شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام: مارا نام خانوادگی: ويلسون سن: 14 تاريخ تولد: 24 جولای 1991 جنس: زن شغل: دانش آموز(تو چندتا فيلم هم بازی كرده م) تحصيلات: چهارم رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: قهوه ای گروه: ريونكلا ظاهر كلی: بامزه نام مستعار: ماتيلدا كوييديچم: بد نيست چوب جادو: از چوب بلوط، 12.5 اينچ، نرم و انعطاف پذير دسته جارو: آذرخش علاقه ها: درس دفاع در برابر جادوی سياه و مراقبت از جانوران جادويی
1- نام :فايرنز 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: يك سنتور نر! 5- تحصیلات :استاد پيش گويي 6- رنگ چشم:آبي 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو :بلوند و بلند 9- ظاهر کلی :نيمي انسان و نيمي اسب 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : با چهار تا سم چطوري سوار شم؟؟!! 12- چوب جادو :اين سوسول بازيا لازم نيست 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: تدريس پيش گويي به كره هاي انسان 15 - توانمندیها : از روي ستاره ها ميشه همه چيز رو فهميد. 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره) من قبلاً توي جنگل ممنوع بودم و حتي يه بار اونجا جون هري رو نجات دادم ولي وقتي جاي تريلاني اخراج شده رو گرفتم قبيله ام منو طرد كردن و ميشه گفت به خونم تشنه ان! از اون موقع توي خود قلعه هاگوارت زندگي مي كنم...
تائید نشد گروه خود را انتخاب نکردین اگه نمیخواین تو هیچ گروهی باشین اعلام کنین(کریچر)
1- نام : سیموس 2- سن: 18 3- تاریخ تولد: 1986 4- جنس: مذکر 5- تحصیلات : سال ششم 6- رنگ چشم: ابی 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) گريفندور 8- مو : سیاه 9- ظاهر کلی : زیبا 10- نام مستعار: ندارم 11- کوییدیچ : دوست دارم 12- چوب جادو : از شاخ گاوهای اسپانیا 13- دسته جارو : نیمبوس 14- علاقه ها: کوییدیچ و هری 15 - توانمندیها : کمک به هری 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره) من به عنوان یک گریفندور به مدت شش ساله که در هاگوارتز درس میخونم و هم اتاقی هری پاتر هستم
نام:regulus_black جنس:پسر سن:19 تاریخ تولد:----- محل زندگی:فعلا" نمی دونم چوب جادو:از جنس چوب درخت خاس 35 سانت با داشتن یک موی دم تک شاخ دسته جارو:اذرخش علاقه ها:جادوی سیاه توانمندیها:مهارت در جادوی سیاه گروه:ندارم.....دلم می خواد برم اسلایترین ورزش مورد علاقه:کوییدیچ....مهاجم رنگ چشم:مشکی مو:سیاه و بلند ظاهر کلی:خوشتیپ و چهار شانه معرفی مختصر:داداش سیریوس و زمانی مرگ خوار بودم و در گروه اسلایترین به تحصیل مشغول بودم. تحصیلات:فارغ التحصیل از مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز ---------------------------------------------- نمی دونم این دفعه درست خودم رو معرفی کردم یا نه ولی اگه غلط بود لطفا" شناسه منو پاک نکنین تا ببینم چه خاکی باید تو این سر نازنینم بریزم....... اگه این کارو بکنین دعا گوتون می شم.
تائید نشد , این شخصیت قبلا گرفته شده ( کریچر) در ضمن دوست من با معرفی کردن اشتباه شناسه ی کسی رو نمیبندن شما بگرد یک شخصیت دیگه انتخاب کن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/5/31 12:08:22 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/5/31 12:11:03
1- نام : اوري 2- سن:62 3- جنس:مرد 5- رنگ چشم:قهوهاي 6- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید)مخلص اسليترين 7- مو :تيره 8- ظاهر کلی :قابل تحمل 9- نام مستعار:همون اوري ديگه 10- کوییدیچ : خيلي باهاش ميونه خوبي ندارم 11- چوب جادو : 12 اينچ، زبان گنجشك ، موي دم تك شاخ 12- دسته جارو : پاك جارو 13- علاقه ها:كشتن موگل ها و محفلي ها به خصوص از نوع گريفيندوري هاش 14 - توانمندیها :خدمت به لرد سياه ( البته اگه دسته گل به آب ندم) 15- معرفي كوتاه: يه مرگ خوار بسيار وفادار
1- نام : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)
و هر چیز دیگه ای که به ذهنتون می رسه ذکر کنید. ============================== سدریک دیگوری: با این شناسه دیگه نمیتونی توی ایفای نقش عضو بشی! اگه خیلی علاقه مندی که توی ایفای نقش عضو بشی باید یه شناسه دیگه بگیری به طوری که من نشناسمت!!! از این به بعد هر پستی که توی این تاپیک بزنی هم پاک میشه!