سلام
خب ممنون از هوکی که توی مصاحبه شرکت کرد
نقل قول:
روز هاي اولي كه با شناسه دابي عضو سايت شدم رفتم توي گروه گرينفدور ، جو اونجا برام وحشتناك بودم ، تالار خيلي شلوغي بود و من خيلي زود فهميدم با فعاليتي كه دارم (من از همون اول زياد فعال نبودم :دي) عمرا اينجا چيزي بشم ، از طرفي توي مسنجر با مرلين مك كنين اشنا شده بودم و در مورد تالار هافلپاف برام حرف زده بود ، من فهميدم هافلپاف همونجايي هست كه يه تازه وارد ميتونه پيشرفت كنه
امم ، لازمه یه چیزی رو اینجا بگم ، دانش آموزی که درسش خوبه ، فرقی نمیکنه که توی کلاس 12 نفره باشه یا کلاس 42 نفره ، در هر صورت درسش خوبه و میتونه بعد از یه مدت خودش رو جا بندازه ؛ اون دانش آموزی که توی کلاس 42 نفره بین اون همه دانش آموز خوب و بد خودش رو تثبیت میکنه هنر داره ، توی کلاس 12 نفره ، اگه توی هر زنگش ، یه کلمه مزه پرونی کنی ، بعد از چهار روز خیلی خوب بین اساتید و دانش آموزای اون کلاس تثبیت میشی و معروف ، دیگه نیازی به هنر درس خوندن و اینا نداری !
اینجا هم همینطور صادقه ، اون زمانی که وارد شدی به گریف ، اگر یه مقدار به فعالیت نویسندگی توجه میکردی نه به تعداد ملت ، خیلی خوب میتونستی جا بیفتی ؛ ولی توی هافلپاف ، چون فعالیت زیادی نیست و اعضاشم کمن ، اگه تو روزی سه تا دونه پست بزنه ، بعد سه روز ، یکی از بهترین اعضای هافل میشی !
چون گفتی هافلپاف ، منم در مورد هافلپاف گفتم ، و گرنه اینایی که گفتم در مورده راونکلاو و اسلیترینم صادقه .
نقل قول:
خيلي جا ها شنيدم ، آرش از پس ايفاي نقش پرسي ويزلي خيلي خوب بر اومده ، اما به نظر من اينجور نيست ، هر موقع به اخلاق تندت ايراد گرفته شده به ايفاي نقش پرسي ويزلي ربط دادي در صورتي كه بحث هاي خارج ايفاي نقش ربطي به خود ايفاي نقش نداره ، در عوض شخصيتي كه توي ايفاي نقش از پرسي ساختي هيچ ربطي به پرسي واقعي نداره ، يه پرسي سفيت و بيناموس كه عاشق كلاس خصوصيه :دي، به نظرم بهتره جاي اين دو تا رو عوض كني.
وقتی میری تو یه مدرسه برای اولین بار و ثبت نام میکنی ، یه شخصیتی برای خودت باید بسازی دیگه ، بیشتر ملت دوست دارن یه شخصیت خوب و منضبط داشته باشن ؛ اگر تو توی حیاط مدرسه رفتارت خوب باشه و تو سر و کله ملت نزنی و توی کلاسم اینطور باشه ، ملت اعم از مدیر و ناظم و اساتید میگن این دانش آموزه خوبیه ! ولی اگر توی حیاط

باشه و توی کلاس تو سر و کله ملت بزنی ، مدیر و ناظم میگن این رفتارش خوبه ، معلما میگن نخیر وحشیه !
اینم همینطوریه ، مثلا شخصیت هری پاتر ، تو اگه با عله توی مسنجر یه کل کل داشته باشی ، توی سایت هر وقت یه پست از هری پاتر بخونی نظره بدی نسبت بهش پیدا میکنی ... در مورد یه شخصیت دیگه هم همینطوریه ، زمانی تو میتونی هوکی رو یه آدم درست و حسابی نشون بدی که توی پستای رولت ، پستای غیر رولت ، نظرات و حتی چت باکس یه شخصیت خوب داشته باشی !
بالاخص برای پرسی ویزلی که یه شخصیت تعریف شده و بدی داره توی کتاب ، اگه من قرار باشه رول بزنم پرسی توش آدم بدی باشه ، بعد بیام توی بخشای هری پاتری ، یه شکل دیگه رفتار کنم و توی چت باکس مسخره بازی در بیارم ، اون موقع دیگه کسی نمیتونه اون تصوری که از پرسی ویزلی داشت رو تغییر بده !
در مورده سیفیت و بیناموسی و اینام ، اینا یه مدتیه که مثل ِ سوژه های دیگه باب شده و بعد از یه مدتی هم کنار میره ! اگر بخوام واقعا مثل پرسی باشم که تو هزار تا تاپیک نمیتونم پست بزنم چون سوژه هاش به این شخصیت نمیخوره و باید یه شخصیتی داشته باشم که خودمم ازش بدم بیاد !
در کل اون ملتی که در مورد ایفای نقش پرسی نظر دادن لطف دارن ، خیلی ها ، خیلی نقش هاشون رو خوب ایفا میکنن ، اینایی که گفتم یه سری برهان بودن برای اینکه نمیشه شخصیت های کتاب رو عینا ً توی سایت پیاده کرد ، چون برای صاحب شخصیت هم خسته کننده میشه دیگه !
نقل قول:
ميخوام بدونم چي در پرسي ويزلي ديدي كه رفتي طرفش ؟! ايا شباهت اخلاقي بود ؟!
امم ، اولین شخصیتی که قصد داشتم بگیرمش ولدمورت بود ، اون موقع ولدمورت وجود داشت و یه دفعه فکر این زد به سرم که پرسی ویزلی رو بگیرم ، اون موقع پرسی توی اوج بود از نظر شخصیتی و توی کتاب و اینا بیشتر در مورد پرسی میخوندیم ؛ انتخابش کردم برای اینکه یه کم جا بیفتم تو سایت و بعد عوضش کنم . ولی بعد از یه مدت علاقمند شدم بهش به شدت و دیدم یه سری از خصوصیات اخلاقی خودم رو هم که مشابه پرسیه میتونم در قالب این شخصیت وارد کنم .
نقل قول:
تعداد سولات خيلي زياده ، به نظر من بعضي از اونها كه مربوط به فيلم و كتاب هاي هري پاتره حذف بشن.
ممنون از پیشنهادت ، هر مهمانی یه بار میاد تو اینجا ، به نظرت جالب نیست که ملت که حالا میخوان آشنا بشن با یه نفر اینجا ، در مورده چیزایی که خارج از سایت بهشون علاقه داره و اینا مطلع بشی ؟! من خودم شخصا بیشتر به سوالات خارج از محدوده سایت مهمان ها توجه میکنم و میخونمشون ، تا سوالای سایتی و اینا ! تازشم هر نفر یه بار میاد اینجا و فقط یه بار مجبوره به این همه سوال جواب بده ! دیگه تنبلی رو بذارید کنار دیگه باب
* بیشتر مدارس رو مثال زدم که الان همه باهاش سر و کار دارن

خیلی خوب به سوالا جواب داده بودی
تشکر مندم
مهمان بعدی در چند روز آینده معرفی میشه