طبق نظر سنجی که هرپوی کثیف گذاشته بود،اکثریت با مسابقات اشعار موافق هستند.
بنابراین از امروز این مسابقات شروع میشود.توضیحات دیگر در مواقع ضروری اعلام میشود.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر ناظران انجمن جادو و جادوگری
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
2 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

من اینجا یه تاپیک دیدم به اسم
اگه ميتونستي از يه ورد استفاده كني اون چي بود؟
که قفله و نمیشه توش پست زد. من حاضرم روش کار کنم و بهش رسیدگی کنم. به نظرم چیز جالبیه و میتونه باعث بشه بچه ها اسم طلسمها و وردها رو بهتر یاد بگیرن
با تشکر از ناظرین
خوب من فکر کنم قبلا یه همچین چیزای زدیم و بوده که خوب نتیجه ندادن اما اگه شما میخوای توش فعالیت خوب کنی من حرفی ندارم بذار چو هم یه نظری بده تا بیشتر رسیدگی بشه و لی فکر سوژه یادگرفتن ورد ها بدرد این تاپیک نخوره چون ما جایه دیگری هم برای این کار داریم.
ممنون که رسیدگی می کنید. اما منظور من یه فایده جنبی این کار بود. به هر حال فکر می کنم حیفه خاک بخوره حتما خود شما لحظاتی بوده که فکر کردین کاش فلان ورد واقعی بود.
از رسیدگی شما متشکرم
هووم لوسیوس جواب داد دیگه!
یادگرفتن وردها چیزی نیست که بشه با تاپیک آموزشش داد هرکی بخواد باد بگیره یا میره تو مقاله ها...یا هم میره کتابارو از اول تا اخر دوباره میخونه!
اگه ميتونستي از يه ورد استفاده كني اون چي بود؟
که قفله و نمیشه توش پست زد. من حاضرم روش کار کنم و بهش رسیدگی کنم. به نظرم چیز جالبیه و میتونه باعث بشه بچه ها اسم طلسمها و وردها رو بهتر یاد بگیرن
با تشکر از ناظرین
خوب من فکر کنم قبلا یه همچین چیزای زدیم و بوده که خوب نتیجه ندادن اما اگه شما میخوای توش فعالیت خوب کنی من حرفی ندارم بذار چو هم یه نظری بده تا بیشتر رسیدگی بشه و لی فکر سوژه یادگرفتن ورد ها بدرد این تاپیک نخوره چون ما جایه دیگری هم برای این کار داریم.
ممنون که رسیدگی می کنید. اما منظور من یه فایده جنبی این کار بود. به هر حال فکر می کنم حیفه خاک بخوره حتما خود شما لحظاتی بوده که فکر کردین کاش فلان ورد واقعی بود.
از رسیدگی شما متشکرم
هووم لوسیوس جواب داد دیگه!
یادگرفتن وردها چیزی نیست که بشه با تاپیک آموزشش داد هرکی بخواد باد بگیره یا میره تو مقاله ها...یا هم میره کتابارو از اول تا اخر دوباره میخونه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لوسیوس مالفوی در 1385/8/20 11:22:04
ویرایش شده توسط فایرنز در 1385/8/20 18:23:20
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/20 21:31:30
ویرایش شده توسط فایرنز در 1385/8/20 18:23:20
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/20 21:31:30
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?post_id=181728#forumpost181728
جزئیات کاربر

سلام
من بايد اعلام كنم كه مسئوليت تاپيك توپ و باحال سازمان معجون سازان قرن رو از خودم سلب ميكنم در ضمن به خاطر مديريت ضعيفم(البته خورد به زمان دانشگاه)عذر خواهي ميكنم.
بدرود
عیبی نداره بلاخره از این مشکلات واسه همه هست فعلا خودم مواظبشم تا ببینم کی پیدا میشه واسه مدیریتش...ممنون موفق باشی
من بايد اعلام كنم كه مسئوليت تاپيك توپ و باحال سازمان معجون سازان قرن رو از خودم سلب ميكنم در ضمن به خاطر مديريت ضعيفم(البته خورد به زمان دانشگاه)عذر خواهي ميكنم.
بدرود
عیبی نداره بلاخره از این مشکلات واسه همه هست فعلا خودم مواظبشم تا ببینم کی پیدا میشه واسه مدیریتش...ممنون موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/9 20:19:57
همیشه یه گیری وجود داره
Module Hammer System v. 4.0.0.118
Module Aftabeh System v. 3.0.2.512
مدیر سازمان معجون سازان قرن
خب اول سلام
دوم بعد از دوره كتابها مي خواهم 1 تاپيك بزنم به اين عنوان كه در كتاب هفتم كدوم شخصيتها حتما حضور دارند و چه نقشي بازي مي كنند
اجازهشو بدين ككلي زحمت كشيدم به سابقه من هم توجه كنيد
thanks
اولا که سابقه شما زیاد باشه کم باشه کوچکترین تاثیری در دادن مجوز نداره!
دوما هم که این تاپیک بیشتر مربوط به تالار اصلیه تا جادو و جادوگری!!
نتیجه میگیریم مجوز داده نمیشه!
دوم بعد از دوره كتابها مي خواهم 1 تاپيك بزنم به اين عنوان كه در كتاب هفتم كدوم شخصيتها حتما حضور دارند و چه نقشي بازي مي كنند
اجازهشو بدين ككلي زحمت كشيدم به سابقه من هم توجه كنيد
thanks
اولا که سابقه شما زیاد باشه کم باشه کوچکترین تاثیری در دادن مجوز نداره!
دوما هم که این تاپیک بیشتر مربوط به تالار اصلیه تا جادو و جادوگری!!
نتیجه میگیریم مجوز داده نمیشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/8 15:54:04
جزئیات کاربر

