شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آخرین باری که دیدمتون دو سال پیش بود؛ سال اول رو تموم کردم توی هاگوارتز، بعد هم که با پرفسور فلیت ویک همراه شدم. بگذریم ....
ببینم ... واسه خواهرم و اون جوونوراش جا داشتید، واسه من و یک عدد شاهین هم جا دارید؟
ماموریت و اینا هم زیاد دارم؛ یه چنجا هست، مثل ویلای صدفی یا قضیه 19 سال بعد، که باید بهشون برسم، پس چی؟ خیالت راحت باشه پرفسور! حالا مجوز ورود داریم یا باید تو صف وایسیم؟
اوه باباجان! من از دوران باستان شما رو به یاد دارم فرزند عزیزم! این دختره ی جونور باز اون موقع هم یکی از این داداش ها داشت! راستی بیا تو عزیز من.. ماموریت یه بار، دوبار.. چندبار؟! تو از خودمونی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/12/17 22:28:15 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/12/17 22:30:20 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/12/17 22:34:58
برای یه قورباغه، یه مارمولک و یه گربهی سه پا و یه دونه ویولت جا دارین؟!
اوه! عهه! چی؟! تو این سایت چه خبره؟!
ویولت بودلر.. سفید اصیل بودی، آره واقعا بودی، با بولدوزر می رفتی تو خونه ی ریدل ها! عجب داستانایی.. بیا این تاپیک کاملا شایسته ی شماست.. خودت قورباغه و مارمولک و گربه و ملختو اونجا جا کن دخترم!
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/12/15 8:17:24
منم میخوام عضو شم... آیا واجد شرایطم یا برم بعدا بیام؟
شما هم دقیقا همون طوری که برای گیدیون گفتم باید عمل کنید دوشیزه گرنجر عزیز!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1392/11/14 8:29:26
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!! (البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)
هوووم.. گیدیون پریوت! برادر مالی ویزلی.. آره؟ کسایی که جاه طلب باشن و دنبال قدرت و خوشی و امیال خودشون باشن و نخوان بجنگن میرن مرگخوار می شن، اما تو راه محفل رو انتخاب کردی پسرم.
خب راه محفل یکم پر خطر و سخته! تو برای اومدن به این راه هنوز تجربه ی کمی داری، باید کمی توی سایت دور بزنی و یاد بگیری و فعالیت داشته باشی تا بتونی وارد محفل ققنوس بشی.
فعلا نمی تونم بپذیرمت و ماموریتی بهت بدم. باید کمی توی ایفای نقش فعالتر بشی و به سطح قابل قبولی برسی.. امیدوارم خیلی زود دوباره ببینمت!
دو نفر رفتن و توی تمام نوشیدنی ها یه پودری ریختن. این پودر باعث شده ظاهر همه مثل لردولدمورت بشه. الان که همه از این نوشیدنی خوردن دیگه معلوم نیست کی به کیه! یک سری دست به جرم و جنایت زدن با چهره ی جدیدشون.
مرگخوارا می خوان لردو برکنار کنن و محفلیها دارن راجع به تسخیر خونه ی ریدل ها بحث می کنن. اما این وسط دلورس آمبریج هنوز قیافه ش عوض نشده و خب یه کم عجیبه.. شاید این یه بخشی از ایده ی کودتاگرانه اش باشه!؟
داستان رو با این فرض ادامه بده!
تمام چیزی که برای بخشیدن دارد.. پوسته ی یک شکلات، تقدیم با عشق!