شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دراکو جان چوبدستی می خواستی به خودم میگفتی , می خريدم دیگه !!! مرلین !! بیا این بالمو قیچی کن و سریع یه چوبدستی با صفاتی که دراکو گفت بساز . پولش هم اصلا مهم نیست . لوازم جانبیش رو هم بده .
همه جا سوت و كور بود و تقريبا چيزي پيدا نبود. در مغازه ي چوب جادوگرا به ناگاه باز ميشه و بلافاصله مقدار زيادي گرد و خاك(چيزي اندازه يك تن) از در به بيرون ميريزه و نكاه افراد زيادي رو به خودش جلب ميكنه. مرلين جادوگر قدم به درون مغازه ميگذاره و ميبينه كه روي همه چيز گرد و خاك به قطر نيم متر وجود داره! به اطرافش نگاه ميكنه چوبهاي جادوگري داخل قفسه ها از ديد پنهان بودند بخاطر گرد و خاك موجود. مرلين بشكني ميزنه و فواره اي در وسط مغازه بوجود مياره كه هزارن سخوراخ در اطراف فواره به چشم ميخورد. يك بشكن ديگر ميزنه و بعد بيرون ميره و در رو ميبنده . يك بشكن ديگه و بعد صداي شر شر آب از داخل مغازه! بعد از دقايقي صداي شر شر آب قطع ميشه و مرلين وارد مغازه ميشه و با ورودش مقداري زياد آب از مغازه خارج ميشه. : اوه خداي من يادم رفته بود سيستم فاضلاب شهري رو به اينجا وصل كنم. سورتون بو! سوراخي در كف مغازه ايجاد ميشه و همه آبها و كفهاي موجود رو ميبلعه. حالا بايد همه جا خشك بشه. يك بشكن ميزنه و چند دستمال به ترتيب جلويش ظاهر ميشوند و بعد با اشاره انگشت به سمت قفسه ها ميرن... همه جا بعد از يك ساعت خشك و تميز شد و برق ميزد. مرلين در مغازه رو چهار طاق باز ميكنه و ميگه: در اين مغازه بر روي شاگردان هاگوارتز بازه! بشتابيد...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
مثل اينكه ايشون با ديدن ليست زيباي من جابجا فوت شدند. خدا بيامرزتشون. داشتم از خواص چوب جديد ميگفتم كه ايشون اومدند و من يكي از موارد استفاده از اين چوب رو نشونتون دادم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
منظورم هر شرکت چوب جادوگری سازی ديگست.قربون ليست خريد هفته: ۱- قابل نوشتن نيست ۲- سه کيلو قارچ ۳- ۲۰ کيلو گوشت چرخ کرده ۴- يک مزرعه دلمه ۵- ۶۰ تا نون پيتزا ۶- ۸ تا سس کچاپ لطفا مهرام باشه ۷- يک بسته رب تبرک.اه نه خيلی بی مزست. يک بسته رب دلند( خوشمزه و خوشرنگ) ۸- پنير پيتزای شيراوران دو کارتن ۹- سوسيس و کالباس ماسيس دو کارتن ۱۰- يک عالم ابجوی سبک ۱۱- ... غيره چک رو هم بسی لازم دارم يه وقت دبه نکنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
باشه ، موردی نداره...چک نمی دونم واسه چی میخوای ، ولی چشم...واسه یه هفته ات هم بگو چی میخوای تهیه میشه...منظورتو از رقبا هم صریحتر بیان کن...فرد یا نهاد خاصی مورد نظرته ؟
تقاضای تو مورد قبول واقع ميشه اما به شرطها و شروطها ۱- يک هفته منو از انواع چيزها تامين کنی ۲- اين معامله رو با شرکتهای رقيب انجام ندی ۳- يه چک سفيد امضا بعنوان ضمانت پيشم بزاری...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!