جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

205 کاربر(ها) آنلاین هستند (187 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
205 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

دور دوم انتخاب بهترین‌ها

نشان انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران

دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترین‌های سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.

مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 7 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: یکشنبه 6 بهمن 1387 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
به به... خاله نارسیسای گل خودم

کسی که خیلی سریع توی سایت جا افتاد...
کسی که خیلی زود به محبوبیت رسید...
کسی که قلمش رو خیلی ها قبول دارن...

خاله نارسیسا، شما با این اخلاق خوبی که دارین آخه چرا رفتین مرگخوار شدین؟ حیف شما نیست به خدا؟

گروه های مختلف رو، اعم از 4 گروه اصلی و محفل و مرگخوارا چطور میبینی؟ به هر کدوم از 5 نمره بده!

فکر میکنی تا چه زمانی به فعالیت توی این سایت ادامه بدی؟ اصلا بگو فکر میکنی خود سایت تا کی به حیاتش ادامه بده؟

هممم...

فعلا همینا، بازم چیزی یادم اومد میام می پرسم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 6 بهمن 1387 03:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نارسیسا یکی از کاربران دوست داشتنی و با اخلاق جادوگران هست (شیطنت نامحسوسش رو تکذیب نمی کنم! D:) که از بدو ورودش فعالیت های مثبتی رو در سایت انجام داد. چه عاملی باعث شد که با وجود اختلاف سنی که با اکثر دوستانت داری اینطور در سایت جا بیفتی و فعالیت کنی؟

با توجه به اینکه به تازگی رنک برترین نویسنده رول پلینگ رو با شایستگی گرفتی و شخصا قدرت رولت رو خیلی قبول دارم به نظرت ویژگی های یک رول نویس ِ خوب چیه یا به عبارت دیگه راه ِ پیشرفت در رول نویسی چیه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 4 بهمن 1387 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب به همت ِ اعضای تازه وارد و جوگیر و ارزشی و همینطور به لطف ِ پستهای بی محتوای ایشان ، این تاپیک مدت زیادی عنوان آخر نموند و ملت پستی نزدن توش !

به احترام پیشنهاد مهمان قبلی ، فردی که معرفی شد ، دعوت شد . میتونید تا سه روز آینده سوالاتتون رو از این عزیز بپرسید .

مهمان بعدی : نارسیسا مالفوی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 بهمن 1387 13:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خب ممنون از هوکی که توی مصاحبه شرکت کرد

نقل قول:
روز هاي اولي كه با شناسه دابي عضو سايت شدم رفتم توي گروه گرينفدور ، جو اونجا برام وحشتناك بودم ، تالار خيلي شلوغي بود و من خيلي زود فهميدم با فعاليتي كه دارم (من از همون اول زياد فعال نبودم :دي) عمرا اينجا چيزي بشم ، از طرفي توي مسنجر با مرلين مك كنين اشنا شده بودم و در مورد تالار هافلپاف برام حرف زده بود ، من فهميدم هافلپاف همونجايي هست كه يه تازه وارد ميتونه پيشرفت كنه

امم ، لازمه یه چیزی رو اینجا بگم ، دانش آموزی که درسش خوبه ، فرقی نمیکنه که توی کلاس 12 نفره باشه یا کلاس 42 نفره ، در هر صورت درسش خوبه و میتونه بعد از یه مدت خودش رو جا بندازه ؛ اون دانش آموزی که توی کلاس 42 نفره بین اون همه دانش آموز خوب و بد خودش رو تثبیت میکنه هنر داره ، توی کلاس 12 نفره ، اگه توی هر زنگش ، یه کلمه مزه پرونی کنی ، بعد از چهار روز خیلی خوب بین اساتید و دانش آموزای اون کلاس تثبیت میشی و معروف ، دیگه نیازی به هنر درس خوندن و اینا نداری !

اینجا هم همینطور صادقه ، اون زمانی که وارد شدی به گریف ، اگر یه مقدار به فعالیت نویسندگی توجه میکردی نه به تعداد ملت ، خیلی خوب میتونستی جا بیفتی ؛ ولی توی هافلپاف ، چون فعالیت زیادی نیست و اعضاشم کمن ، اگه تو روزی سه تا دونه پست بزنه ، بعد سه روز ، یکی از بهترین اعضای هافل میشی !

چون گفتی هافلپاف ، منم در مورد هافلپاف گفتم ، و گرنه اینایی که گفتم در مورده راونکلاو و اسلیترینم صادقه .

نقل قول:
خيلي جا ها شنيدم ، آرش از پس ايفاي نقش پرسي ويزلي خيلي خوب بر اومده ، اما به نظر من اينجور نيست ، هر موقع به اخلاق تندت ايراد گرفته شده به ايفاي نقش پرسي ويزلي ربط دادي در صورتي كه بحث هاي خارج ايفاي نقش ربطي به خود ايفاي نقش نداره ، در عوض شخصيتي كه توي ايفاي نقش از پرسي ساختي هيچ ربطي به پرسي واقعي نداره ، يه پرسي سفيت و بيناموس كه عاشق كلاس خصوصيه :دي، به نظرم بهتره جاي اين دو تا رو عوض كني.

وقتی میری تو یه مدرسه برای اولین بار و ثبت نام میکنی ، یه شخصیتی برای خودت باید بسازی دیگه ، بیشتر ملت دوست دارن یه شخصیت خوب و منضبط داشته باشن ؛ اگر تو توی حیاط مدرسه رفتارت خوب باشه و تو سر و کله ملت نزنی و توی کلاسم اینطور باشه ، ملت اعم از مدیر و ناظم و اساتید میگن این دانش آموزه خوبیه ! ولی اگر توی حیاط باشه و توی کلاس تو سر و کله ملت بزنی ، مدیر و ناظم میگن این رفتارش خوبه ، معلما میگن نخیر وحشیه !

اینم همینطوریه ، مثلا شخصیت هری پاتر ، تو اگه با عله توی مسنجر یه کل کل داشته باشی ، توی سایت هر وقت یه پست از هری پاتر بخونی نظره بدی نسبت بهش پیدا میکنی ... در مورد یه شخصیت دیگه هم همینطوریه ، زمانی تو میتونی هوکی رو یه آدم درست و حسابی نشون بدی که توی پستای رولت ، پستای غیر رولت ، نظرات و حتی چت باکس یه شخصیت خوب داشته باشی !

بالاخص برای پرسی ویزلی که یه شخصیت تعریف شده و بدی داره توی کتاب ، اگه من قرار باشه رول بزنم پرسی توش آدم بدی باشه ، بعد بیام توی بخشای هری پاتری ، یه شکل دیگه رفتار کنم و توی چت باکس مسخره بازی در بیارم ، اون موقع دیگه کسی نمیتونه اون تصوری که از پرسی ویزلی داشت رو تغییر بده !

در مورده سیفیت و بیناموسی و اینام ، اینا یه مدتیه که مثل ِ سوژه های دیگه باب شده و بعد از یه مدتی هم کنار میره ! اگر بخوام واقعا مثل پرسی باشم که تو هزار تا تاپیک نمیتونم پست بزنم چون سوژه هاش به این شخصیت نمیخوره و باید یه شخصیتی داشته باشم که خودمم ازش بدم بیاد !

در کل اون ملتی که در مورد ایفای نقش پرسی نظر دادن لطف دارن ، خیلی ها ، خیلی نقش هاشون رو خوب ایفا میکنن ، اینایی که گفتم یه سری برهان بودن برای اینکه نمیشه شخصیت های کتاب رو عینا ً توی سایت پیاده کرد ، چون برای صاحب شخصیت هم خسته کننده میشه دیگه !

نقل قول:
ميخوام بدونم چي در پرسي ويزلي ديدي كه رفتي طرفش ؟! ايا شباهت اخلاقي بود ؟!

