شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام کلاه عزیزم:) خب راستش هول شدم نمیدونم چی بگم! یه اصیل زاده م که علاقه زیادی به ماگل ها و ماگل زاده ها داره، در موردشون خیلی کنجکاوم و دوست دارم بفهمم چی باعث تفاوتامون شده! عاشق مطالعه م و سعی میکنم بنویسم...کتابا تنها همدم من تو زمان تنهایی هستن^__^ ذهن فعال و جستجوگری دارم که تا دلیل یه چیزیو نفهمه ول نمیکنه (دیوونم کرده! ) اصولا هم زاویه دیدم با بقیه فرق داره و به چیزایی توجه میکنم که بقیه خیلی راحت از کنارش رد میشن.. خیلی دلم میخواد دوستایی داشته باشم که مثل خودم باشن و بهم نگن دیوونه... با این حساب، جای من کجاس کلاه جونی؟!
به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه های اسلیترین و هافلپاف تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروه های گریفیندور و ریونکلاو باشد.
نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروه اسلیترین را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.
Aseman_nsr نوشته: من یه وفادار واقعیم ... اصیل زادم هستم گریفندور یا اسلیترین
درود بر تو فرزندم.
برای اینکه گروهبندی بشی، اول با یکی از تصاویر موجود در این تاپیک یک نمایشنامه بنویس و در اینجا ارسال کن. بعد که تایید شدی و از مرحله اول با موفقیت رد شدی، به همینجا بیا و برای گروهبندی شدن حتما سعی کن دو یا سه تا اولویت برای من بگی که راحت تر گروهبندی بشی.
با آرزوی موفقیت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
melika.y نوشته: کلاه عزیز دختر شجاع باهوش و اصیل زاده اییم اولیت هام به ترتیب اسلیترین هافلپاف گریفندور و ریونکلاوه فهمیدم که ظرفیت اسلیترین پره متاسفانه پس... اگه میشه منو بزار توی هافلپاف
درود بر تو ای فرزند دل شکسته.
در مورد پر بودن اسلیترین نگران نباش. هافلپاف هم ویژگی های فوق العاده خوب و جالبی داره و مطمئن باش ازش لذت میبری. اما در واقع دلیل اینکه میفرستمت هافلپاف به خاطر سختکوشیته. من مطمئنم که تو با ورود به ایفای نقش و گروه هافلپاف، بسیار باعث افتخار خودت و گروهت میشی. بنابراین برو به هافلپاف و قله های موفقیت رو فتح کن!
من اصیل زاده ام خیلی بلند پروازم عاشق کارای هیجان انگیزم دوست دارم از همه دفاع کنم البته اون قسمت روح خبیثمو هم نباید نادیده گرفت چون بعضی وقتا هم خیلی دوست دارم همه چیو به هم بریزم و نابود کنم الویتام گریفیندور و اسلیترین هست یکم عجیبه اره ؟ بهترین جا برای من کجاست ؟
درود بر تو فرزندم.
خوبی و بدی رو در تو میبینم... اما دقت کن که در هاگوارتز هیچکس تحمل نابود شدن همه چیز رو نداره. اما در کنار همه اینها، شجاعت رو میبینم... و امیدوارم که در خانه نوادگان گودریک گریفیندور موفق بشی، پس برو به گریفیندور!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست در کنار هم هاگوارتز را می سازند!
من اصیل زاده ام خیلی بلند پروازم عاشق کارای هیجان انگیزم دوست دارم از همه دفاع کنم البته اون قسمت روح خبیثمو هم نباید نادیده گرفت چون بعضی وقتا هم خیلی دوست دارم همه چیو به هم بریزم و نابود کنم الویتام گریفیندور و اسلیترین هست یکم عجیبه اره ؟ بهترین جا برای من کجاست ؟
sarafaiili نوشته: سلام كلاه عزيز خب من يه دورگه اصيل زادم يه رگه ام خون آشامه از نوادگان ريونكاوو بودم ولييييي دوست ندارم برم ريونكلاوووو ميخوام هيجان رو تجربه كنمممم دوست دارم تجربياتم زياد شه خب به نظر تو كلاه عزيزززز كدوم گروه خوبه 🦇😁
درود بر تو فرزندم
همه ی گروه ها پر از تجربه و هیجان هستن فرزندم؛ پس در این باره لازم نیست نگران باشی که در کدوم گروه می افتی. اما درباره ی خودت... میتونم هوش و ذکاوت روونا رو درون تو ببینم، درست همین جا... در فکرت. پس با این حساب به نظر من ریونکلاو برای تو مناسب ترین گروهه؛ اونا میتونن باعث پیشرفت تو بشن.
سلام كلاه عزيز خب من يه دورگه اصيل زادم يه رگه ام خون آشامه از نوادگان ريونكاوو بودم ولييييي دوست ندارم برم ريونكلاوووو ميخوام هيجان رو تجربه كنمممم دوست دارم تجربياتم زياد شه خب به نظر تو كلاه عزيزززز كدوم گروه خوبه 🦇😁
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر واقعا میخواهی کسی را بشناسی، ببین با زیردستانش چطور رفتار میکند، نه با آدمهای همسطح خود. (سیریوس بلک )