مجري: خبرنگاران ما براي فيلم گرفتن از مرلين به بيمارستان سنت مانگو رفتند ولي مرلين از بيمارستان مرخص شده بود! پس از پيدا كردن آدرس خانه مرلين خبرنگاران ما با دوربين ويژه خبرگزاري به خانه مرلين رفتند تا ببينند چگونه ميشود كه به اين زودي مرخص شده؟
مرلين را مشغول كشيدن پيپ يافتيم در حاليكه كتابي بزرگ زير بغلش بود.
گزارشگر ما: سلام جناب مرلين.. اجازه هست وقت شما رو بگيريم؟
مرلين از جايش برخواست و با حالت مرموز هميشگياش گفت: تا اينجا كه اومدين توي خونه من! خب بفرماييد ببينم چي ميگين؟
گزارشگر ما: مگر كرام شما رو با نفرين پاك كردن حافظه هدف قرار نداد؟ مثل اين كه ميبايست شما براي درمان دو ماه بستري ميبوديد..
مرلين: من متوجه نميشوم.. براي يك موضوع به اين پيش پا افتادگي آيا واقعا لازم ميبود گروه خبري بيان خونه من و مزاحمم شوند؟
گزارشگر ما: خب اين براي مردم خيلي مهمه كه بدونن چطور ميشه مرلين حافظش پاك شه و بعد خوب شه..
مرلين پيپ را از لب دهانش برداشته و به گوشه اي مياندازد(پيپ در هوا غيب ميشود) و سپس روي مبل خاك خورده اش مينشيند و ميگويد: شما هيچ وقت به اين فكر كردين كه ممكن نيست بشه با دو انگشت پا يك نفرين رو كامل اجرا كرد؟ اون هم نفرين از بين بردن حافظه كه براي اجراي اون بايد لا اقل يك ماه تمرين و ممارست كنين؟ به اين فكر نكردين كه كرام اصلا سنش به اين چيزا قد نميده كه بتونه با يه نفرين ساده منو از پا دربياره؟
گزارشگر: منظورتونو متوجه نميشيم..
مرلين: بابا اون آي كيوتو به كار بنداز بشر! حتي اگر اين نفرين توسط ماهرترين جادوگر سياه بر روي من انجام ميشد مطمئن باش در كمتر از 1 ساعت من حافظم درست ميشد.. اين گفته رو به خاطر داشته باشين: هر چه ذهن انسان فراتر رود محدوديتش كمتر خواهد بود!
گزارشگر:
مرلين: يه چيز ديگه ... به كرام بگيد وقتي درد ميكشه جيغ نزنه! فكر هم اتاقياش هم باشه
... حالا ديگه بهتره از خونه من بريد بيرون.. به اندازه كافي به همه چي گند زدين!گزارشگر با ترس از تصوير بيرون ميرود و دوربين قطع ميشود...
ناگهان كرام بر روي تصوير ظاهر ميشود...
كرام: جادوگر تي وي پس گرفته شد!
بشتابيد اي ياران! كينگزلي در انتظار شماست.. . مرلين شكست خورده! من اونو توي دوئل شكست دادم! برنده نهايي من بودم خود خود خودم!
گودريك وارد تصوير ميشود و ميكروفون جادويي رو از كرام ميقاپه..
گودريك: برو بابا.. مثل اينكه دردي كه تا صبح توي رخت خوابت كشيدي بست نبود؟
كرام:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

اميدوارم شب خوبي رو داشته باشي جوونه كم عقل!

گویا همکاران من در استدیو اشاره میکنند که وقت برنامه تموم شده ..
من دارم از بالا دسن تكون ميدم
تازه جاهاي خوبش بود رو انتن بلندترين برج لندن بودم