جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  125 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  135 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  254 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  168 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  213 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سازمان بین المللی حمایت از ساحره ها
ارسال شده در: چهارشنبه 6 آذر 1392 13:19
نمایش جزئیات
آفلاین
این سازمان چیست؟؟
جادوگر دگر کیست؟

زن دگر چیست؟

اینجا کجاست؟

نکند من اشتباه امدم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1392 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
اینجا چه خبر شده؟ دو دقیقه سرمو برگردوندم اینجا تبدیل شد به نحوه برخورد!
یه کاری نکنین فردا پس فردا وزارتخونه بریزه اینجا درشو پلمپ کنه و از حمایت تبدیل شیم به بی بضاعت!همینجوریش با بدبختی اینجارو نگه داشتیم.
نقل قول:
مگر ساحره ها نیازی به حمایت می دارند؟

البته بیدل جان...بالاخره به یه طریقی باید از استعدادهای نهفته وجودشون آگاه میشدن!
نقل قول:
آهااااااااااااااا... می خواهید از آن ها حمایت کنید و برای هرکدام همسری بیابید؟

بله تمام تلاشمونو انجام میدیم تا ازشون حمایت بشه...جانم؟همسریابی که نه دقیقا ولی یه جورایی همسرزدایی میکنیم اینجا!
نقل قول:
صرفا تشریف آوردیم که بفرماییم روی ما هیچ حسابی باز ننمایید! ما خودمان صاحاب داریم

آه چقدر بد شد بیدل جان... البته فکر نکنم شما هنوز شرط اولیه عضویت رو احراز کرده باشین در نتیجه امیدوارم در کنار صاحبتون خوش بگذره!
نقل قول:
تو برو با سینیسترا آواز ـت رو بخون بیدل

سینی که شناسه اشو بست و بی خبر در رفت!مگه دستم بهش نرسه!
محض رفع پاره ای سوتفاهمات ایشون خاطرخواه عمه جان سینی جان بودن!
نقل قول:
هیچ می دونی چه ریکس (!) ـی کردی که تنهایی اومدی؟

ریکس؟؟؟
نقل قول:
عایا شما نمی دانید سازمان چیست؟ سازمان، یعنی سازی که ما می زنیم!

بامزه گفتی دافنه و کاملا درست البته!هرچند نیازی هم به ساز نیست...یه اشاره هم به نظرم کفایت میکنه!

نقل قول:
هرچند باز هم عبرت نمی گیرند و دلشان برای شما می سوزد و از ترشی افتادنتان جلوگیری می نمایند. خخخخخخخخ

بله؟؟!
چیزی که ترشی میندازن گل کلمو ایناست!اینجا مغازه ترشیجات و اینا نیست بلکه ما اینجا تلاشمون آموزش نحوه ترش کردن و بعضا تلخ کردنه!این حرف از شما بعید بود بیدل جان!

نقل قول:
و اما.. صاحاب ما بسی جذاب و دلربا و مهربان و فهیم و غیره می باشند و تنها یک عیب می دارند آن هم اینست که هنوز خلق نشده اند، چون هرگز ساحره ای با این مشخصات یافت می نشود!

بیدل جان اینجوریکه شما هم می افتین تو ظرف ترشی! حیف صداتون نیست اونوقت که بترشه؟!
ــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن:این پست صرفا جنبه شوخی در حد ایفا داشت. امیدارم دوستان دلگیر نشن. بعضی وقتا از این کارا بکنین تا تاپیک جون بگیره خوبه. فقط خواهشم اینه که یه وقت تاپیک تبدیل به تاپیک نحوه برخورد و محل گیس و گیس کشی نشه خِر مارو نگیرن!ممنونم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1392 23:26
نمایش جزئیات
آفلاین

شما بروید سازتان را بنوازید.
شونصد کیلو تایپیده است، بعد تازه به یادش آورده که ما قصه گو نیز می باشیم.
ما دخترکان شروری چون شما را با آوازهایمان می کشیم! پسرکان جذاب را نیز با قصه هایمان هشیار می نماییم که گول ساحره جماعت را نخورند! هرچند باز هم عبرت نمی گیرند و دلشان برای شما می سوزد و از ترشی افتادنتان جلوگیری می نمایند. خخخخخخخخ

و اما.. صاحاب ما بسی جذاب و دلربا و مهربان و فهیم و غیره می باشند و تنها یک عیب می دارند آن هم اینست که هنوز خلق نشده اند، چون هرگز ساحره ای با این مشخصات یافت می نشود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هه!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آذر 1392 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
تو برو با سینیسترا آواز ـت رو بخون بیدل!

هیچ می دونی چه ریکس (!) ـی کردی که تنهایی اومدی؟ با دوست های "جادوگر" ـت هم می اومدی البته فرقی نمی کرد. اما خب،... !

" سازمان؟ "! این که فرمودید یعنی چی؟ عایا شما نمی دانید سازمان چیست؟ سازمان، یعنی سازی که ما می زنیم! شاید هم فقط نمی دانید سازمان را چگونه می نویسند.

حمایت یعنی ساپورت کردن (نه! اون ساپورت نه! ) حمایت یعنی حمایت کردن!

بین المللی یعنی بین ملل هاست. مثل ِ بین النهرین!

و در اخر... کلمه ساحره... این کلمه بسیار مقدس بوده و شایسته هر فردی نیست و فقط به "خانوم هایی با توان سحر و جادو کردن" گفته می شود! اینـــــه!

در ضمن، واقعا صاحاب داری؟ نه جون ِ من! بوگو می خوام بدونم. آخه کی می آد تو رو بگیره؟ مردی که آواز می خونه؟ من هنوز در فکر این ـم که چجوری همسر گرام صدای شما که در حمام آواز می خوانید را در خانه تحمل می کنند.

+ یه چیز دیگه! شوما بیدل ِ قصه گو نبودین؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: یکشنبه 3 آذر 1392 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سر درب این کلبه را دیدیم و شگفت زده گردیدیم!
سازمان؟
حمایت؟؟
بین المللی؟!؟!؟!
آن هم از که؟
سااااااااااااااحره جماعت؟
مگر ساحره ها نیازی به حمایت می دارند؟
آهااااااااااااااا... می خواهید از آن ها حمایت کنید و برای هرکدام همسری بیابید؟ :bigkiss:
صرفا تشریف آوردیم که بفرماییم روی ما هیچ حسابی باز ننمایید! ما خودمان صاحاب داریم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هه!
ارسال شده در: یکشنبه 3 آذر 1392 15:47
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آقا ببخشيد خانم!منو بيرون انداختيد؟ببينيد يه مشنگ روانى به مامان من گفته كه من فقط بايد پنج شنبه و جمعه دو ساعت كامپيوتر بازى كنم براى همين من نتونستم ماموريت انجام بدم!لفطا منو بيرون نكنيد!

نه آنجلینای عزیز...کسی از سازمان اخراج نمیشه.این موضوع هیچ ارتباطی هم به کم بودن تعداد نفرات نداره!
گذشته از شوخی من تمام این مشکلاتو درک میکنم و می دونم تو این فصل از سال نباید توقع فعالیتی مثل اوقات تابستون رو داشت با این همه واقعا توقع نداشتم وقتی بهم اصرار شد که ماموریت جدید بده با این بی اعتنایی رو به رو بشم چون خودم خیال این کارو نداشتم اونم تو این شرایط که همه درگیر مدرسه و تکالیف و امتحانات هستن...با این وجود نگران نباش. جات تو سازمان محفوظه!
نقل قول:
عه ماموریت دادید؟؟؟ پس چرا من ندیدم!

بسیار خوش حالیم که این سازمان دوباره فعال شد!

چوی عزیزم.بله الان دو هفته ای میشه که تو تریای مادام پادیفوت یه دوره کوچولو داریم ولی متاسفانه تا الان فقط دافنه حاضر شده و برای بقیه من غیبتی زیبا منظور کردم که اگه فردا پس فردایی اولیاشونو خواستم از من دلگیر نشن! سازمان فعال شده؟مگه فعال نبود؟ البته اگر با شرایط موجود بخواد سنجیده بشه باید بگم هنوزم فعال نشده. حداقل من که چیزی نمی بینم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 آذر 1392 13:08
نمایش جزئیات
آفلاین
عه ماموریت دادید؟؟؟ پس چرا من ندیدم!

بسیار خوش حالیم که این سازمان دوباره فعال شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: پنجشنبه 30 آبان 1392 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا ببخشيد خانم!منو بيرون انداختيد؟ببينيد يه مشنگ روانى به مامان من گفته كه من فقط بايد پنج شنبه و جمعه دو ساعت كامپيوتر بازى كنم براى همين من نتونستم ماموريت انجام بدم!لفطا منو بيرون نكنيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی،از شمعی در تاریکی تا نوری پر ابهت و فراگیر.
میجنگیم تا آخرین نفس!
میجنگیم برای پیروزی!!
برای عشق!!!
برای گریفیندور

ارسال شده در: جمعه 24 آبان 1392 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
بله متاسفانه استعدادهای زیادی طی قرن ها اینجوری هدر رفته اما دیگه نگران هدر رفتنشون نباشین قراره زیر نظر دولت جدید و در این پایگاه سری وزارت خانه سازمان به آزاد سازی ظرفیت و توان جنگی ساحره ها کمک بشه.
سم؟اوه این انتخاب مورد پسند منم هست! البته شما ظاهرا کمی برای سر به نیست کردن رسیدن به هدف عجله دارین چون به نظر من دست و پا زدنش هیجان انگیزترین قسمتشه!(هرچند باید اعتراف کنم شما با این ظاهر و سلاحی که در دست گرفتین به هیچکدوم از ای گزینه ها نیاز ندارین!)

من واقعا خیلی خوشحالم که کسانی هستند که از ساحره ها دفاع کنند!دیگه نگران نیستم!
بعله عجله دارم!البته نمیشه گفت عجله من میخوام در وقت صرفه جویی کنم و دوست ندارم که وقت با ارزشم رو برای این جور کارا هدر بدم!
خخخخخخخخ!اینم حرفیه!اما من کار با سم رو بیشتر دوست دارم!کثیف کاری هم نمیشه رد هم به جای نمیذاره اگه ادم باهوشی باشیم که من هستم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
HUNTER
ارسال شده در: چهارشنبه 22 آبان 1392 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
ای شیر زنان راه آزادی!
چی؟راه آزادی نبودیم؟پس چی بودیم؟چی بودیم مندی؟
اهم... اصلا این چیزا رو ولش کن!خانم های گرامی...چمدوناتونو بستین؟آماده این حرکت کنیم؟پس آپارت کنین بی زحمت!
پ.ن:این هم موضوع جدید.خواهشا دیگه منو نزنین!از همه شما خواهشمندم در این پروژه همراهی بفرمایین!
با تشکر.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!