شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با توجه به اینکه کتاب هفت اومد و جمع بندی شد و بحث های صورت گرفت ، تاپیک بحث در مورد شخصیت پرسی ویزلی!! که قبلا با ناظر صحبت شده و باز شده بود ، بسته بشه مجددا ! بحثی دیگه نیست براش
ویرایش : همینطور تاپیک گنجیه ریونکلاو چی بود
سلام،اگه تاپیکی همنام شناسه عضوی باشه دلیل نمیشه که ایشون بخواد اون باز بشه یا بسته شه تاپیک متعلق به فرد نیست و از نظر من لزومی نداره فعلا بسته شه،شاید بعدا به این نتیجه رسیدم که باید بسته بشه.در مورد گنجینه درسته جواب تاپیک داده شده ولی ضرری که نداره شاید عضوی مطلبی برای گفتن داشته باشه این تاپیک هم فعلا باز میمونه مگه اینکه ضرورتی به بستنش بوجود بیاد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/1/5 17:33:32 ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/1/5 18:49:55
با سلام خدمت ناظران محترم. من يه پيشنهاد براي زدن يك تاپيك دارم. بسياري از سوال ها هستن كه مثلا براي من پيش ميان ولي يكي جواب صحيحش رو مي دونه بسياري ديگه هم هستن كه بايد روشون بحث شه ولي در اون حدي نيستن كه براي هركدومشون يه تاپيك جداگانه باز بشه. پيشنهاد من اينه : يه تاپيك با نام " چند سوال" باز بشه كه توش همه سوالها كه به نظر ميان جواب كوتاه دارن پرسيده و جواب داده بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
فرق ما با ديوانه ها تو اينه كه ديوونه ها در اقليت اند.
سلام به مديران عزيز اين بخش من يه طرح دارم واسه يه تاپيك با عنوان مجموعه رسانه هاي هري پاتري ساخته شما تو اين تاپيك مردم مي تونن فايل هاي ويدئويي يا صوتي يا هر چيز ديگه مربوط به هري پاتر رو كه خودشون ساختن بذارن. تورو به وجدانت قسم تو ديگه منو به يه جا ديگه پاس نده.رفتم تو قسمت ارتباط با مديران مي گن قبلا همچين تاپيكي بوده بعد دعوا شده بشتن.ولي ظاهرا زياد مخالف نبودم. به خدا اگه امكانش هست مجوز بدين. راستي اگه مي شه دو تا تاپيك بدين كه تو يكيش فايل ها رو بذاريم تو بعديش نظرات مردم رو بشنويم. در ضمن فايل ها هم توسط من يا شما نظارت بشه
به خدا من نمیخوام اذیتت کنم ولی دوست گرامی در تالار اصلی درباره کتابها بحث میشه،من هیچ سنخیتی بین تاپیکی که شما میخوای بزنی با تالار اصلی نمیبینم،به انجمن مطالب اشتراکی یا اتاق ضروریات مراجعه کن موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1386/12/12 1:48:32
ببخشید ناظر های محترم تاپیک من یه نظر داشتم : می خواستم بگم از اون موقع ای که اجازه ی تاپیک زدن بدون مجوز رو آزاد کردین یه مقدار تاپیک ها و پست های ارزسی زیاد نشدن ؟؟؟
نه دوست عزیز با قاطعیت میگم بهیچ وجه چون از زمانی که این قضیه رو اعلام کردم امکانم نداره تاپیکی زده شده باشه و در کمتر از 24 ساعت بهش رسیدگی نشده باشه ------------------------------ اون تاپیک هم پاک شد
از ناظر های عزیز عذر خواهی می کنم و میخوام که تاپیکیو رو که من به نام (جادوگر ها سواد خواندن و نوشتن را از کجا یاد می گیرند ؟) رو ایجاد کردند رو قفل کنند . دلایلش تو تاپیک هست
با تشکر هاگرید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
ببخشید ناظر های محترم تاپیک من یه نظر داشتم : می خواستم بگم از اون موقع ای که اجازه ی تاپیک زدن بدون مجوز رو آزاد کردین یه مقدار تاپیک ها و پست های ارزسی زیاد نشدن ؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=CC0000]اگر گروه های هاگوارتز به جز گریفیندور رو نشانه ی موس فرض کنیم و گریفیندور رو شکلک یاهو نتیجه می
توضيحي كه من دادم بر اساس صحبت هام با هري پاتر بوده و از خودم در نياوردم..بهتره تو كارهاي تالار اسرار دخالت نكني!مشكل هم پيش اومد،تالار اصلي رسيدگي كن.
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !