شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
منم پیشنهاد می کنم در سایت رو تخته کنید و برید به کار و زندگی تون برسید. توی این سال جهاد اقتصادی ما به انرژی هزاران جوون بیکاری که اینجا پلاسن احتیاج داریم! باور کنید این سایت تعطیل شه اقتصاد ایران پیشرفت می کنه!
من پیشنهاد می کنم در موقعیت بلاک اول در سمت راست صفحه برای تمامی صفحات سایت یک لوگو قرار بدین. (بالای بلاک Language selection ) اینطوری بیشتر جلب توجه میکنه این مسابقه داستان کوتاه برای مهمان ها و بازدیدکننده ها و احتمالا جذب میشن و عضو و شرکت می کنن. این شکلی جذاب تره تا اینکه فقط یک بلاک در صفحه اصلی سایت برای اعلام مسابقه قراره بگیره.
تبریک میگم که سایتو بیش از پیش فارسی کردین... تو این دورۀ وانفسا که چوب حراج به میراث و ارزشهای فرهنگی ما زدن یکی از معدود چیزهایی که مایۀ افتخار ما ایرانی هاست، همین زبان دلنشین پارسیه... ممنون
پرسیوال جان برای مورد اولی که مطرح کردین، اصولا خود سرگروه ها نباید چنین اجازه ای بدن. تصمیم گیریش به عهده خودشونه که شخص رو توی گروه خودشون نگه دارن یا از گروه خارجش کنن. اما قانونی که حتما باید رعایت بشه اینه که شخصیت ها طبق کتاب رفتار کنن. یعنی یه نقش مرگخوار نتونه عضو محفل بشه یا چیزی مثل این.
مورد دوم هم فکر میکنم منظورتون زدن تاپیک توی انجمن های غیر رول بود. کلا تاپیک زدن مجوز میخواد مگه اینکه ناظر یه انجمن نظرش غیر این باشه. در این مورد بهتره با ناظر انجمن مربوط صحبت کنید با ببینید احتیاج به مجوز داره تاپیک زدن یا نه.
تیکا wrote: کدوم تازه به دوران رسیده ای جرات کرده منو بندازه بیرون ؟؟
همون تازه به دوران رسیده ای که تمام دسترسی های منو گرفته! باز خداروشکر منو حذف شناسه نکردن!
سلام به همگی خوبین؟ بعد از مدتها اومدم به سایت و دیدم اینبار دسترسی به منوی مدیریت رو ندارم و البته توی صحبت ب اهمدیگه نمیتونم پیام بذارم
خواستم حال و احوالی کنم...دلم برای همگی دوستان تنگ شده....به عله هم بگید خیلی بی معرفتی!
عله جان یه زنگ دیگه نمیزنی!....نا سلامتی رفیق بودیم!یه زمانی با هم آتشفشان بازی در میاوردیم و روزانه سی چهل تا شناسه می بستیم و جگرمون حال میومد! حالا دیگه سراغ رفیقای قدیمو نمیگیری؟
به هر حال دوستان عزیز موفق باشید! با تمام احترام
پینوشت:دوستان عزیزی که منو نمیشناسن! این شکلکا رو که میزنید دعا به جون من کنید!!--->
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!
سلام این بخش نظر دادن به خبرها می تونست خیلی به فعال تر شدن سایت کمک کنه، مثل قدیما یادش به خیر اون موقع ها چقدر سایت شلوغ و باحال بود شبا تو رومها اون بالا برا هم شکلک می فرستادیم و به خبرها چندتا چندتا نظر می دادیم، بحث می کردیم و حال می کردیم دور هم اما الان اینکه باید نظرها چک بشه بعد گذاشته بشه خیلی بده! اصلا طراحی سایت رو طوری تغییر بدین که نظرهای داده شده به هر خبر، زیر همون خبر نشون داده بشه، مثل فیس بوک یه خونه تکونی تو طراحی سایت بکنین، چون یه جورایی دچار مرگ تدریجی شدین! از تلاش و پیگیریتون هم ممنون. خسته نباشید و از اینکه خاطرات خوشی رو برای ما بوجود آوردین ممنون، خودم کلی با این سایت خاطره دارم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بسیاری از زندگان، سزاوار مرگ هستند، همانگونه که بسیاری از درگذشتگان، سزاوار زندگی؛ آیا میتوان زندگی را به آنان برگرداند؟ پس برای گرفتن جان دیگران، شتاب نکنیم!