قسمت چهارم24- میگن مدیر خیلی کارها میکنه که از دید پنهان میمونه و به خاطره اینکه که کم فعالیت جلوه داده میشه ، ولی به نظره من اگر یک مدیر فعالیت لازمه رو داشته باشه ، مطمئنا اسمی ازش خواهد بود و همه متوجه کارهاش میشن ... مثل زمانی که کوییرل پشت سر هم کاندید جادوگر ماه میشد و مسلما ملت کارهاش رو دیده بودن ... نظرت چیه ؟به صورت قطعی حرفت قابل تأیید نیست چون همه ی کارها جوری نیست که در معرض دید قرار بگیره. بخشی از مدیریت دقیقاً شبیه وظایف پشت صحنه توی برنامه های تلوزیونیه. منظورم کارهایی مثل کارگردانی، فیلم برداری و صدا برداری که همه باهاش آشنان نیست. خیلی از وظایف داره اون پشت انجام می شه که ما در بهترین شرایط حتی بهش فکر هم نمی کنیم.
با این وجود مدیری که توی عرصه های مختلف فعالیت داشته باشه بالاخره بخشی از فعالیتش رو اعضا می بینن.
25- خیلی از اعضا براشون اهمیت زیادی داره که از نظر یک مدیر انجمن ، کاربری که عالی باشه چطور ارزیابی میشه . یعنی از نظر یک مدیر انجمن کاربر خوب چه کاربری هست و اگر لازم میدونی با مصداق بگو ؟کاربر خوب کاربریه که فعالیت سالم داشته باشه. فرهنگ استفاده از فروم رو بشناسه. برای خودش و سایرین احترام قائل باشه. با به کار بردن الفاظ و عبارات نادرست باعث نا رضایتی سایرین نشه. بدونه که اینجا یک مکان عمومیه نه وبلاگ شخصی خودش پس نسبت نوع به رفتار و نوشتارش دقت نظر داشته باشه. مسئولیت پذیر باشه. منطقی باشه. در گیری های خارج از سایت رو به داخل سایت نکشونه. منصف باشه. انتقاداتش رو مؤدبانه مطرح کنه.
برای کاربران خوب مصداق زیاد داریم. تد ریموس لوپین و جیمز سیریوس پاتر اعضایی هستن که به عنوان یه نمونه ی کوچیک از کاربران خوب و در عین حال نسبتاً تازه وارد سایت می تونم بهشون اشاره کنم. البته به شرطی که جو نگیردشون و پس فردا منو از تعریفم پشیمون نکنن

26- معیار انتخاب ناظر و مدیر چی هست ؟ یعنی یک کاربر چه خصوصیتی رو باید داشته باشه که به عنوان ناظر یا یک مدیر انتخاب بشه ؟ کامل توضیح بده . باید تعداد قابل توجهی از معیارهای کاربر خوب رو داشته باشه. ضمن اینکه نظارت و مدیریت مسئولیت پذیری بیشتری می خواد. لازمه که ناظر و مدیر وقت کافی برای رسیدگی به سایت رو داشته باشه. حسن رفتار داشته باشه، مطمئناً فردی که با تعداد زیادی از اعضا اختلاف و درگیری داره نمی تونه ناظر و مدیر بشه و از دیگران انتظار به اصطلاح حرف شنوی داشته باشه. برای مدیر شدن شرط سنی و موافقت سایر اعضای کادر مدیریت هم لازمه.
برای ناظر شدن معرفی سایر ناظرین هم مورد توجه قرار می گیره.
اینا معیار های کلی بود. در مورد هر فرد جزئیات و شرایط خاص هم مورد سنجش قرار می گیره.
27- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟مثل خیلی های دیگه هری پاتر، درن شان، آرتمیس فاول، روون و ... رو خوندم.
هری پاتر اگه بشه اسم یه فانتزی خالص روش گذاشت (که البته من شک دارم) رو دوست دارم. در حال حاضرم نبرد باشیاطین برام توی اولویته چون از بقیه به روز تره.
کوههای سفید از چهارگانه ی سه پایه های ژان کریستوفرو هم دوست دارم البته علمی تخیلیه نه صرفاً فانتزی.
جدیداً هم فلور دلاکور یه فانتزی ایرانی بهم هدیه داده به اسم اشوزدنگهه ولی هنوز فرصت نکردم بخونمش.
از غیر فانتزی ها هم نوشته های ارول مخصوصاً 1984. نوشته های کوئلیو، شهریار ماکیاولی و ...
28- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟
29- جمله بساز : صحبت با همدیگه ، پرسی ، بحث ، منهدم !در تاپیک صحبت با همدیگه پیرامون منهدم کردن شناسه ی پرسی بحث شد.
30 - نظرت در مورد این ها چیه : انجمن خصوصی مدیران ، بلیت ، بلاک کردن ، صفحه سفید ، مشاوران ایفای نقش ، رنک ، گوشی موبایل ، غذای مورد علاقه ، رنگ مورد علاقه انجمن خصوصی مدیران: محلی برای زیاد کردن پست
بلاک کردن: زنگ تفریح مدیریت
صفحه ی سفید: همینیه که هست!
مشاور ایفای نقش: پروانه های گلهای سایت
4 تای اول رو طنز جواب دادم جو عوض شه

رنک: گرفتنش بیشتر وقتا خوشحال کننده ست.
گوشی موبایل: موتورلا A1200

غذای مورد علاقه: بادمجون؟!!

