شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
امتیازات جلسه آخر آموزش جادوی سیاه تخصصی: راونکلاو: 6 گابریل دلاکور: 28 ******************* گریف: 0 شرکت کننده نداشت. ******************* هافلپاف: 0 شرکت کننده نداشت. ******************* اسلایترین: 0 شرکت کننده نداشت. _______________________________________________
در مورد تقلب ها : تمامی جواب هایی که جمله بندیشون با متن درس و پاسخنامه تطابق داشت تقلب محسوب شد ! چون هرچی فکر کردم دیدم نمیشه که همه ی راونکلاوی ها درست عین من جمله بندی کنن بدون یک کلمه تغییر در کل من فکر میکنم راونکلاو یک نسخه ذخیره شده از جلسه آخر (ششم) تغییر شکل داشته !
** هیچ بازرس یا مدیر(منظور مدیر سایته) حق دست بردن توی این امتیازات رو نداره !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ... « هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
امم، اولا که یک مشکل خیلی اساسی وجود داره و اون هم اینه که هیچ کدوم از معلم ها ، امتیاز های جلسات آخرشون رو نداده اند! الان هم که مدیر نداریم برای هاگوارتز، نمیدونم کی باید یک مدیریتی روی پست ها داشته باشه!
دوما ،
با توجه به اینکه پروفسور ریموس لوپین تدریس جلسه آخر خودشون رو انجام ندادند و با توجه به این مورد :
نقل قول:
استادان توجه کنن لطفا اگر تا امروز تدریس عقب افتاده ای دارن حتما تا 18 شهریور تدریس خود را ارسال نمایند در غیر این صورت امتیاز سنگینی از دست خواهند داد .
و صحبت خود استرجس در مورد کسر امتیاز :
نقل قول:
استرجس نوشته : گفتم بهش 30 امتیاز ازش کم میکنم !
از گروه گریفندور30امتیاز بابت ارسال نشدن تدریس جلسه آخر ریموس لوپین کسر میکنم !
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/6/29 17:56:32 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/6/29 18:50:29 ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/6/29 19:14:48
توجه:من عموما به برخی چرندیات که عده ای با عنوان نمایشنامه کوییدیچی "جدی" ارائه می کنند امتیاز قابل توجهی نمیدم. توجه داشته باشید که می تونم ریز نقد نمایشنامه تان را ارائه کنم تا متوجه باشید از چه مواردی امتیاز از دست داده اید. کپی رایت با اینیگو،با کمی تلخیص! داروی بازی های کوییدیچ راونکلا و اسلیترین گابریل:6 لونا:6 هکتور:6 آلفرد:6 فلور:9 تره ور:9 جمع امتیازات:42 اسلیترین در بازی شرکت نکرد. هافلپاف و اسلیترین اریکا زادینگ:10 دنیس:8 اسپروات:6 اما دابز:8 پیوز:5 آسپ:9 مرلین مک کنین:6 جمع امتیازات:52 اسلیترین در بازی شرکت نکرد. راونکلا و هافلپاف راون گابریل:7 هکتور:7 لونا:6 تره ور:8 فلور:9 آلفرد:6 چو:10 جمع امتیازات: 53 هافل پیوز:6 دنیس:8 اریکا:8 مرلین:5 پومونا:7 آسپ:7 اما دابز:9 جمع امتیازات:50 برنده بازی راونکلا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات چون نیستی اینجا برام من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام