جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

26 کاربر(ها) آنلاین هستند (22 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  316 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  225 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر اساتيد
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
عزیر دلم برو به دفتر مدیریت بگو نه دفتر اساتید..

اینجا فقط جای استادانه نه اشخاص عادی...

ثبت نام رفت تا ترم بعدی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: پنجشنبه 4 اسفند 1384 18:36
نمایش جزئیات
آفلاین
برای ثبت نام چه کار باید کرد؟

ایشالله ترم آینده تو تابستون تا اون موقع بیشتر با سایت آشنا شدی.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد لرد سياه
دفتر اساتيد
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 اسفند 1384 14:13
نمایش جزئیات
آفلاین
از من به هر چی پرفسور و استاده تو این هاگوارتز:

لطفا همگی به من لطف فرمائید و تشریف بیاورید به کلاس فوق تخصصی آموزش جادوی سیاه به سوالات و تکالیف من یه پاسخی بدید...بد نیست یه سری بزنید تا حالا فقط دو نفر اون هم هردوشون از اسلیترین تو کلاس من شرکت کردند..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1384 14:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هوکی نوشته:
از هوكي به پروفسور لاوين...
پروفسور لاوين عزيز، توي كلاس موسيقي جادوييتون، اولين كسي بودم كه جواب دادم(آهنگ با گوشتكوب)، به سوالتون جواب دادم، شعر به اون بلندي هم نوشتم، انگار نه انگار كه كاري كرده باشم!!! اصلا تنها كسي كه امتياز ندادين بهش من بودم!!!! اصلا اسمم رو ننوشتين كه مثلا هوكي از اسليترين 0 امتياز، كلا منو به حساب نياوردين!!!
از مدير محترم يم خوام كه رسيدگي كنن...

بنده هم از پروفسور ميخوام كه كار اين جن خانگي جوان رو راه بندازه!
دامبلدور

سلام، بابا چرا انقده زود پای مدیر رو وسط میکشی؟ توی چت باکس که گفتی خوب من نبودم و ندیدم، چرا پروفسور دامبلدور رو میگی بیاد رسیدگی کنه آخه جن عزیز؟
برای امتیازت هم چند روز دیگه که خواستم امتیازا رو بدم امتیازت رو هم میدم، الان بدم باز هلگا میا میگه امتیاز ندادی.....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=small]جادوگران برای هم?
ارسال شده در: چهارشنبه 16 آذر 1384 10:48
نمایش جزئیات
آفلاین
از هوكي به پروفسور لاوين...
پروفسور لاوين عزيز، توي كلاس موسيقي جادوييتون، اولين كسي بودم كه جواب دادم(آهنگ با گوشتكوب)، به سوالتون جواب دادم، شعر به اون بلندي هم نوشتم، انگار نه انگار كه كاري كرده باشم!!! اصلا تنها كسي كه امتياز ندادين بهش من بودم!!!! اصلا اسمم رو ننوشتين كه مثلا هوكي از اسليترين 0 امتياز، كلا منو به حساب نياوردين!!!
از مدير محترم يم خوام كه رسيدگي كنن...

بنده هم از پروفسور ميخوام كه كار اين جن خانگي جوان رو راه بندازه!
دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/17 4:35:16
به سراغ من اگر می آیید، نرم و اهسته بیایید، مبادا که ترک بردارد، چینی نازک تنهایی من...
دفتر اساتيد
ارسال شده در: یکشنبه 13 آذر 1384 02:05
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

از کریچر سیاه به پروفسور مالفوی
استاد عزیز با این که شما استادی و من یک جن ولی با عرض پوزش میخواستم چیزی رو عرض کنم در کلاس دفاع در بربر سیاه شما تکلیفی دادین که در اون باید در مورد مرگ خوارا مقاله می دادیم
مقاله ها همگی خوب بود و این انصاف نیست که مثلا به لیلی اونز که کلی روی مقالشون زحمت کشیدن 10 امتیاز بدین ولی به دامبلدور که هیچ زحمتی نکشیده بود و فقط یک کپی پیست از مقاله ی مک گوناگل عزیز کرده بود 15 امتیا بدین
در کل همگی از مقاله ی مگی استفاده کردن ولی همگی جز دامبل خودشون هم کلی تغییرش دادن
همین دیگه حرفی نسیت
در ضمن پروفسور دامبل دور چرا به سوال من جواب ندادین من هیچ توافتی بین جوابم با جواب بقیه ی بچه ها ندیدم ولی به من
گفتین جوابت غلطه بگید کجاش غلطه زود

نقل قول:

کریچر جان حرف شما به جا من امروز با تحقیق که انجان دادم متوجه این موضوع شدم و مطمئن باشید رسیدگی میشه و خودم حق شما رو میدم بله در مورد امتیاز شما فکر کنم کمی کاستی وجود داشته باشه...نه کسی فکر نکنه دارم پاچه خواری میکنم میتونید برید به کلاس تا ببینید چی میگم .
با تشکر از کریچر که به این نکته اشاره کرد پرفسور مالفوی

دو مسئله رو كه اتفاقا جفتش به من مربوط ميشه رو بايد اينجا بگم!
1-من فكر نكنم هيچ اشكالي داشته باشه كپي كردن از جايي!مثلا فكر كردين بقيه بچه ها از كجا در ميارن؟!!....وقتي منبعش نزديكه چرا بريم اين همه راهو؟!
در ضمن مگه من ميخوام معلم رو گول بزنم كه تغييرش بدم؟
من حتي ذكر كردم كه از كدوم منبع گرفتم!

2-كريچر جان اين سوال رو تويه جغدي كه بهم فرستاده بودي خوندم و بهت با همون جغد جوابش رو دادم! اون چيزي كه ميخواستم نبود!

اميدوارم قانع شده باشيد عزيزانم!....چرا دعوا؟!
دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: شنبه 12 آذر 1384 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
کریچر جان حرف شما به جا من امروز با تحقیق که انجان دادم متوجه این موضوع شدم و مطمئن باشید رسیدگی میشه و خودم حق شما رو میدم بله در مورد امتیاز شما فکر کنم کمی کاستی وجود داشته باشه...نه کسی فکر نکنه دارم پاچه خواری میکنم میتونید برید به کلاس تا ببینید چی میگم .
با تشکر از کریچر که به این نکته اشاره کرد پرفسور مالفوی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
ارسال شده در: شنبه 12 آذر 1384 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
از کریچر سیاه به پروفسور مالفوی
استاد عزیز با این که شما استادی و من یک جن ولی با عرض پوزش میخواستم چیزی رو عرض کنم در کلاس دفاع در بربر سیاه شما تکلیفی دادین که در اون باید در مورد مرگ خوارا مقاله می دادیم
مقاله ها همگی خوب بود و این انصاف نیست که مثلا به لیلی اونز که کلی روی مقالشون زحمت کشیدن 10 امتیاز بدین ولی به دامبلدور که هیچ زحمتی نکشیده بود و فقط یک کپی پیست از مقاله ی مک گوناگل عزیز کرده بود 15 امتیا بدین
در کل همگی از مقاله ی مگی استفاده کردن ولی همگی جز دامبل خودشون هم کلی تغییرش دادن
همین دیگه حرفی نسیت
در ضمن پروفسور دامبل دور چرا به سوال من جواب ندادین من هیچ توافتی بین جوابم با جواب بقیه ی بچه ها ندیدم ولی به من
گفتین جوابت غلطه بگید کجاش غلطه زود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
تذکری کوچک! (مهربانتر باشيد!)
ارسال شده در: سه‌شنبه 8 آذر 1384 08:12
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووم...(کلمه پربار!)

راستش يک پيشنهاد کوچک بود برای اساتيد محترم در رابطه با کاری که پروفسور ماندانگاس کردن...ايشون ۱۰ امتياز از ريونکلا کسر کردن بخاطر اينکه جوابشون رو که قرار بود با پی ام بفرستن توی کلاس زدن...خب...به نظر من کم کردن ۱۰ امتياز از ريونکلا اونم در شرايطی که اين عقبه زياد کار درستی نيست...در واقع شما ميتونستيد در دفتر اساتيد اطلاع بديد تا پست پروفسور لاوين پاک بشه و با پی ام برای شما ارسال بشه بجای ۱۰ امتياز هم ميشد ۵ امتياز کم کرد...چون اين امتحان نبود در کل کمی مهربانتر باشيد...وگرنه اوليا به آموزش پرورش ناحيه شکايت ميکنا!

با تشکر (گريفندور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...

-- جانی کش
دفتر اساتيد(قوانين!)
ارسال شده در: چهارشنبه 2 آذر 1384 21:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خب پروفسور ويزلي!!

قوانين هاگوارتز ايجاب ميكنه كه شما روز مقرر كلاس رو به روز كني!
براي همين لطفا اگر ميشه همون روز مقرر درس رو بده!

در ضمن من كاري ندارم به اين كه شما مشكل داشتي يا نداشتي!
چون اطلاع نداده بودي!!

اگر كسي از اساتيد مشكلي داره قبلش بياد به من اطلاع بده تا من بدونم و ازش امتياز كم نكنم!!

مدير مدرسه علوم و فنون جادوگري هاگوارتز
آلبوس دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور