جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

21 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
21 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: جادوگر ماه
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 اردیبهشت 1387 00:22
نمایش جزئیات
آفلاین
جادوگر ماه

سامانتا ولدمورت 6

پرسی ویزلی 5

تد ریموس لوپین 4

توبیاس اسنیپ 1

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 21:57
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اصلا ترين ها ديگه ارزش اينو نداره كه آدم بخواد بياد راي بده..منم تو اين دوره بر خلاف تمامي دوره هاي پيش شركت نكردم چون واقعا ديگه برام مهم نيست كي اينجا برترينه!چون برتري وجود نداره،چون اصلا فردي نيست!براي مثال من يه رول ميزنم،هر چقدرم افتضاح باشه چون كسي تو اين سايت ديگه نيست خب لايق بهترين رنك هام ديگه در حالي كه اين مديرانن كه فقط لايق اين رنكن!

شما چطوري اومديد به سامانتا راي دادين؟سامانتا كاري براي اين سايت نكرد،اين مديران هستن كه با حضورشون قوانين رو دارن اجرا ميكنن و همه رو بلاك ميكنن تا قوانين به خوبي اجرا بشه..واقعا شما كجا ديدين كه اين همه عضو رو به خاطر چهار تا خط قانون مسخره بلاك كنن؟كجا ديدين كه اول قانون مهم باشه و در درجات خيلي پايين عضو!كجا ديدين 4 تا مدير انجمن تو سايت هست ولي هيچ كدوم به هيچ يك از كارهاي انجمن نميرسن و وقتي بقيه اعضا قصد كمك بهشون رو دارن تازه سرشون منت هم ميذارن؟

البته تمام اينها فقط مربوط به يه سري از مديران هست..مديراني امثال راجر و موناليزا اصلا چنين كارهاي خوبي براي سايت نكردن!

پس راي من به طور كلي به تمام مديران،جز راجر و موناليزا داده ميشود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 21:07
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم... نه به خاطر اینکه سامانتا بلاک شده و باعث شد یه بار دیگه چشممون به خیلی چیزا متاسفانه یا خوشبختانه باز بشه.

خوشحالم چون برای اولین بار دارم میبینم که زحمتهای یک نفر توسط بقیه بچه ها فراموش نشده، خوشحالم که این حمایت رو دارم میبینم و کاش پست حسن مصطفی توی نحوه ی برخورد که شاید صادقانه ترین پستی بود که توی این تاپیک خورده، پاک نمیشد...

با احترام و تشکر از همه ی دوستانی که لطف داشتن و این رنک رو لایق من می دونستن باید بگم که رای منم مثل سایرین کسی نیست جز سامانتا ولده مورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تد ریموس لوپین در 1387/2/23 21:12:28
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 19:17
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام...

همين جديدا يه پستي با شناسه " حسن مصطفي " بود فكر كنم كه در تاپيك نحوه زده شد.

اگه پاكش نكرده بودند و اونو خونده بوديد كاملا متوجه مي شديد كه چرا سامانتا لايق اين رنكه!

كارهايي كه انجام داده چه آشكار و چه پنهان نشون دهنده اين لياقته و من با اطمينان كامل و قلبا اين راي رو مي دم به :

سامانتا ولدمورت

با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 19:14
نمایش جزئیات
آفلاین
خب این پست اولم نمیدونم چرا قاط زد.

پس دوباره میگم. نظر پرسی خیلی روم تاثیر گذاشت.چون من اول میخواستم به پرسی به خاطر فعالیتی که داشت رای بدم ولی دیدم اینجا و در این مدت فالیت زیاد ملاک نیست.
قرار نیست فعالترین کاربر رو بگیم که....
یه کاربر اگر در یه مدت فعالیت کم و موثری رو داشته باشه بهتر از بعضی کاربرانه که میان تو سایت و کارهای الکی میکنن و یا اصلا کاری نمکنن.
پس رای من به کسی داده میشه که علی رفم کمی فعالیت ولی موثر عمل کرده....
از حالا به بعد تو شدی.....

رای من :
سامانتا ولدمورت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.

هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 18:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

هوووم ، گزینه های زیادی برای این دو ماه وجود نداشت برای ترین ها ، ولی خوب اهمیتی نداره ، کسی مد نظرم هست که فعالیت خوبی داشته در انجمن ها ، مقالات ، اخبار و ... ولی خودنمایی نمیکرد برای کارهاش ؛ وقت زیادی برای مصاحبه با اعضا میگذاشت ولی هیچ وقت نمیگفت من این کار رو کردم و اون کار ؛ فعالیت مفیدی داشت در زمان حضورش و تنها چیزی که الان ازش وجود داره ، کارهای خوبی هست که انجام داده و مطمئن کارهاش برای من هم ارزش زیادی داره ، اهمیتی نداره که من فعالیتم بیشتره یا کس دیگه ، مهم اینه که چه طور فعالیت کردیم .

با تشکر از همه گزینه هایی که بودن و گلگومات عزیز ازشون یاد کرد با احترام رایم رو به سامانتا ولدمورت میدم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 23 اردیبهشت 1387 17:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر خوبی بوده!
سرش هم توی لاک خودش بوده، کاری به کار کسی هم نداشته!

قشنگ می‌نویسه و ایده‌های خوبی برای مقاله نویسی داره!

سامانتا ولدمورت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]The sun enter
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 23:48
نمایش جزئیات
آفلاین
منم رايم رو به سامانتا لرد ولد مورت ميدم

كسي كه به خاطر فعاليتاش درست ازش تقدير نشد.
ناظري توانا
مقاله نويسي مجرب
و كاربري كه تا اين اواخر هم بي حاشيه به كار خودش ادامه داد.
اما ديگه نتونست تحمل كنه و در نهايت بلاك شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 22 اردیبهشت 1387 23:35
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسي ويزلي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
ارسال شده در: شنبه 21 اردیبهشت 1387 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
اينجا ما داراي چند گزينه ميباشيم.

آلبوس دامبلدور ، پرسي ويزلي ، تد ريموس لوپين ، لرد ولد مورت

من از نظر خودم اين شخصيتها رو مورد بررسي قرار ميدم.

آلبوس دامبلدور : يكي از بهتين ناظرينه سايته ، اقدامات مفيدي براي سايت انجام داده نمونه به روز همين انتخابات وزارت سحر و جادو كه زير نظر اين عزيز برگذار شد.اخيرا از خود گذشتگي كرد حدود سه هزار پست رو ول كرد براي صلاح جادوگران شخصيت خودشو به دامبل عوض كرد.

پرسي ويزلي:خيلي زحمت ميكشه ، يعني خيلي زحمت ميكشه ، تصور جادوگران بي پرسي محاله ، ليگ كوئيديچو يه جوري اداره كرد با لب ادم بازي ميكنه ، مصاحبه ميكنه با ملت فك ادم ميفته پايين ، گلاخه خلاصه.

تد ريموس لوپين:هوووم ، از اينكه به عنوان يك عضو كه سابقه چنداني نداره خودشو اينقدر كشيده بالا خيلي خوشم اومده ، اما فعاليتش خيلي كمه و نسبت به اون دو دوست ديگه اقدامات كمتري براي سايت انجام داده.

لرد ولد مورت:قدرت مديريت بالايي داره اين فرد ، مرگخواران رو روي يك انگشتش ميچرخونه و كلا روي سايت تاثير مثبت گذاشته ، واقعا گولاخه.

ضمن تشكر از ما بقي گزينه ها به خاطر فعاليت مفيدشون من به پرسي ويزلي راي ميدم.

واقعا لايقه اين رنكه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه كسي يه بار زد توي گوش تو ، تو دو بار با چماغ بزن تو سرش.

يكي از ضرب المثلهاي غول ها