آورین. خوفه. خوفه.
نقل قول:
دستور ژله رو بهت یاد بدم؟ یه بسته پودر ژله میگیری، با یه لیوان آب جوش قاطی میکنی، میذاری تو یخچال تا ببنده! میدونم خیلی سخته! :چکش:
اینقدر سخته و طولانیه که نیتونم به خاطر بسپارم. برم کاغذ قلم بیارم بنویسم. هوووف !
حداقل یکی از اون اختراعات خودت رو شرح میدادی. چیه؟ هنوز غذاهاتو ثبت اختراع نکردی، میترسی بدزدیم ازت؟
نقل قول:
اکوادور بسیار خوب هست! جایی که نرفتینو قبلش دربارش قضاوت نکنین! :دی
آره وزیر. ندیده قضاوت نکن.

، تو که قصد ازدواج داری، ماری میگه بانوان اکوادور همه آماده، مسلط به ساختن همه نوع غذا باب میل شیکم نخست وزیری شما هستن. تازه سواحل زیبا پر از قو و مرغان دریایی با نسیم گرم تابستونی داره. همون جایی که شما جای نظاره بر زیبایی جهان در عمق دریا، همه رو در کنار ساحل می بینی پروف جان !

نقل قول:
هرچی لواشک و ترشک دارم رو بر میدارم، آهنگ سیم آخر رضا یزدانی یا paradise Coldplay رو میزارم، میرم کنار پنجره در حالی که لواشکمو میخورم و آهنگ رو گوش میدم شهر و آسمون رو نگاه میکنم و با کمال آرامش از آخرین دقایق زندگیم لذت میبرم!
کلدپلی که بچه سوسولن باووو !

. بیشتر مایلم ببوسمشون اینارو تا آهنگاشون رو گوش کنم.
رضا یزدانی !!! حوصله ندارم اما...همه قصه رو میگم. همه قصه رو حتی اگه تو حالت بهم میخوره و مهم نیست...من همه قصه رو میگم و تو دهنتو ببند !

. ما زیر زمینی ها کلا از ایشون نفرت داریم. زیادی با رشوه به اینجا رسیده. البته ناگفته نمونه با اینکه خوشم نمیاد از شخصیتش، اما معتقدم راک باز به مفهوم واقعیه. موسیقیش رو خیلی فنی و قوی میدونم. این بود نظر کارشناسی من.
نقل قول:
هیچ کدوم! برگر کینگ رو ترجیح میدم :دی! وای تسترال برگر!! خیلی باحال بود =))) منم هیپوگریف برگرشو خیلی دوس دارم:D !
اصلنم برگر کینگ خوب نیست.

خیلی هم کلاه بردارن. یه برگر میندازن جلوت اندازه ساعت مچی من هم نمیشه. بعد نامردا میگن در ازاش میتونی هر چقدر دلت میخواد از دستگاه نوشابه ورداری، یا فوقش بهت یه بستنی میدن که توش نصفشم پوک و خالیه. نوشابه به درد کجای معده من میخوره آخه !

. نوشابه نیروی فوق نوشابه ای داره، هر سری آدم رو میکشونه به اتاق فکر !!!
نقل قول:
ولی راک و پاپ رو بیشتر ترجیح میدم! دلیل خاصی هم نداره، همینجوری دوس دارم :دی!
پاپ رو فاکتور بگیر. راک رو هستیم باهات شدیدا !!!
صداتم خوبه دیگه ماری؟! هان؟
بخون یه دهن. یه فایل صوتی بذارن الان اصن. همون سیم آخرو بخون. نگران نباش. غیر مجاز نیس صدات. بخون.

ایواااااااان ! .کجایی اسکلت ؟! برو گیتارارو آماده کن. وکال هم جور شد !

نقل قول:
از free Iran بگذریم بیشتر دوست دارم تو کانادا زندگی میکردم!
جسی رو گفتم داره همین الان چمدون رو میبنده !

ولی جدا از شوخی چه خوب ! همسفریم ایشالله !

نقل قول:
تنها چیزی که دل تنگ من و همچنین عقلم می خواد بگه اینه که: من انتقام این همه سوال رو از ریگولوس می گیرم! + :چکش:
هه ! حتما !
-------------------------------
سپاس ماری ! به همه سوالا خوب جواب دادی. مصاحبه خوبی بود.