سلام
مصاحبه با مهمان این برنامه ، هوکی بصورت پیوست قرار گرفت ! مهمان تا سه روز آینده میتونه پاسخ سوالات رو در اینجا ارسال کنه .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
14 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر

هوکی،جنی که وزیر شد و یا شاید وزیری که جن است .
اول این که بسیار ممنونم از پرسی که شما رو دعوت کرد هوکی عزیز.
خب یک سری سوالات برای من مطرح شده که طبیعتا بخش عظیمی از اون مربوط به وزارت خونست.
هوکی ،توی جریانات وزارت بودی؛ رقبای بسیاری داشتی که از ابتدا مشخص بود دو نفر کنار می کشن .فکر می کردی که ایگور به نفع تو کنار بکشه؟با اون همه برنامه ای که اعلام کرده بود؟در نهایت ترجیح می دادی اگر وزیر نمیشدی چه کسی به عنوان وزیر انتخاب میشد؟
خودت خبر داشتی که ممکنه تقلب های بسیاری صورت بگیره.همونطور که بعدا هم مشخص شد.با این اوصاف ،خیلی خوب ارامشتو حفظ کردی و در بین درگیری و جو وحشتناک سایت خوب موندی و جالب بود که کنار هم نکشیدی.به نظرت این به خاطر این نبود که از حمایت مرگخواران مطمئن بودی؟
همونطور که یکی از دوستان راونی من (نپرسین،نمی تونم بگم
) به من گفته بود شما اول قرار بود به عنوان نماینده ی راون انتخاب بشی.تقریبا باهات موافقت هم شده بود که بعد مری باود وارد شد و کاندیدا شد.به نظر می رسید که سهمیه ایشون ازاد باشه ولی همه ما می دونستیم که ایشون از حمایت همگروهی های خودش بهره منده.با این اوصاف فکر می کردی که شانس پیروزی در مقابل مری رو داشته باشی؟
نظرت در مورد جو سایت در دوران رای گیری چیه؟به نظرت عامل اصلی به وجود اومدن این جو چیه؟ایا مقصر شخص خاصیه و یا ..؟
جدا از اینا،چرا ریون رو انتخاب کردی؟ایا اگر می تونستی تغییر گروه بدی باز هم در راونکلاو می موندی؟
چرا هوکی؟ایا شخصیت جذاب گلگلومات اون قدر نبود که تورو راضی کنه؟ خب مثلما وقتی داشتی شخصیت هوکی رو انتخاب می کردی به فکر سوژه های اینده وزارت نبودی.پس چرا بین این همه شخصیت دنبال هوکی رفتی؟بعدم چرا بین این همه شخصیت میری سراغ شخصیت های عجیب غریب مثل گلگومات و هوکی و ..؟
درمورد کوییدیج هوکی، نمی خوام سوالات تکراری که بقیه پرسیدن رو بپرسم چون برای پرسی سخت میشه خوندنش.ولی خب پذیرفتن نظارت کوییدیچ جرات می خواست .خیلی با اعتماد به نفس برنامه هاتو اعلام کردی و نظارت این انجمن هم بهت واگذار شد.الان نظرت در مورد اوضاع کوییدیج چیه؟یادمه می گفتی که کوییدیچ وقتی جذابه که تعداد تیم ها و رقابت ها زیاد باشه.یکمی در مورد این موضوع توضیح بده .
ممنون
اول این که بسیار ممنونم از پرسی که شما رو دعوت کرد هوکی عزیز.
خب یک سری سوالات برای من مطرح شده که طبیعتا بخش عظیمی از اون مربوط به وزارت خونست.
هوکی ،توی جریانات وزارت بودی؛ رقبای بسیاری داشتی که از ابتدا مشخص بود دو نفر کنار می کشن .فکر می کردی که ایگور به نفع تو کنار بکشه؟با اون همه برنامه ای که اعلام کرده بود؟در نهایت ترجیح می دادی اگر وزیر نمیشدی چه کسی به عنوان وزیر انتخاب میشد؟
خودت خبر داشتی که ممکنه تقلب های بسیاری صورت بگیره.همونطور که بعدا هم مشخص شد.با این اوصاف ،خیلی خوب ارامشتو حفظ کردی و در بین درگیری و جو وحشتناک سایت خوب موندی و جالب بود که کنار هم نکشیدی.به نظرت این به خاطر این نبود که از حمایت مرگخواران مطمئن بودی؟
همونطور که یکی از دوستان راونی من (نپرسین،نمی تونم بگم
) به من گفته بود شما اول قرار بود به عنوان نماینده ی راون انتخاب بشی.تقریبا باهات موافقت هم شده بود که بعد مری باود وارد شد و کاندیدا شد.به نظر می رسید که سهمیه ایشون ازاد باشه ولی همه ما می دونستیم که ایشون از حمایت همگروهی های خودش بهره منده.با این اوصاف فکر می کردی که شانس پیروزی در مقابل مری رو داشته باشی؟نظرت در مورد جو سایت در دوران رای گیری چیه؟به نظرت عامل اصلی به وجود اومدن این جو چیه؟ایا مقصر شخص خاصیه و یا ..؟
جدا از اینا،چرا ریون رو انتخاب کردی؟ایا اگر می تونستی تغییر گروه بدی باز هم در راونکلاو می موندی؟
چرا هوکی؟ایا شخصیت جذاب گلگلومات اون قدر نبود که تورو راضی کنه؟ خب مثلما وقتی داشتی شخصیت هوکی رو انتخاب می کردی به فکر سوژه های اینده وزارت نبودی.پس چرا بین این همه شخصیت دنبال هوکی رفتی؟بعدم چرا بین این همه شخصیت میری سراغ شخصیت های عجیب غریب مثل گلگومات و هوکی و ..؟
درمورد کوییدیج هوکی، نمی خوام سوالات تکراری که بقیه پرسیدن رو بپرسم چون برای پرسی سخت میشه خوندنش.ولی خب پذیرفتن نظارت کوییدیچ جرات می خواست .خیلی با اعتماد به نفس برنامه هاتو اعلام کردی و نظارت این انجمن هم بهت واگذار شد.الان نظرت در مورد اوضاع کوییدیج چیه؟یادمه می گفتی که کوییدیچ وقتی جذابه که تعداد تیم ها و رقابت ها زیاد باشه.یکمی در مورد این موضوع توضیح بده .
ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/10/23
آخرین ورود: سهشنبه 13 بهمن 1388 14:23
از: یه دنیای دیگه !
پستها:
392

جن وزیر؟ جن بو داده؟ بو نداده؟ پس چیکار کرده؟ 
حالا اینا رو بی خیال:
1- اولین بار چه کسی بهت پیشنهاد کرد که توی انتخابات شرکت کنی؟
2- چرا از معاونت وزارت قبلی استعفا دادی (به عنوان درس) و حالا برای وزارت کاندید شدی؟ (اگه فکر می کنی پاسخ به این سوال آشوبگرانه س، بهش جواب نده!)
3- چطور شد که نظارت کوییدیچ رو پذیرفتی؟
4- چه برنامه هایی برای کوییدیچ داری؟
5- چه برنامه هایی برای وزارت داری و چرا تا به حال کابینه ای معرفی نکردی؟
فعلا همینا!

حالا اینا رو بی خیال:
1- اولین بار چه کسی بهت پیشنهاد کرد که توی انتخابات شرکت کنی؟
2- چرا از معاونت وزارت قبلی استعفا دادی (به عنوان درس) و حالا برای وزارت کاندید شدی؟ (اگه فکر می کنی پاسخ به این سوال آشوبگرانه س، بهش جواب نده!)
3- چطور شد که نظارت کوییدیچ رو پذیرفتی؟
4- چه برنامه هایی برای کوییدیچ داری؟
5- چه برنامه هایی برای وزارت داری و چرا تا به حال کابینه ای معرفی نکردی؟
فعلا همینا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

