريك و ولدمورت با هم رودررو شدن و ولدمورت قدرت سر رودريكو كه دست كمي از خودش نداشت حس كرد!!
*= در مورد اين كه چرا ميخواست دختره رو بكشه و ايا در مورد اون هم پيشگويي شده يا نه اطلاعات دقيق در دسترس نيست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1384/6/20 12:19:56
said Dumbledore
the freezing water
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب مسئله ي مهمي که هست شما مي دونيدقلعه روشنايي کجاس؟ پيدا نميشه که حالا ميخوام بيارمش محفل يه کم شلوغ شه
دوما که راجب اين شخصيت که تقريبا به وجود اومدنش قطعيه يه اسم توپ هم چو واش پيدا کرده...
سر رودريک آلبيا کوا همچيني ديشب خواستم زندگي نامه ش رو تو 10 خط بنويسم ديدم چون ايده اوليه از چو بوده از خودش بپرسم اگه دوست داشت خودش بنويسه!!!
لي جردن اين گيرف ها رو بفرست اينجا يه کم نمايش بزنن چرا رفتن تو تالار؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: یکشنبه 20 شهریور 1384 08:18
نمایش جزئیات
آفلاین
با ايده ققي و چو موافقم و شديدا استقبال مي كنم.به نظرم هم سرژ مناسبه!

بچه ها من يه پست زدم تو خبرگزاري امپراطوري كه يجورايي جوابيه به تند روي هاي ولدمورته.من ميگم چرا ما يه بار حمله نكنيم. چرا ما بايد همش دفاع كنيم.البته نه حمله مثل ولدي.حمله با پستهايي مثل ايني كه من زدم.نمونه يه پست انتقادي سفيد!!!!البته اين پست كاستي هايي داره ولي بدك نيست.اين يه نمونه اس رولي كه سفيده.رولاي سفيد كه نبايد همه اش اينطوري باشه.
"مادام رزمرتا:آواداكدورا
بلا جيغ كشيد و مرد و اعضاي محفل پيروزمندانه به محفل برگشتند"
نو آوري هم چيز خوبيه.
اگه فهميديد كه خدا رو شكر چون خودمم نفهميدم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :

ابتدا به لين