ساعت پخش:2:30 الی 2:55
گوینده: سدریک دیگوری
ربموس لوپین: میپردازیم به خلاصه اخبار:
1- بازگشت سدریک دیگوری
2- گزارشی از جشن تولد از زبان ریموس لوپین
و در پایان تلفن ها
ریموس لوپین ادامه داد: و حالا مشروح اخبار
سپس این جمله روی صفحه تلویزیون با خط درشت نقش می بندد
*بازگشت سدریک دیگوری*
آلیشا اسپینت مجری دوم برنامه با صدایی رسا گفت:طبق خبر قبلی سدریک به مدت 1 هفته مرا مدیر ارتش کرده بود و خود به دنبال کاری دیگر رفته بود. اما چند روزی استی برگشته و با این حساب من بار دیگر در پست معاونت فعالیت میکنم و سدریک دیگوری بار دیگر مدیریت ارتش است. من از برگشت او نه تنها ناراحت نیستم بلکه خوشحال هم هستم زیرا در نبود او گرداندن ارتش بسیار سخت مینمود
ریموس لوپین با یک کفگرگی توی صورت آلیشا اونو از کنار میکروفون پرتاب میکند و خودش به پشت میکروفون میرود: و اکنون گزارش جشن تولد سه سالگی سایت را از زبان من بشنوید:
در زمان رفتن برف زمین را سفید پوش کرده بود. وقتی به آنجا رسیدم در ردیف آخر نشستم. چند لحظه بعد شروع به پرسیدن شناسه های دوستانم از قبیل پرسی ویزلی،استرجس پادمور،ولدی بسی ارزشی،اینگو ایماگو و لی جردن کردم.چند لحظه بعد هدی به سوی من آمد. با او نیز صحبت کردم. پس از چند لحظه هری پاتر یا بهتر بگم علی نیلی وارد شد و شروع به سخنرانی درمورد ترجمه بازاری کتابها و مسئولیت پذیر نبودن مترجمان و همچنین اهداف آینده سایت کرد. در پایان هم عذر خواهی کرد زیرا از قزوین اومده بود و به همین دلیل دیر رسیده بود. پس از گذشت حدود نیم ساعت کیک را بریدند. من زیاد میل نداشتم در نتیجه کمی خوردم و رفتم. کسانی که آمده بودن و من میشناختمشون:
هری پاتر
لوییس لاوگود
پرسی ویزلی
رومسا
استرجس پادمور
هدویگ
ولدی
اینگو ایماگو
و.....
در پایان از میلاد گل(آلبوس دامبلدور) بابت زحماتشان متشکرم.
و حالا تلفن ها.
دیلیلیلی دیلیلیلی
-الو بفرمایید خبرگزاری ارتش سفید
- سلام ببخشید من میخواستم از شما درخواست یک آهنگ از ققی بکنم
- شما بچای اینکه در پایان شماره عدد 5 را وارد کنید باید عدد 4 را وارد کنی
دیلیلیلی
بییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییز بیز
- چی شد؟
- تلفن رو تو برق زدم
-
ریموس لوپین و آلیشا اسپینت: بینندگان عزیز به همین دلیل از همینجا با شما خداحافظی میکنیم و خبر فوری برای شما داریم ولدمورت تحت تعقیب است

اینهمه خبر واقعی ؟ ... یه خورده خبرای قشنگ و در مورد رول سایت از خودت بساز ... حتما که نباید مسائل واقعی رو توی خبرا اعلام کنی ... می تونی از هر دو نوع هم خبر داشته باشی !
خوبه بیشتر کار کن
3 از 5
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

)
.... جدیده!
)