نام نام خانوادگی:ایگور کارکاروف سن:نا سلامتی مرگ خوارم ها اینقدر مشغول فعالیتم که سن یادم رفته تازه برای تو چه فرقی میکنه گروه:چی میگی؟یعنی نمیدونی که اسلیترین؟ شغل:خوب...مرگخوار شکل ظاهری:خوشگلم... چوبدستی:ای بابا من چهل سال پیش گرفتم یادم نمیاد... توضیحات اضافی:تحصیلاتم رو در دارمشترانگ تموم کردم از 18 سالگی تا وقتی که مدیر بشم دنبال جادوی سیاه بودم وقتی مدیرم کردن که مدیر مدرسه رو کشتم و تویه وصیت نامش دست کاری کردم و باعث شد که من مدیر بشم... لردولدمورت وقتی این موضوع رو فهمید خوشحال شد و منو به سمت خودش کشید و فهمید که به درد مرگخواری میخورم در چند سال اخیری که لرد قدرتشرو ز دست بده من به اوج قدرتم رسیده بودم طوری که تا 80 روز کسی تویه اتاقم نیومد...در آغاز پدید آمدن دوباره ی لرد ولدمروت فرار کردم چون آخرین با یادم که تویه غذاش اینقدر نمک ریخته بودم که شور شد تازه بد از اون یکی از لباساشون اشتباهی پوشیدم و پاره شد ولی وقتی اینارو فهمید که دیگه دیر شده بود و با هری پاتر در گیر شده بود...الان هم که خودمم نمیدونم کجام فعلا هرچی از دست لرد دورتر باشم بهتره... با تشکر: هوریس آ اسلاگهورن(ایگور کاکاروف)
نام=مادام رزمرتا سن=والله نمیدونم باید 50-60 داشته باشه ولی در کتاب هیچ اشاره ای نشده. جنس=مونث گروه=ریونکلاو علاقه مندیها و مهارتها=عاشق دسته جارو و آشپزی و همچنین انجام ماموریتهای بزرگ و در درست کردن نوشیدنی کره ای هم استادم. ویژگی های ظاهری= در کتاب فقط به زیبا اشاره کرده ولی با استفاده از تخیلم میگم خوش تیپ و خوش هیکل و چشم های رنگی و موهای بلوند ویژگی های دیگر=صاحب کافه ی سه دسته جارو --- به مدت یک سال تحت نظر طلسم فرمان دراکو مالفوی برای ولدمورت کار میکرد---شخص مورد اعتمادد دامبلدور---- گذشته= قبلا با یک شخص ناشناس! ازدواج ناموفق داشته که هیچ بچه ای از آان حاصل نشده یا شایدم شدده.....
آقا به کی قسم دیگه بیشتر از این چیزی نبود راجع بهش ....خواهشا تایید کنید دیگه
نام : بارتمیوس نام خانوادگی : کراوچ جنسیت : مرد گروه : اسلیترین سن : 40 و خورده ای قد : 1 متر و خورده ای رنگ چشم : مشکی مو : سفید شده دیگه! کوییدیچ : سابقه ندارم ولی خواهم داشت! چوب جادو : توش ریسه ی قلب اژدهاست! علاقه ها : پسرم بارتی! توانمندی ها : وزارت!! ظاهر کلی : جالب! چوب جارو : نیمبوس 2006 اطلاعات بیشتر : من پدر پسرم بارتمیوس کراوچ هستم که البته با خودم هم اسمه و یه زمانی هم وزیر سحر و جادو بودم