جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

23 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  64 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  328 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: جمعه 25 مرداد 1392 07:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مورفین گانت نوشته:
سلام

آقا این دلوروس آمبریج ما قرار بود تدرس دفاع در برابر جادوی سیاه رو دیروز بفرسته ولی الان نیست که بخواد بفرسته. امتیازات جلسه دومش هم طبیعتا نداده. میشه ما یکی از بچه ها رو بفرستیم به جاش هم تدریس کنه، هم امتیازات جلسه قبل رو بده؟

طبق این 2 تا قانون:

نقل قول:
قانون کلی: تاخیر (1 ساعت الی 24 ساعت) موجب کسر 3 امتیاز از گروه استاد می شود.

قانون کلی: عدم تدریس=غیبت (پس از گذشت 24 ساعت از زمان قانونی تدریس) موجب کسر 5 امتیاز از گروه استاد می شود. اگر پس از 48 ساعت تدریس نکرد، غیبت نهایی شده است و آن جلسه توسط بازرس لغو می شود.

نقل قول:
6. در صورتی که استاد جلسه جدید را تدریس نماید اما پس از گذشت 48 ساعت همچنان امتیازات جلسه قبل را هم در کلاس و هم در تابلوی امتیازات اعلام نکند، بازرس عالی رتبه از گروه استاد 3 امتیاز کسر کند.

الان 3 امتیاز ازمون کم شده و بعد ما الان سعی داریم تا نذاریم 5 امتیاز دیگه هم کم شه و کلا فقط پرسیدیم فعلا.

نه مورفین جان به هیچ عنوان هیچ کس نمیتونه جای کس دیگه ای تدریس کنه حتی اگر اون جلسه لغو بشه ! ضمنا امتیاز ها رو هم نده مطمئنا بابت اونم امتیاز کم میشه ها!

استادهای محترم امتیازها یادتون نره بزنین ! من یک ثانیه از 48 ساعت از تدریستون بگذره امتیاز کم میکنم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: جمعه 25 مرداد 1392 03:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

آقا این دلوروس آمبریج ما قرار بود تدرس دفاع در برابر جادوی سیاه رو دیروز بفرسته ولی الان نیست که بخواد بفرسته. امتیازات جلسه دومش هم طبیعتا نداده. میشه ما یکی از بچه ها رو بفرستیم به جاش هم تدریس کنه، هم امتیازات جلسه قبل رو بده؟

طبق این 2 تا قانون:

نقل قول:
قانون کلی: تاخیر (1 ساعت الی 24 ساعت) موجب کسر 3 امتیاز از گروه استاد می شود.

قانون کلی: عدم تدریس=غیبت (پس از گذشت 24 ساعت از زمان قانونی تدریس) موجب کسر 5 امتیاز از گروه استاد می شود. اگر پس از 48 ساعت تدریس نکرد، غیبت نهایی شده است و آن جلسه توسط بازرس لغو می شود.

نقل قول:
6. در صورتی که استاد جلسه جدید را تدریس نماید اما پس از گذشت 48 ساعت همچنان امتیازات جلسه قبل را هم در کلاس و هم در تابلوی امتیازات اعلام نکند، بازرس عالی رتبه از گروه استاد 3 امتیاز کسر کند.

الان 3 امتیاز ازمون کم شده و بعد ما الان سعی داریم تا نذاریم 5 امتیاز دیگه هم کم شه و کلا فقط پرسیدیم فعلا.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 مرداد 1392 15:30
نمایش جزئیات
آفلاین
تیم هافلپاف هم ترکیب خودشون رو اعلام کنن هر چه سریعتر (فقط تا فردا مهلت اعلام دارید)

سوژه ی مسابقه ی دوم هماننده مسابقه ی اول اعلام خواهد شد و بعد از اعلام سوژه مسابقه شروع خواهد شد ! قوانین مسابقه هم کلا به همون ترتیب خواهد بود فقط امتیاز دهی مسابقه به عهده سالازار عزیز خواهد بود چون من خودم عضو تیم کوییدیچ گریفیندور هستم و درست نیستش که من امتیاز ها رو بدم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 24 مرداد 1392 13:52
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ترکیب تیم کوییدیچ اسلیترین:

دروازه بان : لرد ولدمورت (مجازی)

مدافعین: جاگسن - بارتی کراوچ پدر (مجازی)

مهاجمین: بارتی کراوچ - آیلین پرنس - توبیاس اسنیپ (مجازی)

جستجوگر: سالازار اسلیترین (مجازی)

بازیکنان ذخیره : سلستینا واربک - مورفین گانت (C)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1392 07:03
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

چارلی ویزلی نوشته:
من امتیازات را زودتر زدم اشکال ندارد.

امتیازات رو زودتر زدید مشکلی نیست ولی تا روز تدریس جلسه ی بعدی هر کسی که در کلاس شرکت کنه باید امتیازشو محاسبه نمایید !

نکته ی بعدی اینکه اساتید فقط باید جمع خالص رو حساب کنن نه خود امتیاز اصلی رو ! اون رو من حساب میکنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: پنجشنبه 17 مرداد 1392 21:23
نمایش جزئیات
آفلاین
من امتیازات را زودتر زدم اشکال ندارد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 18:09
نمایش جزئیات
آفلاین
اول اینکه پس شما بفرمایید برای چی مدیر مدرسه برای تدریس نکردن اساتید قانون گذاشتن که امتیاز کم کنن ؟ دوم اینکه اگر قرار باشه کسی تدریس بکنه جای استادی باید قانونش گفته بشه سپس در داخل دفتر مدیریت تقاضا داده بشه ! نه اینکه قانونش وجود نداشته باشه و فقط صرفا جهت جلوگیری از کم شدن امتیاز تدریس توسط شخص دیگری انجام گرفته بشه !
اینکه شخصی اینترنت نداشته باشن و دسترسی نداشته باشن به خود اون شخص بر میگرده مثل روزی که من دسترسی به سایت نداشتم و از طریق دیگری پست خودم رو ارسال کردم (در جریان هستین خودتون)

اگر قرار بود شخصی که تدریسی رو به عهده میگیره نیاد و کس دیگه ای جاش تدریس رو انجام بده بهتره که از اول اون شخص تدریس رو قبول نکنه ! وقتی شخص درخواست عضویت در دفتر مدیریت برای تدریس درسی رو ارسال میکنه یعنی تمامی شرایط رو قبول کرده و جای هیچ بحثی رو باقی نمیزاره ! الان تمام گروه ها به اساتیدشون اکیدا تاکید کردن که حتما تدریستون رو انجام بدن و فراموش نکنن ! بحث تمام شدس !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا از همه ی کسانی که مخالف کم شدن امتیاز بودن بسی تشکر می کنم از طرف خودم و همه ی ریونیا!

دوما...
جناب استرجس پادمور، قانونی وجود داره که استادی "نباید" حتی با توافق استاد جای اون تدریس کنه؟!

شما اگه دقت کرده باشین، خانم چو چانگ تا روز قبلش کلا اینترنت نداشتن و حتی به خاطر نداشتن اینترنت به جلسه اول نرسیدن و باعث شدن از گروه ما امتیاز کم بشه.
حتی توی ترم های قبل هم واسه ی خیلی از اساتید این مشکل بوجود اومده بود و فرستادن تا یه نفر دیگه به جاشون تدریس کنه!
الآن یکی از اعضای فعال ما لطف کرده وقت صرف کرده و جای ایشون تدریس کرده،جرم محسوب میشه؟!
یعنی در هر حال ما چه بودیم و چه نبودیم ازمون امتیاز کم می شد...
بچه های گروه های دیگه لطف کردن، با کم کردن امتیاز مخالفت کردن.اما شما به خاطر این که دافنه گرین گراس به فکر بوده اعصاب بچه ها رو اینقده داغون کردین.

خانم چو چانگ در دسترس نبودن، من به شخصه نه روی مسنجر پیداشون کردم نه جادوگران سر می زدن!باید وای میسادیم تا امتیاز کم بشه؟!

در هر حال الان گذشته ولی خب...

پ.ن:ببخشید لحنم حالت تهاجمی داشت، آخه بچه ها خیلی سر این موضوع ناراحت بودن...اعصابمو داغون کرد!
پ.ن2:مـث که لحنم خیلی بد بوده،ببخشید:(
پ.ن3:خیلی خیلی بد بود؟!امکان ناراحت شدن شما وجود داره؟!یعنی من پاک کنمش؟!
پ.ن4:دچار سوءتفاهم بشیا...اوووممم یه تهدید خوب سراغ نداری؟
پ.ن5:چیه؟!چرا منو اینجوری نگا می کنی؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بار دیگر سایتی که دوست می داشتم. :)
ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 09:48
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

سوروس اسنیپ نوشته:
پیرو اون پستی که زدم که بابت نزدن امتیاز ها توسط سالازار از اسلیترین امتیاز کم شد و من اعتراض کردم و گفتم که مدیر مدرسه کم کاری کرده امتیاز کم نکنید و به ما چه ربطی داره و اینا .

امروز نگاه کردم دیدم سالازار تو یه کلاس شرکت کرده . اگر که قرار هست این پست و امتیازشون رو برای گروه ما حساب کنید که خب اون امتیازی که کم نشد باید کم بشه . اگر هم قرار هست که امتیاز مدیر مدرسه به هیچ گروهی داده نشه که خب هیچ مشکلی نیست .

در هر صورت خواستم اطلاع بدم که یادمون بشه و نامردی در حق گروه های دیگه نشه .

یه خسته نباشید هم به مدیر ، معاون و بازرس های هاگوارتز برای تلاش هاشون تا اینجا !

مشکلی وجود نداره اسنیپ جان ! من اون امتیاز رو آخر هفته از شما کم میکنم تا مدیر مدرسه هم بتونه تو کلاس ها شرکت کنه و راحت باشه !

قابل توجه گروه راونکلاو:

امتیازی بابت تدریس نکردن چوچانگ در کلاسشون در جلسه دوم از شما کسر نمیشه ولی :

قانونی وجود ندارد که شخصی به جای شخص دیگری تدریس کنه ! پس اگر این اتفاق برای هر گروهی تکرار شود برخورد میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 16 مرداد 1392 04:37
نمایش جزئیات
آفلاین
پیرو اون پستی که زدم که بابت نزدن امتیاز ها توسط سالازار از اسلیترین امتیاز کم شد و من اعتراض کردم و گفتم که مدیر مدرسه کم کاری کرده امتیاز کم نکنید و به ما چه ربطی داره و اینا .

امروز نگاه کردم دیدم سالازار تو یه کلاس شرکت کرده . اگر که قرار هست این پست و امتیازشون رو برای گروه ما حساب کنید که خب اون امتیازی که کم نشد باید کم بشه . اگر هم قرار هست که امتیاز مدیر مدرسه به هیچ گروهی داده نشه که خب هیچ مشکلی نیست .

در هر صورت خواستم اطلاع بدم که یادمون بشه و نامردی در حق گروه های دیگه نشه .

یه خسته نباشید هم به مدیر ، معاون و بازرس های هاگوارتز برای تلاش هاشون تا اینجا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد