شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من صبا کمالی هستم 13 ساله ... الان دارم می بینم آخرین پست واسه 10 سال پیش بوده ... من و خانوادم کلا از چیزایی مثل هری پاتر و اینا دور بودیم ... یه روز داشتم کتاب دانلود می کردم ... چشمم افتاد به هری پاتر گفتم ببینم چه طوره ... اول از همه سنگ جادو رو خوندم ... بعد جام آتشو ... بعد محفل ققنوسو بعدم شاهزاده دورگه رو ... بعد شروع کردم به خوندن یادگاران مرگ ... وسطاش زندانی آزکابان و تالار اسرار رسید دستم...همزمان هر سه تاشونو خوندم .... کتابای هری پاتر ، حماسه ی دارن شا ، حماسه ی لارتن کرپسلی ، نبرد با شیاطین در جستجوی دلتورا و مجموعه ماجراهای بچه های بدشانس از جمله کتاباییه که خوندم ... آهان آرتمیس فاولم هست
آشنایی با هری پاتر: راستش 11 سالم بود که فیلمشو دیدم حتی فیلمشم نا یکی دو هفته ذهنمو مشغول کرده بود بعدها کتابشم خوندم با سایت هم به کمک یکی دوستای قدیمیم آشنا شدم ولی الان اراده کردم بیام .. همین.
سلام به همه هری پاتری ها من هرماینی یا همون هرمیون خودمون هستم 21سالمه محل تولد و زندگیم :کرمان دانشجوی مهندسی نرم افزارم تقریبا میشه گفت از همون اولایی که هری پاتر نوشته شد اسمشو شنیدم ولی نمیدونم چرا علاقه ای به خوندنش نداشتم! فک میکردم کتاب مسخره ایه ...!! بعضی وقتا هم که تلویزیون فیلمشو پخش میکرد چون از اول با ماجرا اشنا نبودم چیزی دستگیرم نمیشد و بیخیال دیدنش میشدم!! ولی از حدود3سال پیش تصمیم گرفتم سر از کارش در بیارم و شروع کردم از همون اول به خوندن کتاباش!! اینقد واسم جالب بود که تا حالا شاید حدود10بار هر کدومشو خونده باشم..! چیز دیگه ای هم که بهش علاقه دارم ورزشه و .دان 1 تکواندو دارم کتابهای مورد علاقه ام هم کتابهای دارن شانه...از وقتی که هری پاتر خوندم به این سبک کتابای تخیلی علاقه وافری پیدا کردم!!! خب فک کنم که فعلا کافیه!! اگه چیز بیشتری خواستین بدونین در خدمتم...!
من طوفان جادوگر دانش آموز مدرسه ی جادوگری هاگوارد هستم و در گروه اسلترین فعالیت می کنم.اندازه چوب دستیم دوازده و قطرش 1/2 س.م است.چوبش از درخت سرخه و هسته اون هم از ریسه قلب اژدهاست و انعطاف پذیریش متوسط رو به پایینه.
نام و نام خانوادگی: طوفان جادوگر ( کامبیز دیوسالار )
محل زندگی : کوچه ی دیاگون,بعد از مغازه ی الیوندر (محفل زیر سنگی)
محل زندگی در دنیای مشنگ ها : اسپانیا _ مادرید
محل تولد :( تهران )
شغل : دانش آموز سال چهارم هاگوارد _ مدرسه راهنمایی بزرگ مادرید
علاقه مندی ها : ساز گیتار , داستان و روزنامه نویس , فیلم نامه نویس , عاشق فیلم های تخیلی
کتاب های هری پاتر را به همراه تمامی فیلم هایش دیده و خوانده ام