جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  93 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: دوشنبه 24 فروردین 1388 23:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

اول اگر این از طرفمن میره ، بپرسم منظور از این پستتتوی پیام امروز چیه ؟ واقعاً اینطوری فکر میکنی ؟

بعدش سوالای دیگه :

1. کدوم شناسه و شخصیتت رو از همه بیشتر دوست داری ؟

2. چرا سریع با یکی مخالف میشی ؟ کلیه یا فقط در مورد منه ؟!!مثلا هم همکار بودیم من و تو ... هم یه زمان همگروهی توی محفل ...

3. فکر بادراد ریشو چطور خورد به ذهنت ؟ بدم نمیاد شخصیت جن رو قشنگ یه توصیف بکنی ... فکر کنم خیلی سوژه مدار باشه .

4. شخصیت لرد رو هم بهت پیشنهاد کنن ، میگیری ؟

فعلا همینا به ذهنم میرسه ...

4.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
ارسال شده در: دوشنبه 24 فروردین 1388 03:58
نمایش جزئیات
آفلاین
ای ریش دراز شماره دو

دشمن سابق و دوست فعلی ارباب!

1-وقتی دامبلدور شدی قصد داشتی یه مدت زمان محدود فعالیت کنی و بری یا همون موقع تصمیم گرفتی استعفا بدی؟یعنی از اول میدونستی که مثلا سه ماه دیگه استعفا میدی؟

2-خودتو از ته ته ته اعماق قلبت متعلق به گروه خاصی میدونی؟اگه جواب مثبته کدوم گروه؟

3-جریان میتینگهای سه نفره شما و بارتی و لودو چی بود؟اونجا چی به خورد پسر کوچولوی ارباب میدادین؟ اعتراف کن کلا!

4-بعد از دامبلدور اگه اشتباه نکنم کینگزلی رو انتخاب کرده بودی.انگیزت چی بود؟رقابت با ارباب در کچلی؟علاقه به سیاهی پوستش؟یا علاقه به سفیدی قلبش؟ بعدش چرا بادراد؟انگیزت چی بود؟رقابت با دامبل در ریش درازی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 23 فروردین 1388 20:41
نمایش جزئیات
آفلاین
هووووم...بادراد

1- سه ثانيه ميشمرم بايد اسم همه ي شناسه هايي که تا الان داشتي رو بگي!

2- نظرت راجع به دامبلدور الان چيه؟ با توجه به اينکه خودت هم يک مدت دامبلدور محفل بودي. دوران خودت و دوران دامبلدور فعلي رو چه جوري ميبيني؟

3- به عنوان کسي که تو همه ي گروه ها يه مدت فعاليت داشته، نظرت در مورده شش گروه اصلي سايت چيه؟ کدوم قسمت فکر ميکني فعاليت مفيد تر و بهتري داشته و داره؟

4- چي شد که گروه اوباش رو راه انداختي؟ ايده اش از کجا به ذهنت رسيد و هدفت از تشکيلشون چي بود؟ چرا بعد يک مدت رياست گروه رو به يکي ديگه سپردي؟ الان چه وضعيتي دارن؟

5- با کدوم شناست بيشتر حال ميکردي و کدوم يکي از گروه هاي هاگوارتز که توش فعاليت داشتي برات خاطره انگيز تره؟

فيلا همينا ديه!

يک تشکر گنده هم از چارلي عزيز! مصاحبه خيلي جالبي بود. من واقعا نميدونستم که الان سه ساله عضو سايتي تو!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: یکشنبه 23 فروردین 1388 18:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
اول از همه شناسه هری پاتر رو میدادم به یه آدم فعال!آخه مگه میشه هری پاتر،شخصیت اصلی کتابی که ما داریم اینجا در موردش مینویسیم ماهی یه بار آن شه و پست رول نزنه؟

به نظر ِ من اگر شناسه هری پاتر دستِ مدیر اصلی سایت که ماهی یه بار آن میشه به قولِ تو باشه خیلی بهتر و سنگین تر و باوقار تره ! تا اینکه دستِ کسایی باشه که نمیتونن ایفای نقش کنن اون رو ، یا همش در حال بحث و ارزشی بازین یا نویسندگی رو اونطور که باید بلد نیستن ! اینطوری خیلی بهتره !

نقل قول:
به آخرین فیلم های پرسی ویزلی در هالی ویزارد اسکار خنده دار ترین تیکه ها تعلق گرفت!

ایول

نقل قول:
اول این که از کل کل خوشت میاد؟!

هر کسی یه جورایی کل کل داره با سایرینش ! توی کتاب هم همینطوری بود ! هری پاتر ِ معصوم ِ کتاب اگر کل کل میکرد ، همه میگفتن باب این کل کل نیست که حرفه ! ولی اگر لرد ولدمورتِ بدجنس ِ کتاب حرف میزد ، همه میگفتن این دعوا داره و کل کل میکنه و میخواد بزنه ملت و اینا حرفا !

هر کسی هم بنا به مسئولیت هایی که داره درگیره این بحث و کل کل میشه ! اینکه یکی کل کل و بحثی نداره برای این نیست که خیلی گوگوری مگوریه و جیگره و آروم ! برای اینه که مسئولیتِ خاصی نداره به جز یه فعالیت سطحی که ملزم به بحث با سایرین باشه ! البته همیشه استثنا وجود داره

نقل قول:
دوم این که جادوگران به زندگی واقعی و درس هات لطمه نزده؟

اوه ! دوباره بحثِ درس پیش اومد ! اسم ِ درس که میاد شدیدا احساس ِ گناه میکنم ! خیلی کم شده درس خوندنم دیگه

ممنون از پیشنهاداتی که برای مهمانِ بعدی دادی ، سیریوس بلک یه عضویه که تازه فعالیت رو شروع کرده و فعالیت خاصی هم نداشته ، پرفسور کوییرل و جیمز هم قبلا باهاشون مصاحبه شده توی گریف !

البته لازمه همینجا این رو بگم که برای تابستان ، مجددا با همه ی اعضایی که در گریفیندور باهاشون مصاحبه شده قبلا ، مصاحبه میشه !

با تشکر از نظر چارلی عزیز ، مهمان برنامه بعدی : بادراد ریشو

اعضا تا چهار روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این دوست عزیز بپرسن !

* اگر کسی نظری در مورد مصاحبه چارلی داشت هم میتونه بزنه پستش رو !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 20 فروردین 1388 13:41
نمایش جزئیات
آفلاین
از اونجایی که یکسری پیام شخصی زدن نمیتونن فایل های مصاحبه رو دریافت کنن ، من اینجا پیوست میکنم مصاحبه چارلی رو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 23.37 KB; بازدیدها: 17
ارسال شده در: چهارشنبه 19 فروردین 1388 18:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید دیر شد و اینا!
من نمی تونم چیزی رو پیوست کنم!گزینه اش فعال نیست!
از اینجا لینک مصاحبه رو بگیرید!
یا اینجا:http://upload.iranblog.com/1/1239211418.zip

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

ارسال شده در: پنجشنبه 13 فروردین 1388 21:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مصاحبه بصورت پیوست قرار گرفت !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 9.37 KB; بازدیدها: 26
ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
تو یکی از اعضای خوب و آرومی چارلی!

چرا اینقدر آرومی ولی کارت خیلی درسته؟میدونی چی میگم؟منظورم اینه که در عین اینکه آدم فک میکنه نیستی،ولی هستی!

در کل من تا حالا هر موقع ازت چیزی خواستم برام اجرا کردی.هر موقع داور خواستم همکاری کردی.هر موقع کمک دست خواستم بودی ولی خودت هیچوقت از حاشیه بیرون نمیایی!مسوولیتی چیزی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 12 فروردین 1388 00:23
نمایش جزئیات
آفلاین
چارلی ... چارلی ... چارلی...

چارلی آروم و بی حاشیه فعالیتش رو میکنه و میره، وقتی هست خیلی خوب و اثرگذاره... وقتی نیست دلمون براش تنگ میشه؛ چقدر خودتو به چارلی نزدیک میبینی؟ چطور شخصیتت رو توی سایت توصیف میکنی؟
بزرگترین تجربه ای که توی جادوگران به دست آوردی چی بود؟ چقدر جادوگران روی زندگی شخصی خودت اثر داشته؟
اگه یه زمان برگردون داشتی، ازش چه استفاده ای میکردی؟ اصلا به نظرت ارزش استفاده کردن داره؟
یه پیام نوروزی واسه سایت...؟

پرسی... دستتو میبوسه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 11 فروردین 1388 20:35
نمایش جزئیات
آفلاین
چارلی ویزلی، نسبت به سنش خیلی خیلی خیلی عاقله، دایی من تو رو استاد خودم میدونم. یه سوال بیشتر ندارم که شاید قبلیا پرسیده باشن..نمیدونم اگه پرسیده بودن که خب نذار تو سوالا پرسی، کلا!!

رول هات واقعا عالیه! چرا باید فعالیتت کم باشه!؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!