جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  118 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  237 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  314 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  224 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: چهارشنبه 26 تیر 1387 15:57
نمایش جزئیات
آفلاین
دنيس كاملا آروم و بي سر وصدا وارد دفتر مدير ميشه و كاملا حواسش جمعه كه كسي اون زير ميرها قايم نشده باشه!

---

آقا من از صبح دارم تلاش ميكنم اين تاپيك زمين بازي كوييديچ رو باز كنم. ولي اين هم مثل قلم پر و برخي تاپيك هاي ديگه باز نميشه!
بوق بر اين سايت! باب بندازينش سطل اشغال ديگه!

من تاپیک رو چک کردم اول صفحه ی سفید میاد بعد یک رفرش ساده انجام بدید درست میشه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1387/4/26 17:07:37
قدرت رولو ببين توي سبك من، تعظيم كرد توي دست من
پس تو هم بيا رول بزن با سبكم، ميخوام شاخ جوجه رولرا رو بشكنم

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 21:47
نمایش جزئیات
آفلاین
این تیکه کاملا به شوخی نوشته میشه که جو هاگوارتز صمیمی باشه

نقل قول:

دنيس روبروي استر نشسته بود و داشت در مورد مسائلي كه پيش اومده بود صحبت ميكرد. حرفاش كه تموم شد. استر يه ليوان آب خورد و تا دهنش رو باز كرد كه جواب دنيس رو بده!
يهو بارتي از زير ميز ميپره وسط و به دنبال اون آلبوس از توي عمامه كوئيرل در تابلو مياد بيرون و اينيگو هم از زير قاليچه ميجهه بيرون و هر سه با هم شروع ميكنن به بحث و جدل و استر زير دست و پا له و لورده ميشه!

استر بعد از اینکه له شد یکی 100 امتیاز از سه گروه میکنه و یکی یکی همرو از پنجره پرت میکنه بیرون ... البته دنیس رو میبره از طبقه آخر پرت میکنه که چیزی ازش نمونه

در رابطه با تمامی پست هایی که زده شده :

تیم اسلاترین از این لحظه منحل شده و به هیچ عنوان حق شرکت در هیچ مسابقه ای رو نداره ! حتی اگر کاپیتانش دوباره در خواست بده !

به سه تیم دیگه:

شما حریف رو کاملا فرضی در نظر بگیرید و پست های خود را ارسال نمایید. به طور مثال بازی اسلی با هافل که در جریانه با این نتیجه تموم میشه:

60-0 به نفع هافل !!! پس بنابراین چیزی عوض نمیشه ... اگر به طور مثال گروهها با اسلی بازی نکنن یکی یک دونه از بازیهاشون کم میشه که فایده نداره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 19:46
نمایش جزئیات
آفلاین
دنيس روبروي استر نشسته بود و داشت در مورد مسائلي كه پيش اومده بود صحبت ميكرد. حرفاش كه تموم شد. استر يه ليوان آب خورد و تا دهنش رو باز كرد كه جواب دنيس رو بده!
يهو بارتي از زير ميز ميپره وسط و به دنبال اون آلبوس از توي عمامه كوئيرل در تابلو مياد بيرون و اينيگو هم از زير قاليچه ميجهه بيرون و هر سه با هم شروع ميكنن به بحث و جدل و استر زير دست و پا له و لورده ميشه!
---

بابا من يه كلام حرف با مدير زدم. گفتم تكليف ما رو مشخص كنه! گوش واميستين شما؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 16:02
نمایش جزئیات
آفلاین
اینیگو و آلبوس درست می گن ، اگه قراره ما شرکت نکنیم ... چرا اونا از زیر کار در برن ؟
ما پست نمی زنیم و صفر ... تمام ... اینا بیان پ=ستاشونو بزنن و امتیازشونو بگیرن !

اوکیز ؟ پستشونو بزنن حالا هر امتیازی گرفتن ، بالاخره می برن دیگه !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

نقل قول:

دنیس نوشته اند:

هوووووووووووووووووووووووومك!

ما نصفي هامون پستها رو نوشتيم!!
اگه قراره اسم تيمشون از ليست مسابقه ها حذف بشه و با بقيه مسابقه ندن، پس ما هم نبايد بديم هوم؟
تقاضا دارم به خاطر اين ضد حال تيم اسلي و به هدر رفتن هماهنگي هاي تيم ما، امتياز مناسب كم بشه ازشون. ما هم بوق شديم اين وسط!

حالا گریه نکن دنیس!

اصلا بذارین به حساب ترک زمین، شما همه پست هاتون رو ارسال کنید امتیازات رو بگیرین، ما هم ارسال نمی کنیم داوران همه صفر بدن. بهتر نیست؟

اگه منظورت اینه که از گروه ما در سیستم کلاس های هاگوارتز امتیاز کم بشه، باید بگم نه، نباید اینکارو کنید، کوییدیچ رو نباید دخالت بدین.

مدیریت بهتر میدونه.

ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 13:59
نمایش جزئیات
آفلاین
**این پست خطاب به مدیره.اگر میخواین بحث بیخود و بی سر و ته بکنین من پایه نیستم.**

لطفا اجازه ندین که این بهونه دست گروه های حریف اسلیترین بیفته که پست نزنن و از این جور موارد.شاید این تیم ها اصلا آماده نباشن و به بهونه اینکه اسلیترین تو جام نیست بیان و از این بازی بکشن کنار.

امیدوارم که تیم اسلیترین رو به طور فرضی در نظر بگیرین و تمام تیم های گروه ها هم پست های خودشون رو بزنن.

ممنون.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 13:55
نمایش جزئیات
آفلاین
دنیس جان ، من مایل نیستم تیم کوئیدیچ اسلیترین منحل بشه ... فقط کاپیتان جدید این تیم که هنوز به این سمت (؟!) نرسیده اند این را خواستار شدند و منم مجبور شدم پستم را ویرایش کنم و ایشون ، خودشون هم پست زده اند .

ما هم همه ی پستامون آماده اس . می خوای همشونو اینجا قرار می دیم ، مشکلی نداریم . اما کاپیتان جدید ، جناب اینیگو ایماگو نمی خوان تیم پا بر جا بمونه !

به بقیه ی اسلیترینی های بیچاره که تلاش خودشونو کردن و رولاشونم نوشتن و همه ی کاراشونم کردن چه ربطی داره ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 12:34
نمایش جزئیات
آفلاین
هوووووووووووووووووووووووومك!

ما نصفي هامون پستها رو نوشتيم!!
اگه قراره اسم تيمشون از ليست مسابقه ها حذف بشه و با بقيه مسابقه ندن، پس ما هم نبايد بديم هوم؟
تقاضا دارم به خاطر اين ضد حال تيم اسلي و به هدر رفتن هماهنگي هاي تيم ما، امتياز مناسب كم بشه ازشون. ما هم بوق شديم اين وسط!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دفتر مدیریت مدرسه
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 11:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام مدیریت محترم

به جهت این که کاپیتان تیم کوییدیچ اسلیترین،بارتی کراوچ، استعفا دادند و به دنبالش شناسه ساختگی دوم ایشون یعنی گلرت گریندل والد هم عضو ترکیب اصلی تیم کوییدیچ اسلیترین بوده، ما دو بازیکن نداریم، سیستم تیم کوییدیچ ما هم به هم ریخته.

لذا تیم کوییدیچ اسلیترین رو منحل می کنم.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 تیر 1387 10:37
نمایش جزئیات
آفلاین
به مدیریت :

بدلیل یکسری مسائلی که در تالار اسلیترین پیش اومد و ناظر منو از تالار اخراج کردند ، اینجانب از کاپیتانی و جستجوگری تیم کوئیدیچ اسلیترین استعفا می دم و خواستارم که اسمم از لیست این تیم ، هر چه زودتر پاک بشه ...

با احترام

پی نوشت : طبق تصمیمی اینیگو ایماگو که پس از من قرار بوده کاپیتان بشنود ، تیم کوئیدیچ اسلیترین به دلیل از دست دادن کاپیتانش منحل شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بارتي كراوچ در 1387/4/25 11:21:17