جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
3
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  178 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  196 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: یکشنبه 10 بهمن 1395 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می رسانیم که ظرفیت گروه های گریفیندور و اسلیترین و ریونکلاو تا اطلاع ثانوی پر بوده و ازین پس هرکس به این تاپیک مراجعه می کند، باید انتخابش از گروه هافلپاف باشد.

نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را گریفیندوری یا اسلیترینی ویا ریونکلاوی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده اند، جایگاه خود در گروه گریفیندور و اسلیترین را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.

توجه: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1395 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
lili-potter

نقل قول:
خب بالاخره نمایش نامه با کمک یکی از دوستان تایید (با تشکر به خاطر راهنمای هات اسمشو نبر)
خب حالا باید خودمو معرفی کنم
کلاه عزیز راستش من خودم چندوقته راهمو گم کردم
اما چیزایی که از خودم میدونم اینه
خوره فیلم و کتابم
برای رسیدن به هدفم از هیچ چی نمیترسم و هر سختی باشه قبول میکنم
به دوستان و عزیزانم وفادارم
ادمای اضافی رو دور خودم راه نمیدم
میتونم تقریبا هرادمی رو با عقیده خودم همراه کنم
همیشه دوستای نزدیکم رو میخندونم

این چیزی که من میبینم و مطمئنا درست میبینم، نشون میده که باید بری به...هافلپاف!

مرحله بعد: معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1395 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بالاخره نمایش نامه با کمک یکی از دوستان تایید (با تشکر به خاطر راهنمای هات اسمشو نبر)
خب حالا باید خودمو معرفی کنم
کلاه عزیز راستش من خودم چندوقته راهمو گم کردم
اما چیزایی که از خودم میدونم اینه
خوره فیلم و کتابم
برای رسیدن به هدفم از هیچ چی نمیترسم و هر سختی باشه قبول میکنم
به دوستان و عزیزانم وفادارم
ادمای اضافی رو دور خودم راه نمیدم
میتونم تقریبا هرادمی رو با عقیده خودم همراه کنم
همیشه دوستای نزدیکم رو میخندونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 9 بهمن 1395 03:22
نمایش جزئیات
آفلاین
golnuch

نقل قول:
خب من نمایشنامم تایید شد(با وجودی که عشقی شده بود )
حالا برای گروه بندی حاضرم درسته؟
خب من فکر کردم که مشخصاتم رو این بار دقیق تر بنویسم تا توی گروه درست بیفتم
خب ...
من خیلی دوستای کمی دارم،واسه هدفام و رسیدن بهشون هرکاری میکنم(واقعا واقعا هرکاری!)
تقریبا هیچوقت نشده کسی ناراحتم کنه و تلافیشو نبینه،کینه توزم،از این که کسی بهم دستور بده و سرزنشم کنه متنفرم مگر این که کسی باشه که بنابر هر دلیلی بهش مدیون یا وفادارم،توی دنیا به جز خانواده ام به کسی اهمیت نمیدم،معمولا کم حرفم و خیلی شوخی نمیکنم،کتاب زیاد میخونم و همونطور که گفتم من طرف قدرت رو میگیرم نه حق اگر به کسی وفادار باشم از همه چیز برای اون میگذرم ...واگر کسی توی کارام اختلالی ایجاد کنه یا نظم زندگیم رو بهم بزنه عصبانی میشم

مطمئن باش که کلاه هیچوقت اشتباه نمیکنه و اونه که فقط میدونه گروه درست هر شخص چیه...و گروه تو...ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: جمعه 8 بهمن 1395 23:44
نمایش جزئیات
آفلاین
خب من نمایشنامم تایید شد(با وجودی که عشقی شده بود )
حالا برای گروه بندی حاضرم درسته؟
خب من فکر کردم که مشخصاتم رو این بار دقیق تر بنویسم تا توی گروه درست بیفتم
خب ...
من خیلی دوستای کمی دارم،واسه هدفام و رسیدن بهشون هرکاری میکنم(واقعا واقعا هرکاری!)
تقریبا هیچوقت نشده کسی ناراحتم کنه و تلافیشو نبینه،کینه توزم،از این که کسی بهم دستور بده و سرزنشم کنه متنفرم مگر این که کسی باشه که بنابر هر دلیلی بهش مدیون یا وفادارم،توی دنیا به جز خانواده ام به کسی اهمیت نمیدم،معمولا کم حرفم و خیلی شوخی نمیکنم،کتاب زیاد میخونم و همونطور که گفتم من طرف قدرت رو میگیرم نه حق اگر به کسی وفادار باشم از همه چیز برای اون میگذرم ...واگر کسی توی کارام اختلالی ایجاد کنه یا نظم زندگیم رو بهم بزنه عصبانی میشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط golnuch در 1395/11/9 3:18:22
ارسال شده در: پنجشنبه 7 بهمن 1395 18:29
نمایش جزئیات
آفلاین
golnuch

نقل قول:
من آدم خودخواهیم این حرفیه که اطرافیانم میزنند.و به علاوه معمولا نمیتونم ارتباط برقرار کنم و دوستان خیلی کمی دارم.از این که کسی مخالفم حرف بزنه متنفرم و از این که کسی مجبورم کنه به کاری هم همینطور.به ندرت به اطرافیانم توجه میکنم البته به استثنای خانواده خودم و معمولا برام مهم نیست حق با کیه من طرف اونیو میگیرم که قدرتمند تره حتی اگر اون طرف شر باشه.اگر دنبال چیزی باشم حاضرم از خیلی چیزا به خاطرش بگذرم حتی چیزایی که قبلا واسم ارزش داشتن.بیشتر وقتم با کتاب خوندن میگذره و معتقدم رسیدن به اهدافمون مهم تر از هر چیزیه تو دنیا

فعلا نمیتونم گروهی بفرستمت چون قدم اول برای گروه بندی شدن اینه که بری کارگاه نمایشنامه نویسی و مطابق یکی از تصاویر این تاپیک یه داستان بنویس. وقتی تایید شدی بیا اینجا که گروهبندی بشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 بهمن 1395 17:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من آدم خودخواهیم این حرفیه که اطرافیانم میزنند.و به علاوه معمولا نمیتونم ارتباط برقرار کنم و دوستان خیلی کمی دارم.از این که کسی مخالفم حرف بزنه متنفرم و از این که کسی مجبورم کنه به کاری هم همینطور.به ندرت به اطرافیانم توجه میکنم البته به استثنای خانواده خودم و معمولا برام مهم نیست حق با کیه من طرف اونیو میگیرم که قدرتمند تره حتی اگر اون طرف شر باشه.اگر دنبال چیزی باشم حاضرم از خیلی چیزا به خاطرش بگذرم حتی چیزایی که قبلا واسم ارزش داشتن.بیشتر وقتم با کتاب خوندن میگذره و معتقدم رسیدن به اهدافمون مهم تر از هر چیزیه تو دنیا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: چهارشنبه 6 بهمن 1395 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Horizen نوشته:
شخصی که در انتخاب نزدیکان خود بسیار دقیق است . اگر به اجبار با کسانی که نزدیکان او هستند همصحبت شود کمتر حرف میزند . اما برای کسانی که دوستشان دارد حرف های زیادی دارد . بیشتر اوقات ناراضی از وضع موجود . مخالف با کلماتی مانند عرف جامعه . شخصی بااستعداد از نظر عاقل تر ها اما شخصی بی استعداد از نظر خودم . آرزوهایی که دارم رو دیگران بهشون میگن خیال اما من بهشون میگم واقعیت . متنفر از اجبار . شخصیتی که بیشتر اوقات تکیه بر خود میزند تا دیگرا ن .

اولویت اول : اسلیترین
اولویت دوم : ریونکلا

استعداد ها و چیزهایی که من میبینم، چندان به اسلیترین نمیخورن... پس برو به ریونکلاو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 بهمن 1395 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
شخصی که در انتخاب نزدیکان خود بسیار دقیق است . اگر به اجبار با کسانی که نزدیکان او هستند همصحبت شود کمتر حرف میزند . اما برای کسانی که دوستشان دارد حرف های زیادی دارد . بیشتر اوقات ناراضی از وضع موجود . مخالف با کلماتی مانند عرف جامعه . شخصی بااستعداد از نظر عاقل تر ها اما شخصی بی استعداد از نظر خودم . آرزوهایی که دارم رو دیگران بهشون میگن خیال اما من بهشون میگم واقعیت . متنفر از اجبار . شخصیتی که بیشتر اوقات تکیه بر خود میزند تا دیگرا ن .

اولویت اول : اسلیترین
اولویت دوم : ریونکلا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آن چــنان آخر بمــیرم ، کز پی ام مــرگی نیاید
ارسال شده در: یکشنبه 3 بهمن 1395 00:21
نمایش جزئیات
آفلاین
Lily_Luna_potter

نقل قول:
من فکر میکنم که شجاعت در اصل، نترسیدن از یک حادثه نیست و به جرئت میگم که هیچ وقت نشده این ترس من رو رها کنه. اما در نظر خودم نسبتا آدم شجاعی هستم و همیشه سعی میکنم خودم در مقابل مشکلاتم بایستم و باعث به دردسر افتادن دیگران نشم. اما با کمال میل کمک دیگران رو قبول میکنم و همیشه از اونها نهایت قدردانی رو میکنم. اصولا پشتکار ندارم و تنبلی خاصی در من وجود داره. تا حدودی باهوشم. از قدرت خوشم میاد ولی قدرت طلب نیستم. یعنی برای رسیدن به قدرت اگر دست یافتنی بود تلاش میکنم، اما اگر رسیدن به اون باعث ایجاد مشکل برای خودم یا دیگران بشه صرف نظر از اون برام کار مشکلی نیست.
در مورد گروه هم باید بگم ترجیح میدم برم گریفیندور

شجاعت به معنای نترسیدن نیست......گریفندور!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!