جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر رسیدگی به مشکلات بازیکنان
ارسال شده در: پنجشنبه 24 بهمن 1387 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام!
متاسفانه با اینکه این لیگ از لحاظ مدیریت بدون نقص هست ولی ما هنوز مبالغی که به تیم های لیگ کوچک قبلی واریز شده بود بابت مقام ها و اینکه اگر خاطر داشته باشید برای هر ورزشگاه یک تعداد تماشاچی قرار داشتند و ...

در کل من در لیست موجودی تیم هایی که زدید موجودی تیم خودم رو ندیدم ! همچنین مبالغی که به بازیکنان جهت بازی در لیگ بود نیز اضافه نشده! در کل لیگ قبلی همچنان رو هوا مونده و من هم انتظار دارم بابت وقتی که من و دو تیم دیگه گذاشتیم یک امتیازاتی به تیم و اعضا تعلق بگیره.

با احترام فراوان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=FF0000][url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=883&post_id=219649#
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 بهمن 1387 01:24
نمایش جزئیات
آفلاین
اما من سال قبل تو این تیم ثبت نام کردم الیواندر هم تایید کرد

من اسمت رو توی لیست ندیدم ، در هر صورت مشکلی نیست ، زمانی که الیواندر میخواد لیست نهایی تیمش رو بزنه اسم شما اگر توش بود اضافه میشه . ضمنا بهتره الیواندر سریعتر اقدام کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/11/22 13:58:56
ارسال شده در: پنجشنبه 17 بهمن 1387 13:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

لیست تیم الیواندر رو چک کردم ، اسمت نبود توش !

الیواندر باید لیست نهایی تیمش رو در این لیگ مشخص کنه و اگر شما تائید شدی اسمت رو اضافه میکنم

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: چهارشنبه 16 بهمن 1387 21:52
نمایش جزئیات
آفلاین
می خواستم ببینم آیا من که فصل پیش به تیم آقای الیواندر پیوستم به لیست این تیم اضافه شدم یا نه?????/

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 بهمن 1387 15:22
نمایش جزئیات
آفلاین
گفتی بیایم تاپیک بررسی مشکلات، مام اومدیم

ببین داوش! ما قبلا نارسیسا مالفوی بودیم و عضو ریش سفیدان. بعد که ناظر گردیدیم خود به خود عضویتمان لغو آمد. حال دو سوال پیش رو داریم:

1- نارسیسا مالفوی پس از خروج از نظارت کوییدیچ، همچنان ریش سفید باقی می ماند یا خیر؟ (چون دلش می خواهد که باقی بماند )

2- مورگانا لی فای همان نارسیسا مالفوی درنظر گرفته خواهد شد یا خیر؟ (که ریش سفید باقی بماند )

باقی بقایت

هوم ...
اوهوم عضو ریش سفیدانی ! اسمتم تو لیست بازیکنا ویرایش میکنم آخره وقتِ عضویت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورگانا لی فای در 1387/11/13 15:24:13
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/11/13 15:32:41
ارسال شده در: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 16:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

ممنون مرسی ، بد نیستن ، دامبلدورم خوبه

کاپیتان هلیوپس گلگومات بوده که شناسه دابی رو داشته ! ایشون درخواست کردن که تیم هلیوپس منحل بشه ، در نتیجه دیگه تیم هلیوپسی وجود نداره و شما میتونی یه تیم دیگه انتخاب کنی

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام آقای ویزلی . چه خبر ؟ اهل و عیال خوبن؟غرض از مزاحمت ، من توی لیست بازیکنا گشتم ، یکی دو هفته هم فکریدم و به این نتیجه رسیدم که یا کاپیتان هلیوپس صحبت کنم تا ببینم منو راه میدن یا نه . توی لیست بازیکنان و تیم ها و از این چیزا دابی رو به عنوان کاپیتان نام بردین که الان میبینم جزو شناسه های بسته شدست . حالا کاپیتان هلیوپس کیه که ما بریم باهاش مذاکره کنیم؟ها؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
ارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387 16:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نه ، فقط افرادی که عضو تیمی باشن میتونن توی مسابقات شرکت کنند ! چون بین اعضا نیست ، بین بازیکنان تیم ها هست .

در مورد رول نویسی هم ، انتخاب کاپیتان هست ، وقتی کاپیتانی پست های شما رو بخونه و ببینه خوبن ، حتما انتخابتون میکنه

موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 اردیبهشت 1387 12:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ممنون آقای ویزلی از جوابتون . گقته بودین که این که عضو تیمی باشم اهمیت چندانی نداره . خوب یعنی من اگه عضو تیمی بشم و نشم میتونم تو مسابقات شرکت کنم؟

در ضمن میشه بگین رول نویسی خوب رو کی مشخص می کنه و بر اساس چه معیاریه؟

بازم ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما که رفتیم آسیا....
ارسال شده در: یکشنبه 15 اردیبهشت 1387 18:58
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:
نمیدونم باید اینو اینجا بگم یا نه ولی من چند وقتی هست که درخواست عضویت در کوییدیچ دادم و عضو هم شدم . ولی هیچ تیمی منو دعوت به همکاری نکرده . میخواستم بدونم که باید درخواست عضویت در تیم خاصی رو بدم یا اینکه همچنان منتظر بمونم؟اگه قرار بر اینه که هر بازیکن تیم مورد علاقه اش برای عضویت رو انتخاب کنه من که هیچی ازاین تیما نمیدونم چیکار کنم؟اگه نه ، اومدیم و کسی منو نخواست . باز من باید چی کار کنم؟

هر مسئله و سوالی هست ، اینجا باید مطرح بشه ، پستت رو توی عضویت در کوییدیچ پاک کردم .

هووم ، ببین دوست عزیز ، بزار واضح بهت بگم ... تیم ها منتظر افرادی هستن که هم فعال باشن و هم رول نویسیشون در سطح خوبی باشه در نتیجه زمانی میتونی منتظر درخواست از تیم ها بمونی که سطح رول نویسیت بالا باشه و اگر کمکی در این زمینه هم خواستی پیام شخصی بفرست تا راهنماییت کنم .

هنوز مدت خیلی زیادی تا شروع لیگ چهارم مونده و اینکه عضو تیمی باشی یا نه اهمیت چندانی نداره ، ولی اگر میخوای سریعتر وارد تیمی بشی ، میتونی به لیست بازیکنان و تیم ها مراجعه کنی ، اون جا اسامی بازیکنان تیم ها و کاپیتان ها درج شده ، هر تیمی که بازیکنانش کامل نیست رو میتونی انتخاب کنی و با کاپیتانش صحبت کنی که این هم باز لازمش رول نویسی خوب هست

موفق باشی ایگنتیوس عزیز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!