جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

77 کاربر(ها) آنلاین هستند (68 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
76 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

اتاقی که درش همیشه قفله

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: پيش گويی بر باد رفته-اتاقی که درش همیشه قفله
ارسال شده در: جمعه 18 اردیبهشت 1383 13:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من فکر ميکنم دست آخر ولدمورت ميفهمه که نويلی هم در کاره و با خودش ميگه کشتن نويل ساده تره اون نويلو ميکشه اما هری قبل از اينکه ولدمورت قدرتشو کامل کنه در رو باز ميکنه و قدرتشو پس ميگيره و اونوقت يه دوئل داش مشتی هم بينهری و ولدمورت دو قدرت برتر جهان جادوگری

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
اتاقی که درش همیشه قفله
ارسال شده در: جمعه 18 اردیبهشت 1383 10:30
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اون دری که در سازمان اسرار و همیشه قفل یه روزی باز میشه توسط هری
چون دامبلدور اشاره میکنه در این اتاق نیروی وجود داره که در تو به مقدار فراوانی یافت میشه ( تریپ راز بقایی بخونید)
هری اومد همین در با چاقوی سیریوس باز کنه که چاقوش ذوب شد به نظر شما محتوا اتاق چیه و چرا در وجود هری به شدت یافت میشه و در ولدمورت اصلا یافت نمیشه از تمام نیرو ها هم قوی تره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایلیدان استروم ریج در 1383/12/16 7:09:29
مانده از شب هاي دورادور، بر مسير خامش جنگل، سنگينچيني از اجاقي