شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
فیلم 3 و فیلم 6 به نظرم بدترین هاش هستن، هیچ هم خوانی با کتاب وجود نداشت. اصن انگار کارگردان گفته بود بزار برا خودم یه فیلمی بسازم حالا یکمم به هری پاتر ربطش میدم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
این بدترین شکنجه دنیاس، اینکه صبر کنی و بدونی هیچ کاری از دستت ساخته نیست.
شاهزاده دورگه اصلا کتاب چیزی بود و فیلم چیز دیگری یعنی داستان زده بودن زمین از اول کوبیدن ساختن امدن بالا حالا این که اصلا خاطرات تام ریدل قشنگ نگنجوند بودن یک چیز تفاوت بازیگرا تام ریدل با جلد دوم که قیا فه هاشون 1 درصد شباهت به هم نداشت چیز دیگه این عشق هرمیون و رون که شد بود محوریت داستان چیز دیگه کلا ضعیف بود گنگیش یه طرف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[Steve Jobs] Ooh, everybody knows Windows bit off apple
[Bill Gates] I tripled the profits on a PC
[Steve Jobs] All the people with the power to create use an apple!
[Bill Gates] And people with jobs use a PC
[Steve Jobs] You know I bet they made this beat on an apple
[Bill Gates] Nope, Fruity Loops, PC
[Steve Jobs] You will never, ever catch a virus on an apple
[Bill Gates] Well you could still afford a doctor if you bought a PC
به نظر من فیلم6 از همه بد تر بود چون خیلی نامفهوم به موضوعات پرداخته بود و به خوبی بیان نشده بود.مثلا اینکه هری چه جوری عاشق جینی شد و اینا...فیلم سه هم همین طور اگر چه که من فیلم3 رو برای لوپینش دوست دارم اما باز هم ضعیف بود.به نظر من هری پاتر7پارت 2 بهترین فیلم این مجموعه بود.
فیلم شش. واقعا حالم بد شد موقع دیدنش! بیشترین تحریف رو نسبت به کتاب داشت. البته انصافا صحنه مبارزه با دوزخی ها و بعد هم مرگ و عزاداری دامبلدور خوب کار شده بود ولی بقیش تعریفی نداشت. فرار شاهزاده که قشنگ ترین فصلشه رو ترکونده بودن. صحنه حمله به خونه ویزلی ها هم افتضاح بود با اون حرکت هندی جینی!
فیلم 6 اصلا هری پاتر نبود. اون از اولش تو کافه بعدش هم خانواده ی گانت که اصلا نشونشون نداد یا اون زن چاقه ... اسمیت. قسمت حمله مرگخوارا به پناهگاه که مسخره ترین سکانس دنیا بود.اون همه اقدامات امنیتی بلا و گری بک و چند نفر دیگه راحت راحت بهشون حمله کردن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
((((وقتی بارون میاد همه ی پرنده ها دنبال سرپناهن اما عقاب بالاتر از ابرا پرواز میکنه))))
با ارزش ترین گنجینه ی هر انسان هوش سرشار اوست
" خداوندا ، آرامشــی عـــطا فـــرما ، تا بپـــذیرم ، آنچه را که نمیتوانم تغیــیـــر دهم " " شهامتی که تغییر دهم ، آنچه را که میتوانم ، و دانشی که ، تفاوت این دو رو بدانم "
##درمونی نیست به این پادزهر شیطان توی کلیسام هست اونی نیستم که میشناختن از من بکش بیرون بشین پا حرف روی دستام یه شیر دارم که هنوز قدرت میده به این باور فرصت میده به این لاغر من دنیای سفید ساختم و سیاه کم داشت##
نظر شخصیم اینه که فبلم های هشت و دو بدترین و برعکس نظر دوستان سه و هفت بهترین بودند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!! (البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)