از همگی ممنون.حتما سعی میکنم از این به بعد دقت کنم.
بارتی عزیز نوشتن:
نقل قول:
جناب باب آگدن اگه مي شه پست بنده رو نقد كنين و به من بگين .
من فکر نمیکنم این لازم باشه.(یک جایی هم در همین تاپیکها نوشته که لازم نیست نقد بشه.)
بازم از همگی ممنون.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

جناب باب آگدن اگه مي شه پست بنده رو نقد كنين و به من بگين .

من یک مقدار با خوندن نقد تکالیف بچه ها احساس کردم اساتید در این مورد یک مقدار سلیقه ای عمل می کنن. من اولین ترمم هست و شاید این حس به همین علت باشه.
مسئله آخر هم اشتباهات خود اساتیده. غلط های دیکته ای و نگارشی زیادی توی جلساتی که اساتید درس میدن مشاهده میشه، این موارد در نظر گرفته میشه یا نه؟
نقل قول:هری گفت : نه ! حالا این ورد چی کار میکنه؟
علامت !(تعجب/خطر)در این جا لازم نیست.
"حلا این ورد چیکار میکنه؟"
معمولا آدم اول دوستداره بدونه این ورد چیه و بعد بفهمه چه کار میکنه(معمول
نقل قول:رون گفت : خب چرا نریم تو یکی از کلاسای خالی و این ورد رو امتحان کنیم؟
(همین جوری نمیشه توی کلاس ها رفت و هرمیون هم آدمی نیست که قوانین رو بشکنه ولی زیاد مهم نیست )
نقل قول:سپس چوبش را بالا برد و ورد را به زبان آورد.
اینجا شما باید بگی کدوم ورد.شما نام ورد رو نگفتی و طبق قوانین هاگوارتز که مدیر مدرسه نوشتن(نکته1: با توجه به درس تدریس شده باید از اسامی،معجونها،گیاهان، حیوانات و... در نمایشنامه ها استفاده کرد.) این مورد لازمه
نقل قول:دو گوش پشمالو هم در دوطرف جلوی سطل سبز شدند
در دو طرف جلو؟؟منظورت چیه؟آخه سطل آشغال گرده.در این جور موارد آدم باید با استفاده از تخیلش یک نشونی از اون مکان یا چیز(که در داستان شما دوطرف سطل آشغال میباشد)بده تا خواننده بتونه اون جسم رو فرض کنه. (مثلا:دوگوش پشمالو در دوطرفی که فرورفتگی داشت (یا بیشتر از همه کثیف بود یا...)درامد.)
و دوم: شما داری یک پست جدی مینویسی برای همین سعی کن این پست جدی رو جدی نگه داری.با استفاده از "سبز شدن"جمله رو کمی کمدی مانند کردی.بهتر بود از پدیدار یا ظاهر استفاده میکردی:
دو گوش پشمالو هم در دوطرف جلوی سطل پدیدار شدند.
دو گوش پشمالو هم در دوطرف جلوی سطل ظاهر شدند.

فرضا" میگم تکلیفی که در درس تغییر شکل ارائه داده بودم نمیگم خالی از اشکال بود اما بعضی موارد به نظرم سلیقه ای بود چون استاد این درس به من گفته اگه اینطروی بود بهتر بود یا اینجوری قشنگ تر بود یعتی ایرادش اونقدر مهم نبوده. مثلا" من طبق آئین نگارش برای توضیح در مورد یک شخصیت فرعی از خط فاصله استفاده کردم اما به نظر استاد باید ویرگول میذاشتم! در حالی که همه جای دنیا برای همچین توضیحاتی از دو تا خط تیره استفاده میشه.
مسئله دیگه در مورد کلاس موجودات جادویی. من پایان پستم اضافه کردم که یه مقدار سوژه ام انگار شبیه اما دابز شده اما این شباهت کاملا" تصادفی بود. من روزی که سایت تعطیل بود تکلیفم رو آماده کرده بودم و پنج شنبه قبل از اینکه بفرستمش، تکلیف اما دابز رو خوندم و دیدم یه مقدار شبیه سوژه منه و برای اینکه سوء تفاهمی ایجاد نشه و کار خودم ارزشش کم نشه اون جمله رو در انتها اضافه کردم که باز هم باعث کم شدن نمره ام شد. شاید اگه این حرف رو نمیزدم اصلا" همچین اتفاقی نمیفتاد!
مسئله آخر هم اشتباهات خود اساتیده. غلط های دیکته ای و نگارشی زیادی توی جلساتی که اساتید درس میدن مشاهده میشه، این موارد در نظر گرفته میشه یا نه؟

پرسي جان به نظر من بهتره يه دور ديگه تابلوي اعلانات رو كامل بخوني..به نظر من بيش از 30 خط رول نويسي جالب نيست.تو 30 خط ميشه يه تكليف رو انجام داد.تو اين دوره چون مدارس هم هست واقعا سخته يه معلم 50 خط رول بخونه و نقد بكنه.بهتره تو يه محدوده پست بزنن كه معلم ها هم راحت و خوب و مفيد نقد بكنن.

پس یعنی این دیگه درست نیست؟
پرسی جان اگر زحمتی نیست لطفا جواب بدید(یا شما یا مدیر)تا من اگر شد فردا تغییر بدم.
مرسی
این که پست های رول ، تعداد سطر هاش کم باشه مربوط به ترم پیشه ، و الان ما چنین قانونی نداریم و شما هم توی پست تدریس این رو ذکر نکرده بودید .

نکته 2:حداقل و حداکثر هر پست بین پنج تا سي خط خواهد بود