شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ب سلام خدمت تمامی کوییدیچ بازان گرامی .خوب صل نقل و انتقلات به مدت ی هفته از امروز آغاز می شود.همانطور که پروفسور بینز عزیز توضیح دادند، قوانین نیم فصل بدین شرح می باشد:
نقل قول:
قوانین: برنامه نقل و انتقالات
از روز سه شنبه بیست و چهارم مرداد ماه به مدت یک هفته زمان نقل و انتقالات می باشد برای هر نقل و انتقال پول گرفته خواهد شد بنابر این در خرید هاتون دقت کنین علاوه بر قیمت بازیکن اضافه شده هزار گالیون بابت حق الزحمت برگزار کنندگان از تیم خریدار کسر خواهد شد و هر بازیکنی که فروخته بشه مطابق با نصف قیمت واقعیش به تیم بر خواهد گشت این قانون فقط شامل بازیکن های حقیقی میشه نه مجازی
این هفته ی نقل و انتقالات تا آخر لیگ دیگر وجود نخواهد داشت
هفته ی سوم مسابقات لیگ از بامداد چهارشنبه هفته ی آینده شروع خواهد شد
نتایج مسابقات هفته ی اول و دوم که باقی مانده در این یک هفته نقل و انتقالات زده خواهد شد
هفته ی دوم مسابقات که نیمه تمام مانده بود تا تاریخ سه شنبه بیست و سوم مرداد ماه تمدید میشه
سئوالی چیزی هم داشتین در تاپیک مربوطه مطرح بفرمائید تا پاسخگو باشیم
با تشکر
نحوه قرارداد هم به همان شیوه قبل است ، یعنی اعلام کاپیتان تیم و اعلام آمادگی بازیکن.البته کاپیتانهایی (یا معاون تیم با هماهنگی با کاپیتان) که با برگزاری فصل نقل و انقالات مخالف هسند ، تا امشب فرصت دارند که مخالفت خودشان را در همین تاپیک اعلام کنند ، در صورتی که بیش از نیمی از کاپیتانها مخالف نیم فصل باشند ، نیم فصل برگزار نخواهد شد. موفق باشید.هر سوالی بود در خدمتم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/24 15:21:00 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/5/24 15:23:20
خب مهلت فصل نقل و انتقالات به پایان رسید.از تمامی تیم های شرکت کننده در لیگ برای همکاری شان سپاسگزاری می کنم.مسابقات لیگ در تاریخ پانزدهم تیرماه آغاز خواهد شد. موفق باشید. با احترام.
مقداری دیر شده است!ولی من درخواست مهاجم شد آقا سدریک دیگوری در تیم آجاس را دارم!خودشون هم موافق هستند و بعد من پست میزنند واعلام آمادگی میکنم! تایید شد از موجودی تیم شما کسر خواهد گردید.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/12 23:12:39 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/12 23:18:45
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت آلبوس عزيز و خانم بچه ها و خانواده هاي وابسته!! اينجانب ليلي اوانز به عنوان توپ جمع كن و مدير روابط عمومي! تيم چيورون اعلام مي دارم كه شركت معتبر و خفن آواتار سازي ليلي و لارتن به عنوان اسپانسر تيم ما انتخاب شد!
راستي خشانت كاپيتان ما رو به بزرگواري و بلنداي ريشتون ببخشيد!همين
تایید شد.موفق باشید.با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1386/4/12 22:00:04 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/12 22:09:01
خب بنا برا اعلام قبلی مهلت ثبت بازیکنان پایان یافت.ولی به پاس استقبال شما کوییدیچ بازان گرامی (چکش) این مهلت تا امشب تمدید گردید. از داکسی عزیز می خواهم در این مهلت باقیمانده ، در همین تاپیک اعلام آمادگی نماید.
در ضمن تیم های چورون و عقابهای سیاه هر چه سریعتر(حداکثر تا فردا شب) اسپانسرهای خود را معرفی نمایند ، در غیر این صورت از لیست تیم های حاضر در لیگ حذف خواهد شد.
و در آخر اینکه ویکتور کرام نیز در این تاپیک اعلام آمادگی نمودند ولی متاسفانه نام ایشان در هیچ یک از تیم ها به چشم نمی خورد.اگر چنانچه ایشان عضو تیمی هستند خواهشمندم که هر چه سریعتر اطلاع دهند تا اقدام گردد. با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 18:25:50 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 18:30:34 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/12 15:33:46 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/12 15:46:21
مهاجم: مریدانوس (1500) - چو چانگ (1500) - تفو! (Tofu) (با ویژگی کاربردی تف تا صد و پنجاه کیلومتر ...هر تف دو تومن!) مدافع: لونا لاوگود (1000) - جوراب! (نماینده ادی بعد از اینکه رفت حذم! ) دروازه بان: مک بون پشمالو (1500) جستجوگر: هدویگ (2000)
تا آخرین لحظات امروز ممکنه لیست ویرایش بشه!
7500+750=8250 گالیون موجودی کنونی تیم شما: 10750 گالیون تیم ترنسیلوانیا به ثبت رسید. .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1386/4/10 23:29:31 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 15:58:37 ویرایش شده توسط چو چانگ در 1386/4/11 16:09:17 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 16:14:26 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 16:17:25
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
مجموع قیمت بازیکنان : 9500 گالیون هزینه عقد و اینا : 1050 گالیون در کل : 10550
دارائی تیم : 15000 گالیون
**ممکنه تغییراتی در بازیکنان حاصل بشه! ممکنه! اگر تغییراتی حاصل شد تا اخر امشب و قبل از یازدهم پست رو ویرایش میکنم! 9500+1050=10550 دارایی کنونی تیم شما: 4450 گالیون تیم شما به ثبت رسید. با احترام.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1386/4/11 17:48:35