ما مسلح به ارکان دولتیم
بر صف شورشیان حمله می بریم
ما همه پیرو خط قدرتیم
بر صف دشمنان حمله می بریم
لا الا...
لا الا لا الا...
متعلقات اخبار و اینا خلاصه تموم میشه و تصویر گوینده نمایش داده میشه. (کت و شلوار خاکستری. قیافه
)- بسم المرلین الچپر چلاق پیر! بینندگان عزیز، سلام، ظهر آدینه شما بخیر! و اینک سر خط خبر ها.
دیری رین رین، بوم بوم!
گوینده: مقابله با اشرار و قاچاقچیان در سطح شهر!
تصویر فلورانسو نشون داده میشه که گرفتنش دارن می برن.
مامور1: قربان سوژه رویت شد! الان می گیریمش!
فلو که در چت باکس مشغول چیز فروشی بود با دیدن ماموران فرار می کند. سه مامور از رو به رو شیرجه می زنن میگیرنش.
فلو: من معتاد نیستم! اوا دستمو ول کن نامحرم!

مامور: حرف نزن بوقی! در ملا عام داری مواد میفروشی!

فلو: مواد؟ مواد چیه باو؟ این حرفا چیه؟

مامور: بیا اینا چیه تو جیبت پس؟
فلو: بابا اینا آرده من بین جوونا پخش می کنیم واسه شفا!

مامور: حرف بوق نزن. برو توی ماشین... گیش گیش! (افکت درگیری)
دیری رین رین، دین دین!
گوینده: خطیب ناماز جمعه محفل ققنوس خاطر نشان کرد:
تصویر دامبلدور نشون داده میشه که پشت تریبون وایساده.
- وزارتیان بدانند، که ما آنها را قبول نداریم. انقدر تحریم کنید... تا تحریم دانتان پاره شود.
جماعت که مث موج چپ و راست میرن:
- مرلیییییییییییییییین اکبر! مرلییییییییییییییین اکبر! مرگ بر ضد ولایت ققنوس. مرگ بر وزارت. مرگ بر وزارت. مرگ بر منافقین مزدور!
دیری ری رییییییییییییییییییییین!
دوباره مجری نمایش داده میشه.
- و اما قبل از اخبار، در خدمت وزرای سحر و جادو هستیم و گفت و گوی کوتاهی رو با این عزیزان داریم.
دوربین لانگ شات میشه و یکی از وزرا سمت راست گوینده مشخص میشه. سیریوس با کت و شلوار قهوه ای همیشگیش شروع به صحبت می کنه:
- سلام عرض می کنم خدمت مردم عزیز. وزیر اسنیپ به دلیل افتتاح پروژه ساختمان پزشکان جادویی در هاگزمید نتونستن که بیان.
گوینده: ما خوشحال می شدیم که هر دوی شما اینجا بودید. و اما علت حضور شما، شک و شبهه هایی هست که در رابطه با برخی نهاد های منتسب به وزارت به وجود اومده... خودتون توضیح بدید.
سیریوس جرعه ای آب میخوره و میگه:
- عده ای هستن، میان، توهین میکنن، وزارت رو زیره سوال می برن. مردم رو تهییج می کنن. به زندان بان شریف ما تهمت می زنن. زندان مارو زیره سوال می برن. من اجازه میخوام برای اینکه وقت مردم گرفته نشه و به اخبارشون برسن، خیلی سریع این اسلاید ها و تصاویری که پس از بازدید از زندان تهیه کردیم رو نشون بدید.

ببینید. این نمای آزکابان از راه دوره. ولی اصلش که اینجوری نیست. تصویر بعدی لطفا.

بله... شما نزدیک که بشی اینو می بینی در واقع! مدرنیته در بدنه این ساختمان مشاهده می کنید.
مورد بعدی اینکه در مورد بند زنان و عدم رفاه و اینا گفتن. خواهش می کنم تصاویر بعدی رو مشاهده کنید.

بفرمایید! این وضع زندانی ها! دارن صفا می کنن! وای فای، آب سرد، سونا، جکوزی، آب گرم. همه چی داره. چند تن از زندانیان هم خواستن تا تصاویرشون پخش بشه.

بله! خودتون شور و اشتیاق رو در بین زندانیان عزیز مشاهده می کنید. بنده عذر خواهی می کنم از شما و بینندگان. چون الان مجبورم که برم. نشست سران اتحادیه جادوگری امشب در مقر سازمان ملل جادوگری برگزار میشه و ما هم باید حضور داشته باشیم. مرلین نگهدارتون.
گوینده با تعجب:
- بله... خیلی ممنون جناب وزیر. خب، در عالم سیاست این فشردگی های کاری چیز طبیعی هست، و اینک ادامه اخبار...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

قربان؟در عصر حاضر که تلفن همراه نیست ان هم از نوع هوشمندش!