شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آقای مدیر من یه بحثی رو تو دفتر اساتید مطرح کردم ولی خیلی کسی توجه نکرد! از شما و بازرسان (بیل رو میگم) میخوام رسیدگی کنین!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
من به عنوان تنها بازرس زنده هاگوارتز( ) اعلام میکنم که این کسر امتیاز از چارلی ویزلی بابت تدریس نکردنش مردود هست و باید این امتیاز به گریفیندور برگردونده بشه!
هیچ حرفی هم بعد از این بین شما و دلو رد و بدل نشد، اون بنده خدا هم فکر کرد که شما جلسه ی چهارم رو مایلی تدریس کنی و اسمتون رو توی اعلامیه ها نوشت . شما باید اعلام میکردی که جلسه ی چهارم رو مایل نیستی تدریس کنی .
سلام من می توانم معلم جلسه دوم درس مراقبت از موجودات جادویی باشم خواهش
دولورس آمبریج :
نقل قول:
کلاس مراقبت از موجودات جادویی این ترم با "استاد مهمان" اداره خواهد شد. جلسه اول توسط پروفسور اسلینکرد تدریس شده. جلسه دوم رو به شما واگذار می کنیم و جلسه سوم رو مجدداً به خود پروفسور اسلینکرد و در نهایت در صورتی که آمادگی داشتید، جلسه آخر (چهارم) رو یا خودتون تدریس می کنید.
هیچ حرفی هم بعد از این بین شما و دلو رد و بدل نشد، اون بنده خدا هم فکر کرد که شما جلسه ی چهارم رو مایلی تدریس کنی و اسمتون رو توی اعلامیه ها نوشت . شما باید اعلام میکردی که جلسه ی چهارم رو مایل نیستی تدریس کنی .
الان باید دید که نظر بازرسین هاگوارتز چیه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز