جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

197 کاربر(ها) آنلاین هستند (183 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
197 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 3 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
پیوز...

پیوز...

1.چرا دوست دارید طرف مقابل رو دق بدین؟

2.شما بین اعضای تازه وارد و قدیمی تالار چه فرقی می بینین؟

3.چرا این قدر با عمو آبر منو دق میدین؟

دوست ندارم سوال های سیاسی بپرسم ولی باهاتون کار دارم

بای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 17:12
نمایش جزئیات
آفلاین
پيوز!

اينطور كه معلومه كاملا به هافلپاف وابسته ای. چی تو هافلپاف ديدی كه تو ساير گروه ها نديدی؟ چه طور شد هافلپاف رو انتخاب كردی؟

چی شد كه باعث شد تا ناظر قدرتمندی بشی؟ يعنی از نظر من ناظر قدرتمندی بشی؟ تا جايی كه ميدونم هر جايی نظارت كردی موفق بودی، رمز موفق بودنت چی بود؟

برای اولين بار ناظر كدوم انجمن شدی؟ وقتی برای اولين بار ناظر شدی چه حسی داشتی؟

اگه مدير بودی چه ميكردی؟ چه كسی رو بلاك ميكردی تا شرشو كم كنی؟

ميون كسايی كه تو نظارت باهات همكاری كردن يا تو باهاشون همكاری كردی، كدوم رو مناسب تر ميدونی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 14:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به به پیوزی خودم

چیطوری خوبی؟

میگم اصلا من سوال ندارم به یاد سابق اومدم ارزشی بازی در بیارم
باو لطفا تیکه کلامتو بگو؟
نظرتو راجع پرسی و بچه های سال اولیبگو؟
رخصت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 04:43
نمایش جزئیات
آفلاین
- واق! واق!

- نگير پاچه رو سگِ خر!! دِ نگير!!

- بوقي ولش كن؛ چيكارش داري؟ حيف اين ريپر دوستداشتني و نيناش نيست؟!

- اوه پيوز!! ميگم چرا اينقدر ريپر به تو علاقه داره؟! چرا اينقدر من به ريپر علاقه دارم؟! كلا چرا من و تو اينقدر بهمديگه علاقه داريم؟! چرا الاغه نداريم؟! اصلا چرا تو به نفع ريپر كنار نكشيدي؟! ريپر از دستت شاكيه و خيلي خوف كرده كه چرا طرفداراتو به خاطر من گذاشتي سرِ كار!! بسيار مايل بود كه به جاي اينكارا يه استخون براي اون ميخريدي، يه جوالدوز به ديگران!! چيزه خب ناراحتيش از اينه كه دفعه ي آخر من و كلنل با هم رفتيم زيارت و اونو نبرديم

- واق واق!!

-

- پاچه رو ول كن!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 00:13
نمایش جزئیات
آفلاین
پیوز!

مرسی پرسی که این موجود رو دعوت کردی. موجودی که تلفظ صحیح اسمش گمونم peeves باشه هرچند شخصا دوس دارم مث فیوز تلفظش کنم (تحت تاثیر آنیت )

حالا سوالام!

برخلاف سایرین، اعتقاد دارم که ابدا «پیوز» خوبی نیستی و در ایفای این نقش، ناموفق بودی.

بذار پیوز رو از نظر خودم بگم: یه روح مزاحم و بداخلاق (که بدعنق هم ترجمه شده) که مدام توی راهروها و کلاس ها ویراژ میده و برای ملت دردسر درست می کنه و بمب کود حیوانی پرت می کنه و به هیچ صراطی مستقیم نیست و از هیچ کسی حساب نمی بره به جز بارون خونالود!

خوب تو هیچ کدوم اینا نیستی!

مزاحمت نداری. وقتی یه جنجالی پیش میاد توی چت باکس سعی می کنی آرومش کنی. از بارون خونالودم ابدا نمی ترسی.

بگذریم از اینکه گهگاهی اون روت بالا میاد و یه پا دردسر میشی خودت و همش بوق می زنی ولی این شرایط بسیار به ندرت پیش میاد.

با این اوصاف، چرا «پیوز» رو انتخاب کردی؟ شخصیت های بهتری برات وجود دارن که می تونستی توی هافل باهاشون پیشرفت کنی. مث همین «سدریک دیگوری» یا اینکه زیرآب آنتونین رو بزنی! یا یه شخصیت دیگه. که به اخلاق واقعیت بیشتر جور باشه.

پس اینجا دو سوال برای من پیش میاد که اولیش خیلی تکراریه:

1- چرا پیوز رو انتخاب کردی؟
2- به نظر خودت، چرا نتونستی یه پیوز واقعی باشی؟ بیشتر شبیه یه پیرمرد و ریش سفیدی.

و البته سوالات دیگه ای هم دارم مثل:

3- چرا کورکورانه از هم گروهیات دفاع می کنی؟ حتی وقتی آشکارا دارن مرتکب خطا میشن؟ فکر نمی کنی طرفداری از خطاهای هم گروهیات، وجهه و محبوبیت هافلپاف رو در سایت و بین کاربران دیگه کاهش میده؟

4- با وجود برنامه های جدیی که برای وزارت داشتی چرا کناره گیری کردی؟

5- حالا که کناره گیری کردی، چرا به سود شناسه «عمه مارج» این کار رو انجام دادی؟ آشنایی خاصی با ایشون داری؟ اونم درحالی که در سری قبل انتخابات (که ملغی شد) خودت بدجور به ایشون گیر داده بودی و حتی ایشون رو تهدید به «لودادن» کرده بودی.

6- چرا ایشون رو لو ندادی؟ آیا این کارت به شیوۀ سیاستمداران خارج سایت، به منظور جلب آرا و طرفدار بود و سوء استفاده از موقعیت انتخاباتی؟ بعدم راحت زدی زیرش؟

7- اگه بعد از 120 سال، قرار باشه من به هافلپاف حمله کنم، چه شناسه ای رو به من پیشنهاد می کنی؟ (به جز اون شناسۀ خاص که هردومون می شناسیم!)

موفق باشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/6 0:15:51
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1388/5/6 0:19:15
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
حال گیری نیست روح بودن؟! همه چیز ازت رد میشه اون وقت هر چیزی رو که بخوای برداری نمی تونی! چطور با این مسئله کنار اومدی و چه سختی هایی در این راه داشتی؟

تلفظ صحیح اسمت pyos هست peyouwz ؟!!( یا Pyoooz؟!!)

در راستای اینکه سوال ها همش ارزشی نشه، پیوز رو در دو خط توصیف کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگان الکتو در 1388/5/5 21:49:27
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 19:04
نمایش جزئیات
آفلاین
پیوز؛ همکار سابق و دوست فعلی. برای هافلپاف خیلی زحمت کشیدی، خیلی پستی و بلندی ها رو پشت سر گذاشتی و هنوزم از انگیزه ت برای بهبود گروه خوبمون کم نشده.

سوال: ریتا همکار خوبیه؟

موفق و موید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 10:50
نمایش جزئیات
آفلاین
هو121

هه هه هه
خوبی جونیور؟

رولت قویه اما گویا به شدت مایلی توی تالار خصوصی هافل فعالیت کنی.چرا؟
چرا نمیخوای دیگران هم از تواناییت بهره ببرند؟ها ها ها؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
seems it never ends... the magic of the wizards :)
ارسال شده در: دوشنبه 5 مرداد 1388 02:30
نمایش جزئیات
آفلاین
روح ِ من ميشي؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 22:53
نمایش جزئیات
آفلاین
به به !‌

ايول پيوز ،‌چه خنده !‌من فكر كرده بودم تورو دعوت كردن ، وگرنه حتما" تورو ميگفتم اتفاقا" توي فكرت بودن !!!‌

1. اگه بخواي با يكي از دختر هاي جادوگران از نزديك ملاقات كني كي رو انتخاب ميكني ؟

2. احساس نميكني به قيافت نمياد ؟

3. پيوز رو در سه خط توصيف كن.

4. شمارتو بده !‌

5. اگه از هافلپاف بندازنت بيرون كجا ميري؟ تا اونجا كه يادم هست، اصلا" از هافل تا حالا خارج نشدي. مگه چي داره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب