شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : علی نام خانوادگی:- سن:15.5 محل زندگی :اصفهان بودم- انگلستان:لندن بسه دیگه میخوای همه زندگیمو بدونی پرو میشی اینم زدم که پستام بره بالا دلت خوش شه. با تشکر فراوان بای
درود نام:فوبوس(نام يكي از اقمار مريخ) نام خانوادگي: انسلادوس( نام يكي از اقمار زحل) سن: بيست و اندي محل زندگي: فارس ويژگي: علاقمند به نجوم ( اماتور) ، اهل مطالعه ، دوستدار داستان هاي علمي-تخيلي،عاشق مجله علمي دانشمند. رشته تحصيلي من چيزي مثل شفادهنده(درمانگر) و مجون سازيه، وقتي در اوج عصبانيت باشم نقاشي ميكشم. در كار هاي تحقيقاتي بيشتر نقش رهبر دارم. در كل مغرور و كله شقم. نحوه ی اشنايي من با جادوگران: خواندن ترجمه ي داستان هاي هري پاتر توسط اين انجمن بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
When the egg breaks by an external power, a life ends. When an egg breaks by an internal power, a life begins. Great changes always begin with that internal power
سلام! اسم: نیلوفر سن: ۱۸ سال و ۱۰ ماه! محل زندگی: کلرادو محل تولد: تهران تحصیلات: سال اول زیست شناسی علایق: ااا م م م... کتاب خوندن، درس خوندن، نوشتن، یوگا، حرف زدن با دوستام... نحوه ی آشنایی با سایت: یکی از دوستام (بهترین دوستم، نیلگون، رون ویزلی) بهم سایت رو معرفی کرد. نحوه ی آشنایی با هری پاتر: درست یادم نمیاد... زیاد راجع بهش شنیده بودم، اما خب معمولا من زیاد از چیزایی که خیلی ها خوششون میاد خوشم نمیاد!! اما خب می دونم که اول یکی از فیلم هاشو دیدم...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ما می توانیم به کمک همدیگر از جن های خانگی حمایت کنیم. هنوز دیر نیست.
نام سپهر سن:15 از اول ابتدایی با هری پاتر اشنا شدم علایق:اهنگ و گیتار و ویولن زدن(!) عاشق اکثر کتابای تخیلی ام مخصوصا دارن شان (هری پاتر که حسابش جداس) سوالی هست؟
من از طریق یکی از دوستام با این سایت اشنا شدم و وقتی میام اینجا حس می کنم توی یه دنیای جادویی هستم.
من الان سوم دبیرستان هستم و از دوم راهنمایی از طرفدارای دو اتیشه ی هری پاتر شدم البته از قبل از اون فقط فیلماشو می دیدم اما وقتی فیلم 3 رو دیدم چیزی نفهمیدم و به کتابا رو اوردم و جذب شدم.من عاشق هری پاترم .
به نظر من هری پاتر یک شاهکاره و محدودیت سنی هم نداره.