شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1-وقتی دامبلدور شدی قصد داشتی یه مدت زمان محدود فعالیت کنی و بری یا همون موقع تصمیم گرفتی استعفا بدی؟یعنی از اول میدونستی که مثلا سه ماه دیگه استعفا میدی؟
2-خودتو از ته ته ته اعماق قلبت متعلق به گروه خاصی میدونی؟اگه جواب مثبته کدوم گروه؟
3-جریان میتینگهای سه نفره شما و بارتی و لودو چی بود؟اونجا چی به خورد پسر کوچولوی ارباب میدادین؟ اعتراف کن کلا!
4-بعد از دامبلدور اگه اشتباه نکنم کینگزلی رو انتخاب کرده بودی.انگیزت چی بود؟رقابت با ارباب در کچلی؟علاقه به سیاهی پوستش؟یا علاقه به سفیدی قلبش؟ بعدش چرا بادراد؟انگیزت چی بود؟رقابت با دامبل در ریش درازی؟
1- سه ثانيه ميشمرم بايد اسم همه ي شناسه هايي که تا الان داشتي رو بگي!
2- نظرت راجع به دامبلدور الان چيه؟ با توجه به اينکه خودت هم يک مدت دامبلدور محفل بودي. دوران خودت و دوران دامبلدور فعلي رو چه جوري ميبيني؟
3- به عنوان کسي که تو همه ي گروه ها يه مدت فعاليت داشته، نظرت در مورده شش گروه اصلي سايت چيه؟ کدوم قسمت فکر ميکني فعاليت مفيد تر و بهتري داشته و داره؟
4- چي شد که گروه اوباش رو راه انداختي؟ ايده اش از کجا به ذهنت رسيد و هدفت از تشکيلشون چي بود؟ چرا بعد يک مدت رياست گروه رو به يکي ديگه سپردي؟ الان چه وضعيتي دارن؟
5- با کدوم شناست بيشتر حال ميکردي و کدوم يکي از گروه هاي هاگوارتز که توش فعاليت داشتي برات خاطره انگيز تره؟
فيلا همينا ديه!
يک تشکر گنده هم از چارلي عزيز! مصاحبه خيلي جالبي بود. من واقعا نميدونستم که الان سه ساله عضو سايتي تو!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
... بگذرم گر از سر پیمان میکشد این غم دگر بارم می نشینم شاید او آید عاقبت روزی به دیدارم...
اول از همه شناسه هری پاتر رو میدادم به یه آدم فعال!آخه مگه میشه هری پاتر،شخصیت اصلی کتابی که ما داریم اینجا در موردش مینویسیم ماهی یه بار آن شه و پست رول نزنه؟
به نظر ِ من اگر شناسه هری پاتر دستِ مدیر اصلی سایت که ماهی یه بار آن میشه به قولِ تو باشه خیلی بهتر و سنگین تر و باوقار تره ! تا اینکه دستِ کسایی باشه که نمیتونن ایفای نقش کنن اون رو ، یا همش در حال بحث و ارزشی بازین یا نویسندگی رو اونطور که باید بلد نیستن ! اینطوری خیلی بهتره !
نقل قول:
به آخرین فیلم های پرسی ویزلی در هالی ویزارد اسکار خنده دار ترین تیکه ها تعلق گرفت!
ایول
نقل قول:
اول این که از کل کل خوشت میاد؟!
هر کسی یه جورایی کل کل داره با سایرینش ! توی کتاب هم همینطوری بود ! هری پاتر ِ معصوم ِ کتاب اگر کل کل میکرد ، همه میگفتن باب این کل کل نیست که حرفه ! ولی اگر لرد ولدمورتِ بدجنس ِ کتاب حرف میزد ، همه میگفتن این دعوا داره و کل کل میکنه و میخواد بزنه ملت و اینا حرفا !
هر کسی هم بنا به مسئولیت هایی که داره درگیره این بحث و کل کل میشه ! اینکه یکی کل کل و بحثی نداره برای این نیست که خیلی گوگوری مگوریه و جیگره و آروم ! برای اینه که مسئولیتِ خاصی نداره به جز یه فعالیت سطحی که ملزم به بحث با سایرین باشه ! البته همیشه استثنا وجود داره
نقل قول:
دوم این که جادوگران به زندگی واقعی و درس هات لطمه نزده؟
اوه ! دوباره بحثِ درس پیش اومد ! اسم ِ درس که میاد شدیدا احساس ِ گناه میکنم ! خیلی کم شده درس خوندنم دیگه
ممنون از پیشنهاداتی که برای مهمانِ بعدی دادی ، سیریوس بلک یه عضویه که تازه فعالیت رو شروع کرده و فعالیت خاصی هم نداشته ، پرفسور کوییرل و جیمز هم قبلا باهاشون مصاحبه شده توی گریف !
البته لازمه همینجا این رو بگم که برای تابستان ، مجددا با همه ی اعضایی که در گریفیندور باهاشون مصاحبه شده قبلا ، مصاحبه میشه !
با تشکر از نظر چارلی عزیز ، مهمان برنامه بعدی : بادراد ریشو
اعضا تا چهار روز آینده میتونن سوالاتشون رو از این دوست عزیز بپرسن !
* اگر کسی نظری در مورد مصاحبه چارلی داشت هم میتونه بزنه پستش رو !
ببخشید دیر شد و اینا! من نمی تونم چیزی رو پیوست کنم!گزینه اش فعال نیست! از اینجا لینک مصاحبه رو بگیرید! یا اینجا:http://upload.iranblog.com/1/1239211418.zip
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلم تنگ شده برات چون نیستی اینجا برام من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام
چرا اینقدر آرومی ولی کارت خیلی درسته؟میدونی چی میگم؟منظورم اینه که در عین اینکه آدم فک میکنه نیستی،ولی هستی!
در کل من تا حالا هر موقع ازت چیزی خواستم برام اجرا کردی.هر موقع داور خواستم همکاری کردی.هر موقع کمک دست خواستم بودی ولی خودت هیچوقت از حاشیه بیرون نمیایی!مسوولیتی چیزی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
چارلی آروم و بی حاشیه فعالیتش رو میکنه و میره، وقتی هست خیلی خوب و اثرگذاره... وقتی نیست دلمون براش تنگ میشه؛ چقدر خودتو به چارلی نزدیک میبینی؟ چطور شخصیتت رو توی سایت توصیف میکنی؟ بزرگترین تجربه ای که توی جادوگران به دست آوردی چی بود؟ چقدر جادوگران روی زندگی شخصی خودت اثر داشته؟ اگه یه زمان برگردون داشتی، ازش چه استفاده ای میکردی؟ اصلا به نظرت ارزش استفاده کردن داره؟ یه پیام نوروزی واسه سایت...؟
چارلی ویزلی، نسبت به سنش خیلی خیلی خیلی عاقله، دایی من تو رو استاد خودم میدونم. یه سوال بیشتر ندارم که شاید قبلیا پرسیده باشن..نمیدونم اگه پرسیده بودن که خب نذار تو سوالا پرسی، کلا!!