جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  218 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: ستاد انتخاباتی گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1404 19:38
نمایش جزئیات
آفلاین
باد آمد و بوی جیگر آورد!

کلا از همه چیز خوشمان آمد.

اولا اسم جیگر خیلی با معنی است! اسم ستاد باید یک چیز خوشمزه باشد. این خودش باعث ایجاد انرژی و گرسنگی است و البته انرژی باید در کنار گرسنگی باشد چون بلاخره ارضای این نفس گرسنه الاماره بسیار انرژی بر است!

در ضمن شما از طبیعت صحبت کردید! ما چیزهای طبیعی دوست داریم. این پروتزی ها به درد نمیخورند. فقط قیافه دارند ولی در عمل اصلا خوش دست نیستند. دست ادم باید گیر کند به چیزی. این پروتز های گرد اصلا جای گیر ندارند.
آن وقت ادم میخواهد دست بگذارد روی زانو و بلند شود نمیتواند. دست سر می خورد!

در مورد جادوگران هم به نظرمان ما که روح والاتر و تاریکتری داریم میتوانیم به صورت طبیعی مراقب جوجوها باشیم. البته جوجوها نمیدانند چه چیزی برایشان خوب است. ما خودمان برایشان انتخاب و اجرا میکنیم. قانون طبیعت هم همین است دیگر.
برنامه شما در مورد ازادی مرگخواران ما چیست؟
جوجو ها رو به دست ما میدهید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 تیر 1404 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
درود جناب گریندل‌والد. خوبین جناب؟
راستشو بخواین، بنده یک سوال داشتم:
آیا در دوران شما، نجیب‌زادگی جایگاه خودشو خواهد داشت؟ یا هرج و مرج و نانجیب‌زادگی حاکم میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 تیر 1404 21:49
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
نقل قول:
آیا قراره سر خواستگارا با هم دعوا کنیم؟

دخترم آن خواستگارها برای شما هستند و یکی از وعده‌های انتخاباتی من این است که همه خواستگار خواهند داشت. خواستگارهای شما چند برابر می‌شود.

نقل قول:
آفرین و درود بر تو! یکم بیشتر تلاش کنی شاید وزیر هم شدی و اونموقع تونستم بهت فکر کنم...

آلبالوی قشنگم. من در متن زیبای تو چیزی جز همراهی و حمایت ندیدم. به چشم خود دیدم که خانواده دامبلدور و گریندلوالد شاید در آینده نزدیک دوباره با هم رفت و آمد خواهند داشت و حتی با هم کاندید جایزه صلح هم بشویم.

نقل قول:
راستی من یه پیکسی جدیدا پیدا کرده بودم، تو ندزدید... چیز... یعنی میگم تو ندیدیش؟!

لطفاً سوالات بی‌ربط به انتخابات را برویم بیرون در کافه به صرف قهوه پاسخ دهم.

نقل قول:
وزیر بشین سرتون شلوغ بشه دست از سر داداشی من بر می‌دارین؟!

ما در هر صورت دست از سر داداشی شما برنمی‌داریم. دست از هیچ‌کجایش برنمی‌داریم.

نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم که اگه همه آزادن نهانه‌ها هم آزادن؟ با نهانه‌ها چیکار می‌کنین؟

اگر به تاریخ رجوع کنید، متوجه می‌شوید ما از معدود افرادی هستیم که نهانه‌ها را درک کردیم و سعی داشتیم زیر سایه خود رشد دهیم و آموزش دهیم و کاری کنیم یاد بگیرند قدرت بی‌نظیرشان را تحت کنترل درآورند، اما متأسفانه همیشه افرادی بودند که به خاطر حسادت یا اندیشه شومی که داشتند، چوب لای چرخ ما می‌بردند و نمی‌گذاشتند هیچ نهانه‌ای به سعادت برسد... در دولت آینده ما نهانه‌ها آزاد خواهند بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: دوشنبه 23 تیر 1404 21:24
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر بشین سرتون شلوغ بشه دست از سر داداشی من بر می‌دارین؟!
من داداشیمو نمیدم! نمی‌خوام تنها بمونم...
داداشی منههههه...

یه سوال دیگه هم داشتم که اگه همه آزادن نهانه‌ها هم آزادن؟ با نهانه‌ها چیکار می‌کنین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟
- چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
ارسال شده در: دوشنبه 23 تیر 1404 21:06
نمایش جزئیات
آفلاین
میبینم که راه‌های غیر قانونی جواب ندادن و از راه‌های قانونی اقدام کردی که وزارت رو بگیری...

حقیقتا متعجب شدم گل گلی! ترشی نخوری یچیزی میشی... بالاخره سیبل پنجره رو ول کردی و داری از در اقدام میکنی. آفرین و درود بر تو! یکم بیشتر تلاش کنی شاید وزیر هم شدی و اونموقع تونستم بهت فکر کنم... ولی خب دیگه قراره آدم بشی، نه؟ بالاخره همه‌ی موجوداتی که جادو دارن می‌تونن آزاد باشن. چون اگه یه تعریف درست از جادو داشته باشیم میتونیم به این نتیجه برسیم که همه میتونن آزاد بشن.

مادر همه طبیعته و طبیعت ساحره‌ی قدرتمندیه. اگه یکم تفکر و دقت چاشنی کار بشه می‌فهمیم که جادو رو اگه یچیز موروثی بدونیم و طبیعت هم مادر همه باشه، پس بالاخره میتونیم به این نتیجه برسیم که همه آزاد و رها میشن و ماگل‌ها هم جزو این همه حساب میشن دیگه... نمیشن؟!

گل گلی جان، پس بالاخره قراره به راه راست هدایت بشی دیگه... نه؟! قرار نیست که مثل همیشه راه راست رو سمت خودت کج کنی! نکن! زشته! آخر عاقبت نداره این کارا... پیکسی دزد تسترال دزد میشه!

عه چیز...
راستی من یه پیکسی جدیدا پیدا کرده بودم، تو ندزدید... چیز... یعنی میگم تو ندیدیش؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 تیر 1404 14:19
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من اومدم همون سوالی رو از شما بپرسم، که از کاندیدای محترم هلگا هافلپاف هم پرسیدم.

وقتی شما وزیر شدین، چه بلایی سر خواستگارای من میاد؟ آیا قراره همشون رو واسه خودتون بردارین؟ اگر این ستاد از آرمان‌های رنگین کمانی خودتون حمایت کرده و بلایی سر خواستگارای من بیاد چی؟

آیا قراره سرشون با هم دعوا کنیم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
حالا که این پستو تا آخر خوندی، پس یعنی خیلی درگیرمی!

ارسال شده در: یکشنبه 22 تیر 1404 22:06
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
نقل قول:
آیا شما نیز باور دارید که بعضی خون‌ها از برخی دیگر برترند؟

بله سالازار بزرگوار، در اصل طبیعت به این شکل با ما سخن گفته است. به برخی بیشتر احترام گذاشته و در نتیجه انتظار دارد در رتبه‌های بالاتری قرار گیرند. همان‌ها که نسل‌های برتر جادوگران از خون آنها شکل گرفته است. بهترین مثالش خود شما هستید که نسل اسلیترین را به یادگار گذاشتید. رنگ سبز نماد طبیعت، نماد اسلیترین، جاودانه دلیل ظاهری موید همین مطلب است!

نقل قول:
آیا در وزارت مورد نظر شما، برنامه‌هایی برای شکل‌دادن به چنین اختلاف طبقات جادویی وجود دارد؟ برنامه‌ای که هم‌زمان هم به رستگاری کل جامعه‌ی جادوگری بیندیشد، و هم برتری خونی و خانوادگی را نیز در ساختار قدرت لحاظ کند؟

برنامه ابتدایی‌ام این است که دیدگاه غلط "تبعیض" را در جامعه از بین ببرم. آن چیزی که تحت تأثیر تبلیغات غلط قشرهای سودجو و ضعیف جامعه، نوعی تبعیض و از جنس منفی به شمار می‌رود، در واقع اگر در مسیر درستش انجام شود، نتایج خارق‌العاده‌ای به همراه خواهد داشت. بی‌شک استعداد جادوگری و اصالت خون‌های برتر باید به شکلی راهبردی در جهت منافع عام به کار رود. اگر اصالت مورد پسند طبیعت در رأس هرم قدرت قرار گیرد، همه‌ی آحاد جامعه، حتی بی‌جادوها و ماگل‌ها از آن بهرمند خواهند شد و در قِبال این بهره نیز باید احترام آن را نگه دارند و قدرش را بدانند. دو مفهوم "برابری" و "تبعیض" در آینده‌ی ما، شکل جدیدی به خود خواهند گرفت و مطمئنم اگر در این مورد به من و ایدئولوژی من اعتماد شود، همه راضی خواهند بود.

نقل قول:
اگه وزیر شدین باید بگیم وزیر جیگر؟ عه قبلا یه آرسینوس جیگری وزیر بود. اونم وزیر جیگر بود. پس شما می‌شین وزیر جیگر دوم؟

Jadoogaran Is Great Again, Right?

JIGAR

صدالبته ما با برنامه‌هایی که پیش رویمان داریم، جیگر خوبی خواهیم بود. همین بس.

نقل قول:
ولی از همه اسم بردین به جز پریزادها ها! یه جمله هم برای ما زیبارویان (نه ماگل‌هایی هم‌چون امبر هرد، فقط ما پریزادها) بگین عشق کنیم.

نمی‌دانیم چرا اینقدر از اسم "امبر هرد" یکهو بدمان آمد. اگر شما می‌دانید به ما هم بگویید.
پریزادها و حتی نسل‌هایی که ترکیبی از خون آنها را در خود دارند، از کهن‌ترین نیروهای جادویی طبیعت بهره برده‌اند و در نتیجه جایگاه بسیار بالایی در میان موجودات جادویی برخوردار هستند. اشاره به نام آنها عملاً توضیح واضحات و حتی ابراز تردید در بالا بودن مقامشان است.

نقل قول:
آیا شما قصد ادامه دادن برنامه‌ی اقلیت‌های وزیر بلک رو دارین؟

متأسفانه برنامه‌های وزرای قبلی ممکن است متأثر از تفکرات و عقاید سودجویان بوده باشد. من برنامه‌های خودم را برای اقلیت‌ها دارم و حتی ترجیح می‌دهم دیگر از کلمه "اقلیت" استفاده نکنم. آنها گوهرهای نایابی هستند که همچون الماس‌هایی گرانبها باید مراقبشان بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

ارسال شده در: یکشنبه 22 تیر 1404 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای گلرت خانِ جیگر جیگر جیگر طلا!

اگه وزیر شدین باید بگیم وزیر جیگر؟ عه قبلا یه آرسینوس جیگری وزیر بود. اونم وزیر جیگر بود. پس شما می‌شین وزیر جیگر دوم؟

به هر حال شعار انتخاباتیتون خیلی به دلم نشست. ولی از همه اسم بردین به جز پریزادها ها! یه جمله هم برای ما زیبارویان (نه ماگل‌هایی هم‌چون امبر هرد، فقط ما پریزادها) بگین عشق کنیم.

آیا شما قصد ادامه دادن برنامه‌ی اقلیت‌های وزیر بلک رو دارین؟

چرا باید تو پست من از دو وزیر اسم برده می‌شد و به دو وزیر متصل می‌شدین؟ آیا این بدین معناست که ضرب‌المثل تا سه نشه بازی نشه حقیقیه و شما در واقع وزیر سوم پست من هستین و... اوه، وزیر شدین رفت؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: یکشنبه 22 تیر 1404 15:35
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بدان و آگاه باش، رنگ پوست تو، جنسیت تو، پدر و مادر تو، انسان بودن یا نبودن تو، تفاوتی بین تو و دیگر نظرکردگان طبیعت ایجاد نمی‌کند!

ای انسان برخوردار از جادو! تو آزادی!
ای جنی که جادو بر سر انگشتانت جاری‌ست! تو آزادی!
ای خوناشامی که جاودانگی‌ات مدیون جادوست! تو آزادی!
ای گرگینه‌ی دلبسته به ماه کامل! تو آزادی!
ای موجوداتی که جادو به هر شکل در شما رخنه کرده است! همه آزادید!

گلرت عزیز،

نشان ماری که بالای نامتان به‌عنوان بهترین نویسنده دیده می‌شود، خود گواهی‌ست بر احترامی که برای شخصیت و قلم شما قائلیم. بی‌تردید اگر شما را جزو جادوگران برتر زمانه نمی‌دانستیم، این نشان افتخار نیز بالای سرتان قرار نمی‌گرفت. با این حال، جملات اعلامیه‌ی اول شما برای ما نیازمند اندکی شفاف‌سازی‌ست.

ما با پیام بازگشت به طبیعت شما کاملاً موافقیم و از آن استقبال می‌کنیم. همچنین از پیام دوم، که درباره‌ی ارتقای جایگاه آنانی‌ست که جادو در رگ‌هایشان جاری‌ست، لذت بردیم. اما در همین نقطه پرسشی برای ما پیش می‌آید.

درست است که باید برای ارتقای جایگاه همه‌ی کسانی که حتی ذره‌ای جادو در وجودشان هست تلاش کرد، اما آیا شما نیز باور دارید که بعضی خون‌ها از برخی دیگر برترند؟ و در این مسیر ارتقا، برخی خانواده‌ها و افراد باید به‌صورت پیش‌فرض و طبیعی در جایگاهی بالاتر قرار بگیرند، چرا که نسل‌های برتری از جادوگران را به جامعه هدیه داده‌اند؟

آیا در وزارت مورد نظر شما، برنامه‌هایی برای شکل‌دادن به چنین اختلاف طبقات جادویی وجود دارد؟ برنامه‌ای که هم‌زمان هم به رستگاری کل جامعه‌ی جادوگری بیندیشد، و هم برتری خونی و خانوادگی را نیز در ساختار قدرت لحاظ کند؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه‌چیز را می‌فهمم… جز آنچه باید احساس شود.
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 19:50
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
بیانیه شماره 1 گلرت گریندلوالد

با تو سخن می‌گویم ای عزت‌یافته از دامان طبیعت! آری تو را می‌گویم! تویی که نظرکرده‌ی مادر عزیزمان، طبیعت قدرتمند، هستی. از لحظه‌ای که روزنه‌ی چشم‌هایت در این جهان ابدی باز شد و نور را در وجودت به گردش درآورد، درست از لحظه‌ای که اولین کام را از هوای دنیای بیرون از شکم مادر گرفتی، انرژی خاص وجودت را مستقل و جدا از هر جنبنده‌ی دیگری با خودت به دنیا آوردی. با تو سخن می‌گویم ای کسی که شاید قدر این موهبت عظیم و این سرچشمه‌ی جادوی درونت را نمی‌دانی!

جادوی وجودت را بپذیر و با طبیعت یکی شو!

بدان و آگاه باش، رنگ پوست تو، جنسیت تو، پدر و مادر تو، انسان بودن یا نبودن تو، تفاوتی بین تو و دیگر نظرکردگان طبیعت ایجاد نمی‌کند!

ای انسان برخوردار از جادو! تو آزادی!
ای جنی که جادو بر سر انگشتانت جاری‌ست! تو آزادی!
ای خوناشامی که جاودانگی‌ات مدیون جادوست! تو آزادی!
ای گرگینه‌ی دلبسته به ماه کامل! تو آزادی!
ای موجوداتی که جادو به هر شکل در شما رخنه کرده است! همه آزادید!

نقطه‌ی مشترک همه‌ی ما جادوست. این انرژی خالص و ناب که مادر طبیعت به ما، و فقط به ما، ارزانی داشته.

دولتی خواهیم ساخت که اصل و ریشه‌ی طبیعت در آن متبلور شود!
دولتی خواهیم ساخت که آزادی جادوگران در آن احساس شود!
دولتی خواهیم ساخت که هدف اول آن، زدودن غبار غفلت و به ظهور رساندن اصل پاک و آزاد جادوی طبیعت باشد!

به اصل خود بازمی‌گردیم!

JIGAR

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!