نتیجه

+

جادو در راه است…
لطفاً یک لحظه صبر کنید
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|

«بسیار خب. پیام میذاریم. اما علاوه بر پیام همچنان اینجا منتظر هم می مانیم. به اطلاعشون برسونید که فقط و فقط 3 ساعت مهلت دارند تا کلاه گروهبندی مدرسه هاگوارتز که دزدیدن رو پس بدن. به عنوان کلاه وزارتشون ازش استفاده کردن و از اون وقت تا حالا ما مجبور شدیم در هاگوارتز از روش شیر یا خط استفاده کنیم برای گروهبندی بچه ها. در نتیجه شیر که گریفیندور میشد، خط هم که مثل ماره، اسلیترین میشد. دو گروه ریون و هافل فلج شدن به دنبال این حرکت ایشون. همچنین بی زحمت تمام درهای وزارتخانه رو هم قفل کنن و دسته کلید رو هم با خودشون بیارن. توی جا کفشی دم در نذارن. تاکید کنید این رو. حتماً با خودشون بیارن کلیدهارو. ایشون به حکم بنده از وزارت سحر و جادو عزل شدن. از میان لیست جرائم مختلف ایشون میشه به فروش چیز و محصولات وابسته به چیز، افزایش روزهای تعطیل هفته، ایجاد پاپوش برای بانو دابز و تبعیدشون به جزایر دور دست، تغییر نام "جادوگران" به نام چیزبازان و غیره اشاره کرد. خاطر نشان می کنم که این آخرین اخطار من از شورای آسمانی و الهی زوپس هستش. من همینجا در باجه منتظرم تا ایشون تسلیم شده به من ملحق بشن با کلاه و دسته کلید. اگر حرفی هم دارن پیش از تسلیم شدن، من از طریق گوشی میشنوم. همینجا هستم تا سه ساعت. فقط 3 ساعت. اگر نیان عواقب کلیه مسائل بعدی بر عهده خودشونه... »

»
»

نه دیگه. ببین دیگه. نمیشه دیگه. بی تجربه ها باید سختی فراوان بکشن و در کوره ی آتش انواع اژدهاها کلی بسوزن و تاول بزنن و باتجربه بشن،بعدش اونوقت بیان که بهشون وقت داده بشه.

چارلی ویزلی نوشته:
|خواهش مورفین به بی تجربه ها هم وقت بدید.

آنتونین دالاهوف نوشته:
استعفا نامه
فین فین خان، بنده از همین تریبون از سمت مشاور اعظمی استعفا میدم و چهار دست و پا میام در دهانت! تو به چه حقی چندین ماه منو طلسم فرمان کردی و مجبور کردی مشاورت باشم؟! آحاد ملت ساحره و جادوگر در جریان باشید که این منو اغفال کرد! این منو طلسم فرمان کرد! اونم در خواب! نامرد! معتاد! قاچاقچی! رای دزد!
در ضمن حقوق این چند ماه منو به حساب شماره !@#$%^&* بنده در شعبه خانه ریدل بانک گزینگوتز واریز کن!
این حزب هیچ ربطی به محفل جان هرکی دوست داری قبول کن. اگه اسمش عوض کنم قبول میکنی.
محفل شاخدم