تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
70 کاربر(ها) آنلاین هستند (46 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
68
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گنجینه ریونکلا چه بود؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ریونکلا ییها آدم های باهوشی هستن و موسس گروه اونها خودش خیلی مخ بوده پس چیزی که می تونه گنجینه ی اونها باشه باید بستگی به فکر باشه عقل و هوش ولی رولینگ رو چه دیدی ممکنه یه دفعه یه کفش رو گنجینه ی ریوکنکلا ساخت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق واژه ایست از جنس نور
که با دستی از جنس نور
بر صفحه ای از جنس نور
نوشته می شود
جبران خلیل جبران
خیلی دوست دارم دراکو :bigkiss:
که با دستی از جنس نور
بر صفحه ای از جنس نور
نوشته می شود
جبران خلیل جبران
خیلی دوست دارم دراکو :bigkiss:
جزئیات کاربر

نقل قول:
lilli potter كفته كه احتمالا كلاه كروه بندى باشه
اما با معضرت خدمت شما عرض ميكنم كه دامبلدور كفته كه
هيجوقت يه هوركراكس خودش مورد جلب ديكران قرار نميده
اما كلاه كروهبندى با حرف زدن و اواز خواندن خودش مورد جلب ديكران قرار ميده.
با تشكر
lili-potter نوشته:
من فكر ميكنم چون گنجينه ي هر گروه به معيار هاي قبولي در ان گروه بستگي دارد احتمالا گنحينه ي ريونكلا ميتواند يكي از موارد زير باشد:
1_يك كتاب
2_يك قلم پر
3_يك چوب سحراميز
يا..................
كلاه گروه بندي
lilli potter كفته كه احتمالا كلاه كروه بندى باشه
اما با معضرت خدمت شما عرض ميكنم كه دامبلدور كفته كه
هيجوقت يه هوركراكس خودش مورد جلب ديكران قرار نميده
اما كلاه كروهبندى با حرف زدن و اواز خواندن خودش مورد جلب ديكران قرار ميده.
با تشكر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

اولاً من نظرم رو مبنی بر اینکه چیز مسخره ای بوده پس می گیرم چون به هر حال چیزیه که دامبلدور جونش رو به خاطرش به می انداخت و حتماً باید چیز با ارزشی باشه البته در کنار اون با شیء خیلی موندگار و محکمی بوده باشه.پس حالا چیز مسخره ای نیست.اما نظر Rita.S هم جای تامل داره چون دیگه اینو همه خوب می دونن او خیلی آدم باهوشی بوده و یادگاری هم که ازش باقی مونده رو باید با توجه به نکات خیلی ریزی پیدا کرد.احتمالاً توی تاریخچه ی هاگوارتز یا زندگی نامش یک چیزایی هست که بشه بهش استناد کرد.اما به هر حال تا نتونیم بفهمیم دقیقاً چی بوده نمیشه نابودش کرد و یک تیکه از اون هفت قسمت بالاخره باقی می مونه.ولی یازم پیشنهاد می کنم زندگی نامشو زیر و رو کنیم چون بالاخره هر کی بخواد یک یادگار از خودش به جا بذاره اونهم برای اندی سال به احتمال زیاد چیزی باقی می ذاره که خیلی بهش علاقه داشته یا فقط با او تعریف می شده.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 30 شهریور 1385 18:58
از: يه قوطي!!مگه يه سوسك چه قد جا لازم داره؟؟
پستها:
35

بیاین به این فکر کنیم که ریونکلایی ها آدمای باهوشین پس در این صورت من چند تا حدس می زنم:
1-گنجینه باید یه چیزی باشه که فقط عقل یه ریونکلاو (یا غقل جن!!!) بهش برسه.
2-این میتونه یه وسیله باشه در مورد هوش.نمیدونم متوجه منظورم می شین یا نه؟یه وسیله با ساختار پیچیده یا یه همچین چیزی...
.3-نیدونم....شما بگین..........
(واضح بود؟؟؟)
1-گنجینه باید یه چیزی باشه که فقط عقل یه ریونکلاو (یا غقل جن!!!) بهش برسه.
2-این میتونه یه وسیله باشه در مورد هوش.نمیدونم متوجه منظورم می شین یا نه؟یه وسیله با ساختار پیچیده یا یه همچین چیزی...
.3-نیدونم....شما بگین..........
(واضح بود؟؟؟)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

به نظر من اولا گنجینه ریونکلا هر چیزی نمیتونه باشه چون که فکر میکنم دامبلدور گفتش که از هر کدوم از مدیران سابق هاگوارتز فقط یک یادگار مونده . خب اگر در گنجینه های بقیه مدیران خوشتیپ هاگوارتز دقت کرده باشید میبینید که همشون چیزهای زیبا و قیمتی و با ارزشی رو از خودشون به یادگار گذاشتند از همین جا میشه نتیجه گرفت که گنجینه ریونکلا نیز یک چیزی تو همین مایع هاست و احتمالا جنبه تزئینی دارد نه کاربردی .
البته اینم بگم که باسه من زیاد اهمیت نداره که این گنجینه چه چیزی میتونه باشه چون مسئله ای که در اینجا مطرح هست اینه که دونستن اینکه گنجینه ریونکلا چیه زیاد دردی رو دوا نمیکنه چون که مشکل اصلی پیدا کردن محل این جاودانه سازها میباشد و قاعدتا هر موقع هری بتونه اون محل رو پیدا کنه اونوقت خودش میفهمه که اون گنجیه چیه
اما در مورد نظرات آقایون
ها... اول این که قلم پر همون جوری که هزار بار گفتم باز یکدفعه دیگه هم برای هزار و یکمین بار گفتم حالا برای شما هم برای هزار و دومین بار توضیح میدم
:
به نظر من هیچ جاودانه سازی در هاگوارتز نیست زیرا :
1- ولدمورت زمانی که در هاگوارتز درس میخوند هنوز ساختن جاودانه سازها رو یاد نگرفته بود و تازه در حال جمع آوری اطلاعات در این باره بود
2- وقتی ولدمورت ساختن جاودانه سازها رو یاد گرفت دیگه فرصت برگشتن به هاگوارتز رو پیدا نکرد غیر از یکدفعه که اونم زیر نظر دامبلدور بوده
3- حالا مگه جا قطعیه این همه جا چرا ولدمورت بیاد یک هفتم جونش رو با اصرار جایی بزاره که پر از جادوگرایی هست که همگیشون به خونش تشنه هستن و سعی در نابودیه اون دارن و از همه مهمتر این که آلبوس دامبلدور هم مدیر اونجاست ؟
4- ولدمورت جاودانه سازهاش رو جایی میزاره که بتونه در اونجا انواع و اقسام محافظ ها رو قرار بده تا کسی نتونه به اونجا نزدیک بشه و تازه خودشم هر موقع بخواد بتونه بهش سر بزنه نه اینکه بزاره توی هاگوارتز که بچه ها باهاش بازی کنن
5- با توجه به کتاب من فکر میکنم گنجینه ریونکلا باید خیلی با ارزش تر از یک قلم باشد .
6- اگر گنجینه ریون کلا همین قلم بودش دامبلدور خودش حتما میفهمید . وقتی ه دامبلدور ندونه اون چیه چطور از هری کوچولو انتظار دارید از این مسائل سر در بیاره تازه اگر واقعا قلم یادگار ریونکلا بود حتی خود ولدمورتم نمیفهمید .
اما در مورد نظر ویلیام عزیز به نظر من این دیگه اصلا امکان نداره به چند دلیل :
1- ولدمورت از اولش قصدش این بود که روحش رو به هفت قسمت تقسیم کنه که این کار رو انجام داده و تموم شده چون که همیشه معتقد بوده عدد 7 قویترین عدد جادوییه ( بماند که رولینگ به بازیه هفت کثیف علاقه زیادی داشته
)
2- این نظر من نیست ولی شماهایی که میگین هر کی بمیره چوبدستیش میشکنه دیگه چوبدستیه شکسته به چه درد ولدی میخوره ؟
( البته من چنین اعتقادی ندارما )
3- اسنیپ که اصلا از جریان جاودانه سازها خبر نداره که بخواد به ولدمورت کمک کنه و براش چوبدستیه دامبلدور رو ببره تازه اگر اسنیپ این کار رو میکرد حتما تو کتاب به این موضوع اشاره میشد در واقع اصلا فرصت این کار برای اسنیپ پیش نیومد و اون از وقتی که دامبلدور رو کشت دیگه داشت یک نفس فرار میکرد . ( این خودش به خودیه خود جای تقدیر داره )
البته اینم بگم که باسه من زیاد اهمیت نداره که این گنجینه چه چیزی میتونه باشه چون مسئله ای که در اینجا مطرح هست اینه که دونستن اینکه گنجینه ریونکلا چیه زیاد دردی رو دوا نمیکنه چون که مشکل اصلی پیدا کردن محل این جاودانه سازها میباشد و قاعدتا هر موقع هری بتونه اون محل رو پیدا کنه اونوقت خودش میفهمه که اون گنجیه چیه
اما در مورد نظرات آقایون
ها... اول این که قلم پر همون جوری که هزار بار گفتم باز یکدفعه دیگه هم برای هزار و یکمین بار گفتم حالا برای شما هم برای هزار و دومین بار توضیح میدم
:به نظر من هیچ جاودانه سازی در هاگوارتز نیست زیرا :
1- ولدمورت زمانی که در هاگوارتز درس میخوند هنوز ساختن جاودانه سازها رو یاد نگرفته بود و تازه در حال جمع آوری اطلاعات در این باره بود
2- وقتی ولدمورت ساختن جاودانه سازها رو یاد گرفت دیگه فرصت برگشتن به هاگوارتز رو پیدا نکرد غیر از یکدفعه که اونم زیر نظر دامبلدور بوده
3- حالا مگه جا قطعیه این همه جا چرا ولدمورت بیاد یک هفتم جونش رو با اصرار جایی بزاره که پر از جادوگرایی هست که همگیشون به خونش تشنه هستن و سعی در نابودیه اون دارن و از همه مهمتر این که آلبوس دامبلدور هم مدیر اونجاست ؟
4- ولدمورت جاودانه سازهاش رو جایی میزاره که بتونه در اونجا انواع و اقسام محافظ ها رو قرار بده تا کسی نتونه به اونجا نزدیک بشه و تازه خودشم هر موقع بخواد بتونه بهش سر بزنه نه اینکه بزاره توی هاگوارتز که بچه ها باهاش بازی کنن
5- با توجه به کتاب من فکر میکنم گنجینه ریونکلا باید خیلی با ارزش تر از یک قلم باشد .
6- اگر گنجینه ریون کلا همین قلم بودش دامبلدور خودش حتما میفهمید . وقتی ه دامبلدور ندونه اون چیه چطور از هری کوچولو انتظار دارید از این مسائل سر در بیاره تازه اگر واقعا قلم یادگار ریونکلا بود حتی خود ولدمورتم نمیفهمید .
اما در مورد نظر ویلیام عزیز به نظر من این دیگه اصلا امکان نداره به چند دلیل :
1- ولدمورت از اولش قصدش این بود که روحش رو به هفت قسمت تقسیم کنه که این کار رو انجام داده و تموم شده چون که همیشه معتقد بوده عدد 7 قویترین عدد جادوییه ( بماند که رولینگ به بازیه هفت کثیف علاقه زیادی داشته
)2- این نظر من نیست ولی شماهایی که میگین هر کی بمیره چوبدستیش میشکنه دیگه چوبدستیه شکسته به چه درد ولدی میخوره ؟
( البته من چنین اعتقادی ندارما )3- اسنیپ که اصلا از جریان جاودانه سازها خبر نداره که بخواد به ولدمورت کمک کنه و براش چوبدستیه دامبلدور رو ببره تازه اگر اسنیپ این کار رو میکرد حتما تو کتاب به این موضوع اشاره میشد در واقع اصلا فرصت این کار برای اسنیپ پیش نیومد و اون از وقتی که دامبلدور رو کشت دیگه داشت یک نفس فرار میکرد . ( این خودش به خودیه خود جای تقدیر داره )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 27 خرداد 1388 15:51
از: از جهندم سياه همسادتونم نمي شناسي؟؟؟؟؟؟
پستها:
998

جزئیات کاربر

چوبدستی دامبلدور!!!!چون بر فرض اینکه اسنیپ خیانت کرده باشه و دامبلدور مرده باشه میبینیم که دیگه از چوب دامبلدور خبری نیست پس شاید اونه که اسنیپ بردتش پیشه ولدمورت
نمیدونم شاید حدسم بی نهایت مسخره باشه ولی گفتنش که جرم نیست
نمیدونم شاید حدسم بی نهایت مسخره باشه ولی گفتنش که جرم نیست
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
جزئیات کاربر

منم یه جورایی با لیلی موافق ام . چرا ...
چون ریونکلاو به هوش و زرنگی مشهور پس ممکنه یک کتاب یک قلم یا یک ... باشد .
احتمال دیگه : یک حیوون چیزی که با یک زاغ در ارتبات باشه .
ولی تا کتاب هفت ... خدا می دونه و رولینگ
چون ریونکلاو به هوش و زرنگی مشهور پس ممکنه یک کتاب یک قلم یا یک ... باشد .
احتمال دیگه : یک حیوون چیزی که با یک زاغ در ارتبات باشه .
ولی تا کتاب هفت ... خدا می دونه و رولینگ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
والدمورت باعث شد من پدر و ملدرم رو از دست بدم .
پدر و مادر هری رو هم کشت .
پس تا آخرین نفس در کنار هری با لر?
پدر و مادر هری رو هم کشت .
پس تا آخرین نفس در کنار هری با لر?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج