جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] قلم‌پر تندنویس

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 06:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
در مورد بارون عزیز:1)قبول داری شناسه لرد اصلا انگار برای تو ساخته شده؟یادش بخیر اون موقع که لرد بودی و منم مرگخوار شدم چون خیلی فعالتر و تو چشم تر بودی و مدیریتت عیان تر بود واقعا آدم حال میکرد مرگخواره...مدیریت،ابهت و تصمیم گیریهای قاطعت مزید علت شده بود و من کیف میکردم که مرگخوارتم

الحق والانصاف که اصل کلامو آنتونین بیان کرد و من در حیرتم که چرا پس از خواندن این نوع سوال،همچنان دهانم مانند غار باز مانده است.
خدا شاهده رنک بهترین ایده باید همواره بر سر شما باشد.چه روش جدیدی در طرح سوال ایجاد کردید.
یک سوال از آنتونین عزیز داشتم:قبول داری که کارخونه ی دستمال سازی اسکاور اصلا انگار برای تو ساخته شده؟یادش بخیر اون موقعی که داشت ورشکست میشد و نجاتش دادی

از اینا که بگذریم مصاحبه ی قبلی خیلی یخ بود.اصولا این روش نادرستیه که مصاحبه شونده بیاد و برای مصاحبه ی چارچوب تعیین کنه.
از نظر من مصاحبه اصلا خوب نبود چون سوال هاش خوب نبود.
با این حال از لیلی عزیز تشکر میکنم بابت وقت گذاشتن و همین طور از پرسی عزیز.

و اما بارون خون آلود.از پرسی عزیز خواهش میکنم اگر سوالی از سوال های منو خواست بپرسه،در بخش سوالهای اعضا بیاره تا سوتفاهمی بین خودش و بارون ایجاد نشه.چون بارون عزیز خیلی زود ناراحت میشن و هر سوالی که جنبه ی نقد داشته باشه،آدم رو به پدر کشتگی با ایشان و تلاش در جهت توهین به مقام شامخ مدیریت متهم میکنه.

این درسته که استرجس پادمور مامور خبر کردن شماست؟
اگر استرجس مامور نیست،پس کدوم یکی از مدیران خبرتون میکنه؟
چون بارها دیده شده که مدت ها در سایت نیستید(شاید بیش از دو هفته) اما به محض آنکه پستی بر علیهتون نوشته میشه،از دو سه ساعت نمیگذره که وارد سایت میشید.

بار ها اتفاق افتاده که درون نحوه و یا تاپیک گفتگو با مدیران بحثی بالا گرفته و شما بی خبر از همه جا به صورت کاملا ناگهانی پست زده اید و گفته اید:خواهش میکنم بحث را ادامه ندهید،اگر پستی ببینم برخورد میکنم
اول اینکه بین خواهش کردن و برخورد کردن،تناقض هست.
دوم،آیا یه کم این حرکت شما شبیه حرکت چوپان یا سگ گله،با گوسفندان نیست؟اینجا با یک سری آدم طرف هستیم نه حیوان.انسان ها عقل دارند،اگر عقلشون حکم بر ادامه ی دعوا میدهد و شما نظرتون چیز دیگریست،میتونید به صورت پیام شخصی یا از طریق چت ایشان را توجیه کنید و سپس این اخطار را بدهید.
البته ممکن است ایشان شما رو توجیه کنند و متوجه بشید که حق با ایشان است و باید بحث ادامه پیدا کنه.
اصلا شاید در بحث ها تیکه ای به فردی انداخته شده باشه که ایشان بخواد جواب بده.
این رفتار شما خیلی دیکتاتورانه نیست؟
اگر نیست دلیلی بیارید که چرا نیست
و اگر هست،به نظر من باید توی صورت انسان های دیکتاتور به هرطریقی تف انداخت.حتی اگر جواب تف سیلی و مشت باشه.

آیا با من هم عقیده هستید که دلیل ادامه یافتن خیلی از دعواهای سایت شما بوده اید؟چه دعواهایی که حزب داشت و چه دعواهایی که اخیرا دیده شد؟

میخوام یک مثال بزنم و با توجه به اون ازتون سوال بپرسم.
سایت آکادمی فانتزی رو حتما میشناسید.سایتی که از قول وب مستر اصلی این سایت به عنوان سایت زرد شناخته شد.این سایت در سال گذشته قالب خودشو تغییر داد.اما هنگامیکه با انتقاد کاربران روبرو شد،قالب را به قالب پیشین برگردوند.
شما برای جادوگر سال(اگر درست یادم باشه) یک رنک بسیار زشت(بنابر عقیده ی خیلی از دوستان) طراحی کرده بودید.اما هنگامیکه با اعتراض روبرو شدید،هیچ توجهی نکردید و همون رنک ها باقی موند.
یا مثال واضح تر وقتی بود که بالای نود درصد اعضای ایفای نقش پست زدند و موافقت خودشون رو با باز شدن شناسه ی آرشام اعلام کردند.اما جواب هری پاتر این بود:
اگر همه ی ایفای نقش هم بگن باز بشه این شناسه،من مخالفم.
اگر اینارو به باقی حرکات مدیران تعمیم بدیم،آیا این فضای ملتهب و پر از جنجال منطقی به نظر نمیرسه؟آیا انتظار دارید در سایتی که این چنین کاربران نادیده گرفته میشن،فعالیتی هم وجود داشته باشه؟

در مورد بلاک آرشام(فقط اسم آرشامو آوردم که ماجرا رو به بعدش ارجاع ندید)
شما پس از چند روز که اصلا اثری ازتون نبود اومدید و آرشام رو بلاک کردید.بر فرض که کاملا حق با شما بود و آرشام باید بلاک میشد.
اما نوشتید که بلاک سه روزه خواهد بود.بعدا مشخص شد که در قوانین سایت بلاک سه روزه نداریم و این عمل شما نادرست بوده.چون خطای آرشام به اندازه ی بلاک دائمی نبود و همچنین بلاک کوتاه مدت هم نداشتیم.
دقیقا بحث های که منجر به بلاک شدن هشت شناسه ی بعدی شد(اگر درست یادم باشه) از همین اشتباه شما بالا گرفت.
هنوز هم حاضر به قبول این موضوع نیستید؟

چرا همیشه شما قدم جلو میگذارید؟چرا سایر مدیران دست به اقدام سختگیرانه نمیزنند(تا جایی که میتواننند)؟
آیا برای حفظ آبروی چند سال مدیریت و همچنین حفط محبوبیتی! که نزد اعضا باقی مونده از شما،بهتر نیست استعفا بدید و به کل از مدیریت کنار بکشید؟(حتی اگر شده هری پاتر رو با خواهش و تمنا راضی به پذیرفتن استعفا بکنید)

از نظر من،اگر در حال حاضر از اعضای ایفای نقش در مورد رضایتشون از مدیریت شما نظر خواهی کنیم،بالای سی درصد به شما رای مثبت نمیدهند.آیا حاضر به پذیرفتن ریسک این موضوع هستید؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3306&forum=9&post_id=197138#forumpost197138]به روی واژه ی Delete کلیک کرد تا خاطرات بد را از خانه های اندیشه اش پا
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 01:01
نمایش جزئیات
آفلاین
در مورد بارون عزیز:1)قبول داری شناسه لرد اصلا انگار برای تو ساخته شده؟یادش بخیر اون موقع که لرد بودی و منم مرگخوار شدم چون خیلی فعالتر و تو چشم تر بودی و مدیریتت عیان تر بود واقعا آدم حال میکرد مرگخواره...مدیریت،ابهت و تصمیم گیریهای قاطعت مزید علت شده بود و من کیف میکردم که مرگخوارتم

2)چرا با وجود اینکه فعالیتت نسبت به قبل کاهش پیدا کرده هنوزم دسترسیت نگه داشته شده؟منظورم اینه معیارت برای فعالیت چی بوده و اصلا طرز فعالیتت چطور بوده که هنوز مدیریت سایت این جایگاه رو برات قائله؟
--------
نقل قول:
مهمان برنامه آینده قلم پر برای اولین بار یکی از اعضای گروه هافلپاف خواهد بود

اولین نه دومین!چهارمین مهمان هم هافلی بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 مرداد 1387 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
1.اگر بهت بگن یک نفرو از بین اعضای سایت باید بلاک کنی اون کی بود؟

2.وابستگیت به منوی مدیریت در چه اندازه ای هست؟

3.بلاک حرف قلچماق هاست ... نظرت راجع به این جمله چی هست؟

4.با بلاک یک جمله بساز

5.چرا هیچ کدوم از این سه موردی که جزو اهداف سایت هست هنوز اجرا نشده ؟

1- امکان ایجاد وبلاگ و صفحات شخصی (Home Page) برای اعضای تثبیت شده سایت

2- صدور کارت عضویت برای اعضای تثبیت شده سایت

3- تشکیل جلسات ماهانه به صورت حضوری در مکان مشخص برای اعضا با ارایه کارت عضویت

مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=right]http://signatures.mylivesignature.com/54486/280/4940527B779F95
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 23:12
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام !

1- خوب ، ممکنه امضاتون ترسناک باشه ! ولی میخوام جرات کنم و بگم که فقط یه شوخی دوستانه به نظر می رسه !
و در همین راستا ، میخوام بپرسم برای برگردوندن بچه هایی که بلاک شدن ، به سایت ، چه کارهایی انجام دادید ؟
اگه هیچ کاری نکردین و با برگشتنشون به کلی مخالفین ، لطفا کامل توضیح بدین که چرا ؟

( خوب ، من این سوال رو کاملا بیطرفانه مطرح کردم . من از جو سایت خبر نداشتم و ندارم و نمیدونستم بیان این مسئله چه معنایی داره . شخصا ، واقعا و صادقانه میخوام جواب این سوالو بدونم و هیچ دشمنی با کسی یا دوستی با شخص خاصی که بلاک شده باشه ندارم . اگه جواب دادین ممنون میشم و اگه ندادین ، درک می کنم که چرا ! دوست ندارم جایی شلوغ بازی راه بیفته . فقط میخواستم اگه میتونید ، دوستان قدیمی تونو به سایت برگردونید )

2- آیا از روز اولی که عضو سایت شدین همین شناسه تون بوده ؟ و کاملا اسلیترینی بودین ؟ یا شما هم مث بعضی از سایر دوستان ، تا حالا چن بار گروه عوض کردین ؟ درصورت پاسخ مثبت به سوال اخیر ، اگه ممکنه شناسه های قبلی تونو بگین !

3- تا بحال چقدر تو نقد پست ها فعالیت داشتین ؟ ملاک هاتون برای نقد چی بوده ؟

4- بیشتر دوست دارین جدی نویسی کنین یا طنز ؟ ( تلفیقی از هر دو رو نگین لطفا ، بگین بیشتر این یکی یا اون یکی ! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1387/5/23 0:24:52
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1387/5/23 17:48:37
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 22:58
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا شما اینقدر از بلاک کردن خوشتون میاد؟
چرا این همه واسه مشکل صفحه های سفید اصرار به زدن کنترل و پنج اف دارین؟

به پرسی: خسته نباشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
حقیقتش اصلا از امضاتون خوشم نمیاد... آخه مارو بلاک کنید که دیگه سایت نمی مونه که !

هوم ، چرا اعضا اینقدر ازتون می ترسن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 مرداد 1387 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مهمان برنامه بعدی قلم پر تندنویس : سر بارون خون آلود

اعضا تا دو روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این مدیر آستکباری بپرسند

* مهمان برنامه آینده قلم پر برای اولین بار یکی از اعضای گروه هافلپاف خواهد بود !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 21 مرداد 1387 23:19
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون از شرکت لیلی عزیز توی مصاحبه

نقل قول:
البته همیشه استثناهایی وجود داشته و داره. اگه دلیل موجهی برای تغییر شخصیت و برگشتن به اون وجود داشته باشه این قانون انعطاف پذیره.

دلیل موجه داده شد ! چه دلیلی بالاتر از اینکه با یک شخصیت میشه یه مدت فعالیت مفید داشت و بعد از یه مدت دوباره به شخصیت قبلی برگشت ! ولی خوب قبول نشد !

نقل قول:
کاربر خوب کاربریه که فعالیت سالم داشته باشه. فرهنگ استفاده از فروم رو بشناسه. برای خودش و سایرین احترام قائل باشه. با به کار بردن الفاظ و عبارات نادرست باعث نا رضایتی سایرین نشه. بدونه که اینجا یک مکان عمومیه نه وبلاگ شخصی خودش پس نسبت نوع به رفتار و نوشتارش دقت نظر داشته باشه. مسئولیت پذیر باشه. منطقی باشه. در گیری های خارج از سایت رو به داخل سایت نکشونه. منصف باشه. انتقاداتش رو مؤدبانه مطرح کنه.

بیا ! حرفای جنجال آمیزم که میزنی ! برو باو ! برو تا بحثمون نشده بیشتر از این به نظره من اصلا اینطوری نیست ، البته یه مواردش درسته ، ولی خیلی نکات اصلی رو اشاره نکردی

مواردی که در مورد نظارت رو گفتی اصلا قبول ندارم ! همه چیز مورد سنجش قرار میگیره جز توانایی ! به همین خاطره که ناظرانی اضافه میشن که سوالات خنده دار در مورد نحوه نظارت میپرسند !

نقل قول:
در تاپیک صحبت با همدیگه پیرامون منهدم کردن شناسه ی پرسی بحث شد.

هدف از طرح این سوال نشون دادن ارزشیتِ تاپیک صحبت با همدیگه انجمن خصوصی مدیران بود ... این بحث ها نشون میده که چقدر کادر مدیریتی ضعیفی داره جادوگران که برعکس تصمیم گیری میکنه

نقل قول:
انجمن خصوصی مدیران: محلی برای زیاد کردن پست
بلاک کردن: زنگ تفریح مدیریت
صفحه ی سفید: همینیه که هست!

وای ! ایول !
دقیقا چیزهایی رو گفتی که عموما بهش معتقد هستن ! در مورد بلاک و صفحه سفید که کاملا درسته ، در مورد انجمن خصوصیم انقدر در این مورد باهام حرف زدن که

ممنون کلا از حضورت
مهمان بعدی فردا معرفی میشه و جالبه کلا
ضمنا نظرسنجی جدیدم که گذاشتم ! شرکت کنید و لذت ببرید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1387 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت چهارم

24- میگن مدیر خیلی کارها میکنه که از دید پنهان میمونه و به خاطره اینکه که کم فعالیت جلوه داده میشه ، ولی به نظره من اگر یک مدیر فعالیت لازمه رو داشته باشه ، مطمئنا اسمی ازش خواهد بود و همه متوجه کارهاش میشن ... مثل زمانی که کوییرل پشت سر هم کاندید جادوگر ماه میشد و مسلما ملت کارهاش رو دیده بودن ... نظرت چیه ؟

به صورت قطعی حرفت قابل تأیید نیست چون همه ی کارها جوری نیست که در معرض دید قرار بگیره. بخشی از مدیریت دقیقاً شبیه وظایف پشت صحنه توی برنامه های تلوزیونیه. منظورم کارهایی مثل کارگردانی، فیلم برداری و صدا برداری که همه باهاش آشنان نیست. خیلی از وظایف داره اون پشت انجام می شه که ما در بهترین شرایط حتی بهش فکر هم نمی کنیم.
با این وجود مدیری که توی عرصه های مختلف فعالیت داشته باشه بالاخره بخشی از فعالیتش رو اعضا می بینن.

25- خیلی از اعضا براشون اهمیت زیادی داره که از نظر یک مدیر انجمن ، کاربری که عالی باشه چطور ارزیابی میشه . یعنی از نظر یک مدیر انجمن کاربر خوب چه کاربری هست و اگر لازم میدونی با مصداق بگو ؟

کاربر خوب کاربریه که فعالیت سالم داشته باشه. فرهنگ استفاده از فروم رو بشناسه. برای خودش و سایرین احترام قائل باشه. با به کار بردن الفاظ و عبارات نادرست باعث نا رضایتی سایرین نشه. بدونه که اینجا یک مکان عمومیه نه وبلاگ شخصی خودش پس نسبت نوع به رفتار و نوشتارش دقت نظر داشته باشه. مسئولیت پذیر باشه. منطقی باشه. در گیری های خارج از سایت رو به داخل سایت نکشونه. منصف باشه. انتقاداتش رو مؤدبانه مطرح کنه.

برای کاربران خوب مصداق زیاد داریم. تد ریموس لوپین و جیمز سیریوس پاتر اعضایی هستن که به عنوان یه نمونه ی کوچیک از کاربران خوب و در عین حال نسبتاً تازه وارد سایت می تونم بهشون اشاره کنم. البته به شرطی که جو نگیردشون و پس فردا منو از تعریفم پشیمون نکنن

26- معیار انتخاب ناظر و مدیر چی هست ؟ یعنی یک کاربر چه خصوصیتی رو باید داشته باشه که به عنوان ناظر یا یک مدیر انتخاب بشه ؟ کامل توضیح بده .

باید تعداد قابل توجهی از معیارهای کاربر خوب رو داشته باشه. ضمن اینکه نظارت و مدیریت مسئولیت پذیری بیشتری می خواد. لازمه که ناظر و مدیر وقت کافی برای رسیدگی به سایت رو داشته باشه. حسن رفتار داشته باشه، مطمئناً فردی که با تعداد زیادی از اعضا اختلاف و درگیری داره نمی تونه ناظر و مدیر بشه و از دیگران انتظار به اصطلاح حرف شنوی داشته باشه. برای مدیر شدن شرط سنی و موافقت سایر اعضای کادر مدیریت هم لازمه.
برای ناظر شدن معرفی سایر ناظرین هم مورد توجه قرار می گیره.
اینا معیار های کلی بود. در مورد هر فرد جزئیات و شرایط خاص هم مورد سنجش قرار می گیره.

27- از بین کتاب های فانتزی و غیر فانتزی ای که هست ، کدوم رو مطالعه کردی و بهش علاقه داری ؟ اسم نویسنده اون کتاب و دلیل علاقت بهش چی هست ؟

مثل خیلی های دیگه هری پاتر، درن شان، آرتمیس فاول، روون و ... رو خوندم.
هری پاتر اگه بشه اسم یه فانتزی خالص روش گذاشت (که البته من شک دارم) رو دوست دارم. در حال حاضرم نبرد باشیاطین برام توی اولویته چون از بقیه به روز تره.
کوههای سفید از چهارگانه ی سه پایه های ژان کریستوفرو هم دوست دارم البته علمی تخیلیه نه صرفاً فانتزی.
جدیداً هم فلور دلاکور یه فانتزی ایرانی بهم هدیه داده به اسم اشوزدنگهه ولی هنوز فرصت نکردم بخونمش.

از غیر فانتزی ها هم نوشته های ارول مخصوصاً 1984. نوشته های کوئلیو، شهریار ماکیاولی و ...

28- از چه شکلکی بیشتر خوشت میاد ؟

29- جمله بساز : صحبت با همدیگه ، پرسی ، بحث ، منهدم !

در تاپیک صحبت با همدیگه پیرامون منهدم کردن شناسه ی پرسی بحث شد.

30 - نظرت در مورد این ها چیه : انجمن خصوصی مدیران ، بلیت ، بلاک کردن ، صفحه سفید ، مشاوران ایفای نقش ، رنک ، گوشی موبایل ، غذای مورد علاقه ، رنگ مورد علاقه

انجمن خصوصی مدیران: محلی برای زیاد کردن پست
بلاک کردن: زنگ تفریح مدیریت
صفحه ی سفید: همینیه که هست!
مشاور ایفای نقش: پروانه های گلهای سایت

4 تای اول رو طنز جواب دادم جو عوض شه

رنک: گرفتنش بیشتر وقتا خوشحال کننده ست.
گوشی موبایل: موتورلا A1200
غذای مورد علاقه: بادمجون؟!!
رنگ مورد علاقه: قرمز، صورتی پر رنگ (سرخابی)

31 - بهترین و بدترین خصوصیت اخلاقیت در محیط اینترنت و جادوگران و در زندگی واقعی ؟

توی اینترنت و جادوگران قبلاً گاهی خیلی مسائل رو جدی می گرفتم که باعث دردسر می شد. توی دنیای واقعی نداشتن پشتکار.

32 - علاقه مندیهات در هر زمینه ای که تمایل داری ؟

نقاشی، مطالعه، دوستام

33 - چه سوالی دوست داشتی ازت بپرسم که نپرسیدم و خودت لطف کن بپرس و جواب بده بهش ! چه سوالی دوست داری از من بپرسی ؟

الان دیگه هیچی چون واقعاً خسته شدم سؤالام از تو رو هم توی مصاحبه مطرح کردم.

34- بهترین سوال مصاحبه ؟

فکر کنم از نظر بقیه اونایی که در مورد مدیریت بود بهتر باشه.

35- نظرت در مورد این برنامه و ایده چی هست با توجه به اینکه صندلی داغ گریفیندور بسته شد و تمام مصاحبه ها در اینجا صورت میگیره ! چه پیشنهادها و انتقاداتی داره ؟

بسته شدن اونجا پیشنهاد خودم بود و به نظرم اینجوری مصاحبه ها بهتر می شه. پیشنهادم اینه که سؤالای کلیشه ای رو حذف کنی و از هر کس مطابق با خصوصیات خودش سؤال بپرسی. مصاحبه ها رو کوتاه تر کنی و اون سؤالای طولانی که در مورد آشنا شدن با سایت و کتابو میزان علاقه بهشون و اینا هست رو تو یه سؤال کوتاه خلاصه کنی. مطمئناً اگه کسی توضیح بیشتری داشته باشه خودش می نویسه لازم نیست همه ی جزئیات رو توی متن سؤال پرسید.

36- پیشنهادت برای مهمان بعدی برنامه چی هست ؟

دقیق نمی دونم کیا دعوت شدن ... تد ریموس لوپین

37- نظرت در مورد این اعضا چی هست : جینی ویزلی ، مینروا مک گونگال ، ریتا اسکیتر ، جیمز سیریوس پاتر ، لارتن کرپسلی ، بارون خون آلود و پرسی ویزلی

جینی ویزلی: همونطور که گفتم یکی از نویسنده های خلاق سایت. البته تازگی نبوغش خشک شده زیاد برای کنکور فسفر سوزونده گویا

مینروا مک گونگال: از اعضای خیلی خوب سایت. پست من توی بازی با کلمات رو همین مینروا با شناسه ی آنیتا دامبلدور تأیید کرد اگه اشتباه نکنم. همیشه ویرایشاش توی کارگاه نمایشنامه نویسی رو می خونم چون خیلی با دقت و علاقه به اعضا جواب می ده.

ریتا اسکیتر: توی سایت نمی شناسمش ولی توی کتاب جزو شخصیت های جالبه.

جیمز سیریوس پاتر: یکی از اعضای خیلی مستعد. با وجود سن کمش خیلی خوب می نویسه. تازگی ها هم تصمیم گرفته به من بیلیارد یاد بده! فقط خانجون گفتنش خیلی رو اعصابه

لارتن کرپسلی: ذاتاً نویسنده ست. دورانی که توی سایت فعال بود شاید کمتر از یک دهم هنر نوشتنش رو به همه نشون داد. برای من فراتر از یک دوست خوبه. خودم رو توی کم شدن فعالیتش در سایت مقصر می دونستم و خوشحالم که الان به نظر می رسه دوباره برگشته. البته با یه شناسه ی جدید

بارون خون آلود: پویان رو بیشتر از بارون خون آلود می شناسم چون زمان فعال بودن بارون من توی سایت حضور نداشتم. از اعضای خوب سایته، می دونم که فعالیتش به عنوان یه مدیر کم شده اما از مشکلاتش هم آگاهی دارم. در مواقع لازم با تجربه و نظراتش بقیه رو راهنمایی می کنه.

پرسی ویزلی: خیلی بیشتر از چیزی که لازمه برای سایت وقت و انرژی می ذاره و به خاطرش درگیر می شه. خارج از سایت نسبت به شخصیتی که توی سایت به نمایش گذاشته دوست داشتنی تره. اگه صبر و انعطاف بیشتری از خودش نشون بده می تونه بیشتر از این هم موفق باشه.

38- برای هر کدوم از عناوین انتخابات ترین ها یک نفر رو میخوام معرفی کنی ! ( نمیشه و نمیدونم و اینها نداریم ! )

منظورت برای این ماهه یا کلاً؟
کاش عنوانا رو می گفتی من که همه شو یادم نمیاد

الان گفتنش خنده داره چون نمی دونم چه زمانی مدنظرت هست. اما قول می دم ماه بعد توی همه ی عناوین رأی بدم و نظرم رو بگم.

------------------
با تشکر ویژه از ارور صفحه های سفید که باعث شد 3 پست به پستهای من اضافه بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1387 21:04
نمایش جزئیات
آفلاین
قسمت سوم

16- میخوایم در مورد مدیران حرف بزنیم ، هفت مدیر ، یک گالری ، یک اخبار ، چهار انجمن و یک نامعلوم ! خیلی این مدیران فعالیتشون پایین اومده ، از تو و کوییرل و مونالیزا که بگذریم فکر میکنم فعالیت خیلی کم شده ! دیر به دیر سر میزنن و کار خاصی نمیکنن . واقعا مدیری که توانایی بالایی داشته باشن و وقت زیادی پیدا نمیشه که اجبار هست از مدیران فعلی استفاده بشه ؟!

اول باید این سؤال رو پرسید که چه کاری توی جادوگران روی زمین مونده؟ چه کاری هست که انجام نشده و چه ایده ی نابی بوده که به خاطر کم کاری مدیرا بهش عمل نشده؟
من فکر می کنم در حق ایفای نقش تا به حال از جانب مدیران کم توجهی شده بود که داره جبران می شه اما تو سایر بخش ها کمبودی ندیدم.
عکس های گالری توی موعد مقرر بررسی و تأیید می شن، اعضای تازه وارد بیشتر اوقات حتی کمتر از یک روز توی تاپیک معرفی شخصیت معطل می شن، بلیت ها هر روز جواب داده می شن، برای حل مشکلات فنی مدام با سرور مکاتبه وجود داره و به زودی قراره یه نماینده از سرور با داشتن شناسه ی کاربری و دسترسی مدیریت مشکل صفحات رو بررسی کنه، اخبار همیشه به روز هستن، روی کار ناظرین انجمن ها نظارت نسبتاً مطلوبی وجود داره، انتخابات سر موقع مقرر برگذار می شن، بلاک ها و رنک ها طراحی و تنظیم می شن، هر روز به سؤالات مطرح شده توی تاپیک های مختص گفتگو با مدیران جواب داده می شه و ...

من فکر نمی کنم کار بخصوصی روی زمین مونده. کافیه روزانه به پروفایل مدیرا سر بزنید و ببینید چند تا پست در انجمن مدیران ارسال می شه. مطمئناً همه ی اونا سلام و احوالپرسی نیستن و بخشیشون به انجام کارهای سایت مربوطه.

قصد دفاع بی مورد از مدیریت ندارم فقط معتقدم انتقاد باید با مصداق عینی، مستند و مبتنی بر آمار مطرح بشه. نمی شه همینجوری روی هوا گفت وظایف به درستی انجام می شه یا نه؟
البته در مورد فعال نبودن بعضی مدیران موافقم اما هم از مشکلاتشون با خبرم و هم می دونم غیبتشون باعث تعویق در انجام هیچ کدوم از کارها نشده چون بقیه وظایف اونا رو انجام می دن.

17- اگه بتونی یکی از مشکلات ایفای نقش رو حل کنی، اون مشکل کدومه؟

کیفیت پایین پست ها و اهمیت زیاد کمیت در مقایسه با اون، فضا سازی زیاد و طولانی شدن بی مورد پست ها، استفاده از رول به عنوان وسیله ای برای توهین و تحقیر همدیگه، نشناختن سبک و هری پاتری نبودن رول پلیینگ. اگه می تونستم! اینا رو حل می کردم.

18- یازدهم بهمن ماه توی صندلی داغ باهات مصاحبه کردم و گفتی : ولی اگه مدیر بودم ممکن بود خیلی کارا انجام بدم ! حالا دوباره این سوال رو ازت میپرسم و این دفعه توی قلم پر ! توی این مدتی که مدیر شدی چه کارهایی کردی و چه طرح هایی دادی که به نظرت خوب بودن و باهاشون موافقت نشد ؟

توی صندلی داغ گفتم:
نقل قول:
به نظر من ما توی جادوگران مشکل روبنایی نداریم که بشه 24 ساعته و ضربتی حلش کرد ولی اگه مدیر بودم ممکن بود خیلی کارا انجام بدم!

هنوز هم معتقدم توی جادوگران مشکل روبنایی نداریم. تمام کارهایی که توی سؤال 16 مثال زدم دارن طبق روال خودشون انجام می شن. توی جادوگران نیاز به فرهنگ سازی وجود داره که یه کار زیربنایی و محتاج زمانه. توی این مدت سعی کردم تا حد ممکن به این موضوع رسیدگی کنم.
تا الان مهمترین مصداقش انجمن ویزنگاموت بوده.
به جز این، چیزایی که قابل رؤیت! باشه نوشتن و در واقع باز نویسی یکی از صفحات درباره ی ماست و زدن تاپیک گزارش مدیریت به اعضا.

در مورد انجمن، مشارکت اعضا در مدیریت ایفای نقش و زدن اون تاپیک ِ گزارش مخالفتایی از طرف بقیه ی مدیرا وجود داشته اما به تدریج برطرف شده.

یه سری کارای کوچیک هم قصد داشتم انجام بدم که موافقت نشده اما اونقد پر اهمیت نیستن که اینجا بگم.

19- هر کسی سبکی داره برای نوشتن که توی اون سبک بهتر مینویسه ، میخوام بدونم که سبکی که تو باهاش راحت تری و بیشتر دوستش داری چی هست ؟ فکر میکنی چه سبکی نیاز به هنر بیشتری برای نویسندگی داره ؟ یه پست رول تو سایت بگو که محشر بوده و خیلی خوشت اومده و اینا!

من سبک تلفیقی رو بیشتر می پسندم. دیالوگ ها رو عامیانه می نویسم و متن رو کتابی. با هر دوتا محتوای طنز و جدی هم کاربرد داره.
در مورد بخش دوم سؤالت هر سبک ویژگی های خاصی داره و توانمندی بخصوصی می خواد. طنز نویسی احتیاج به نبوغ بالا داره و جدی نویسی شناخت خوب از واژه ها رو می طلبه.
پست های سینیسترای سابق رو دوست دارم یکی از خلاق ترین نویسنده های سایته.

20- قانونی هست برای تغییر شخصیت ... اینکه مثلا من میخوام شخصیت هری پاتر رو بگیرم ، شناسه جدیدی باز میکنم و اون رو میگیرم و اگر دوباره پرسی رو بخوام این شناسه باز نمیشه و باید شناسه جدیدی بسازم ! دلیل این کار چیه ؟ قرار هست مدیریت ثابت کنه به همه که تغییر شخصیت مساوی نابودی مسائل قبلیه ؟ چرا تغییر داده نمیشه ؟

فکر نمی کنم به معنی نابودی شخصیت باشه. این قانون گذاشته شده تا افراد موقع تغییر شخصیت دقت کافی رو به خرج بدن و با اطمینان کامل شخصیتشون رو عوض کنن. لازمه که اعضا برای تغییر شخصیت یه بهایی پرداخت کنن و بدونن راه برگشت بسته ست در غیر اینصورت هر روز شاهد این هستیم که شناسه های مختلف قصد تغییر شخصیت و سر زدن به گروههای دیگه رو دارن با خیال راحت از این موضوع که بعداً هر وقت اراده کنن می تونن برگردن.
البته همیشه استثناهایی وجود داشته و داره. اگه دلیل موجهی برای تغییر شخصیت و برگشتن به اون وجود داشته باشه این قانون انعطاف پذیره.

21- خوابگاه مدیران در حال حاضر یکی از ایده های جذاب هست ... یه پیشنهاد کن براش ! که سوژه ها چطور پیش برن و اعضا چطور بنویسن تا یه سوژه خیلی داغ و شاخ باشه برای خودش ؟

نمی دونم چجوری باید داغ و شاخ! بشه اما تاپیک و سوژه ی خوبیه. من یه پست زدم چند وقت پیش اونجا که سعی داشتم سوژه رو به سمت مسابقه ی رول نویسی بین هری پاتر و توحید ظفر پور هدایت کنم اما موقع ارسال برق رفت منم دیگه نتونستم دوباره پست بزنم. فکر می کنم الان سوژه یه مقدار ازون فضا بیرون اومده و به یه سمت دیگه رفته.

22- مورد بعدی رو اختصاص میدم به نظرسنجی های انجمن مدیران ! نظرسنجی های صورت میگیره مثلا برای اضافه کردن ناظر انجمن چرا نیاز هست همه مدیران نظر بدن ؟ مثلا وقتی شما و کوییرل در جریان هستید ، دیگه چه لزومی داره مثلا مدیر دیگه ای که ماه به ماه میاد و از هیچی اطلاع نداره نظر بده ؟

به این شکل نیست که همه ی مدیرا نظر بدن. در مورد ناظرا فقط من، کوییرل و راجر دیویس مشورت می کنیم و معمولاً اگه دو نفر از ما سه تا هم با فردی موافق باشه اون فرد ناظر می شه.
فقط در موارد خیلی خاص ممکنه مدیر دیگه ای هم در این مورد پیشنهادی مطرح کنه.

23- میخوام در مورد وظایف روزانه یک مدیر صحبت کنی و اینکه کدوم یکی از مدیرا این وظایف روزانش رو اونطور که باید انجام بدن میدن ؟! ( بی تعارف جواب بده ، و گرنه ... )

در حال حاضر ما وظایف رو تقسیم کردم. اما کارهایی که در حالت معمولی یه مدیر به طور روزانه باید انجام بده و منم تا اونجایی که لازمه انجام می دم ایناست: سر زدن به قسمت تماس با ما، جواب دادن به بلیتا و بستن اونایی که باید بسته بشه (روزی شونصد تا اسپم ارسال می شه ) ، خوندن تاپیک گفتگو با مدیران، خوندن صحبت با همدیگه و در صورت لزوم تاپیک ناظرین آینده، چک کردن انجمن کینگزکراس و تأیید شخصیتای جدید، چک کردن انجمن ناظرین و جواب دادن به پست های احتمالی.
بعضی وظایف اختصاصی هم وجود داره. مثلاً مدیر خبر کارهای خاص خودشو هم علاوه بر رسیدگی نسبی به مواردی که گفتم انجام می ده. مدیر گالری باید مرتب به ماژول گالری رسیدگی کنه، من به عنوان مدیر ایفای نقش به جز ویزنگاموت باید پست های ایفای نقش رو روزانه یه بررسی کلی انجام بدم، وب مستر اصلی کارهای فنی سایت مثل بک آپ گرفتن و مکاتبه با سرور رو انجام می ده و ...

در مورد بخش دوم سؤالت: کویریل. حتی اگه "اونطور که باید" نباشه من می دونم روزانه به طور مرتب 2 ساعت وقت مفید برای رسیدگی به سایت می ذاره. البته نا گفته نمونه که قبلاً خیلی فعال تر بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!