جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  70 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  147 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  256 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  335 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  236 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
سلام
میدونم بی صبرانه منتظر گرفتم امتیازات هستید

فرانک لانگ باتم 1-7 امتیاز ازش کم میشه به خاطر اینکه تمام ورد هارو گفت و من نمیدونم هفته بعد چی درس بدم بنا براین لطفا البوس جان پسته فرانک عزیز را پاک کن
2-15 امتیازبهش داده میشه چون واقعا کامل بود
پس بنا براین فرانک 8 امتیاز برای گریفیندور
-------------
البوس عزیز
5 امتیاز برای توضیحاتش
2 امتیاز برای خلاصه درس
7 امتیاز برای مقالش
1 امتیاز هم برای دادن یک منبع
پس 15 امتیاز البوس عزیز برای هاف پلاف
------------
رگولاس بلک عزیز
4 امتیاز برای توضیحاتش
2 امتیاز برای خلاصه درس
2 امتیاز برای دلیلش
3 امتیاز برای مقاله چون اون اتفاق برای طلسم اواداکور نبود بلکه برای طلسم شکنجه گر بود
پس رگولاس عزیز 11 امتیاز برای گریفیندور
-------------
ساحره هلگا
4 امتیاز برای توضیحاتش
2 امتیاز برای خلاصه
2 امتیاز برای دلیلش
6 امتیاز برای مقالش در ضمن من یادم نیست که 1880 یا 1881
پس ساحره هلگا 14 امتیاز برای هاف پلاف
------------
ساحره مری
6 امتیاز برای توضیحات عالیش
2 امتیاز برای خلاصه درس
2 امتیاز برای دلیلش
4 امتیاز برای مقالش
1 امتیاز هم به خاطر این که اولین فرد بود
پس مری15 امتیاز برای گریفیندور

..............................
زمان پاسخ گویی شب سه شنبه هست یعین تا اون موقع وقت دارید
...............................
من انتظار داشتم مقاله هاتو حداقل 15 خط باشه
................................
گریفیندور:34
هاف پلاف:29 امتیاز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آواداكداورو!
ارسال شده در: جمعه 6 آبان 1384 03:50
نمایش جزئیات
آفلاین
تكليف:
-----------------
1)
مموري چارم(Memory Charm).....افسون فراموشي
اين افسون را زماني به كار ميبرند كه ميخواهند حافظه ي كسي را اصلاح كنند تا واقعه اي را كه پيش رو داشتند را از ياد ببرد.
روش كار:بدون هيچ حركتي به چوب دستي اين ورد را با صدايي زير به زبان مي آوريم تا افسون بيش از حد قوي نشود.
زمان:آني اجرا ميگردد....البته بستگي به فرد هم دارد....يعني ثانيه و كمتر از يك ثانيه هم ممكن است.
عواقب:اگر اين افسون قوي باشد ممكن از فرد بطور كامل حافظه اش را از دست بدهد.
توضيحات اضافي:در توصيه ي وزارت به جامعه جادوگري گفته شده بود كه مردم سعي كنند از اين افسون كمتر استفاده كنند چون در اين مدت زماني از بين رفتن حافظه حتي يك نفر نيز خطرناك است.
-------------------
2)
دو ورد فوتوسكو و دوروسودا به ترتيب براي غيب كردن و توليد غذا استفاده ميشوند و به ترتيب بايد برلي فوتوسكو چوب دستي در دست چپ قرار گيرد و و بعد با خواندن ورد تكانش ميدهيم و در ورد دوروسودا با حركت L مانند ورد را ميخوانيم.زمان اجراي آنها به ترتيب 10 و 7 ثانيه است.عواقب آنها هم به ترتيب از دست دادن بينايي به مدت يك هفته و زدن جوشهاي بعضي مواقع مرگ آور است.
==================================
مقاله:
--------
آواداكداورا(اجي مجي لا ترجي)............Avadakedavra
طلسمي مرگبار و خطرناك
اين طلسم جزء طلسم هاي نابخشودني ميباشد كه مجازات انجامش حبس ابد در آزكابان است.
در دوران جادوگر سياه معروف،لرد ولدمورت،با استفاده از اين طلسم مردم را ميكشتند.
فقط يك نفر از اين طلسم مرگبار جان سالم به در برده است كه او كسي نيست جز هري پاتر كه در برابر اين طلسم پايداري كرد و تنها آسيبي كه به او رسيد يك زحم صاعقه مانند بر روي پيشاني اوست.او در آن زمان فقط يك سال داشت.
اين طلسم هيچ ضد طلسمي ندارد!
-------------
منبع:كتاب سيري در دنياي هري پاتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
سلام
چند نکته هست که باید حتما بهتون بگم
1-من یادم رفت امتیاز سوالهارو بگم
1 نوع ورد با توضیحات (مثل خودم)(اگه خیلی عالی باشه 12 امتیاز)
2-خلاصه درس من در 3 سطر(اگه خیلی خوب کار کرده باشید 5 امتیاز
3-بگویید چرا ورد تولید غذا باعث زدن جوش میشود(اگه جوابو از هر نظر کامل داده باشید 10 امتیاز)
مقاله:یک مقاله 5 سطری درباره طلسم اواداکور(به بهتریش 15 امتیاز میدم)
..................................
دومین نکته :من شب پنجشنبه برای اونایی که جواب دادنو امتیازاشو میدم ولی مهلت تا شب سه شنبه هست و من چهارشنبه جوابه کامل تمام سوالاتو میگم
................................
یادتونه گفتم گروه تشکیل بدید اون گروه فعلا 3 نفره باشه و سرگروهش هم به من بگید
وظیف سرگروه و تمام توضیحات اضافه رو جلسه بعد میگم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 آبان 1384 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
1_(stracklosis) استراكلوسيس . اين ورد افسون به وجود اوردن لباس هاي شيك است
طرز استفاده : ابتدا چشمان را بسته و به طرح و رنگ و كلا شكل ظاهري لباس مورد نظر فكر مي كنيم بهد اهسته اين ورد رو بيان مي كنيم در حالي كه چوب دستي خود را مثل حرف s تكان مي دهيم
زمان : اگر درست اجرا شود 10 ثانيه طول مي كشد
رنگ: ابي اسماني مايل به نقره اي
عواقب: اگر درست اجرا نشود باعث مي شود تا يك هفته لباس شخص اجرا كننده پاره پوره و كثيف و كهنه شود
2-خلاصه: اين درس در مورد 2ورد فوتوسکو(غيب كردن)كه رنگ بنفش مايل به قهوه اي دارد وحركت چوب دستي به صورت z با دست چپ و دوروسودا(توليد غذا)كه حركت چوب دستي مانند L كه در 7ثانيه طول ميكشد بود كه با انجام تمرين فراوان قابل اجرا مي باشد و درست اجرا نكردن ان عواقبي بدي از جمله از دست دادن بينايي در 1هفته(فوتوسکو) و از بين رفتن غذا مورد نظر (دوروسودا) مي شود
3-و چون با استفاده از جادو است ممكن است بيش از حد چربي يا موادي كه عامل به وجود امدن جوش مي شود داشته باشد( وهميشه زيادي هر چيز مشكلاتي را به وجود مي اورد )
4-Avada Kedavra)) اواداکور اين طلسم از طلسم هاي نا بخشنودي مي باشد كه استفاده از ان ممنوع است و هيچ ضد طلسمي براي خنثي كردن ندارد اين طلسم معمولا توسط مرگ خوارها استفاده مي شود و موجب مرگ خيلي سريع فرد مي شود نور ان سبز است و مرگ با ان مثل مرگ طبيعي است زيرا اسيبي به اعضاي بدن نمي رساند اولين بار توسط فردي به نام اوادا كشف شد كه اين فرد در حال اواز خواندن بوده و اسمه خود را مرتب تكرار مي كرده كه كلمه اواداکور از دهانش بيرون مي ايد و ناگهان نور سبزي از انتهاي چوب دستي او بيرون مي ايد و خرگوشي كه در مقابل او بوده با دهاني باز روي زمين مي افتد اوادا اين طلسم را دوباره اجرا مي كند و متوجه مي شود كه او يك طلسم خيلي مهم را به وجود اورده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Draco Dormiens Nunquam Titillandus
ارسال شده در: پنجشنبه 5 آبان 1384 14:11
نمایش جزئیات
آفلاین
تكليف شماره 1:

ورد"مرسموردر"(Morsmordre):اين ورد افسون پديدآوري علامت شوم است كه معمولا مورد استفاده مرگخواران قرار مي گيرد!
طرز استفاده:ابتدا ذهن خود را روي آخرين عمل بد و كار نابجايي كه انجام داده ايم معكوس مي كنيم(مرگخواران معمولا روي آخرين قتل خود تمركز مي كنند!)و سپس چوبدستس خود را به صورت شكل(Q) تكان مي دهيم و ورد را بر زبان مياوريم.
زمان:حدود 5 ثانيه.
رنگ:مشكي پر كلاغي.
اگر درست اجرا نشود باعث ميشود كه فرد انجام دهنده انگشت شصت پاي راستش را از دست بدهد.اگر براي بار دوم درست اجرا نشود يك انگشت ديگر و همين طور ادامه دارد تا تمام اعضاي بدن فرد تيكه تيكه شود!

تكليف شماره 2:
ورد "فوتوسكو"ورد غيب كردن است و رنگ آن بنفش مايل به قهوه اي ميباشد.با دست چپ و حركت لبخواني انجام ميشود و در صورت اشتباه بودن باعث نابيتايي كوتاه مدت ميشود!10 ثانيه تا اجرا طول ميكشد!
ورد "دوروسودا"ورد پديدآوري غذا است كه چوبدستس را به صورت(L) بر روي غذاي جلويمان تكون داده و ورد را ميگوييم!7 ثانيه تا اجرا طول ميكشد و اگر نادرست اجرا شود باعث از بين رفتن غذاي خودمان نيز ميشود!حدود 2 ساعت اثر داشته و در صورت استفادع زياد باعث پديدآوري جوش ميشود!

تكليف شماره 3: به دليل اينكه ممكن است مولكولهاي پديدآورنده افسون شيمياي باشند!يا اينكه به دليل عدم وجود آشپز در مخلفات غذا زياده روي شده باشد!

مقاله در مورد ورد "آواداكداورا":
اين طلسم جز سه افسون نابخشودني و استفاده آن ممنوع است زيرا اين ورد در حال حاظر مرگبارترين طلسم موجود به حساب مي رود كه تنها پسري به اسم"هري پاتر"توانسته است از آن جان سالم به دست ببرد.اين طلسم هيچ گونه اثري در بدن قرباني خود به جا نميگذارد و رنگ آن "سبز"است.اين طلسم در سال 1880 اختراع شده است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هلگا هافلپاف در 1384/8/5 16:08:42
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ارسال شده در: پنجشنبه 5 آبان 1384 00:17
نمایش جزئیات
آفلاین
تکليف :1 نوع ورد با توضيحات (مثل خودم)
2-خلاصه درس من در 3 سطر
3-بگوييد چرا ورد توليد غذا باعث زدن جوش ميشود
مقاله:يک مقاله 5 سطري درباره طلسم اواداکور

Accio:
«افسون فراخواني»
:معنا
فراخواندن
موجب پرواز شيئي بسوي افسونگر، حتي روي يك فاصله كامل ميشود. بنظر مي آيد كه افسونگر بايد حداقل مكان كلي شيئ فراخوانده را بداند
.
روش کار:ابتدا تمام فكر خود را معطوف به جسمي كه مورد نظر براي فراخواني است ميكنيم..سپس با اعتماد به نفس كامل و با ايجاد حس واقعي خواستن افسون را به كار ميبريم يعني چوب جادويي را به صورت دايره وار و مطابق با جهت عقربه هاي ساعت دوبار با سرعت ميچرخانيم و به طرف راست خودمان متمايل ميكنيم
زمان:زمان خواندن اين افسون و اجرا شدن آن بستگي به فاصله ي شما از جسم دارد ولي با توجه به سرشماري به دست آمده حدود 15 ثانيه طول ميكشد

رنگ:اين افسون بي رنگ است ولي ممكن است در شرايط خاصي مانند وقتي كه فرد در زير آب است رنگي از خود نشان دهد كه آب بسيار كم رنگ است

عواقب:اگر اين افسون درست انجام نشود موجب به بار آمدن حادثه اي ميشود مانند:بر خورد محكم جسم مورد نظر يا جسمي ديگر در اطراف آن و در نهايت ممكن است موجب كله پا شدن ساحر يا ساحره نيز شود
توصيه ميشود هنگام ياد گيري ابتدا از وسايل كوچك و نرمي ماند بالشت استاده كنيد

2:

درس امروز شما در رابطه با 2 افسون فوتوسکو و دوروسودا بود خاصيت اين 2 افسون به ترتيب غيب كردن و توليد غذا است كه هر دو اگر درست اجرا نشوند عواقب خطرناكي را به دنبال دارند افسون غيب كردنبسيار مشكل است و يادگيري ان تلاش زيادي را ميطلبد و اما در افسون توليد غذا به حس گرسنگي فرد تا سر حد مرگ نياز دارد تا غذاي دلخواه را ظاهر كند توصيه ميشود براي هر دو نكات ايمني را رعايت كنيد

3:
به نظر من ورد توليد غذا به دليل اين كه غذاي چربي رو به وجود مياره و گاهي هم ممكنه غذاهايي كه ايجاد ميشه زيادي مغزي باشه و طبيعت گرم داشته باشه كه هر دو اينها مصرف زيادشون باعث به وجود اومدن جوش در سطح بدن است

4:

افسون
Avada Kedavra
«نفرين قتل»
تلفظ
uh-VAH-duh kuh-DAH-vruh
معنا
به زبان آرامي: بگذار آن چيز نابود شود "adhadda kedhabhra"
نكته: آبراكادابرا (Abracadabra) يك افسون كابالايي در اسطوره شناسي جهود ميباشد كه بايد قدرتهاي شفابخش بياورد. به نتيجه رسيده شده كه يكي از منابع آن از آواداكداوراي آرامي، و ديگري الفباي فنيقي ميباشد. (a-bra-ca-dabra)
كاربرد
مسبب مرگي فوري با نوري سبز ميشود يکي از طلسم هاي نابخشيدني، گفته مي شود قابل جلوگيري نيست و ضد طلسم نيز ندارد.
و تنها فردي كه توانست از اين نفرين جان سالم به در برد هري پاتر بود كه دليل آن هنوز ناشناخته است
مرگ خواران ولدمورت براي از بين بردن دشمنان خود از اين افسون زياد استفاده ميكند در حقيقت براي آن ها حكم تفريح را دارد

ارادتمند شما
مري پاتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به اوج باز می گردیم و بر تری گریفیندور را عملا ثابت می کنیم...منتظر باشید..
من فقط میخواهم کمی در مورد خودم برایه شما حرف بزنم و بعد به درسمون برسیم
اولا قوانین سر کلاس من
1-شما فقط در مورد درس میتوانید پنجشنبه و جمعه و شنبه و یکشنبه سوال کنیید و غیر از این چند روز به سوالات شما پاسخ داده نمیشود
2-سر کلاس من بحثه نا مربوط به درس نمیکنیید
3-مهلت پاسخ دادن به تکالیف شب جمعه است
.....................................
این درس جوریه که معمولا اعضا باید از قوه تخیل خودشون جواب بدن و کم پیدا میشه بتوان جواب سوال را از نت پیدا کرد پس لطفا چرت و پرت ننویسید که به شدت نمره کم میکنم

هر 6 جلسه یک بار امتحان میگیرم

....................................
لطفا کسانی که با هم دوست هستند یا نمیدونم با هم اشنا هستند یا هر چیزه دیگه گروه های 5 تایی درست کنیید و اسامی با اسم سر گروه رو به من بگید

خب حالا به درسمون میرسیم
جلسه اول
ما در این جلسه با دو ورد جادویی اشنا میشویم

1-فوتوسکو.....................................................................................غیب کردن
2-دوروسودا......................................................................................تولید غذا
...................................
1-این ورد خیلی ورد سختی است و فقط با تمرین مداوم میتوان ان را یاد گرفت
روش کار:ابتدا چوب دستی را در دست چپ قرار میدهیم و و به صورت حرف زد تکان میدهیم و این ورد را تکرار میکنییم
زمان:این ورد اگر درست اجرا شود به مدت 10 ثانیه طول میکشد
رنگ:رنگ بنفش مایل به قهوهای درست میشود
عواقب:اگر درست اجرا نشود باعث میشود فردی که ورد را انجام میدهد 1 هفته بینایی خودش را از دست بدهد
----------------------------
2-این ورد زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که بسیار گرسنه باشی و غذایی برایه خوردن نداشته باشی
روش کار:یه غذا را جلوی خود گذاشته و چوب جادو را مثل حرف L تکان میدهی و ورد را بر زبان میاوری
زمان:اگر درست اجرا شود 7 ثانیه طول میکشد
عواقب:اگر درست اجرا نشود ان غذا هم که خودتان گذاشتین نابود میشود
توضیحات اضافی:این غذا فقط به مدت 2 ساعت انسان را سیر میکند و اگر زیاد مورد استفاده قرار گیرد جوش هایی در سطح بدنش ظاهر میشوند که بعضی اوقات موجب مرگ میشود
من یه خاطره ای در این مورد دارم که برایه جلسه بعد برایه شما تعریف میکنم
................................................
تکلیف :1 نوع ورد با توضیحات (مثل خودم)
2-خلاصه درس من در 3 سطر
3-بگویید چرا ورد تولید غذا باعث زدن جوش میشود
مقاله:یک مقاله 5 سطری درباره طلسم اواداکور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: جمعه 29 مهر 1384 00:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خب اين كلاس در روزهاي چهار شنبه توسط پروفسور آرماندو ديپت داير ميگردد.
مدير مدرسه.....آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/9 0:03:09
شناسه ی جدید: اسکاور
كلاس طلسمات و وردهاي جادويي
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 22:56
نمایش جزئیات
آفلاین
زاخی:پروفسور دیپت ببخشید ولی شما نمیخواین به کسی امتیاز بدین؟؟؟؟
پروفسور:نامرد من این همه امتیاز به تو دادم بعد میگی امتیاز نمیدی....
زاخی:منظورم این نیست....آخه میدونین....برای اینکه امتیاز معلما تاثیر داشته باشه باید تویه تاپیک شرح امتیاز امتیازارو بگن....یعنی هم تو کلاس بگن هم اونجا....شما برین تو این تاپیک متوجه میشین....چون این شکلی اصلا امتیازا تاثیر نداره....
پروفسور:من نمیدونستم...خوب شد گفتی زاخاریاس...آفرین....
زاخی:چاکریم...مخلصیم....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 13:25
نمایش جزئیات
آفلاین
ساتانيكا:پرفسور گفتيد درسها سخت ميشه و سؤال ها هم خوب سخت ميشه منظور من اينه كه براي جواب سؤال ها و تحقيق ها كتاب معرفي ميكنيد يا نه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارادتمند-ساتانيكا ملوني