هوكي؟جيگرشو خام خام..هوكي دوستت داريم،هوكي دوستت داريم!
---------------
1)چرا اينقدر من و تو به هم علاقه داريم؟آيا آينده ما دو تا شباهتي با آينده گلرت و آلبوس خواهد داشت؟
!
2)چرا اينقدر من تو رو دوست دارم؟چرا اينقدر رفيق توپي هستي برام؟
3)تو چرا اينقدر منو دوست داري؟چرا اينقدر رفيق توپي برات هستم؟
4)چرا سپاهان اصفهان؟به نظرت استقلال بهتر نيست؟سپاهان سوراخ نيست؟
5)چرا اينقدر اين تد ريموس هر جا تو ميري و من ميام،هست؟به نظرت مزاحم نميرسه؟
6)جادوگران يا ثروت؟آنيتا دامبلدور يا هري پاتر؟
تنكس وري ماچ!:D
---------------
1)چرا اينقدر من و تو به هم علاقه داريم؟آيا آينده ما دو تا شباهتي با آينده گلرت و آلبوس خواهد داشت؟
!2)چرا اينقدر من تو رو دوست دارم؟چرا اينقدر رفيق توپي هستي برام؟
3)تو چرا اينقدر منو دوست داري؟چرا اينقدر رفيق توپي برات هستم؟
4)چرا سپاهان اصفهان؟به نظرت استقلال بهتر نيست؟سپاهان سوراخ نيست؟
5)چرا اينقدر اين تد ريموس هر جا تو ميري و من ميام،هست؟به نظرت مزاحم نميرسه؟
6)جادوگران يا ثروت؟آنيتا دامبلدور يا هري پاتر؟
تنكس وري ماچ!:D
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/11
آخرین ورود: پنجشنبه 22 تیر 1396 23:55
از: دور شبیه مهتابیام.
پستها:
1495

وزیری که جن شد یا جنی که وزیر شد!! مسئله این است؟ خیر! مسئله این است که باشد که وزارت نباشد و ما کله ی این جن رو ببریم و بکوبیم که دیوار اتاقمون و صبح تا شب با دیدن قیافه ی مفلوکش بخندیم! 
هووییی... جن بوقی... بیا به این سوالات جواب بده بینم:
اولندش:
تو فکر کنم توی همه ی گروها با شخصیت های مختلف دور زدی ( انصافا هم همه رو خوب جا انداختی)، اما بین این شخصیت ها کدوم رو بیشتر دوست داشتی و بین گروه ها توی کدوم گروه راحت تر بودی؟
با توجه با این سابقه ای که ذکر شد، نظرت رو خلاصه در مورد هر کدوم از گروه ها بگو و اینکه چطوری ارزیابیشون میکنی.
دومندش:
آخه چرا گلگومات رو دیگه نخواستی؟ غول احمق خنگ دوست داشتنی با اون فضاسازیهای ترسناکش و قتل عامی که میکرد حیف نبود آخه؟
سومندش:
فکر میکنی اگه کلاه گروه بندی صادق بود، ترو ( نه کاراکترهایی که داشتی رو! :دی) توی کدوم گروه مینداخت؟ کدوم کاراکتر کتاب رو به خودت نزدیک تر میبینی، انصافا"؟!
چهارمندش:
نظرت در مورد کوئیدیچ چیه؟ بازی رو بیشتر دوست داشتی یا داوری؟ بینوایان و اعضاش چطور بودن؟ازمون راضی بودی کاپیتان قدیمی؟
چی شد که در آخرین لحظه اصن همچین تیمی تشکیل شد؟ چه خاطره ای ازش داری؟
پنجمندش:
رانده شدگان!! دوست داشتی وزیر نبودی ولی رانده شده بودی؟ نظرت در مورد فعالیت این ستاد - کلوپ و گردانندگانش چیه؟ پیشنهادی واسه بهتر شدنش داری؟
ششمندش:
نویسنده ی خیلی خوبی هستی، از اونا که هر چی ببینم ازش زودی میرم میخونم چون اصولا فعالیتت نوسان داره و دیر به دیر ازت رول میبینم! آخه چرا گاهی انقدر کم رول میزنی بوقی؟ حیف این همه استعداد نیست؟
هفتمندش:
خونه ی گریمالد یا خونه ی ریدل؟! نگران واکنش اربابت نباش! اونش با من. نظرت در مورد هر کدوم چیه؟ کدومو واقعا" ترجیح میدی؟
هشتمندش:
نظرت در مورد سایر کاندیداهای وزارت و ستاد ها و اهدافشون چی بود؟ توی دو دوره تو حضور فعال داشتی... دوره ی قبلی که تا مدتها معاون وزیر بودی و این دوره هم که خود وزیر. کلا" انتخابات وزارت ( باشد که نباشد!) رو چطوری میبینی؟
نهمندش:
کودتا چیا... این اتحاد خاکستری... بحثای توی نحوه... نظرت چیه؟
دهمندش:
دخالت مدیر توی کار یه ناظر؟ تائید میکنی یا تحریم؟ چرا؟
یازدهمندش:
چرا انقدر منو اذیت میکنی؟ آخه این گرگینه ی بی پدر و مادر چه هیزم تری بهت فروخته؟ یه کاری نکن تهدیدمو عملی کنما!
دوازدهمندش:
فهلن همینا... اگه بازم یادم اومد میام ازت میپرسم!
باشد که وزارت روی سرت خراب بشه

هووییی... جن بوقی... بیا به این سوالات جواب بده بینم:
اولندش:
تو فکر کنم توی همه ی گروها با شخصیت های مختلف دور زدی ( انصافا هم همه رو خوب جا انداختی)، اما بین این شخصیت ها کدوم رو بیشتر دوست داشتی و بین گروه ها توی کدوم گروه راحت تر بودی؟
با توجه با این سابقه ای که ذکر شد، نظرت رو خلاصه در مورد هر کدوم از گروه ها بگو و اینکه چطوری ارزیابیشون میکنی.
دومندش:
آخه چرا گلگومات رو دیگه نخواستی؟ غول احمق خنگ دوست داشتنی با اون فضاسازیهای ترسناکش و قتل عامی که میکرد حیف نبود آخه؟

سومندش:
فکر میکنی اگه کلاه گروه بندی صادق بود، ترو ( نه کاراکترهایی که داشتی رو! :دی) توی کدوم گروه مینداخت؟ کدوم کاراکتر کتاب رو به خودت نزدیک تر میبینی، انصافا"؟!
چهارمندش:
نظرت در مورد کوئیدیچ چیه؟ بازی رو بیشتر دوست داشتی یا داوری؟ بینوایان و اعضاش چطور بودن؟ازمون راضی بودی کاپیتان قدیمی؟
چی شد که در آخرین لحظه اصن همچین تیمی تشکیل شد؟ چه خاطره ای ازش داری؟ پنجمندش:
رانده شدگان!! دوست داشتی وزیر نبودی ولی رانده شده بودی؟ نظرت در مورد فعالیت این ستاد - کلوپ و گردانندگانش چیه؟ پیشنهادی واسه بهتر شدنش داری؟
ششمندش:
نویسنده ی خیلی خوبی هستی، از اونا که هر چی ببینم ازش زودی میرم میخونم چون اصولا فعالیتت نوسان داره و دیر به دیر ازت رول میبینم! آخه چرا گاهی انقدر کم رول میزنی بوقی؟ حیف این همه استعداد نیست؟

هفتمندش:
خونه ی گریمالد یا خونه ی ریدل؟! نگران واکنش اربابت نباش! اونش با من. نظرت در مورد هر کدوم چیه؟ کدومو واقعا" ترجیح میدی؟
هشتمندش:
نظرت در مورد سایر کاندیداهای وزارت و ستاد ها و اهدافشون چی بود؟ توی دو دوره تو حضور فعال داشتی... دوره ی قبلی که تا مدتها معاون وزیر بودی و این دوره هم که خود وزیر. کلا" انتخابات وزارت ( باشد که نباشد!) رو چطوری میبینی؟
نهمندش:
کودتا چیا... این اتحاد خاکستری... بحثای توی نحوه... نظرت چیه؟
دهمندش:
دخالت مدیر توی کار یه ناظر؟ تائید میکنی یا تحریم؟ چرا؟
یازدهمندش:
چرا انقدر منو اذیت میکنی؟ آخه این گرگینه ی بی پدر و مادر چه هیزم تری بهت فروخته؟ یه کاری نکن تهدیدمو عملی کنما!

دوازدهمندش:
فهلن همینا... اگه بازم یادم اومد میام ازت میپرسم!

باشد که وزارت روی سرت خراب بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
خب ، برنامه بعدی 26 دی ماه خواهد بود ، ولی زودتر مهمان رو معرفی میکنم که تا اون موقع سوالاتتون رو ازش بپرسید و وقت کم نیاد و اینا !
قرار شد که از این به بعد ، به پیشنهاد مهمان ها برای مهمان بعدی بیشتر توجه بشه و همونطور که دیدید چند بار هست که مهمان ها ، افرادی رو که معرفی میکنن ، من دعوت میکنم !
در نتیجه از مهمان ها میخوام که لطف کنن و افرادی که از همه نظر مناسب هستن برای مهمان بعدی معرفی کنن ، تا شرمندشون نشم !
برای این برنامه هم ، از پیشنهاد بلیز عزیز استقبال میکنم و وزیر اعظم رو معرفی میکنم !
مهمان برنامه بعدی : هوکی
خب ، برنامه بعدی 26 دی ماه خواهد بود ، ولی زودتر مهمان رو معرفی میکنم که تا اون موقع سوالاتتون رو ازش بپرسید و وقت کم نیاد و اینا !
قرار شد که از این به بعد ، به پیشنهاد مهمان ها برای مهمان بعدی بیشتر توجه بشه و همونطور که دیدید چند بار هست که مهمان ها ، افرادی رو که معرفی میکنن ، من دعوت میکنم !
در نتیجه از مهمان ها میخوام که لطف کنن و افرادی که از همه نظر مناسب هستن برای مهمان بعدی معرفی کنن ، تا شرمندشون نشم !
برای این برنامه هم ، از پیشنهاد بلیز عزیز استقبال میکنم و وزیر اعظم رو معرفی میکنم !
مهمان برنامه بعدی : هوکی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
3736

سلام
خیلی مصاحبه خوبی بود ! وقتی مهمان بی پرده جواب بده به سوالا ، واقعا آدم انرژی میگیره ! شدیدا از طفره رفتن برای سوال بدم میاد !
نقل قول:
اعتراف میکنم کسی بهتر از این نمیتونست به این سوال جواب بده
نقل قول:
آها !
بیرون سایت !؟
یکی طلبت !
نقل قول:
هووم ، اینجا همونطوری که گفتم با هر کسی یه بار مصاحبه میشه ! شاید برای من که هیچ شناختی با بلیز ندارم ، فهمیدن اینکه مهرداده و نوزده سالشه کافی باشه ، ولی وقتی کسی میاد که میشناستش و نظرات و عقایدش رو میدونه ، دیگه اون ریزه کاری ها اهمیت داره ، دقیقا همون سوالاتی که به نظره تو یا من ، بی ارزش باشه برای ملت !
مجددا تشکر مندم از جوابایی که دادی ، من همینجا تعهد میکنم بر خلاف سایرین ، بلیز زابینی هر زمانی که احساس شد حرف ِ تازه ای برای گفتن توی قلم پر داره ، مجددا دعوت میشه !
در مورده مهمان ِ پیشنهادی هم فکر میکنیم !
حضورت مایه ی خوشحالی بود
خیلی مصاحبه خوبی بود ! وقتی مهمان بی پرده جواب بده به سوالا ، واقعا آدم انرژی میگیره ! شدیدا از طفره رفتن برای سوال بدم میاد !
نقل قول:
اگر روزی برسه که سیستم راجر نترکیده باشه ... جلوی در خونه استر اینا رو نکنده باشن که تلفنشون قطع شه ... آنیتا امتحان نداشته باشه ... کوییرل مسافرت نباشه و بالاخره عله در شبکه موجود باشه ... اون روز خیلی روز خوبیه و پیشنهاد میکنم همراه خانواده بزنید به دل طبیعت![]()
اعتراف میکنم کسی بهتر از این نمیتونست به این سوال جواب بده

نقل قول:
پرسی ویزلی: بیرون سایت پسر خوبیه
آها !
بیرون سایت !؟
یکی طلبت !
نقل قول:
برنامه خوبیه ... انتقادم اینه که یک سری از سوالات یکم اضافی به نظر میرسه ... مثلا همین اینکه بهترین بخش فیلم یا کتاب از نظرت کجاها بود و اینا .... هم سوالای سختیه .. همم دونستن و ندونستنش زیاد فرقی به حال خوانندگان نداره . از طرفی آدمم یکم خسته میکنه و آدم نمیتونه با حوصله قبلی به سوال های بعدی پاسخ بده
هووم ، اینجا همونطوری که گفتم با هر کسی یه بار مصاحبه میشه ! شاید برای من که هیچ شناختی با بلیز ندارم ، فهمیدن اینکه مهرداده و نوزده سالشه کافی باشه ، ولی وقتی کسی میاد که میشناستش و نظرات و عقایدش رو میدونه ، دیگه اون ریزه کاری ها اهمیت داره ، دقیقا همون سوالاتی که به نظره تو یا من ، بی ارزش باشه برای ملت !
مجددا تشکر مندم از جوابایی که دادی ، من همینجا تعهد میکنم بر خلاف سایرین ، بلیز زابینی هر زمانی که احساس شد حرف ِ تازه ای برای گفتن توی قلم پر داره ، مجددا دعوت میشه !
در مورده مهمان ِ پیشنهادی هم فکر میکنیم !
حضورت مایه ی خوشحالی بود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/10/23
آخرین ورود: سهشنبه 13 بهمن 1388 14:23
از: یه دنیای دیگه !
پستها:
392

نقل قول:
مرلین بگم چیکارت کنه بچه
اصلا لازم نبود لو بدی، هرکی سنمو بپرسه خودم بهش میگم
نقل قول:
مرسی
( جرات داری بگو منظورت یه نارسیس دیگه بود
)
نقل قول:
این یکیو نخونده بودم
مرسی معرفی کردی.
درمورد آخر کتاب هفت، کاملا باهات موافقم. خیلی سر هم بندی شده بود. می شد دو سه تا کتاب دیگه از توش درآورد
نقل قول:
درسته! گیرش بیفتیم خفن مخ آدمو سر کار میذاره

==========
ممنون پرسی (آقا...
) بابت مصاحبه جالبت و ممنون بلیز بابت جوابای صادقانه. و اینکه ببخش هیچ سوالی ازت نپرسیدم (نجات پیدا کردی) چون اگه درموردت کنجکاوی ای داشته باشم از خودت می پرسم و نیازی به سوال در جمع نیست 
موفق باشید (هردوتون)
نارسیسا: یک کاربر 67 ساله
مرلین بگم چیکارت کنه بچه
اصلا لازم نبود لو بدی، هرکی سنمو بپرسه خودم بهش میگم
نقل قول:
وهمممم .... و نارسیسا ...
مرسی
( جرات داری بگو منظورت یه نارسیس دیگه بود
)نقل قول:
دریای زمین
این یکیو نخونده بودم
مرسی معرفی کردی.درمورد آخر کتاب هفت، کاملا باهات موافقم. خیلی سر هم بندی شده بود. می شد دو سه تا کتاب دیگه از توش درآورد
نقل قول:
و البته برخی مسائل علمی علاقه دارم
درسته! گیرش بیفتیم خفن مخ آدمو سر کار میذاره

==========
ممنون پرسی (آقا...
) بابت مصاحبه جالبت و ممنون بلیز بابت جوابای صادقانه. و اینکه ببخش هیچ سوالی ازت نپرسیدم (نجات پیدا کردی) چون اگه درموردت کنجکاوی ای داشته باشم از خودت می پرسم و نیازی به سوال در جمع نیست 
موفق باشید (هردوتون)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نارسیسا مالفوی در 1387/10/4 23:30:47
جزئیات کاربر

خب بنا به مواردی من بیام اینجا یه چیزایی بزنم !
19نقل قول:
چه تفاهمی !
نقل قول:
قیقاً موافقم . از لحاظ روانشناسی وجود چنین تفریحاتی کاملاً سالم و مورد تایید هست ...
و از نظر خودم ضروری !
نقل قول:
خوبه خودتم قبول داری جدیداض خیلی بوق شدی ... البته کم فعالیت یعنی
در مورد ایده های وزارت
نقل قول:
یعنی اینو صد بار گفتی
اما تا الانش عالی بود
نقل قول:
خالی نبود ، شونصد روز قبلش ما بهت گفتیم ناز میکردی
تازه کوییدیچ خیلیم خوب بید :دی
نقل قول:
داخل سایتم ایفای نقش عالی ای داره
نقل قول:
بسی خودش رو تیو تولد ثابت کرد ، کسی شک داره بگم نگین بیاد
نقل قول:
اگر نمیوشتی هم همه ملت فهمیدن !
نقل قول:
البته فانتزی ر توی ذهن ندارم ، اما فکر کنم کتابای اول خود رولینگ رو یادت رفته ...
از 5 به بعدشو باهات موافقم ...
فکر کنم کم کم مبور به تغییر کتاب شد !
اما گاتا کریستی هم بخون ، زن بود فکر کنم :دی
نقل قول:
انجمن هافل رو ندیدی پس !
اینم توش هیچی نیست !
نقل قول:
گفتم بلیز از این حرفا بلد نیستا .. اینم یه جا شنیده بودم
نقل قول:
از نظر من خیلی لازمه ، با عقاید کسایی که شرکت میکنن بیشتر اشنا میشیم همه اش که نباید گپ و گفت باشه ...
از حضور بلیز توی این برنامه ممنون ...
19نقل قول:
و خرده ای ... 19 مهر 1368
چه تفاهمی !
نقل قول:
ولی به طور کلی فکر میکنم جادوگران تفریح خوبیه
قیقاً موافقم . از لحاظ روانشناسی وجود چنین تفریحاتی کاملاً سالم و مورد تایید هست ...
و از نظر خودم ضروری !
نقل قول:
اولا این موضوع مربوط به بلیز یکی دو سال پیش بوده نه بلیز فعلی ... الان نظارتم به زور بهم میدن
خوبه خودتم قبول داری جدیداض خیلی بوق شدی ... البته کم فعالیت یعنی

در مورد ایده های وزارت
نقل قول:
الان بگم مزه اش میره
یعنی اینو صد بار گفتی
اما تا الانش عالی بود نقل قول:
- آخه متاسفانه هر دفعه با این شعار پوچ و تو خالی که میگن "ایندفعه با دفعه های قبل فرق داره" گولم میزنن!
خالی نبود ، شونصد روز قبلش ما بهت گفتیم ناز میکردی
تازه کوییدیچ خیلیم خوب بید :دینقل قول:
پرسی ویزلی: بیرون سایت پسر خوبیه
داخل سایتم ایفای نقش عالی ای داره

نقل قول:
راجر دیویس: یک مدیر پارازیت
بسی خودش رو تیو تولد ثابت کرد ، کسی شک داره بگم نگین بیاد

نقل قول:
از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟![]()
اگر نمیوشتی هم همه ملت فهمیدن !
نقل قول:
ولی باقی کتابا همگی یه جور قشنگ و با مفهوم تموم میشدن ... هممم؟ چیه؟ فمینیسما بیان جلو
البته فانتزی ر توی ذهن ندارم ، اما فکر کنم کتابای اول خود رولینگ رو یادت رفته ...
از 5 به بعدشو باهات موافقم ...
فکر کنم کم کم مبور به تغییر کتاب شد !
اما گاتا کریستی هم بخون ، زن بود فکر کنم :دی
نقل قول:
انجمن خصوصیه مرگخواران: مقر طرح نقشه های کثیف
انجمن هافل رو ندیدی پس !
اینم توش هیچی نیست !نقل قول:
به امضام مراجعه کنید.این جمله مربوط به بازی متال گیره
گفتم بلیز از این حرفا بلد نیستا .. اینم یه جا شنیده بودم
نقل قول:
برنامه خوبیه ... انتقادم اینه که یک سری از سوالات یکم اضافی به نظر میرسه ... مثلا همین اینکه بهترین بخش فیلم یا کتاب از نظرت کجاها بود و اینا .... هم سوالای سختیه .. همم دونستن و ندونستنش زیاد فرقی به حال خوانندگان نداره . از طرفی آدمم یکم خسته میکنه و آدم نمیتونه با حوصله قبلی به سوال های بعدی پاسخ بده
از نظر من خیلی لازمه ، با عقاید کسایی که شرکت میکنن بیشتر اشنا میشیم همه اش که نباید گپ و گفت باشه ...
از حضور بلیز توی این برنامه ممنون ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج