جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

17 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  114 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  232 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  229 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  312 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  223 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اعضا سایت خودشونو معرفی کنن
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 22:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.اسم من نیلوفر هستش.15سالمه و از 11سالگی کتاب های هری پاترو میخونم.من هم مثل خیلی از شما اتفاقی شروع به خوندن کتاب های هری کردم. از ارباب حلقه ها هم خیلی خوشم میاد و کلا" داستان های تخیلی رو دوست دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 21:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من هم شیما هستم! 15 سالمه اما یک هفته ی دیگه می شه 16!!
اول دبیرستانم اما از پنجم که بودم با هری پاتر آشنا شدم!
خودم هم یک وبلاگ در این باره دارم! از ارباب حلقه ها هم خوشم میاد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این وبلاگه منه اگه ببینید خوشحال میشم!

عضو تیم لیگ برتر باشگاه های کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 آذر 1384 16:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام منم مينام 15 سالمه
در اصفهان زندگي ميكنم اما اصليتم تهرانيه.اول دبيرستانم و از اول راهنمايي كه دختر خاله ام كتاب سنگ جادو را به من داد هري پاتر ميخوانم عشق كتاباشم وتاحالا يه ده بيست نفر هم مبتلا به اين درد كردم
از فوتبال خيلي خوشم مياد و همه جور كتابي ميخونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 14 آذر 1384 15:06
نمایش جزئیات
آفلاین
من علی هستم 21 و کارشناسی تاسیسات می خونم من با فیلم های هری اشنا بودم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 14 آذر 1384 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
اسم من ستاره است 22سالمه و مهندس رشته محیط زیست هستم از سال 79 با کتابای هری پاتر آشنا شدم و از اونجایی که علاقه خاصی به کتابای تخیلی دارم فوراً جذبش شدم هر کدوم از کتاباش رو یه 10 باری خوندم
بیشتر از همه جام آتش رو دوست دارم و بی صبرانه منتظر کتاب هفتم هستم
از فیلمای هری پاتر چندان خوشم نمیاد تفاوتاش با کتاب ناراحتم می کنه
فیلمای اکشن و ترسناک رو دوست دارم و تقریباً هر ترانه ای رو گوش میدم به جز چند تا از خواننده ها که خیلی مزخرف می خونن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تا ابد خیر بر شر و روشنایی بر تاریکی پیروز است
زنده باد اعضای محفل
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آذر 1384 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من اسمم سیاوش هستش.22 سالمه.دوستام سیا هم صدام میکنن.عاشق ارباب حلقه ها و هری پاتر هستم.ولی بیشتر از ارباب حلقه ها خوش میاد.وقتی کتاب هابیت و ارباب حلقه ها تموم کردم زد به سرم رفتم همۀ کتابای هری پاتر (از سنگ جادو تا محفل ققنوس) و یکجا خریدم بعدشم که شاهزادۀ دورگه رو خریدم.موسیقی زیاد گوش میکنم.از موسیقی ایرانی سلطان صدا ابی،داریوش،فرهاد و فریدون فروغی بیشتر گوش میکنم.از خواننده های خارجی عاشق کریس دی برگ هستم.موسیقی بدون کلام هم ژان میشل ژار و یانی گوش میدم.تازگیها چَتم زیاد میکنم.کار با کامپیتور هم انجام میدم. بازیهای کامپیوتری هم بعضی وقتا انجام میدم.عاشق فوتبالم.مخصوصاً عاشق تیم ملّی آلمان وتیم بایرن مونیخم.در ضمن پرسپولیسیم هستم.فیلمم زیاد میبینم.عاشق رابرت دِ نیرو هستم.اگه فیلم Awakenings (بیدار کننده) رابرت دِ نیرو دیده باشی اونوقت میفهمی هنر پیشه به کی میگن.کتاب هم میخونم کتابهای مربوط به اسطوره شناسی.از شخصیتهای ارباب حلقه ها به بورومیر،گیملی و گاندالف علاقه دارم.از شخصیتهای هری پاتر به هاگرید و دامبلدور علاقه دارم.به نظر من ریچارد هریس بهتر نقش دامبلدور رو بازی میکرد.وقتی شنیدم مرده خیلی ناراحت شدم .خدا رحمتش کنه بازیگر بزرگی بود.به نظر من تالکین و رولینگ بزرگترین رمان نویسهای دنیا هستن.ولی تالکین یه چیزه دیگس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورومیر در 1384/9/8 16:05:24
بورومیر پسر دنتور از گوندور
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اسم من گلنوش و 11 سال دارم.من هم خیلی اتفاقی با هری اشنا شدم.دوست من به هری علاقه مند بود و همیشه به من می گفت که هری پاتر یه دنیای خارق العاده ست.من هم یواش یواش علاقه مند به هری شدم و دیگه طوری شده بود که من و دوستم با هم مسابقه ی عکس گذاشته بود یم.کمدم هم که شده بود البوم عکس.خلاصه ولی از روزی که ارباب حلقه ها به بازار اومد اون دیگه هری رو دوست نداشت و هر موقع از هری براش صحبت می کردم گوش هاش رو می گرفت.این هم از داستان اشنا شدن من با هری پاتر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 08:26
نمایش جزئیات
آفلاین
من اسمم احسان 14 سال دارم
من هیچ وقت کتابی رو تمام نکرده بودم و به همین خاطر من وقتی هری پاتر و سنگ جادو و حفره اسرار و زندانی ازکابان رو خوندم دیگه ادامه ندادم ولی بعد از 2 ماه که همه به من گفتن که بخونم و حتی قسمت هایی از ادامه ان را برای من تعریف کردند و من یه چند فصل از جام اتش را خواندم که همین شد که من موتاد شدم و همه کتابا رو در شهریور تمام کردم که یه وقت میان درسا نشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
ارسال شده در: دوشنبه 7 آذر 1384 08:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اسم من مهیار 16 سالمه و عاشق هری پاترم. آشنایی من با هری پاتر خیلی اتفاقی بود . یه روز دوستم کتاب حفره ی اسرارآمیز (تالار اسرار) رو بهم داد تا بخونم اما من یه هفته اصلاَ لاش رو باز نکردم!!
یه روز از روی بیکاری شروع کردم به خوندن که یهو منو گرفت،حالا کی بخون کی نخون ؟!
من هم شدم دوستار هری پاتر.لطفاَ :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
[img]h
ارسال شده در: یکشنبه 6 آذر 1384 22:30
نمایش جزئیات
آفلاین
:نام حسین
2:سن 16
قد 183

علایق:1 ورزش بسکتبال والیبال و بدن گازی هم هستم من به داستان های صادق هدایت علاقه ی زیادی دارم موسیقی به سیاوش قمیشی علاقه دارم(بقیشون در پیت میخونن)آهنگ های خارجی اولSlipknotبعد system of a downفیلم های مورد علاقم اول فارست گامپ است بعد ذهن زیبا اگه تا حالا ندیدی حتما بور ببین فیلم های ایرانی هم که خودتون میدونین نمی خوان پول خرج کنن عاشقانه میسازن آخه چقدر اما خدائی شارلاتان بد نبود البته اونم عاشقانه بود . کامپیوتر: این که گفتی یعنی چه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!