سلام نیمه غول !
سلام نجاد پرست

نقل قول:
در نتیجه، شتر دیدی ندیدی. همچنان وجود این تشکل های سری نقض میشه و شما هم به عنوان سیاستمدار بهتره اعلام گرایش نکنی.
خوبه همین پست پایین گفتم ما میانه روییم!
بقیشم پروف
جواب داد
(نمی داد هم من نفهمیدم چی گفتی
)ممنونم
کیک فراموش نشه

نقل قول:
1- وزارت سحر و جادو؟ یک نیمه غول دورگه که حتی هاگوارتز رو به نیمه هم نرسونده، چه برسه به تمام کردنش. و حتی چوبدستی هم نداره و در کمترین سطح از لحاظ تجربه، نظارت و حتی فعالیت قرار داره، برای جامعه جادویی چه چیزهایی در چتنه داره؟
واتس د مینینگ آف فعالیت؟
اگه فعالیت ایفاییه که دست شما درد نکنه! ما از قند و کبد و معده و دندون دردمون زدیم برا ایفا کلی کیک اضافه خوردیم! چن ماه بعدشم که نمایشگاه کتاب رو به بوق کشیدیم خود شما میخواستی منو خفه کنی
. تجربه هم وندلین گفت، منم گفتم قبول دارم که توی جادوگران تازه واردم!نقل قول:
2- کیک؟ یعنی تمااام مشکلات ایفا، وزارتخونه، مدیریت، محفل ققنوس غرق در مشکل و مرگخوران با سطح حداقلی مشکلات. (تاجایی که ما میبینیم) با چند تا کیک حل میشه؟ اصلا چرا شعار شما کیکه؟ با کیک می خواید به چی برسید؟ این شعار به شدت یادآور یکی از ملکه های ماگلیه (به مردم بگید اگر نون ندارن بیسکویت بخورن!!!)
من نمیگم با کیک حل میشه. بلکه میگم کار ما مث اداره ی قنادیه.

بعدشم عجب ملکه عاقلی بوده! آدرس بدین روابط دیپلماسی رو شروع کنیم.

نقل قول:
3-شما هیچ چیز واضحی از برنامه هاتون، مشاورینتون، کابینه تون و نقشه هاتون نگفتید. برنامه تون برای وزارتخونه دقیقا چیه؟ آموزش پخت کیک؟
یا امامزاده ریچارد شیر دل! من دو سری برنامه فقد تو ستاد و بیلبورد زدم و ازونور کلی ائتلافو ازین کارا کردم!
کمرم رو شیکستین با این متن!
نقل قول:
4-نظرتون در باره بی ناموسی چیه؟ تاییدش میکنین؟ اگر وزیر بشین و به هر دلیلی... تحت فشار قرار بگیرید در این مورد، برای بی ناموسی و بی ناموسی نویسی چه تصمیمی میگیرید
من توی مناظره هم گفتم. با بی ناموسی کوچکترین مشکلی ندارم! ولی باید در نظر بگیریم که ایفا شامل من و جناب ایکس نمیشه!ایفا شامل کاربر هایی از 10 سال تا ان سال هست و اینکه همه کاربران شرایط بودن توی اون محیط (بیناموسی) رو ندارند.
ممنونم
کیک فراموش نشه
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

واقعا خودتی! به هم ولایتی ها بگم تو ره دیدم باورشون نمیشه ... نه که پسر برگزیده باشی ها، ما لیتل میش آباد سفلایی ها خرافاتی نیستیم قبول نداریم تو پسر برگزیده ای اونجا همه طرفدار لرد اسمشونبرن ... مطمئن باش یه روز توره میکشه 
ریپاریو!
I'm sick of psychotic society somebody save me