جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (47 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
50 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[continious]] کلوپ ورزش‌های جادویی لندن

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: سازمان ورزش و تفریحات جادویی
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 19:40
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب همین جور که دوست خوبم پرسی گفت باز این تاپیک را به اوجش خواهیم رساند البته به همراه شما ,
پس بیاید نظر بدید ایده ی جدیدی اراعه بدید نترسید !!
در این ماه بر روی مسابقه ای که پرسی ایجاد کرد کار خواهیم کرد و در عید به قول پرسی همهتان را غافلگیر خواهیم کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: پنجشنبه 11 اسفند 1384 18:56
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان عزیز سلام ریاست این سازمان تغییر کرد و اینجانب برای این کار از طرف دراکو مالفوی انتخاب شد .
من به همراه دوست بسیار عزیزم اوتو بگمن که همکاری می کنن بابنده می خواهیم که لحظات خوبی رو براتون فراهم کنیم مدت مدیدی هستش که این تاپیک کار نمی کنه ولی دوباره آغاز این تاپیک رو اعلام می کنم .
اگر می خواهید که خودتون رو تست کنید ، یا در کل ادعاهای هری پاتریستی می تونن به تاپیک بهترین مسابقات با بهترین امتیازات برن و سوالات زیبایی رو که اونجا طرح شده به بنده پی ام بزنند امتیاز این مسابقه ثبت نامشان در انتشارات سروش و سایت های بزرگ هری پاتر مانند آوای ققنوس هست که مدیریت با منه .
دوستان فعلا تا 1 یا 2 هفته مونده به عید از مسابقه خبری نیست و نزدیک عید شما رو غافلگیر می کنم عزیزانی که علاقه مندن می تونن سوال ها رو طرح کنن و برای من پی ام بزنن چه از کتاب ها فیلم ها و ... هری پاتر انشاالله با یاری شما دوستان عزیز این تاپیک رو بسیار فعال می کنیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 30 دی 1384 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
گلوری جان همون جور که سیریوس گفته کمی درباره این ورزش توضیح بده تا من ببینم چه جوریه تا اجازشو بدم یا نه!!

آره سیریوس مخالفم ...بهترهمین کارو بکنه..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

شخصیت جدید
ارسال شده در: پنجشنبه 29 دی 1384 19:27
نمایش جزئیات
آفلاین
می خواستم اجازه ی زدن تاپیکی به نام"تیپروتیپ"را بگیرم.این یک ورزش مدرن هست که بازیکن ها روی ابر ها میتونن سر بخورن و هر کی که زودتر به رنگین کمان برسه تیمش برنده ست.
خیلی خوبه.مجوز میدید؟نه؟

گلوری جان :

لطفا یک کم بیشتر توضیح بده و در ضمن باید درخواستت رو با رول مطرح کنی مگر اینکه "اوتو" مخالفتی با پست های همینجوری نداشته باشه که بعید میدونم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/10/30 11:02:56
[size=small][color=FF0000]عضو افتخاری ارتش الف د
ارسال شده در: پنجشنبه 24 آذر 1384 17:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ممنونم از جناب سیریوس و دالاهوف عزیز...

جناب دابی عزیز لطفا یکباره دیگر درخواسته تون رو مطرح کنید تا پس از بررسی به شما جواب داده شود .

جناب کارداک عزیز شما هم یک باره دیگر در خواسته خودتونو مطرح کنید در ضمن لطفا بیشتر توضیح بدید

این تاپیک دیگر بر این منوال ادامه نخواهد داد و ایده یه جدیدی دارم که بعدا مطرح میکنم تا بر ان منوال تاپیک فعال بشه ...

راستی من اوتو بگمن هستم نه لودو بگمن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

شخصیت جدید
ارسال شده در: شنبه 19 آذر 1384 18:41
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعیه

از این به بعد اینجانب اوتو بگمن رئیس سازمان ورزش و تفریحات جادوئی هستم ...
و از کسانی که می خواهند تیم تشکیل بدند دعوت میشود که در خواست خودشونو مطرح کنند ,
و همچنین کسانی که ایده ی جدیدی ماننده ایجاد مسابقه میانه جادوگرا رو دارند میتونند اونم مطرح کنند تا بهترین ایده رو انتخاب کنیم و بین اعضا برگزار کنیم

با تشکر رئیس سازمان ورزش و تفریحات جادویی(اوتو بگمن)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

شخصیت جدید
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1384 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب وقتي هنوز سيريوس اجازه نداده فعاليت اينجا شروع نشده پس خودتون رو نکشيد در ضمن فعاليت هاي تيم هاي هاگوارتز زير نظر مدير هاگوارتز ولي چون ما خيلي تو کار هاگوارتز دخالت مي کنيم بر بازي هاي هاگوارتز نظارت داريم اگه سيريوس نيومد بگمن عزيز با خودم ارتباط بر قرار کن

هووم من پیدا شدم..چند روزی نبودم..ممنون که خودت رسیدگی کردی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/9/23 18:16:49
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1384 02:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خوام تیم اینجن جاین که یه بازی قدیمی ایرلندیه تشکیل بدم

با احترام ها ی وارده . باتشکر. خیلی ممنون. متشکرم.چاکرم.با عرض تشکر. با احترام تشکر وخیلی تشکر های دیگر

باتشکر کارداک دیربون

پی نوشت:این تیم تو گریفیندور تشکیل می شود

باتشکر

ویرایش:
برادر اول در مورد تیمی که میخوای تشکیل بدی توضیح بده تا اگر به اینجا مربوطه رسیدگی بشه و در ضمن این پی نوشت که در گریفیندور تشکیل میشود یعنی چی؟؟ منظور شما تالار خصوصی گریفیندوره با تیم شما وابسته به گریفیندوره؟؟

با تشکر و معذرت از اینکه دیر شد
سیریوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/9/23 18:05:01
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب جناب آقاي آنتونين دالاهوف . اميدوارم همه ي اين تاپيك در حد رول باشه نه بيشتر . قبل از درخواست مجوز بايد بگم متاسفانه رفتارتون غير قابل تحمله ! لطفا يه كم ملايمتر جواب بدين : اينجانب دابي به عنوان يك عضو گريفيندور و كسي كه احتمالا تا چند وقت ديگه بازيكن تيم كوييديچش ميشه از شما درخواست اجازه دادن براي تشكيل تيم گريفيندور رو دارم .
ارادتمند
دابي
هووووم . مثل اينكه مسئول عوض شد . خوب جناب آقاي لودو بگمن از شما درخواست مجوز براي تيم گريفيندور رو دارم .
ارادتمند
دابي

ویرایش:

برادر دابی لطفا از به کار بردن عبارات نامناسب خودداری کنید ودر ضمن این دالاهوفی که الآن شما نوشتی همین دالاهوف الانی نیست .یکی دیگه ست که از سایت رفته پس با ناظر فعلی این انجمن وی را اشتباه نگیرید!
تیم گریفیندور هم با توجه به نظر مسئول اینجا که جناب "اوتو بگمن" هستند تایید خواهد شد یا نخواهد شد

با تشکر
سیریوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/9/23 18:13:53
قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي!
تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخرين نفس!
ميجنگيم ب
ارسال شده در: پنجشنبه 17 آذر 1384 13:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اوتو بگمن وارده سازمانه ورزش و تفریهاته میشه ..
هی کسی نیست... چرا هیچ کس تو اینجا نیست تا جوابه منو بده
اقای دالاهوف کجایی پس .
در این میان مرده خمیده و پیری از یک اتاق بیرون مییاد
هی چه خبره ته چیکار داری.
ااا چه اجب یکی پیداشد تا جوابه ما رو بده"من اوتو بگمن هستم و برای جناب اقای دالا هوف نامه ای داشتم کجا هستند
مرده پیر جواب داد: ببینم تازه اومدی اینجا "مگه نمیدونی که اینجا خیلی وقته بدونه مدیره
اوتو بگمن که خیلی تعجب کرده بود گفت :نه من مدتی هست که به ماموریتی رفته بودم و تازه اومدم .مگه به سره دالاهوف اتفاقی اوفتاده
خیر فقط زیادی حرف میزد و هیچ کس هم ازش حساب نمیبرد و حتی چند بار به معاون و وزیر توهین کرده بود به همین خاطر انداختنش بیرون
نه بابا پس الان کجاست؟
نمی دونم ....
پس من میرم به وزارت و اجازه ی اداره ی اینجا رو میگیرم اینجا باید یه خونه تکونی بشه...

پس از چند روز اوتو بگمن توانست اجازه ی اداره ی ورزش و تفریهاته جادویی رو بیره و به او تکید کردند که باید این اداره به بهترین نهوع اداره ی بشه تا به دورانه شکوهه خود برگرده و همچنین باید با مراجعه کننده ها به نهوع احسن رفتار کرد و اوتو نیز قول داد تا هر چه در توان داره انجام بده تا این اداره به شکوهه اولیه ی خود برسه

جناب سیریوس چطوره...حالا دیگه اجازشو میدید اگه اجازه بدید سعی میکنم این اداره رو به بهترین نهوع اداره کنم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

شخصیت جدید