باشه چو و لوسیوس عزیز :
این تاپیکی که می خوام باز کنم یک جورایی شبیه معجون سازی و ... هست که در اون در مورد کد های رمزی جادوگری توضیح می دیم و البته این کد ها اختراع و تفکر خودمون هست.
البته در این تاپیک به موارد زیر اشاره خواهد شد.
1. نوع کد ( رمزی ، صوتی رمزی ، تصویری رمزی و...)
2. تاریخ اختراع کد
3. طرز ارسال آن
4.طریقه ی شکستن کد.
لوسیوس و چو عزیز
مجوز دده می شود؟
با اجازه وب مسترا...نخیر!!
راستش به اندازه کافی از این نوع تاپیکها داریم...موضوعشم طوری که نیست که اعضارو جلب کنه...واسه همین مجوز داده نمیشه!
این تاپیکی که می خوام باز کنم یک جورایی شبیه معجون سازی و ... هست که در اون در مورد کد های رمزی جادوگری توضیح می دیم و البته این کد ها اختراع و تفکر خودمون هست.
البته در این تاپیک به موارد زیر اشاره خواهد شد.
1. نوع کد ( رمزی ، صوتی رمزی ، تصویری رمزی و...)
2. تاریخ اختراع کد
3. طرز ارسال آن
4.طریقه ی شکستن کد.
لوسیوس و چو عزیز
مجوز دده می شود؟
با اجازه وب مسترا...نخیر!!

راستش به اندازه کافی از این نوع تاپیکها داریم...موضوعشم طوری که نیست که اعضارو جلب کنه...واسه همین مجوز داده نمیشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/8 16:05:30
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند
[b]فقط اسل
[b]فقط اسل
جزئیات کاربر

سلام چو عزیز
من می خوام یک تاپیک به نام تاپیک
کد شکنی
باز کنم و در اون انواع کد های جادوگری، طریقه ی فرستادن آنها،زمان اختراع و طریقه ی شکستن آنها رو توضیح بدم.
کلا اپیک جالبی خواد شد.
ممنون می شم اگه نظرتو بگی.
هوم اولا که چو و لوسیوس عزیز
من نگرفتم کد جادوگری یعنی چی!! یخورده توضیح بده من بفهمم چی میگی!
من می خوام یک تاپیک به نام تاپیک
کد شکنی
باز کنم و در اون انواع کد های جادوگری، طریقه ی فرستادن آنها،زمان اختراع و طریقه ی شکستن آنها رو توضیح بدم.
کلا اپیک جالبی خواد شد.
ممنون می شم اگه نظرتو بگی.
هوم اولا که چو و لوسیوس عزیز
من نگرفتم کد جادوگری یعنی چی!! یخورده توضیح بده من بفهمم چی میگی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/8 6:12:43
فقط فروم وجود دارد و کسانی که از زدنش عاجزند
[b]فقط اسل
[b]فقط اسل
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 8 اسفند 1385 19:11
از: یک جای دور ولی نزدیک به شما
پستها:
192

سلام امیدوارم حالت خوب باشه
دوست عزیز من خیلی فکر کردم و یک کار جدید به نظرم رسید که اگر موافق باشی انجام بدیم ، من می دونم که اینجا رول نیست و می دونم که رول کار کردن تو اینجا شاید ممنوع باشه اما اگر یک جورایی بشه یکمی رول وارد قضیه کنیم جالب میشه ، ما میایم سازمان رو در قسمت تاپیک های مهم قرار میدیم و یک سری عضو گیری می کنیم بعدش میایم چندتا تاپیک رول افتتاح می کنم و دیگه اینکه برای سازمان عضو گیری می کنیم و به اعضا دستور شرکت تو ماموریت ها ( تاپیک های رول ) رو میدیم .
نظرت چیه ؟ حداقل تا حالا تو این انجمن نبوده .
هوووم اخه نمیشه که! این کاملا کار رول میشه و نمیشه انجامش داد! اینو متاسفم! ببین میتونی کار دیگه ای پیدا کنی که رول نباشه!!
دوست عزیز من خیلی فکر کردم و یک کار جدید به نظرم رسید که اگر موافق باشی انجام بدیم ، من می دونم که اینجا رول نیست و می دونم که رول کار کردن تو اینجا شاید ممنوع باشه اما اگر یک جورایی بشه یکمی رول وارد قضیه کنیم جالب میشه ، ما میایم سازمان رو در قسمت تاپیک های مهم قرار میدیم و یک سری عضو گیری می کنیم بعدش میایم چندتا تاپیک رول افتتاح می کنم و دیگه اینکه برای سازمان عضو گیری می کنیم و به اعضا دستور شرکت تو ماموریت ها ( تاپیک های رول ) رو میدیم .
نظرت چیه ؟ حداقل تا حالا تو این انجمن نبوده .
هوووم اخه نمیشه که! این کاملا کار رول میشه و نمیشه انجامش داد! اینو متاسفم! ببین میتونی کار دیگه ای پیدا کنی که رول نباشه!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/8 5:53:30

[b][size=med
جزئیات کاربر
آخرین ورود: سهشنبه 8 اسفند 1385 19:11
از: یک جای دور ولی نزدیک به شما
پستها:
192

سلام به ناظر عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه .
بنده تاپیک پرورش و نگهداری از موجودات جادویی را زده بودم حالا می خواستم برای اینکه این تاپیک بیشتر طرفدار پیدا کن مثل یک سازمان خصوصی توش یک مسابقه برگذار کنم و دو تا معاون انتخاب کنم و بعضی وقتها سوالاتی هم قرار بدیم تا ملت بیان جواب بدن و خلاصه از این کارا و قول هم میدم ارزشی بازی نشه اکر اجازه بدید ممنون میشم .
با تشکر آلستور مودی .
راستش این موارد قبلا تو سازمان معجون سازان قرن بوده و اگه شما هم اینکارو بکنی یه ایده تکراری میشه و ممکنه زیاد طرفدار پیدا نکنه!
یخورده فکر کن ببین راههای جدیدی هم میتونی پیدا کنی یا نه! اگه به روشهای جدید تاپیکو فعال کنی خیلی بیشتر طرفدار پیدا میکنه! منم فکر میکنم ببینم چیکارا میشه کرد! خودتم فکر کن!
بنده تاپیک پرورش و نگهداری از موجودات جادویی را زده بودم حالا می خواستم برای اینکه این تاپیک بیشتر طرفدار پیدا کن مثل یک سازمان خصوصی توش یک مسابقه برگذار کنم و دو تا معاون انتخاب کنم و بعضی وقتها سوالاتی هم قرار بدیم تا ملت بیان جواب بدن و خلاصه از این کارا و قول هم میدم ارزشی بازی نشه اکر اجازه بدید ممنون میشم .
با تشکر آلستور مودی .
راستش این موارد قبلا تو سازمان معجون سازان قرن بوده و اگه شما هم اینکارو بکنی یه ایده تکراری میشه و ممکنه زیاد طرفدار پیدا نکنه!
یخورده فکر کن ببین راههای جدیدی هم میتونی پیدا کنی یا نه! اگه به روشهای جدید تاپیکو فعال کنی خیلی بیشتر طرفدار پیدا میکنه! منم فکر میکنم ببینم چیکارا میشه کرد! خودتم فکر کن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/5 14:04:03

[b][size=med
جزئیات کاربر

من به دلیل یه سری مشکلات نمیتونستم تو ماه رمضون بیام فعالیت کنم ولی بعد از این دیگه مشکلی ندارم.در ضمن فکر کنم بنا بر توافق بین ناظرین و من و جاگسن اون قرار شده به معجون ها هر هفته امتیاز بدیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همیشه یه گیری وجود داره
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
تاپیک معجون سازان قرن مسئولانش نیستن . به معجون ها امتیازی داده نشده .
به چو چانگ هم پی امی بنا به گرفتن مدیریت اونجا فرستادم و یه پیام هم توی تاپیکش فرستادم .
لطفا زودتر رسیدگی کنید
گویا مسئولش مشکلی داشته و نمیتونه بیاد. مسئولیتو داده به معاون. فعلا شما امتیازاتو بده تا مسئولش برسه.
ویرایش : چو چانگ عزیز من سیستم امتیاز دهی خودم رو دارم . بهتره صبر کنیم تا مسئولانش بیان .
چون این جوری مشکل پیش میاد .
تاپیک معجون سازان قرن مسئولانش نیستن . به معجون ها امتیازی داده نشده .
به چو چانگ هم پی امی بنا به گرفتن مدیریت اونجا فرستادم و یه پیام هم توی تاپیکش فرستادم .
لطفا زودتر رسیدگی کنید
گویا مسئولش مشکلی داشته و نمیتونه بیاد. مسئولیتو داده به معاون. فعلا شما امتیازاتو بده تا مسئولش برسه.
ویرایش : چو چانگ عزیز من سیستم امتیاز دهی خودم رو دارم . بهتره صبر کنیم تا مسئولانش بیان .
چون این جوری مشکل پیش میاد .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/8/1 6:49:51
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/8/1 13:58:45
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1385/8/1 13:58:45
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج