جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

58 کاربر(ها) آنلاین هستند (55 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
57 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ارتباط با ناظرين وزارت
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
بوقی...دهنتو سرویس...

اون پرسی رو بهش میگی زیر پست نقد میکنیم؟تو بازم میخوای با پستای من حال کنی؟

بوق بوق بوق!!

من اصلا نمیفهمم این ناظرای درپیتی از کجا سبز میشن...این بوقی احساس میکنه از یه جای فیل افتاده!!!:دی
مثلا تو میتینگ چجوری از خجالت هم در میایم؟بوق تو روحت!:دی
در ضمن...اون زمانی که شما "آویزون" مدیرا شدی کسی بهت گفت گیزر دادن به مدیر هنر نیست؟
حالا از قدیم گفتن هنر نزد ایرانیان است و بس!!!یادمه یه سند تو آل باحال هم با این مضمون بود که جاش نیست...!!

در کل بوق بهت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 21:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

پرسی جیگر گفته :

سلام به ناظرای بوق اینجا و اینا !

با ماندیم ، جو گیر نشو ، آرتی !

میخواستم بگم که یه تاپیک برای نقد پست و اینا بزنید ، مخصوصا برای نقد پستهای خوابگاه مختلط ! که اینجوری از شما استاد والا مقام در حُرَفایِ بیناموسی ( ماندی ) نحوه زدن رول ها به سبک فرابیناموسی رو یاد بگیریم و همواره لذت ببریم و رول هایی بس بیناموسانه تر بر سر و روی این انجمن بیناموسی بنوازیم .

باشد تا شما و مدیران و بقیه ملت همواره با مطالعه این مطالب بیناموسی نهایت لذت را ببرید و شاد گردید .

سلام به تو با آن آویتور جیگرت ...

راستش برای نقد کردن به تاپیک نیاز نیست و شدیدا مخالفم که تاپیک بزنیم به سه دلیل :

1- باز شدن صفحه جدید سبب ایجاد حالت آب هندونه میشه و به همین دلیل هر کسی حس باز کردن صفحه جدید رو نداره .

2- نوشتن نقد زیر پست باعث میشه چند نفر استفاده کنند از نقد ، مخصوصا نفر بعدی که میخواد پست بزنه نقد و هم میخونه و یک چیزی یاد میگیره .

3-

خوب موفق باشی ... حالا زیر پست ها نقد میزاریم و میزان بیناموسی را افزایش میدیم .

نقل قول:

سالازار اسلایترین وقت من و گرفت و گفته :

ها من اومدم از ناظر اینجا انتقاد کنم!

ناظر به شناسه کاربری ماندانگاس فلچر(!) عقدهء ویرایش داره و دائم الویرایش پست های منه!آقا من نخوام پستم ویرایش بشه باید کیو ببینم؟
من میخوام این ناظر بیاد رسما، همینجا، از من معذرت خواهی کنه!نه اصلا...میخوام بیاد توی نحوهء برخورد از من معذرت خواهی کنه
خودش دائم پست های مسخره که به درد این سایت نمیخوره میزنه...بعد میاد پست های منو ویرایش میکنه...

یارو...نبینم تکرار شه ها!!!

باشد تا رستگار شوی ... دسترسی دارم ... پست نقد میکنم ... ناراحتی توی میتینگ با هم کنار میایم ... ولی در کل چون سن و سالی ازت گذشته و حال های مختلفی به سایت و من دادی به عنوان پیش کسوت ... دور هم شاد باشیم ... عزیزم تا توانی پستی بزن ... گیر دادن به ناظر هنر نمیباشد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/18 21:46:21
ویرایش شده توسط ماندانگاس فلچر در 1386/6/18 21:56:05

جونم فدای عشقم ، نفسم فدای رفقا ، شناسه ام هم فدای سر آرشام

[color=99
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 21:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ها من اومدم از ناظر اینجا انتقاد کنم!

ناظر به شناسه کاربری ماندانگاس فلچر(!) عقدهء ویرایش داره و دائم الویرایش پست های منه!آقا من نخوام پستم ویرایش بشه باید کیو ببینم؟
من میخوام این ناظر بیاد رسما، همینجا، از من معذرت خواهی کنه!نه اصلا...میخوام بیاد توی نحوهء برخورد از من معذرت خواهی کنه
خودش دائم پست های مسخره که به درد این سایت نمیخوره میزنه...بعد میاد پست های منو ویرایش میکنه...

یارو...نبینم تکرار شه ها!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
ارسال شده در: یکشنبه 18 شهریور 1386 18:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظرای بوق اینجا و اینا !

با ماندیم ، جو گیر نشو ، آرتی !

میخواستم بگم که یه تاپیک برای نقد پست و اینا بزنید ، مخصوصا برای نقد پستهای خوابگاه مختلط ! که اینجوری از شما استاد والا مقام در حُرَفایِ بیناموسی ( ماندی ) نحوه زدن رول ها به سبک فرابیناموسی رو یاد بگیریم و همواره لذت ببریم و رول هایی بس بیناموسانه تر بر سر و روی این انجمن بیناموسی بنوازیم .

باشد تا شما و مدیران و بقیه ملت همواره با مطالعه این مطالب بیناموسی نهایت لذت را ببرید و شاد گردید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 تیر 1386 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

بارتی کراوچ(پدر) نوشته:
با سلام
می خواستم بدونم ...آیا می تونم در تاپیک آزکابان که مشغول خاک خوردنه پستی بزنم.؟

بله شما میتونید در هر تاپیکی که بخواهید پست بزنید.

نقل قول:

ويولت بودل نوشته:
سلام.
من بااجازه تاپیم منکرات جادو رو که داره خاک میخوره فعال کردم و سوژه جدید دادم.فکر نمیکنم کار بدی هم باشه چون آخرین پستش مال اسفند سال پیش بود.فکر میکنم از اون تاپیکایی باشه که اگه دو سه نفر آدم پایه توش پست بزنن به زودی پرطرفدار بشه.اگه نباید پست میزدم پستم رو پاک کنید!
فعلا بای!

ممنون که اونجارو فعال کردی.
پستتون رو پاک نمیکنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 تیر 1386 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
من بااجازه تاپیم منکرات جادو رو که داره خاک میخوره فعال کردم و سوژه جدید دادم.فکر نمیکنم کار بدی هم باشه چون آخرین پستش مال اسفند سال پیش بود.فکر میکنم از اون تاپیکایی باشه که اگه دو سه نفر آدم پایه توش پست بزنن به زودی پرطرفدار بشه.اگه نباید پست میزدم پستم رو پاک کنید!
فعلا بای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
But Life has a happy end. :)
ارسال شده در: دوشنبه 4 تیر 1386 10:41
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
می خواستم بدونم ...آیا می تونم در تاپیک آزکابان که مشغول خاک خوردنه پستی بزنم.؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... و سرانجام هیچکس باقی نماند.
ارسال شده در: یکشنبه 27 خرداد 1386 03:12
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

فورتسکيو نوشته:
به نام خدا
با سلام خدمت، کالین و سایر ناظرین محترم وزارت !
بنده یک مجوز می خواهم برای ایجاد تاپیکی به نام انبار وزارت ! موضوع جدی هستش ! در این انبار چیزهایی ورود و خروج میشه که بسیار مخوف هستن ! پشت پرده یه خبرای هست. مسئول انبار شخصی مرموز است که نه به نفع وزارت کار می کند و نه به نف ولدمورت. مأموران نیز که برای کنترل ورود و خروج انتخاب می شوند به طرز مخوفی ناپدید می شوند...
سعی می کنم تاپیک فعالی باشد. موضوع رول پلینگ ( ایفای نقش ) است و در قالب نمایشنامه نویسی !
با تشکر

یک هفته آزمایشی باز کنید. اگه استقبال بشه باز میمونه
آرتور ویزلی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عاقلان دانند...
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1386 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
به نام خدا
با سلام خدمت، کالین و سایر ناظرین محترم وزارت !
بنده یک مجوز می خواهم برای ایجاد تاپیکی به نام انبار وزارت ! موضوع جدی هستش ! در این انبار چیزهایی ورود و خروج میشه که بسیار مخوف هستن ! پشت پرده یه خبرای هست. مسئول انبار شخصی مرموز است که نه به نفع وزارت کار می کند و نه به نف ولدمورت. مأموران نیز که برای کنترل ورود و خروج انتخاب می شوند به طرز مخوفی ناپدید می شوند...
سعی می کنم تاپیک فعالی باشد. موضوع رول پلینگ ( ایفای نقش ) است و در قالب نمایشنامه نویسی !
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 خرداد 1386 03:42
نمایش جزئیات
آفلاین
در اينجا با يک استراتژيک اين آبدارخانه را تاييد ميکنيم نه براي رشوه بلکه براي جالب بودن و طنز بودن موضوع سعي کنيد به انحراف نکشد و شما خود مسئول آن مي باشيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته!
[b][color=996600]
بينز نامه
بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم
بيا تا ريش ها ب