آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
شنل نامرئی و نقشه غارتگر! شنل واسه اینکه میتونی باخیال راحت به حرفای همه گوش بدی، نقشه هم واسه مچ گیری خیلی حال میده. مثلا یکی به تو میگه من این ساعت کلاس دارم ولی تو میبینی با یکی دیگه داره تو محوطه می گرده. اون وقته که تو با شنل میری و زهره ترکش میکنی و بهش می فهمونی که خودت خری!
نقشه غارتگر و دفترچه تام ریدل، نقشه غارتگرو واسه این میخوام چون کلا ادم فوضولی تشریف دارم اون دفترچه رو هم میخوام که هروقت حوصلم سر رفت یکم سر به سر ولدی بزارم (یه چیزی مگه دارن وسایل هری رو خیرات میکنن؟)
پاسخ به: کدومیک از وسایل جادویی هری پاتر رو میخوایین داشته باشین؟ چرا؟
خیلی دوست داشتم که شنل نامرئیشو داشته باشم. از هیچی دیگش خوشم نمیاد! شنل خوبه چون، بعضی وقتا می تونم انتقاممو از آدمایی که منو اذیت می کنن، با ترسوندن بگیرم. یا مثلا توی ترم، نامرئی بشم و برای خودمو گروهم، با تقلب، امتیاز جمع کنم.
Cause i don't wanna lose you now I'm looking right at the other half of me
پاسخ به: کدومیک از وسایل جادویی هری پاتر رو میخوایین داشته باشین؟ چرا؟
چوب دستی -شنل نامرئی-زمان برگردون-نقشه غارتگران -کتاب شاهزاده دورگه رو هم میخوام همراه با یک جارو ی پرنده همینجوری دوست دارم داشته باشم حس قدرت با اینا دارم