لودو که دید جایی برای نشستن گیر نیاورده جارویش را از جیب در آورد و سوار شد و رفت بالا ایستاد اما چون نور سر لرد مستقیم به او میتابید چشمش کور شد و طاقت نیاورد و برگشت پایین و ایستاده به در تکیه داد!
پس از پایان ارزشی بازی ها و بوق زدن های لودو لرد شروع به صحبت کرد: من باید توی این مسابقات برنده بشم، هر طوری شده و اگر این اتفاق نیفته من همه ی شما رو مقصر میدونم چون شما ها این جریان رو راه انداختید، مخصوصا تو روفوس!
روفوس لرزشی کرد و با ترس و لرز گفت: امکان نداره ارباب، شما صددرصد برنده میشید!
- بله ارباب مگه میشه شوه.. ارباب من برنده نشه!
- کروشیو! به جای حرف زدن خالی یه فکری بکنید.
- ارباب شما باید تا فردا کلی آهنگ حفظ کنید که به راحتی اون ها رو تار و مار کنید! و با حافظه ای که شما دارید این کار مثل آب خوردنه!
- خوب من از کجا باید حفظ کنم؟
- الان واستون آهنگ دانلود میکنم!
روفوس به سرعت به سراغ کامپیوتر رفت و شروع به دانلود آهنگ کرد.
- خیلی خوبه ارباب! طبق محاسبه کامپیوتر تا 97 ساعت دیگه این آهنگ دانلود میشه!
- :ywaiting:
- خوب به من چه سرعت کمه! وایمکس که نیست ارباب دایال آپه!
لرد طلسم شکنجه گری به سمت روفوس فرستاد، اما او جاخالی داد و طلسم به مورفین اصابت کرد!
- آآآآآخ! شیه دایی ژون! شرا میژنی! شی میخوای اژ ژون من؟
لرد بدون توجه به مورفین هورکراکسی را به سمت روفوس پرتاب کرد و بلافاصله یک طلسم مرگ را نیز ضمیمه کرد!
- ارباب از شما آهنگ میخواد وگرنه خشم لرد ولدمورت گریبانگیرتون میشه.
مورفین که بعد از طلسم تازه بیدار شده بود رو به برد کرد و گفت: آهنگ؟ چه آهنگی دایی ژون؟
و بلافاصله یک کیف پر از سی دی غیرمجاز رایتی از لابلای موادش بیرون آورد!
- تو سی دی میفروشی مورفین؟
- برای گژران ژندگیه دیگه! حالا چی میخواید؟
- رپ!
مورفین بدون مکس دستش را در اعماق کیف فرو برد و یک دسته سی دی بیرون آورد.
- چه ژوریشو میخواید؟ همه ژوره هشت، ژنشمون ژوره ژوره!
- هر چی بیشتر بهتر.
- اینو ببر، هشت شال رپ ویژارد!فول آلبوم همه رو داره. 2 گالیون و شه ناته، چون فامیلی شه ناتشو نده!
یک شاعت بعد
-
اینا خیلی تنده! من نمیتونم بفهمم چی میگن! یک بیت هم حفظ نکردم!.
.
.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

ظاهر شد.
با آرامش گفت:من وقتی دارم کار هنری می کنم نپرید وسط! اصن حالا که گفتمش!پس کروشیو به شدت تربن حالت ممکن آنتونی!حالا بگو ببینم چی کار داشتی؟بنال..
!کچل نشناختی؟منم دی جی دامبلک!ها! بوقی من کلی طرفدار پیدا کردم فردا قراره برم با یه خواننده ی مشنگ به نام جسی مک کارتنی یه آهنگ بخونم..تازشم اونم سی دی یکی از کنسرتای مشنگیمه..من تو رو با اون مرگخوارای بوقیت دعوت می کنم که تو مسابقات خوانندگی با هم تو سبک پاپ،رپ،متال و غیره مسابقه بدیم..امیدوارم تا دو هفته ی دیه آماده بشی..ها!

آقایون خانوما برای بار سوم همه حاضرن؟ بوق، صدا، میکسر، اکشن :
(افکتهای اول آهنگ) ديري ري ري ري ري رين ...

فقط بگين كدوم رو قصد دارين اول بخونين؟