خواستم بگم تولد من توی لیست نیست!
14 مهر!
لطفا رسیدگی کنین تولد منم توی لیست باشه.
جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

) به خوبی می دانیم که قصد هر دو مزاح بوده است و لاغیر، کمی کلکل خونمان افتاده بود! رفته بود در مایه های 4 روی 2 و درنتیجه نیاز به افزایش فشار کلکل می داشتیم.

دو دقیقه سرمو برگردوندم اینجا تبدیل شد به نحوه برخورد!
مگر ساحره ها نیازی به حمایت می دارند؟
آهااااااااااااااا... می خواهید از آن ها حمایت کنید و برای هرکدام همسری بیابید؟
صرفا تشریف آوردیم که بفرماییم روی ما هیچ حسابی باز ننمایید! ما خودمان صاحاب داریم
تو برو با سینیسترا آواز ـت رو بخون بیدل
هیچ می دونی چه ریکس (!) ـی کردی که تنهایی اومدی؟
عایا شما نمی دانید سازمان چیست؟ سازمان، یعنی سازی که ما می زنیم!
بامزه گفتی دافنه و کاملا درست البته!هرچند نیازی هم به ساز نیست...یه اشاره هم به نظرم کفایت میکنه!هرچند باز هم عبرت نمی گیرند و دلشان برای شما می سوزد و از ترشی افتادنتان جلوگیری می نمایند. خخخخخخخخ
و اما.. صاحاب ما بسی جذاب و دلربا و مهربان و فهیم و غیره می باشند و تنها یک عیب می دارند آن هم اینست که هنوز خلق نشده اند، چون هرگز ساحره ای با این مشخصات یافت می نشود!
حیف صداتون نیست اونوقت که بترشه؟!

شاید هم فقط نمی دانید سازمان را چگونه می نویسند. 
) حمایت یعنی حمایت کردن!
مردی که آواز می خونه؟ من هنوز در فکر این ـم که چجوری همسر گرام صدای شما که در حمام آواز می خوانید را در خانه تحمل می کنند.

آقا ببخشيد خانم!منو بيرون انداختيد؟ببينيد يه مشنگ روانى به مامان من گفته كه من فقط بايد پنج شنبه و جمعه دو ساعت كامپيوتر بازى كنم براى همين من نتونستم ماموريت انجام بدم!لفطا منو بيرون نكنيد!
عه ماموریت دادید؟؟؟ پس چرا من ندیدم!
بسیار خوش حالیم که این سازمان دوباره فعال شد!
سازمان فعال شده؟مگه فعال نبود؟
البته اگر با شرایط موجود بخواد سنجیده بشه باید بگم هنوزم فعال نشده. حداقل من که چیزی نمی بینم!