جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (18 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  71 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  186 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  296 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  202 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: یکشنبه 28 بهمن 1386 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظران محترم...

آقا بنده می خوام یه تاپیک بزنم که توش مشخص شه سپر مدافع جدید تانکس چی بوده؟

و اینکه...
تاپیک دیگه ای هم با این مضمون : چرا آلبوس دامبلدور همه چیز را می دانست...
یا تو این مایه ها... خودتون که می دونید چی می گم ! دامبل خیلی چیزها می دونست ، نمونه اش همون معطل کردن اون یارو جلاده که برای کشتن هیپوگریف اومده بود.!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: دفتر ناظران تالار اصلی
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 بهمن 1386 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
بله همانطور که گفتی بستگی به صلاحدید ناظر داره ولی توضیح میدم.
این یکی از معایب بدون مجوز تاپیک زدنه که مشکل خاصی هم نیست من قبل از اینکه پست وت رو بخونم اونجا گفتم تاپیک قفل و پاک میشه،مشکل و کار اصلیش رو دوش ناظره که منم مشکلی ندارم فوقش بیشتر وقت میذارم ولی بچه ها راحت تر و بهتر و با ایده های بکر تر تاپیک میزنن و نمیان از کسی اجازه بگیرن بعضیام بقول هری اصلا دون شخصیتشون میدونن بیان از کسی اجازه بگیرن من خیلی وقته تو امضام هم گفتم اینجا هر گونه مشورتی داشتن میتونن بکنن و اصلا گفتم که نظر شخصیم اینه که مشورت کنن بهتره تا مواردی عین همون تاپیکی که اشاره کردی پیش نیاد،ولی چه اشکالی داره؟ما که خودمون ادعامون میشه خیلی وقته عضویم چه کارا که نمیکنیم!حالا یا عضو تازه وارد زده این تاپیکو دوسم داره تو این سایت چون به هری پاتر علاقه منده فعالیت کنه.
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 بهمن 1386 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

باید بگم که در مورد این قانون زدن تاپیک بدون مجوز من مخالفم !

البته باید بگم که شما ناظرید و اختیار انجمن دسته شماست ولی این مورد درست نیست ! مثلا الان تاپیکی در مورد طاق نما خورده در این انجمن ، من قبلا تاپیکی در این مورد زدم ، جمع بندیش هم کردم و اطلاع دادم که بسته شد !

با وجود چنین تاپیک هایی دوباره به نظرات گذشته میرسیم ! فکر میکنم ناظر توی این موارد باید دقت بیشتری به خرج بده

همینم زیاد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 8 بهمن 1386 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
فکر کنم چون با جادو همه ضعفهای جسمانی رو نمیشه درمان یا درست کرد،اگه همچین قابلیتی وجود داشت فرضا میشد بلندی یا کوتاهی قد یا فرم و سایز اجزای صورت یا خیلی وارد دیگه رو بهبود بخشید از طرفی میبینیم ولدمورت در کتاب پنج یک دست جادوئی برای پتی گرو بوجود میاره،ممکنه جواب سوالت واضح باشه ممکن هم هست نیاز به بحث داشته باشه،ضرر نداره تاپیکو بزن ببینیم چی میشه،البته بازم میگم من اینارو دارم بعنوان مشورت گفتم وگرنه چند وقتی میشه گفتم برای تاپیک زدن مجوز لازم نیست.
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 8 بهمن 1386 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خواستم تاپیکی باز کنم با این عنوان که چرا هری که از ضعف بینایی رنج می برد چشماشو با جادو درمان نکرد؟
میشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چوبدستی ساز معروف
چوب می خوای؟
ارسال شده در: جمعه 5 بهمن 1386 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
1)بازم میگم دوست گلم نیاز به مجوز نیست شما با خیال راحت فعالیتتو بکن اگه نیاز به اقدام ناظر باشه که سعی میشه جز در مواقع ضروری دخالتی صورت نگیره ناظر کارشو انجام میده

2)و البته بازم میگم که کار خوبی میکنی با ناظر مشورت میکنی،در مورد تاپیکی که خواستی بزنی اگه پست آخری که توسط ناظر یادگارها در این تاپیک: پایان کتاب هفت زده شده رو بخونی میبینی دقیقا همون چیزیه که تو مد نظرته

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 19:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من باز هم تصميم دارم يك تاپيك بزنم. البته با موضوعي متفاوت: ( دوست داشتيد فصل اخر كتاب چه طوري تموم ميشد؟)
البته ميدونم كه چند تاپك مشابه با اين تاپيك وجود داشته ولي هيچ وقت درباره ي چه طور تمام شدن كتاب بحث نشده.( البته تا اون جايي كه من اطلاع دارم.)
اميدوارم مجوز اين تاپيك را دريافت كنم.
با تشكر بسيار. هدويگ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:

هدويگ نوشته اند:

من تصميم دارم تاپيكي با عنوان: (دوست داشتيد داستان چه طوري تمام ميشد؟ ) بزنم. براي همين هم براي گرفتن مجوز امده ام.
اميدوارم به من اجازه بدهيد.
با تشكر بسيار . هدويگ.

خوبي ايشا الله؟!
خب تاپيكي كه ميگين فكر كنم يه چيز تو همون مايه ها قبلا بوده، اسمش اگه اين نبود شايد بحث هايي در اين مورد توش مي شده. ولي خب بايد بگم كه متاسفانه در انجمن ما جايي نداره. تالار اسرار جاي بحث روي نكات مبهم و پيچيده كتاب و تحليل و آناليز اوناست نه جاي نسبت دادن علاقه هاي فردي اعضا نسبت به داستان كه چطور تمام بشه. فكر ميكنم به انجمن تالار اصلي يا شايد اتاق ضروريات مراجعه كنيد به نتيجه برسيد. با ناظرين اون انجمن ها ارتباط برقرار كنيد.

موفق باشي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: پنجشنبه 4 بهمن 1386 10:31
نمایش جزئیات
آفلاین
من تصميم دارم تاپيكي با عنوان: (دوست داشتيد داستان چه طوري تمام ميشد؟ ) بزنم. براي همين هم براي گرفتن مجوز امده ام.
اميدوارم به من اجازه بدهيد.
با تشكر بسيار . هدويگ.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 بهمن 1386 22:52
نمایش جزئیات
آفلاین
هدویگ عزیز درباره موضوعی که اشاره کردی تا اون جائی که تاریخ عضویت من جواب میده بوفور تو سایت بحث شده و دلیلش هم میتونه:ترس پیتر از ولدمورت،اعتماد به نفس وپائین و نداشتن پناهگاه محکم و یافتن همچین پناهگاهی پشت ولدمورت یا تشنه قدرت بوودن پیتر و فریفته شدنش با وعده و وعیدهای ولدمورت یا جمیع این دلایل باهم باشه پس بنظر من زدنش لزومی نداره اما اگه پست قبل من درست ماقبل پست خودتو ببینی گفته شده دیگه نیاز به مجوز نیست و البته کار خوبی کردی با ناظر مشورت کردی،اگه ناظر تشخیص دداد و تاپیک از نظرش قرین به فایده نبود قفل و پاک میشه.
موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!