رنگ مورد علاقه: قرمز، صورتی پر رنگ (سرخابی)
31 - بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟توی اینترنت و جادوگران قبلاً گاهی خیلی مسائل رو جدی می گرفتم که باعث دردسر می شد. توی دنیای واقعی نداشتن پشتکار.
32 - علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟نقاشی، مطالعه، دوستام
33 - چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟الان دیگه هیچی چون واقعاً خسته شدم

سؤالام از تو رو هم توی مصاحبه مطرح کردم.
34- بهترین سوال مصاحبه ؟فکر کنم از نظر بقیه اونایی که در مورد مدیریت بود بهتر باشه.
35- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟بسته شدن اونجا پیشنهاد خودم بود و به نظرم اینجوری مصاحبه ها بهتر می شه. پیشنهادم اینه که سؤالای کلیشه ای رو حذف کنی و از هر کس مطابق با خصوصیات خودش سؤال بپرسی. مصاحبه ها رو کوتاه تر کنی و اون سؤالای طولانی که در مورد آشنا شدن با سایت و کتابو میزان علاقه بهشون و اینا هست رو تو یه سؤال کوتاه خلاصه کنی. مطمئناً اگه کسی توضیح بیشتری داشته باشه خودش می نویسه لازم نیست همه ی جزئیات رو توی متن سؤال پرسید.
36- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟دقیق نمی دونم کیا دعوت شدن

... تد ریموس لوپین
37- نظرت در مورد این اعضا چی هست : جینی ویزلی ، مینروا مک گونگال ، ریتا اسکیتر ، جیمز سیریوس پاتر ، لارتن کرپسلی ، بارون خون آلود و پرسی ویزلیجینی ویزلی: همونطور که گفتم یکی از نویسنده های خلاق سایت. البته تازگی نبوغش خشک شده زیاد برای کنکور فسفر سوزونده گویا

مینروا مک گونگال: از اعضای خیلی خوب سایت. پست من توی بازی با کلمات رو همین مینروا با شناسه ی آنیتا دامبلدور تأیید کرد اگه اشتباه نکنم. همیشه ویرایشاش توی کارگاه نمایشنامه نویسی رو می خونم چون خیلی با دقت و علاقه به اعضا جواب می ده.
ریتا اسکیتر: توی سایت نمی شناسمش ولی توی کتاب جزو شخصیت های جالبه.
جیمز سیریوس پاتر: یکی از اعضای خیلی مستعد. با وجود سن کمش خیلی خوب می نویسه. تازگی ها هم تصمیم گرفته به من بیلیارد یاد بده!

فقط خانجون گفتنش خیلی رو اعصابه
لارتن کرپسلی: ذاتاً نویسنده ست. دورانی که توی سایت فعال بود شاید کمتر از یک دهم هنر نوشتنش رو به همه نشون داد. برای من فراتر از یک دوست خوبه. خودم رو توی کم شدن فعالیتش در سایت مقصر می دونستم و خوشحالم که الان به نظر می رسه دوباره برگشته. البته با یه شناسه ی جدید

بارون خون آلود: پویان رو بیشتر از بارون خون آلود می شناسم چون زمان فعال بودن بارون من توی سایت حضور نداشتم. از اعضای خوب سایته، می دونم که فعالیتش به عنوان یه مدیر کم شده اما از مشکلاتش هم آگاهی دارم. در مواقع لازم با تجربه و نظراتش بقیه رو راهنمایی می کنه.
پرسی ویزلی: خیلی بیشتر از چیزی که لازمه برای سایت وقت و انرژی می ذاره و به خاطرش درگیر می شه. خارج از سایت نسبت به شخصیتی که توی سایت به نمایش گذاشته دوست داشتنی تره. اگه صبر و انعطاف بیشتری از خودش نشون بده می تونه بیشتر از این هم موفق باشه.
38- برای هر کدوم از عناوین انتخابات ترین ها یک نفر رو میخوام معرفی کنی ! ( نمیشه و نمیدونم و اینها نداریم ! )منظورت برای این ماهه یا کلاً؟
کاش عنوانا رو می گفتی من که همه شو یادم نمیاد

الان گفتنش خنده داره چون نمی دونم چه زمانی مدنظرت هست. اما قول می دم ماه بعد توی همه ی عناوین رأی بدم و نظرم رو بگم.
------------------
با تشکر ویژه از ارور صفحه های سفید که باعث شد 3 پست به پستهای من اضافه بشه.