امم ، اولین شخصیتی که قصد داشتم بگیرمش ولدمورت بود ، اون موقع ولدمورت وجود داشت و یه دفعه فکر این زد به سرم که پرسی ویزلی رو بگیرم ، اون موقع پرسی توی اوج بود از نظر شخصیتی و توی کتاب و اینا بیشتر در مورد پرسی میخوندیم ؛ انتخابش کردم برای اینکه یه کم جا بیفتم تو سایت و بعد عوضش کنم . ولی بعد از یه مدت علاقمند شدم بهش به شدت و دیدم یه سری از خصوصیات اخلاقی خودم رو هم که مشابه پرسیه میتونم در قالب این شخصیت وارد کنم .

نقل قول:
تعداد سولات خيلي زياده ، به نظر من بعضي از اونها كه مربوط به فيلم و كتاب هاي هري پاتره حذف بشن.

ممنون از پیشنهادت ، هر مهمانی یه بار میاد تو اینجا ، به نظرت جالب نیست که ملت که حالا میخوان آشنا بشن با یه نفر اینجا ، در مورده چیزایی که خارج از سایت بهشون علاقه داره و اینا مطلع بشی ؟! من خودم شخصا بیشتر به سوالات خارج از محدوده سایت مهمان ها توجه میکنم و میخونمشون ، تا سوالای سایتی و اینا ! تازشم هر نفر یه بار میاد اینجا و فقط یه بار مجبوره به این همه سوال جواب بده ! دیگه تنبلی رو بذارید کنار دیگه باب

* بیشتر مدارس رو مثال زدم که الان همه باهاش سر و کار دارن

خیلی خوب به سوالا جواب داده بودی
تشکر مندم

مهمان بعدی در چند روز آینده معرفی میشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1387 18:35
نمایش جزئیات
آفلاین
امم ، از اونجایی که مصاحبه ای که هوکی فرستاد فرمتش برای آفیس 2007 هست ، برای دوستانی که این ورژن آفیس رو ندارن ، با فرمت doc میذارم اینجا که دانلود کنید .

پ.ن : با تشکر از مورفین گانت عزیز که توی چت باکس لینک داد ، من توی اینجا پیوست میکنمش .

پ.ن 2: هر دو فرمتش توی این فایل زیپ وجود داره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 75.21 KB; بازدیدها: 25
ارسال شده در: دوشنبه 30 دی 1387 16:56
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 31.28 KB; بازدیدها: 28
آیینه خود بین
-------------------------------------
[url=http://www.jadoogaran.org/edituser.php]انجام اصلا�
ارسال شده در: جمعه 27 دی 1387 14:33
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مصاحبه با مهمان این برنامه ، هوکی بصورت پیوست قرار گرفت ! مهمان تا سه روز آینده میتونه پاسخ سوالات رو در اینجا ارسال کنه .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 5.51 KB; بازدیدها: 26
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 15:54
نمایش جزئیات
آفلاین
هوکی،جنی که وزیر شد و یا شاید وزیری که جن است .

اول این که بسیار ممنونم از پرسی که شما رو دعوت کرد هوکی عزیز.

خب یک سری سوالات برای من مطرح شده که طبیعتا بخش عظیمی از اون مربوط به وزارت خونست.

هوکی ،توی جریانات وزارت بودی؛ رقبای بسیاری داشتی که از ابتدا مشخص بود دو نفر کنار می کشن .فکر می کردی که ایگور به نفع تو کنار بکشه؟با اون همه برنامه ای که اعلام کرده بود؟در نهایت ترجیح می دادی اگر وزیر نمیشدی چه کسی به عنوان وزیر انتخاب میشد؟

خودت خبر داشتی که ممکنه تقلب های بسیاری صورت بگیره.همونطور که بعدا هم مشخص شد.با این اوصاف ،خیلی خوب ارامشتو حفظ کردی و در بین درگیری و جو وحشتناک سایت خوب موندی و جالب بود که کنار هم نکشیدی.به نظرت این به خاطر این نبود که از حمایت مرگخواران مطمئن بودی؟

همونطور که یکی از دوستان راونی من (نپرسین،نمی تونم بگم) به من گفته بود شما اول قرار بود به عنوان نماینده ی راون انتخاب بشی.تقریبا باهات موافقت هم شده بود که بعد مری باود وارد شد و کاندیدا شد.به نظر می رسید که سهمیه ایشون ازاد باشه ولی همه ما می دونستیم که ایشون از حمایت همگروهی های خودش بهره منده.با این اوصاف فکر می کردی که شانس پیروزی در مقابل مری رو داشته باشی؟

نظرت در مورد جو سایت در دوران رای گیری چیه؟به نظرت عامل اصلی به وجود اومدن این جو چیه؟ایا مقصر شخص خاصیه و یا ..؟

جدا از اینا،چرا ریون رو انتخاب کردی؟ایا اگر می تونستی تغییر گروه بدی باز هم در راونکلاو می موندی؟

چرا هوکی؟ایا شخصیت جذاب گلگلومات اون قدر نبود که تورو راضی کنه؟ خب مثلما وقتی داشتی شخصیت هوکی رو انتخاب می کردی به فکر سوژه های اینده وزارت نبودی.پس چرا بین این همه شخصیت دنبال هوکی رفتی؟بعدم چرا بین این همه شخصیت میری سراغ شخصیت های عجیب غریب مثل گلگومات و هوکی و ..؟ تصویر تغییر اندازه داده شده

درمورد کوییدیج هوکی، نمی خوام سوالات تکراری که بقیه پرسیدن رو بپرسم چون برای پرسی سخت میشه خوندنش.ولی خب پذیرفتن نظارت کوییدیچ جرات می خواست .خیلی با اعتماد به نفس برنامه هاتو اعلام کردی و نظارت این انجمن هم بهت واگذار شد.الان نظرت در مورد اوضاع کوییدیج چیه؟یادمه می گفتی که کوییدیچ وقتی جذابه که تعداد تیم ها و رقابت ها زیاد باشه.یکمی در مورد این موضوع توضیح بده .

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد
دنیا را در خود پنهان می کند
در تاریکی غیرقابل رُسوخ
سرما بر می خیزد
از خاک
و هوا را آلوده می کند
ناگهان...
زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
ارسال شده در: شنبه 21 دی 1387 03:04
نمایش جزئیات
آفلاین
جن وزیر؟ جن بو داده؟ بو نداده؟ پس چیکار کرده؟
حالا اینا رو بی خیال:

1- اولین بار چه کسی بهت پیشنهاد کرد که توی انتخابات شرکت کنی؟

2- چرا از معاونت وزارت قبلی استعفا دادی (به عنوان درس) و حالا برای وزارت کاندید شدی؟ (اگه فکر می کنی پاسخ به این سوال آشوبگرانه س، بهش جواب نده!)

3- چطور شد که نظارت کوییدیچ رو پذیرفتی؟

4- چه برنامه هایی برای کوییدیچ داری؟

5- چه برنامه هایی برای وزارت داری و چرا تا به حال کابینه ای معرفی نکردی؟

فعلا همینا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 دی 1387 20:32
نمایش جزئیات
آفلاین
هوكي؟جيگرشو خام خام..هوكي دوستت داريم،هوكي دوستت داريم!

---------------
1)چرا اينقدر من و تو به هم علاقه داريم؟آيا آينده ما دو تا شباهتي با آينده گلرت و آلبوس خواهد داشت؟ !
2)چرا اينقدر من تو رو دوست دارم؟چرا اينقدر رفيق توپي هستي برام؟
3)تو چرا اينقدر منو دوست داري؟چرا اينقدر رفيق توپي برات هستم؟
4)چرا سپاهان اصفهان؟به نظرت استقلال بهتر نيست؟سپاهان سوراخ نيست؟
5)چرا اينقدر اين تد ريموس هر جا تو ميري و من ميام،هست؟به نظرت مزاحم نميرسه؟
6)جادوگران يا ثروت؟آنيتا دامبلدور يا هري پاتر؟

تنكس وري ماچ!:D

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین